Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19Ειδικά κάποιοι που το 90% πλας της συνεισφοράς τους στον χώρο είναι να ειρωνεύονται/προσβάλλουν/βρίζουν άλλους χρήστες και συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:15Καλα ναι, το μισο φορουμ αν θελουμε να ειμαστε ακριβειςIsildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:13
Αν ήταν μετά από καταγγελία (καταγγελίες, ίσως), ΟΚ.
Αν ήταν αυτεπάγγελτη ενέργεια, τότε μπορώ να σκεφτώ άλλους 5-6 (χοντρικά) που αξίζουν αντίστοιχη τύχη αλλά συνεχίζουν και αλωνίζουν.![]()
Καταγγελιες εγιναν σιγουρα παντως, αν δεν κανω λαθος η Πασιφαη το ειχε δηλωσει κιολας.
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις (μεχ... λέμε τώρα) δεν θίγουμε, έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:31Σαν να λες "ήταν ένας τυπάς σ' ένα σαλούν του φαρ ουέστ, με καπέλο και σπιρούνια"...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:29Ο BOOMER νομίζω είναι εκείνος ο τυπάς απ' το παλιό που έλεγε συνέχεια ότι ανήκει σε ανώτερη τάξη εισοδήματος κλπ.Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 20:42 Σιγά μην είναι ο BOOMER η Γαλή. Στην πολύ πολύ αρχή νόμισα πως ήταν ο Διάδοχος αλλά φάνηκε γρήγορα πως δεν ήταν.
Manager κάτι λεγόταν.![]()
Έλα σε κάποιον θα έρθει. Εκτός από το "μάνατζερ" στο username μου έρχεται ως συνειρμός και αυτό:

- taxalata xalasa
κάτσε να δουμε αν με διαβαζει ο ρουφιανος. Δοκιμαστικο ποστ.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:34Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19Ειδικά κάποιοι που το 90% πλας της συνεισφοράς τους στον χώρο είναι να ειρωνεύονται/προσβάλλουν/βρίζουν άλλους χρήστες και συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:15
Καλα ναι, το μισο φορουμ αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις![]()
Καταγγελιες εγιναν σιγουρα παντως, αν δεν κανω λαθος η Πασιφαη το ειχε δηλωσει κιολας.
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις (μεχ... λέμε τώρα) δεν θίγουμε, έτσι;![]()
Σκάσε Μπούα και βγες από το ακάου του ρουφιάνου.
Γράφεις συνέχεια βλακείες!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Παικταρα μου με φερνεις στην δυσκολη θεση να σε σοκαρω λεγοντας πως και εσυ για μπαν εισαι. Και εσυ και ο Μαδουραιος και ο Μπουας με το διπλοπροφιλο μαρουλοκουνουπιδολογαριασμο, τον dtri.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:36κάτσε να δουμε αν με διαβαζει ο ρουφιανος. Δοκιμαστικο ποστ.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:34Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19
Ειδικά κάποιοι που το 90% πλας της συνεισφοράς τους στον χώρο είναι να ειρωνεύονται/προσβάλλουν/βρίζουν άλλους χρήστες και συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
'Ολοι τους φυσικά, δεν το διαχωρίζω παραταξιακά το πράμα. Όποιου του αξίζει, να φάει το μπαν του να ησυχάσουν όλοι.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:34Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19Ειδικά κάποιοι που το 90% πλας της συνεισφοράς τους στον χώρο είναι να ειρωνεύονται/προσβάλλουν/βρίζουν άλλους χρήστες και συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:15
Καλα ναι, το μισο φορουμ αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις![]()
Αντίστοιχα, για να πούμε και για την άλλη "πλευρά" μην μας πούνε και κομμουνιστές, και όλοι όσοι λένε "Πέθανε αγρότης επειδή δεν πρόλαβε το ασθενοφόρο, τι ψηφίζουν εκεί; ΝΔ. Ε, χέστηκα τότε, να πάνε να γαμηθούν, να ψοφήσουν όλοι τους".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν μου 'ρχεται τίποτα ρε γαμώτο...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:35Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:31Σαν να λες "ήταν ένας τυπάς σ' ένα σαλούν του φαρ ουέστ, με καπέλο και σπιρούνια"...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:29
Ο BOOMER νομίζω είναι εκείνος ο τυπάς απ' το παλιό που έλεγε συνέχεια ότι ανήκει σε ανώτερη τάξη εισοδήματος κλπ.
![]()
Έλα σε κάποιον θα έρθει. Εκτός από το "μάνατζερ" στο username μου έρχεται ως συνειρμός και αυτό:
![]()
Τώρα με το ING κάτι πήγε να γίνει (ήταν άβαταρ, κάτι τέτοιο;) αλλά και πάλι, όχι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν θυμάμαι κάποιο ψευδώνυμο με τέτοιο συνθετικό. Ίσως ήταν πριν εμφανιστώ εγώ και μετά σταμάτησε οπότε δεν τον συνάντησα ποτέ ή μπορεί να έγραφε πολύ πολύ αραιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:29Ο BOOMER νομίζω είναι εκείνος ο τυπάς απ' το παλιό που έλεγε συνέχεια ότι ανήκει σε ανώτερη τάξη εισοδήματος κλπ.Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 20:42 Σιγά μην είναι ο BOOMER η Γαλή. Στην πολύ πολύ αρχή νόμισα πως ήταν ο Διάδοχος αλλά φάνηκε γρήγορα πως δεν ήταν.
Manager κάτι λεγόταν.
- Green Dragon
Εξακολουθεί να νομίζει ότι μας ξεγέλασε. Απορώ...Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:39Παικταρα μου με φερνεις στην δυσκολη θεση να σε σοκαρω λεγοντας πως και εσυ για μπαν εισαι. Και εσυ και ο Μαδουραιος και ο Μπουας με το διπλοπροφιλο μαρουλοκουνουπιδολογαριασμο, τον dtri.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:36 κάτσε να δουμε αν με διαβαζει ο ρουφιανος. Δοκιμαστικο ποστ.
ειναι σίγουρο οτι η γαλή εφαγε μπαν και εχουμε πιασει ολους τους υπολοίπους καμμενους και συζητάμε αν πρεπει να φανε και εκεινοι; Αν και η γαλή ηταν λιγότερο καμένη απο σένα, νομιζω. Να το συζητήσουμε αν ειναι.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:41 'Ολοι τους φυσικά, δεν το διαχωρίζω παραταξιακά το πράμα. Όποιου του αξίζει, να φάει το μπαν του να ησυχάσουν όλοι.
Αντίστοιχα, για να πούμε και για την άλλη "πλευρά" μην μας πούνε και κομμουνιστές, και όλοι όσοι λένε "Πέθανε αγρότης επειδή δεν πρόλαβε το ασθενοφόρο, τι ψηφίζουν εκεί; ΝΔ. Ε, χέστηκα τότε, να πάνε να γαμηθούν, να ψοφήσουν όλοι τους".
μηπως ομως απλα κανει ενα διάλλειμα, διακοπές κλπ;
Δ η λ α δ ή κ ά π ω ς έ τ σ ι ;Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:43Δεν θυμάμαι κάποιο ψευδώνυμο με τέτοιο συνθετικό. Ίσως ήταν πριν εμφανιστώ εγώ και μετά σταμάτησε οπότε δεν τον συνάντησα ποτέ ή μπορεί να έγραφε πολύ πολύ αραιά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:29Ο BOOMER νομίζω είναι εκείνος ο τυπάς απ' το παλιό που έλεγε συνέχεια ότι ανήκει σε ανώτερη τάξη εισοδήματος κλπ.Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 20:42 Σιγά μην είναι ο BOOMER η Γαλή. Στην πολύ πολύ αρχή νόμισα πως ήταν ο Διάδοχος αλλά φάνηκε γρήγορα πως δεν ήταν.
Manager κάτι λεγόταν.
(μπρρρρρρ... ξεπαγιάσαμε, ξέρω
Καταρχάς, αποφάσισε αν είναι καμμένος ή καμένος.enaon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:46ειναι σίγουρο οτι η γαλή εφαγε μπαν και εχουμε πιασει ολους τους υπολοίπους καμμενους και συζητάμε αν πρεπει να φανε και εκεινοι; Αν και η γαλή ηταν λιγότερο καμένη απο σένα, νομιζω. Να το συζητήσουμε αν ειναι.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:41 'Ολοι τους φυσικά, δεν το διαχωρίζω παραταξιακά το πράμα. Όποιου του αξίζει, να φάει το μπαν του να ησυχάσουν όλοι.
μηπως ομως απλα κανει ενα διάλλειμα, διακοπές κλπ;
Κατά δεύτερον, ποιος μίλησε για καμένους κι ότι αυτοί χρειάζονται ban; Και γιατί πάλι πρέπει να πεις κάτι για μένα; Ρε μαλάκα, μ' έχεις κρυφό έρωτα και δεν το έχω καταλάβει; Στείλε ΠΜ αν είναι, μην τα λες δημόσια.
- Green Dragon
Ο Ταλαίπωρος δεν γράφει καθόλου έτσι, δεν βγάζει αλαζονεία. Τούτος είναι κλούβιο αυγό που φαντάζεται πως είναι χρυσό
Μήπως απλά λέει ότι "χάθηκε και του λείπει", σύμφωνα με το νήμα δηλαδή; Έχει πάνω από 10 μέρες να γράψει, είναι η αλήθεια.Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:50Ο Ταλαίπωρος δεν γράφει καθόλου έτσι, δεν βγάζει αλαζονεία. Τούτος είναι κλούβιο αυγό που φαντάζεται πως είναι χρυσό![]()
- Green Dragon
Υπήρχε κάποιος Δράκος που δήλωνε ότι ανήκει στην 'αστική τάξη', έγραφε πολυ σπάνια αλλά τον θυμάμαι. Δεν είναι αυτός φυσικά, καμία σχέση, απλά το αναφέρω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:35Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:31Σαν να λες "ήταν ένας τυπάς σ' ένα σαλούν του φαρ ουέστ, με καπέλο και σπιρούνια"...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:29
Ο BOOMER νομίζω είναι εκείνος ο τυπάς απ' το παλιό που έλεγε συνέχεια ότι ανήκει σε ανώτερη τάξη εισοδήματος κλπ.
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-