!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεταπτυχιακό:/
Μεταπτυχιακό:/
καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη 
- Οργισμένος
Re: Μεταπτυχιακό:/
Logistics λεω εγω, ειδικα για ελλαδα πιστευω ειν καλυτερο για ευρεση εργασιας.Tglr έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:54 καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τον Freddo espresso 2 μαύρες τον πετυχαίνεις, δικιά μου;
Μήπως σκαμπάζεις από τατού;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Armageddon
Θα σε συμβούλευα να μην πας στο ΕΚΠΑTglr έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:54 καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη![]()
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Feindflug έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24 Τον Freddo espresso 2 μαύρες τον πετυχαίνεις, δικιά μου;
https://www.slang.gr/lemma/7358-paidariogeron
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
ελπίζω να σας πρόλαβα αγαπητή μουTglr έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:54 καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη![]()
καταρχάς, είσθε ακόμα εδώ;
Αφού είσαι οικονομολόγος τότε logistics, τι να τα κάνεις τα πληροφοριακά συστήματα;Tglr έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:54 καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.