!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μεταπτυχιακό:/

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Tglr
Phorum.gr user: Tglr

Μεταπτυχιακό:/

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tglr »

καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη :p2:
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Μεταπτυχιακό:/

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Tglr έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:54 καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη :p2:
Logistics λεω εγω, ειδικα για ελλαδα πιστευω ειν καλυτερο για ευρεση εργασιας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τον Freddo espresso 2 μαύρες τον πετυχαίνεις, δικιά μου;

Μήπως σκαμπάζεις από τατού;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Armageddon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Armageddon »

Tglr έγραψε: 26 Ιουν 2023, 16:54 καλησπερα, θα ηθελα μια γνωμη πανω στο ποιο μεταπτυχιακο να ακολουθησω γιατι ειμαι διχασμενη. Τελειωνω το οικονομικο τμημα του παπει και εχω κανει αιτηση σε δυο στο διοικηση logistics του παπει και στο διοικηση,αναλυτικη και πληροφοριακα συστηματα επιχειρησεων του ΕΚΠΑ , ποιο πιστευετε θα ειχε περισσοτερεσ επαγγελματικεσ προοπτικες η αμα έχει κανεις ολοκληρωσει καποιο απο τα αυτα τα μεταπτυχιακα να μου δωσει μια αποψη :p2:
Θα σε συμβούλευα να μην πας στο ΕΚΠΑ
But through the eternal night, the twinkling of star light, so very far away maybe it's only yesterday...
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Feindflug έγραψε: 26 Ιουν 2023, 20:24 Τον Freddo espresso 2 μαύρες τον πετυχαίνεις, δικιά μου;

Μήπως σκαμπάζεις από τατού;

https://www.slang.gr/lemma/7358-paidariogeron
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

ελπίζω να σας πρόλαβα αγαπητή μου :bored: διότι μια αψυχολόγητη άρνηση κουρέματος διάρκειας μπαν με κράτησε μακρυά από αυτό το ζωτικής σημασίας νήμα

καταρχάς, είσθε ακόμα εδώ; :smt130
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Αφού είσαι οικονομολόγος τότε logistics, τι να τα κάνεις τα πληροφοριακά συστήματα;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Gender Paygap
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”