Σε κάποια είδη είναι μόνιμα "αποκλίνουσα" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι ο κανόνας δεν είναι αποκλίνουσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τεκνοποιούν, σημαίνει ότι πηγαίνουν με το άλλο φύλο μόνο για τεκνοποιία αλλά έχουν συντρόφους από το ίδιο φύλο.Bazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:51 Τα γκευ ζωακια εχουν μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα ή ειναι πως θα τους την βαρεσει;
Για να ξερουμε αν εχει νοημα η αναλογια που επιχειρειται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- hellegennes
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων με "gay ζωάκια" αφορά ένα σκύλο που γάμησε έναν άλλο γιατί έτσι αλλά τρέχει πίσω από το θηλυκό μόλις το μυρίσει, αφορά ένα αρσενικό λιοντάρι που γάμησε ένα άλλο αρσενικό λιοντάρι για να του δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην αγέλη κλπ.Bazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:51 Τα γκευ ζωακια εχουν μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα ή ειναι πως θα τους την βαρεσει;
το να έλκεται αποκλειστικά από το ίδιο φύλο είναι μειοψηφία και απόκλιση
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν υπάρχει εκατό τοις εκατό απάντηση σε αυτό. Είναι και ανάλογα με το ζώο. Αλλά οι επιστήμονες λένε πως τα ζώα το ευχαριστιούνταιBazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:53Δεν ρωτησα αυτο. Γνωριζεις την απαντηση στην ερωτηση μου;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:52όπως και να' ναι, φυσικό είναιBazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:51 Τα γκευ ζωακια εχουν μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα ή ειναι πως θα τους την βαρεσει;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι, σωστά. Επειδή έχω δώσει τέτοια δείγματα κομματοσκυλίασης...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
υπερβoλές, απλα στηρίζεις κριτικά ΝΔ, σαν τον georgebi.
- Otto Weininger
φχαριστώ για την επιβεβαίωση. Χρειάζονται τόσο και τα 2 φύλα όσο και η έλξη μεταξύ τους. Η έλξη μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή η πλήρης απουσία του ενός φύλου θα ισοδυναμούσε με εξαφάνιση του είδουςhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:54Επίσης αν αποτελούνταν από 100% άντρες θα τελείωνε ως είδος άρα οι άντρες είναι ανωμαλία. Αντιλαμβάνεσαι σε πόσο ηλίθια επιχειρήματα καταλήγεις;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:52δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε ένα είδος. αν το ανθρώπινο είδος πριν 500, 1000, 2000, 3000 κλπ χρόνια αποτελούταν από 100% ομοφυλόφιλους θα τελειώνε το ανθρώπινο είδος.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:45
Αυτό το λες εσύ. Από την στιγμή που υπάρχει στο γονιδίωμα θηλαστικών και πτηνών σημαίνει ότι χρησίμευσε καθ' όλην την ιστορία των ειδών από την λιθανθρακοφόρο, 350 εκ. χρόνια πριν, ως σήμερα.
Αυτό λέει η επιστημονική θεώρηση στην οποία εσύ εναντιώνεσαι. Να σου πω πώς λέγεται αυτό ή ξέρεις;
Όσο για το σε τι χρησίμευσε, υπάρχουν διάφορες θεωρήσεις, αλλά όπως σχεδόν οτιδήποτε έχει να κάνει με εξελικτικά μονοπάτια, θα μείνει για πάντα στο σκοτάδι και θα μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι απότοκος της εξελικτικής διαδικασίας και έχει επιβιώσει εδώ και εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια.
Μπορεις να αναφερεις καποιο σχετικο παραδειγμα ή αρθρο ή οτιδηποτε να διαβασω για την περιπτωση.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:56Σε κάποια είδη είναι μόνιμα "αποκλίνουσα" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι ο κανόνας δεν είναι αποκλίνουσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τεκνοποιούν, σημαίνει ότι πηγαίνουν με το άλλο φύλο μόνο για τεκνοποιία αλλά έχουν συντρόφους από το ίδιο φύλο.Bazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:51 Τα γκευ ζωακια εχουν μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα ή ειναι πως θα τους την βαρεσει;
Για ζωα-κωλομπαραδες ειχα ξανακουσει, για μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα οχι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Otto Weininger
ο συγκεκριμένος αρλεκίνος, γυρνάει γύρω γύρω νομίζοντας ότι είναι αστείος, η ψυχή της παρέας κλπ. πέτα του εκεί κάνα κέρμα και θα πάει αλλού να κάνει σκετσάκιIsildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:56Ναι, σωστά. Επειδή έχω δώσει τέτοια δείγματα κομματοσκυλίασης...
- hellegennes
80% Of Gay Swan Couples Successfully Raise Their Young, Compared To 30% Of Straight Swan CouplesBazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:00Μπορεις να αναφερεις καποιο σχετικο παραδειγμα ή αρθρο ή οτιδηποτε να διαβασω για την περιπτωση.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:56Σε κάποια είδη είναι μόνιμα "αποκλίνουσα" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι ο κανόνας δεν είναι αποκλίνουσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τεκνοποιούν, σημαίνει ότι πηγαίνουν με το άλλο φύλο μόνο για τεκνοποιία αλλά έχουν συντρόφους από το ίδιο φύλο.Bazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:51 Τα γκευ ζωακια εχουν μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα ή ειναι πως θα τους την βαρεσει;
Για ζωα-κωλομπαραδες ειχα ξανακουσει, για μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα οχι.
https://www.genderinclusivebiology.com/ ... wcase-9-12
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 06 Ιούλ 2023, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ούτε αποκλίνουσα συμπεριφορά, είναι η ομοφυλοφιλία, ούτε ανωμαλία. Μια χαρά, φυσιολογική σεξουαλική προτίμηση είναι, όπως και η ετεροφυλοφιλία.
Συνακολούθως, μια χαρά γονείς μπορούν να γίνουν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, υπό τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις που μπορούν να γίνουν κι ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων ή ακόμα και ένας γονέας μιας μονογονεϊκής οικογένειας.
Δεν ζούμε στον μεσαίωνα.
Συνακολούθως, μια χαρά γονείς μπορούν να γίνουν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, υπό τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις που μπορούν να γίνουν κι ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων ή ακόμα και ένας γονέας μιας μονογονεϊκής οικογένειας.
Δεν ζούμε στον μεσαίωνα.
Μωρέ, καλούλης είναι. Όταν δεν τρώει τόσο μεγάλα σκαλώματα, βέβαια.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:00ο συγκεκριμένος αρλεκίνος, γυρνάει γύρω γύρω νομίζοντας ότι είναι αστείος, η ψυχή της παρέας κλπ. πέτα του εκεί κάνα κέρμα και θα πάει αλλού να κάνει σκετσάκι
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
ηρθε να σε βοηθήσει ο οττο, νομιζω πρεπει να σκεφτείς σοβαρα αν μοιάζεις κομματόσκυλοIsildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:56 Ναι, σωστά. Επειδή έχω δώσει τέτοια δείγματα κομματοσκυλίασης...
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
https://www.slang.gr/lemma/5728-kolomparas-kolomparasBazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:00Μπορεις να αναφερεις καποιο σχετικο παραδειγμα ή αρθρο ή οτιδηποτε να διαβασω για την περιπτωση.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:56Σε κάποια είδη είναι μόνιμα "αποκλίνουσα" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι ο κανόνας δεν είναι αποκλίνουσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τεκνοποιούν, σημαίνει ότι πηγαίνουν με το άλλο φύλο μόνο για τεκνοποιία αλλά έχουν συντρόφους από το ίδιο φύλο.Bazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:51 Τα γκευ ζωακια εχουν μονιμα αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα ή ειναι πως θα τους την βαρεσει;
Για ζωα-κωλομπαραδες ειχα ξανακουσει
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Δεν είναι επιβεβαίωση, δείχνω ότι το επιχείρημά σου δεν βγάζει νόημα. Ούτε οι γκέι είναι 100% του πληθυσμού ούτε οι άντρες. Αν θες μια απόδειξη ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να έχει εξελικτικά πλεονεκτήματα, διάβασε το άρθρο που έβαλα για τους κύκνους.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:59φχαριστώ για την επιβεβαίωση. Χρειάζονται τόσο και τα 2 φύλα όσο και η έλξη μεταξύ τους. Η έλξη μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή η πλήρης απουσία του ενός φύλου θα ισοδυναμούσε με εξαφάνιση του είδουςhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:54Επίσης αν αποτελούνταν από 100% άντρες θα τελείωνε ως είδος άρα οι άντρες είναι ανωμαλία. Αντιλαμβάνεσαι σε πόσο ηλίθια επιχειρήματα καταλήγεις;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:52
δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε ένα είδος. αν το ανθρώπινο είδος πριν 500, 1000, 2000, 3000 κλπ χρόνια αποτελούταν από 100% ομοφυλόφιλους θα τελειώνε το ανθρώπινο είδος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
gender inclusive biologyhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:0280% Of Gay Swan Couples Successfully Raise Their Young, Compared To 30% Of Straight Swan CouplesBazoomba έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 23:00Μπορεις να αναφερεις καποιο σχετικο παραδειγμα ή αρθρο ή οτιδηποτε να διαβασω για την περιπτωση.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 22:56
Σε κάποια είδη είναι μόνιμα "αποκλίνουσα" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν είναι ο κανόνας δεν είναι αποκλίνουσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τεκνοποιούν, σημαίνει ότι πηγαίνουν με το άλλο φύλο μόνο για τεκνοποιία αλλά έχουν συντρόφους από το ίδιο φύλο.
https://www.genderinclusivebiology.com/ ... wcase-9-12
άντε με το καλό να μας ανεβάσεις και την πτυχιακή του μάστερ σου στις gender studies
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις