Με το ότι είναι ανωμαλία τα πράσινα μάτια. Όχι απλώς ανωμαλία, είναι έλλειψη μελανίνης.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:09ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.
τι σχέση έχουν αυτά όμως;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- hellegennes
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για γκέι μιλάει, όχι για βλαμμένους. Όχι του φοιτητή τους βλαμμένους, τους άλλους. Αυτούς που ψήφισαν τον... "ξες ποιον".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Για να ισχύει ένα τέτοιο νούμερο, και μάλιστα τόσο υψηλό και τόσο μακριά από τα επίσημα νούμερα, θα πρέπει να υπάρχει κάτι απτό να το δείχνει και όχι απλά προσωπικές "αισθήσεις" ή επιθυμίες να είναι αληθινό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12Mια χαρά ισχύει αλλά η πλειονότητα επιβάλλεται πάντα στην μειονότητα. Χαίρομαι πάντως που ακόμα και οι μπουμερς είναι μοιρασμένοι στο θέμα του γάμου.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:08Αυτό το 40% από πού προκύπτει; Μήπως είναι κι αυτό ένας ακόμα ευσεβής πόθος των ομοφυλόφιλων, όπως η τάση που έχουν να βγάζουν "δικούς τους" ένα σωρό μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ιστορίας ή που πιστεύουν ότι στην αρχαιότητα όλοι ήταν γκεί κλπ;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:57
Όχι βέβαια. Εσύ νομίζεις οτι είναι λίγοι οι ομοφυλόφιλοι. Ειναι πολλοί περισσότεροι απο ότι νομίζεις. Γύρω στο 40% αλλά δεν το δηλώνουν για προφανείς λόγους. Όσο πιο ανοιχτή είναι η κοινωνία, τόσο πιο εύκολα το δηλώνουν.
Πέρα απ' αυτό όμως, για το θέμα του ποσοστού των παιδοβιαστών δεν είπες τίποτα. Γιατί σ' αυτό το 60% "ετεροφυλόφιλων" να μην υπάρχει και ένα ~30% κρυφογκέι που δεν το δηλώνουν (με βάση την δική σου θεωρία, πάντα), οπότε το νούμερο των ομοφυλόφιλων παιδοβιαστών να εκτινάσσεται και πάλι πολύ ψηλά;
- hellegennes
Ακριβώς. Ή θα φτάσεις στο άκρο να ονομάσεις ανωμαλία όλην την εξέλιξη των ειδών ή θα αναγνωρίσεις ότι ανωμαλία είναι να γεννηθεί ένας οργανισμός με ελάττωμα στον γενετικό του κώδικα ή στην έκφραση του γενετικού του κώδικα, κάτι δηλαδή που είναι έξω από τις προδιαγραφές του. Οτιδήποτε είναι μέσα στις προδιαγραφές δεν είναι ανωμαλία, όσο μικρό ποσοστό κι αν είναι και η ομοφυλοφιλία είναι γενετική εξέλιξη που συναντάμε σε πολλά θηλαστικά (και όχι μόνο). Σε μερικά είδη είναι πλειοψηφία ο γκέι πληθυσμός.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12Όλα αυτά είναι ανωμαλίες και μεταλλάξεις. Το φυσιολογικό είναι να είσαι μαυριδερός προς ανθρακί, με πυκνό σγουρό μαύρο μαλλί και σκούρα καφέ/καστανά/μαύρα μάτια. Όπως ήταν η Λούσι δηλαδή, όλη η εξέλιξη είναι μια ανωμαλία.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:09ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αν δεις τα πρόσφατα ποσοστά αποδοχής της ομοφυλοφιλίας (και κυρίως πόσο θεωρούν τον εαυτό τους ως γκει) στης Z generation σε διάφορες χώρες, θα πειστείς αρκετά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:19Για να ισχύει ένα τέτοιο νούμερο, και μάλιστα τόσο υψηλό και τόσο μακριά από τα επίσημα νούμερα, θα πρέπει να υπάρχει κάτι απτό να το δείχνει και όχι απλά προσωπικές "αισθήσεις" ή επιθυμίες να είναι αληθινό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12Mια χαρά ισχύει αλλά η πλειονότητα επιβάλλεται πάντα στην μειονότητα. Χαίρομαι πάντως που ακόμα και οι μπουμερς είναι μοιρασμένοι στο θέμα του γάμου.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:08
Αυτό το 40% από πού προκύπτει; Μήπως είναι κι αυτό ένας ακόμα ευσεβής πόθος των ομοφυλόφιλων, όπως η τάση που έχουν να βγάζουν "δικούς τους" ένα σωρό μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ιστορίας ή που πιστεύουν ότι στην αρχαιότητα όλοι ήταν γκεί κλπ;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Για δώσε ένα παράδειγμα θηλαστικό όπου η πλειοψηφία είναι γκει?hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:20Ακριβώς. Ή θα φτάσεις στο άκρο να ονομάσεις ανωμαλία όλην την εξέλιξη των ειδών ή θα αναγνωρίσεις ότι ανωμαλία είναι να γεννηθεί ένας οργανισμός με ελάττωμα στον γενετικό του κώδικα ή στην έκφραση του γενετικού του κώδικα, κάτι δηλαδή που είναι έξω από τις προδιαγραφές του. Οτιδήποτε είναι μέσα στις προδιαγραφές δεν είναι ανωμαλία, όσο μικρό ποσοστό κι αν είναι και η ομοφυλοφιλία είναι γενετική εξέλιξη που συναντάμε σε πολλά θηλαστικά (και όχι μόνο). Σε μερικά είδη είναι πλειοψηφία ο γκέι πληθυσμός.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12Όλα αυτά είναι ανωμαλίες και μεταλλάξεις. Το φυσιολογικό είναι να είσαι μαυριδερός προς ανθρακί, με πυκνό σγουρό μαύρο μαλλί και σκούρα καφέ/καστανά/μαύρα μάτια. Όπως ήταν η Λούσι δηλαδή, όλη η εξέλιξη είναι μια ανωμαλία.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:09
ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δηλαδή γυρω στους 40% ειναι γκει ε; και οι γυναικες το ίδιο, γιαυτο οι μισές δεν μας κάθονται, δεν ειναι τελικά οτι κανουμε κατι λάθος;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:21
Αν δεις τα πρόσφατα ποσοστά αποδοχής της ομοφυλοφιλίας (και κυρίως πόσο θεωρούν τον εαυτό τους ως γκει) στης Z generation σε διάφορες χώρες, θα πειστείς αρκετά.
40 πηρε και η ΝΔ, ισως εχεις δίκιο πραγματι.
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Απλά, υπάρχουν ανωμαλίες που βοηθούν την διαιώνιση του είδους (μεταλλάξεις δηλαδή που βοήθησαν στην προσαρμογή και στις περιβαλλοντικές αλλαγές), ανωμαλίες που μπορεί να είναι άσχετες τελείως με το θέμα και ανωμαλίες που φρενάρουν την διαιώνιση.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:20Ακριβώς. Ή θα φτάσεις στο άκρο να ονομάσεις ανωμαλία όλην την εξέλιξη των ειδών ή θα αναγνωρίσεις ότι ανωμαλία είναι να γεννηθεί ένας οργανισμός με ελάττωμα στον γενετικό του κώδικα ή στην έκφραση του γενετικού του κώδικα, κάτι δηλαδή που είναι έξω από τις προδιαγραφές του. Οτιδήποτε είναι μέσα στις προδιαγραφές δεν είναι ανωμαλία, όσο μικρό ποσοστό κι αν είναι και η ομοφυλοφιλία είναι γενετική εξέλιξη που συναντάμε σε πολλά θηλαστικά (και όχι μόνο). Σε μερικά είδη είναι πλειοψηφία ο γκέι πληθυσμός.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12Όλα αυτά είναι ανωμαλίες και μεταλλάξεις. Το φυσιολογικό είναι να είσαι μαυριδερός προς ανθρακί, με πυκνό σγουρό μαύρο μαλλί και σκούρα καφέ/καστανά/μαύρα μάτια. Όπως ήταν η Λούσι δηλαδή, όλη η εξέλιξη είναι μια ανωμαλία.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:09
ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.
Αυτά, όσον αφορά την φύση, έτσι; Δεν μιλάω για κοινωνικές ανωμαλίες που είναι ένα εντελώς άλλο κεφάλαιο και που σηκώνει πάρα πολύ κουβέντα (με θετικά και αρνητικά σε κάθε πλευρά του θέματος).
Άλλο η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως επιλογή και αλλο το ότι το 40% που το αποδέχεται είναι γκέι.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:21Αν δεις τα πρόσφατα ποσοστά αποδοχής της ομοφυλοφιλίας (και κυρίως πόσο θεωρούν τον εαυτό τους ως γκει) στης Z generation σε διάφορες χώρες, θα πειστείς αρκετά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:19Για να ισχύει ένα τέτοιο νούμερο, και μάλιστα τόσο υψηλό και τόσο μακριά από τα επίσημα νούμερα, θα πρέπει να υπάρχει κάτι απτό να το δείχνει και όχι απλά προσωπικές "αισθήσεις" ή επιθυμίες να είναι αληθινό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12
Mια χαρά ισχύει αλλά η πλειονότητα επιβάλλεται πάντα στην μειονότητα. Χαίρομαι πάντως που ακόμα και οι μπουμερς είναι μοιρασμένοι στο θέμα του γάμου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Μερικά είδη είναι αποκλειστικά ερμαφρόδιτα και αλλά είδη όπως οι καμήλες με τρομερά υψηλά ποσοστά ομοφυλοφιλίαςΣε μερικά είδη είναι πλειοψηφία ο γκέι πληθυσμός.
- Libre arbitre
zteo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:28Άλλο η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως επιλογή και αλλο το ότι το 40% που το αποδέχεται είναι γκέι.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:21Αν δεις τα πρόσφατα ποσοστά αποδοχής της ομοφυλοφιλίας (και κυρίως πόσο θεωρούν τον εαυτό τους ως γκει) στης Z generation σε διάφορες χώρες, θα πειστείς αρκετά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:19
Για να ισχύει ένα τέτοιο νούμερο, και μάλιστα τόσο υψηλό και τόσο μακριά από τα επίσημα νούμερα, θα πρέπει να υπάρχει κάτι απτό να το δείχνει και όχι απλά προσωπικές "αισθήσεις" ή επιθυμίες να είναι αληθινό.

Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:04Ανωμαλία στην φύση είναι η κανονικότητα. Π.χ δεν βρέχει πάντα τις ίδιες μέρες, ίδιες ώρες, ίδια ποσότητα νερού...Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:03φυσικά και υπάρχουν ανωμαλίες στην φύση. έλεος κάπουhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:53
Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.

05|07|2023
Τι λέει μια μητέρα τριών παιδιών για τους ομοφυλόφιλους, την υιοθεσία και τα gay pride!

“Στέφανε είμαι μητέρα 3 παιδιών. Θεωρώ ότι 2 ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να προσφέρουν σε μια κοινωνία το πιο βασικό δηλαδή οικογένεια. Ούτε είναι σε θέση να μεγαλώσουν παιδιά. Τί θα τα διδάξουν? Αν για παράδειγμα υιοθετήσουν ένα αγόρι τί θα του προτείνουν να έχει ως σύντροφο αντρα ή γυναίκα?Δυστυχώς ζούμε σε μία χώρα που έχει κάνει σωστό το λάθος, λογικό το παράλογο, δίκαιο το άδικο.. Είναι απλά τραγικό…
Υ: Ήξερα ότι παρέλαση κάνουμε μόνο για να τιμήσουμε τους Έλληνες ήρωες… Αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι για ποιό λογο παρελαύνουν?”
Ακροάτρια – Ραδιομακελάρηδες.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %84%ce%bf/

https://www.facebook.com/ouraniotoksofa ... embed_post
- hellegennes
Καμηλοπαρδάλεις, κατσίκες.zteo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:22Για δώσε ένα παράδειγμα θηλαστικό όπου η πλειοψηφία είναι γκει?hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:20Ακριβώς. Ή θα φτάσεις στο άκρο να ονομάσεις ανωμαλία όλην την εξέλιξη των ειδών ή θα αναγνωρίσεις ότι ανωμαλία είναι να γεννηθεί ένας οργανισμός με ελάττωμα στον γενετικό του κώδικα ή στην έκφραση του γενετικού του κώδικα, κάτι δηλαδή που είναι έξω από τις προδιαγραφές του. Οτιδήποτε είναι μέσα στις προδιαγραφές δεν είναι ανωμαλία, όσο μικρό ποσοστό κι αν είναι και η ομοφυλοφιλία είναι γενετική εξέλιξη που συναντάμε σε πολλά θηλαστικά (και όχι μόνο). Σε μερικά είδη είναι πλειοψηφία ο γκέι πληθυσμός.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:12
Όλα αυτά είναι ανωμαλίες και μεταλλάξεις. Το φυσιολογικό είναι να είσαι μαυριδερός προς ανθρακί, με πυκνό σγουρό μαύρο μαλλί και σκούρα καφέ/καστανά/μαύρα μάτια. Όπως ήταν η Λούσι δηλαδή, όλη η εξέλιξη είναι μια ανωμαλία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
και αυτό πως αναιρεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία;hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:14Με το ότι είναι ανωμαλία τα πράσινα μάτια. Όχι απλώς ανωμαλία, είναι έλλειψη μελανίνης.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:09ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις