φυσικά και υπάρχουν ανωμαλίες στην φύση. έλεος κάπουhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:53Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:44όταν κάνεις την ανωμαλία της φύσης κανόνα, δεν υπάρχει σωστό πρότυπο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:19
Και οι άλλοι με τα πρότυπα της φύσης το μεγαλώνουν. Ειναι θεωρητικά μεγάλωμα από ένα ζευγάρι που με κάποιον τρόπο θεωρεί το ίδιο ότι αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται. Θεωρητικά πάντα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- Otto Weininger
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ανωμαλία στην φύση είναι η κανονικότητα. Π.χ δεν βρέχει πάντα τις ίδιες μέρες, ίδιες ώρες, ίδια ποσότητα νερού...Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:03φυσικά και υπάρχουν ανωμαλίες στην φύση. έλεος κάπουhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:53Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:44
όταν κάνεις την ανωμαλία της φύσης κανόνα, δεν υπάρχει σωστό πρότυπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 06 Ιούλ 2023, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Otto Weininger
αν είσαι ζαίος μπορείLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:04Ανωμαλία στην φύση είναι η κανονικότηταOtto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:03φυσικά και υπάρχουν ανωμαλίες στην φύση. έλεος κάπουhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:53
Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.
- hellegennes
Γύρω στο 80% είναι και ταιριάζει με διάφορα πράγματα αυτό το ποσοστό.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:55Αυτό όμως σημαίνει ότι στον χώρο των ομοφυλόφιλων το ποσοστό βιαστών παιδιών είναι τραγικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:50Φαίνεται δε διαβάζεις καλά τις εφημερίδες. Γύρω στο 60% είναι ετεροφυλόφιλοι οι βιαστές παιδιών
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Όχι, Μητσοτάκη ψήφισα.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:05αν είσαι ζαίος μπορεί
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- hellegennes
Είσαι ξανθός ή γαλανομάτης;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:03φυσικά και υπάρχουν ανωμαλίες στην φύση. έλεος κάπουhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:53Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:44
όταν κάνεις την ανωμαλία της φύσης κανόνα, δεν υπάρχει σωστό πρότυπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό το 40% από πού προκύπτει; Μήπως είναι κι αυτό ένας ακόμα ευσεβής πόθος των ομοφυλόφιλων, όπως η τάση που έχουν να βγάζουν "δικούς τους" ένα σωρό μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ιστορίας ή που πιστεύουν ότι στην αρχαιότητα όλοι ήταν γκεί κλπ;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:57Όχι βέβαια. Εσύ νομίζεις οτι είναι λίγοι οι ομοφυλόφιλοι. Ειναι πολλοί περισσότεροι απο ότι νομίζεις. Γύρω στο 40% αλλά δεν το δηλώνουν για προφανείς λόγους. Όσο πιο ανοιχτή είναι η κοινωνία, τόσο πιο εύκολα το δηλώνουν.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:55Αυτό όμως σημαίνει ότι στον χώρο των ομοφυλόφιλων το ποσοστό βιαστών παιδιών είναι τραγικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:50
Φαίνεται δε διαβάζεις καλά τις εφημερίδες. Γύρω στο 60% είναι ετεροφυλόφιλοι οι βιαστές παιδιών
Κι άντε, να δεχτώ ότι ισχύει ένα τέτοιο νούμερο. Που δεν το πιστεύω με τίποτα βέβαια, φαντάζομαι ότι το νούμερο θα παίζει κάπου μεταξύ 5% με 10% κι αυτό επειδή ακριβώς κάποιοι που παλιά θα το πνίγανε μέσα τους τώρα μπορούν πιο εύκολα να το βγάλουν προς τα έξω. Αλλά ας το δεχτούμε, χάριν της συζήτησης. Ακόμα κι έτσι λοιπόν, ακόμα και αν ισχύει το 60% που λες για τους παιδοβιαστές, τότε ομοφυλόφιλοι vs ετεροφυλόφιλοι είναι μία η άλλη και όχι περισσότεροι οι δεύτεροι. Από την άλλη βέβαια, σ' αυτό το 60% ετεροφυλόφιλων παιδοβιαστών, πόσοι είναι πραγματικά ετεροφυλόφιλοι κι όχι ομοφυλόφιλοι που "δεν το δηλώνουν για προφανείς λόγους"; Γιατί αν πάρουμε την δική σου λογική, ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι κρυφο-γκέι που απλά δεν το δηλώνουν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Otto Weininger
ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:06Είσαι ξανθός ή γαλανομάτης;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:03φυσικά και υπάρχουν ανωμαλίες στην φύση. έλεος κάπουhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:53
Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.
τι σχέση έχουν αυτά όμως;
και εμενα πολυ μου μοιαζει, μηπως λεει για ποσοστό στην κυβέρνηση;
Εγώ συμφωνώ. Ο αγαπητός Libre πιστεύει ότι ομοφυλόφιλοι είναι περίπου ο μισός πληθυσμός...hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:06Γύρω στο 80% είναι και ταιριάζει με διάφορα πράγματα αυτό το ποσοστό.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:55Αυτό όμως σημαίνει ότι στον χώρο των ομοφυλόφιλων το ποσοστό βιαστών παιδιών είναι τραγικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:50
Φαίνεται δε διαβάζεις καλά τις εφημερίδες. Γύρω στο 60% είναι ετεροφυλόφιλοι οι βιαστές παιδιών
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- taxalata xalasa
μαλλιοτραβηγματα....Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:06Όχι, Μητσοτάκη ψήφισα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Όλα αυτά είναι ανωμαλίες και μεταλλάξεις. Το φυσιολογικό είναι να είσαι μαυριδερός προς ανθρακί, με πυκνό σγουρό μαύρο μαλλί και σκούρα καφέ/καστανά/μαύρα μάτια. Όπως ήταν η Λούσι δηλαδή, όλη η εξέλιξη είναι μια ανωμαλία.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:09ξανθός ήμουν μικρός, στην πορεία έγιναν σκούρα. αν δεν φοράω ζελέ, ανοίγουν στον ήλιο. Τα μάτια είναι πράσινα, άλλοτε πιο σκούρο άλλοτε πιο ανοιχτό.
τι σχέση έχουν αυτά όμως;
- Libre arbitre
Mια χαρά ισχύει αλλά η πλειονότητα επιβάλλεται πάντα στην μειονότητα. Χαίρομαι πάντως που ακόμα και οι μπουμερς είναι μοιρασμένοι στο θέμα του γάμου.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 21:08Αυτό το 40% από πού προκύπτει; Μήπως είναι κι αυτό ένας ακόμα ευσεβής πόθος των ομοφυλόφιλων, όπως η τάση που έχουν να βγάζουν "δικούς τους" ένα σωρό μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ιστορίας ή που πιστεύουν ότι στην αρχαιότητα όλοι ήταν γκεί κλπ;Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:57Όχι βέβαια. Εσύ νομίζεις οτι είναι λίγοι οι ομοφυλόφιλοι. Ειναι πολλοί περισσότεροι απο ότι νομίζεις. Γύρω στο 40% αλλά δεν το δηλώνουν για προφανείς λόγους. Όσο πιο ανοιχτή είναι η κοινωνία, τόσο πιο εύκολα το δηλώνουν.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:55
Αυτό όμως σημαίνει ότι στον χώρο των ομοφυλόφιλων το ποσοστό βιαστών παιδιών είναι τραγικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 06 Ιούλ 2023, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο λιβρε ειναι η ΝΔ, ο οττο ειναι το χθές, το παλιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις