!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Σαν παιδάκια κάνουν οι μπούμερ...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδιαLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:38Γιατί;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Libre arbitre
Τι σχέση έχει το πρώτο με το δεύτερο; Συνήθως αυτοι που έλκονται από παιδιά είναι ετεροφυλόφιλοι. Και μάλιστα στο στενό οικογενειακό κύκλο.Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:32Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδια
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Otto Weininger
όταν κάνεις την ανωμαλία της φύσης κανόνα, δεν υπάρχει σωστό πρότυπο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:19Και οι άλλοι με τα πρότυπα της φύσης το μεγαλώνουν. Ειναι θεωρητικά μεγάλωμα από ένα ζευγάρι που με κάποιον τρόπο θεωρεί το ίδιο ότι αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται. Θεωρητικά πάντα.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:15Οι υιοθεσίες από στρέιτ, μεγαλώνουν ένα παιδί με τα πρότυπα της φύσης.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14
Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπα, συνήθως πουστηδες ή κρυφές είναιLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:35Τι σχέση έχει το πρώτο με το δεύτερο; Συνήθως αυτοι που έλκονται από παιδιά είναι ετεροφυλόφιλοι. Και μάλιστα στο στενό οικογενειακό κύκλο.Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:32Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
Είναι άσχετα αλλά και τα δύο είναι ανωμαλίες/παρεκκλίσειςLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:35Τι σχέση έχει το πρώτο με το δεύτερο; Συνήθως αυτοι που έλκονται από παιδιά είναι ετεροφυλόφιλοι. Και μάλιστα στο στενό οικογενειακό κύκλο.Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:32Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδια
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν είναι θέμα "φυσιολογικού". Πολλά πράγματα και πολλά γούστα δεν είναι "φυσιολογικά". Ούτε το να θες να πηδάς πλαστικές κούκλες είναι "φυσιολογικό".Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:32 Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδια
Το θέμα είναι να μην βλάπτεις τους άλλους. Μπορεί να είσαι παιδόφιλος, αλλά αν είσαι λειτουργικό μέλος της κοινωνίας καταλαβαίνεις ότι πρέπει να το καταπιέσεις. Μπορεί να είσαι ετεροφυλόφιλος και να σου αρέσει η γυναίκα του άλλου, αλλά αν δεν της αρέσεις κι εκείνης καταλαβαίνεις ότι πρέπει να το καταπιέσεις (κι ας είναι "φυσιολογικό" το να σου αρέσει). Στην ομοφυλοφιλία όμως δεν πρέπει να καταπιέσεις τίποτα, επειδή δεν βλάπτεις ΚΑΝΕΝΑΝ. Υπάρχει συναίνεση μεταξύ ενηλίκων.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Libre arbitre
Φαίνεται δε διαβάζεις καλά τις εφημερίδες. Γύρω στο 60% είναι ετεροφυλόφιλοι οι βιαστές παιδιώνLord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:44Μπα, συνήθως πουστηδες ή κρυφές είναιLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:35Τι σχέση έχει το πρώτο με το δεύτερο; Συνήθως αυτοι που έλκονται από παιδιά είναι ετεροφυλόφιλοι. Και μάλιστα στο στενό οικογενειακό κύκλο.Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:32
Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδια
Για να λέμε και την σκληρή αλήθεια πάντως, το πρώτο είναι διαχρονικά ανωμαλία/παρέκκλιση. Κατά την γνώμη μου πάντα, έτσι; Ή τέλος πάντων, είναι μέχρι σήμερα. Αν κάποια στιγμή αλλάξουν τόσο τα πράγματα και περάσουμε σε καμμιά φάση τύπου "Αιώνιος Πόλεμος" (του Χάλντεμαν) τότε το ξανασυζητάμε.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:45Είναι άσχετα αλλά και τα δύο είναι ανωμαλίες/παρεκκλίσειςLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:35Τι σχέση έχει το πρώτο με το δεύτερο; Συνήθως αυτοι που έλκονται από παιδιά είναι ετεροφυλόφιλοι. Και μάλιστα στο στενό οικογενειακό κύκλο.Lord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:32
Επειδή δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύει το ίδιο φύλο όπως δεν είναι φυσιολογικό να σε ελκύουν παιδια
Το δεύτερο, η παιδοφιλία δηλαδή, δεν θεωρούνταν πάντα ανωμαλία στην πορεία της ιστορίας και στις διάφορες κοινωνίες. Όχι με τα σημερινά, δυτικά ηλικιακά όρια εννοώ, όχι γενικά και για οποιαδήποτε ηλικία (για πεντάχρονα, επτάχρονα κλπ πάντα ήταν ελπίζω).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Δεν υπάρχει ανωμαλία της φύσης. Η φύση είναι αυτό που είναι. Ανωμαλία της φύσης είναι και τα ξανθά μαλλιά με την ίδια λογική.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:44όταν κάνεις την ανωμαλία της φύσης κανόνα, δεν υπάρχει σωστό πρότυπο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:19Και οι άλλοι με τα πρότυπα της φύσης το μεγαλώνουν. Ειναι θεωρητικά μεγάλωμα από ένα ζευγάρι που με κάποιον τρόπο θεωρεί το ίδιο ότι αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται. Θεωρητικά πάντα.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:15
Οι υιοθεσίες από στρέιτ, μεγαλώνουν ένα παιδί με τα πρότυπα της φύσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν υπάρχει "προωθείς". Οι γκέι θα είναι γκέι ό,τι κι αν κάνεις.Dorian έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:22 κατά πέρα από τα θρησκευτικά φιλοσοφικά ιδεολογικά, μόνο από άποψη καθαρά κοινωνικής μηχανικής, δεν βλέπω το λόγο να προωθείς έντονα την ομοφυλοφιλία σε κοινωνίες που βρίσκονται στον πάτο της γεννητικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό όμως σημαίνει ότι στον χώρο των ομοφυλόφιλων το ποσοστό βιαστών παιδιών είναι τραγικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:50Φαίνεται δε διαβάζεις καλά τις εφημερίδες. Γύρω στο 60% είναι ετεροφυλόφιλοι οι βιαστές παιδιώνLord Brum έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:44Μπα, συνήθως πουστηδες ή κρυφές είναιLibre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:35
Τι σχέση έχει το πρώτο με το δεύτερο; Συνήθως αυτοι που έλκονται από παιδιά είναι ετεροφυλόφιλοι. Και μάλιστα στο στενό οικογενειακό κύκλο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Libre arbitre
Όχι βέβαια. Εσύ νομίζεις οτι είναι λίγοι οι ομοφυλόφιλοι. Ειναι πολλοί περισσότεροι απο ό,τι νομίζεις. Γύρω στο 40% αλλά δεν το δηλώνουν για προφανείς λόγους. Όσο πιο ανοιχτή είναι η κοινωνία, τόσο πιο εύκολα το δηλώνουν. Οι νέες γενιές το δηλώνουν πιο εύκολα.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:55Αυτό όμως σημαίνει ότι στον χώρο των ομοφυλόφιλων το ποσοστό βιαστών παιδιών είναι τραγικά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:50Φαίνεται δε διαβάζεις καλά τις εφημερίδες. Γύρω στο 60% είναι ετεροφυλόφιλοι οι βιαστές παιδιών
Βλάπτεις την λογική, αυτή που μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα.micmic έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:45 Στην ομοφυλοφιλία όμως δεν πρέπει να καταπιέσεις τίποτα, επειδή δεν βλάπτεις ΚΑΝΕΝΑΝ. Υπάρχει συναίνεση μεταξύ ενηλίκων.
Γιατί το οποιοδήποτε συναινετικό κοινόβιο, να θεωρείται νομικά ως γάμος - οικογένεια;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 14 Απαντήσεις