Να πηδάει άντρα άντρας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
- hellegennes
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στις γάτες, ναι. Στους λύκους (και διάφορα λυκοειδή) όχι. Καλά, εκεί υπάρχει μέχρι και "νταντά", είναι άλλη φάση...hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:45Ε, τι συζητάμε; Αυτό δεν είπα; Όπου συμβαίνει είναι σχεδόν αποκλειστικά μονογονεϊκή παρέμβαση.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:27Δεν ισχύει πάντα αυτό που λες, άσε που στα περισσότερα ζώα οι οικογένειες είναι είτε μονογονεϊκές είτε πολυγονεϊκές (αγέλες). Στους λύκους πχ που σου είπα πιο πάνω, όταν σκοτωθεί το αρσενικό της οικογένειας, ο νέος αφέντης υιοθετεί τα μικρά του.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:21
Η υιοθεσία στα ζώα είναι σχεδόν αποκλειστικά μονογονεΐκή από άτεκνα ζώα. Ζώα που έχουν οικογένεια και βρεθεί ξένο σώμα σ' αυτήν θα το πνίξουν στην κούνια, κυριολεκτικά.
Για γάτες, έχω και προσωπικά παραδείγματα από τη γειτονιά που μεγάλωσα, με θηλυκές που σκοτώθηκαν (από σκυλιά, αυτοκίνητα κλπ) και τα μικρά τους τα ανέλαβαν άλλες θηλυκές. Εκεί βέβαια δεν παίζει αρσενικός στην οικογένεια έτσι κι αλλιώς, γιατί τα τρώνε (για να ξαναπηδήξουν).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ε, ναι λέμε. Διάβαζε πριν ποστάρεις...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ε αν δεν έχουν διαρκεια οι σχέσεις 2 ανθρώπων, που όντως δεν έχουν, πόσο μάλλον των 3 και των τεσσάρων με τα έξτρα θέματα που προκύπτουν.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:44Και οι στρέιτ σχέσεις δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο ως επί το πλείστον ακόμη και με όλα τα κοινωνικά κατάλοιπα που κουβαλάμε (θρησκευτικά, τι θα πουν οι γείτονες, τι θα γίνουν τα παιδιά, πού θα βρω άλλον/άλλην, κτλ).gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:29Πέραν τούτου είναι και εξαιρετικά σπάνιο αυτές οι σχέσεις να έχουν διάρκεια στον χρόνο.
Το ίδιο ισχύει και για τις λεγόμενες "ελεύθερες σχέσεις", στην αρχή έχουν πλάκα αλλά αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο (ή τρείς ή τέσσερις κτλ) τσινάει και χαλάει η φάση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν πρόκειται να διαβάσω 11 σελίδες μαλακίες.Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:45το απάντησα στο Χέλι πιο πάνωNandros έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:41να καταργήσουμε τις συντάξεις χηρείας δηλαδή;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:34 δε με νοιάζει αν παντρεύονται η αν κάνουν τρενάκι. Εμένα με νοιάζει να μην υιοθετούν και να μην παίρνει τη σύνταξη ο ένας του άλλου. Δηλαδή να πληρώνει η άνεργη μητέρα ΦΠΑ για το γάλα και αυτό να καταλήγει στη στην κλασομπανιέρα του γερόπουστα πάει πολύ.
.
Όπως και να είναι πάρτο απόφαση και θα ησυχάσει η ψυχή σου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:46Ε, αυτό που κατάλαβες. Δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε όλα, κάποια είναι και ολίγον τι τρολάρισμα ρε...![]()
Είναι σαν το παλιό που λέγαμε:
"Ο καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο. Ο κομμουνισμός είναι το ακριβώς αντίστροφο".![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
τα παιδιά έχουν ανάγκη από ανεκτικότητα οι γονείς έχουν υποχρέωση να διδάσκουν αξίες
οσο γεράζω αλλάζω ρόλο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- hellegennes
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το συζητάς αυτό με κάποιον που ούτε παντρεύτηκε ούτε έχει σκοπό να παντρευτεί. Αυτό νομίζω καθιστά σαφές ποια είναι η άποψή μου για την χρησιμότητα του γάμου. Αλλά αν κάποιοι θέλουν να παντρευτούν και έχουμε αποφασίσει ως κοινωνία να θεσπίζουμε ειδικά δικαιώματα γι' αυτούς, δεν βλέπω με ποια λογική να περιορίζεται στα 2 άτομα. Το αν θα μείνουν πολύ ή λίγο μαζί είναι δική τους δουλειά.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:48Ε αν δεν έχουν διαρκεια οι σχέσεις 2 ανθρώπων, που όντως δεν έχουν, πόσο μάλλον των 3 και των τεσσάρων με τα έξτρα θέματα που προκύπτουν.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:44Και οι στρέιτ σχέσεις δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο ως επί το πλείστον ακόμη και με όλα τα κοινωνικά κατάλοιπα που κουβαλάμε (θρησκευτικά, τι θα πουν οι γείτονες, τι θα γίνουν τα παιδιά, πού θα βρω άλλον/άλλην, κτλ).gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:29
Πέραν τούτου είναι και εξαιρετικά σπάνιο αυτές οι σχέσεις να έχουν διάρκεια στον χρόνο.
Το ίδιο ισχύει και για τις λεγόμενες "ελεύθερες σχέσεις", στην αρχή έχουν πλάκα αλλά αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο (ή τρείς ή τέσσερις κτλ) τσινάει και χαλάει η φάση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Τι εννοείς γιατί ? Γιατί το μεγαλώνεις καθημερινά, το φροντίζεις, καλύπτεις τις βασικές του ανάγκες και είσαι πυλώνας της ανάπτυξης του. Τι θεωρείς ότι είναι πατέρας ο σπερματοδότης?Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:42κάτσε ρε συ, πες ότι εγώ ζω με ένα φίλο μου μαζί που δεν είμαστε ομοφιλοφιλοι. Γιατί να με έχιε σαν πατέρα το παιδί; Μπορεί να πρέπει να πάω εγώ στο νοσοκομείο γιατί ο πατέρας δεν μπορεί και να έχουμε συνενβοηθεί να προσέχει ο ένας τα παιδια του άλλου. Για ποιο λόγο λεγεται πατέρας του παιδιου αυτος επειδή τάχατες το παίζουν παντρεμένες;Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:36 Παντως, πριν λίγο καιρό άκουγα ένα περιστατικό από ένα ζευγάρι, ο πατέρας είχε κάνει δύο παιδιά με παρένθετη και τα μεγάλωνε με το συμβίο του. Κάποια στιγμή το ένα μπήκε στην εντατική και ο συμβιος δεν είδε δικαίωμα να τα επισκεπτει. Όσο και αν χαζολογουμε, αυτά τα παιδιά τον συμβίο τον έχουν πατέρα. Αρρωσταίνουν και δεν μπορεί να τα δει, δηλαδή οκ, μετά από ένα σημείο πρέπει να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 06 Ιούλ 2023, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι δεν είμαι κατά.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:52Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το συζητάς αυτό με κάποιον που ούτε παντρεύτηκε ούτε έχει σκοπό να παντρευτεί. Αυτό νομίζω καθιστά σαφές ποια είναι η άποψή μου για την χρησιμότητα του γάμου. Αλλά αν κάποιοι θέλουν να παντρευτούν και έχουμε αποφασίσει ως κοινωνία να θεσπίζουμε ειδικά δικαιώματα γι' αυτούς, δεν βλέπω με ποια λογική να περιορίζεται στα 2 άτομα. Το αν θα μείνουν πολύ ή λίγο μαζί είναι δική τους δουλειά.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:48Ε αν δεν έχουν διαρκεια οι σχέσεις 2 ανθρώπων, που όντως δεν έχουν, πόσο μάλλον των 3 και των τεσσάρων με τα έξτρα θέματα που προκύπτουν.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:44
Και οι στρέιτ σχέσεις δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο ως επί το πλείστον ακόμη και με όλα τα κοινωνικά κατάλοιπα που κουβαλάμε (θρησκευτικά, τι θα πουν οι γείτονες, τι θα γίνουν τα παιδιά, πού θα βρω άλλον/άλλην, κτλ).
Για το θέμα της υιοθεσίας έχω μια ένσταση κυρίως επειδή οι σχέσεις αυτού του είδους είναι καταδικασμένες να διαλυθούν.
- nik_killthemall
πιπες καμαρωτες, μονο τετοιες προκυπτουν οταν εγγυητης της οικογενειας ειναι η κοινωνια. Οι ανθρωποι πρεπει να εχουν εμπιστοσυνη στον λογο το δικο τους και μπροστα σε αυτον ο λογος της κοινωνιας και των θεων ειναι ανυπαρκτος και τιποτενιος.enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 09:24σιγα που ειναι ορθές, εντυπωσιακά υποκριτικές είναι, ο γάμος εχει νοημα πρακτικό, ειναι κοινωνικό συμβόλαιο για προστασία οικογένειας, υπονοεί τεκνοθεσία οχι ινστα και φβ. Πιο τίμια απάντηση θα ηταν "ο,τι πει η γυναικα μου οτι ειπε ο Κυριακος, βλέπω μπάλα."nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 08:33masterridley έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 01:59 Ναι, για το κράτος δεν του πέφτει λόγο αν το ζευγάρι είναι έτερο ή όμο.
Όσον αφορά τον θρησκευτικό γάμο, αυτό είναι θέμα της Εκκλησίας και δεν μου πέφτει λόγος εμένα.Πολύ καλές απαντήσεις, τις βρίσκω όλες ορθές.
Μάλιστα προχωρώντας ένα βημα παρακάτω την τελευταία από αυτές, θα περίμενα ειδικά από τους ομοφυλόφιλους που υποτίθεται πως ειναι και προοδευτικοί, να σνομπάρουν συντηρητικούς θεσμούς όπως ο γάμος, κι όμως όχι, αφού ο γαμος είναι βιομηχανία τυπου ινστα, φεησμπουκ κλπ που το προϊον ειναι ο ανθρωπος.
Η αντικατασταση ως εγγυητη του ατομου απο την κοινωνια και τους θεους ειναι στη πραγματικοτητα η ασυλληπτη υποκρισια και το αστρονομικο παραμυθι της υποθεσης, που οδηγει στην εκτιναξη των διαζυγιων, επειδη ακριβως κατα το γαμο τον κυριο λογο τον εχει η κοινωνια, οι θεοι και το καθε λογης συγγενολοι, και ΟΧΙ το ιδιο το ζευγαρι.
Απο την αλλη το θεμα του γαμου μεταξυ ομοφυλοφιλων δεν σχετιζεται με τη διασταση περι κοινωνικου συμβολαιου στην οποια εντελως αστοχα επεκτεινεσαι λογω καθαρης βλακειας, αλλά σχετιζεται αποκλειστικα με το πραηντ της υποθεσης, δηλ με το δικαιωμα στην ινσταγκραμικη παρασταση του γαμου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Μάλλον είμαι κατά.
Αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό θέμα.
Με απασχολούν άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα.
Αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό θέμα.
Με απασχολούν άλλα πολύ σοβαρότερα προβλήματα.
nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:58 Οι ανθρωποι πρεπει να εχουν εμπιστοσυνη στον λογο το δικο τους και μπροστα σε αυτον ο λογος της κοινωνιας και των θεων ειναι ανυπαρκτος και τιποτενιος.
κατά πέρα από τα θρησκευτικά φιλοσοφικά ιδεολογικά, μόνο από άποψη καθαρά κοινωνικής μηχανικής, δεν βλέπω το λόγο να προωθείς έντονα την ομοφυλοφιλία σε κοινωνίες που βρίσκονται στον πάτο της γεννητικότητας. Με την παραδοχή ότι υποτίθεται ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη κοινωνία ομάδα. Υπάρχει αύξηση ομοφυλόφιλων σε άλλες χώρες. Το επιχείρημα να βρουν σπιτάκι τα παιδιά στα ιδρύματα είναι το λιγότερο εκ του πονηρού. Ποτέ δεν συνοδεύεται από ένα νουμερο ποσα είναι πια αυτά τα παιδια που περιμένουν; Το αντίθετο ακούγεται τα κριτήρια είναι τρομερά υψηλα για να δωθούν σε τυπικά ζευγαρια. Τελςο πολιτικά βλέπουμε ξεκάθαρα την νουδούλα πλεον χωρίς αντίπαλο και έγνοιες ξεδιπλώνει το βρώμικο πραγματικό πρόσωπό της.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Golden Age
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-