!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Re: Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
ο συριζα ειχε στην κυβέρνηση ανοικτα ομοφυλόφιλους ή η ΝΔ παλι έκανε το πρώτο βήμα; Ειχαμε αλλον γκει υπουργό πριν τον Γιατρομανωλάκη:
Οι αλλαγές προκύπτουν από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων. Αν προκύψει τέτοια τάση το συζητάμε, δεν θα είναι και κάτι πρωτόγνωρο, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του πλανήτη είναι κοινή πρακτική.vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:53Παντρεύονται άντρας - γυναίκα. Θες να το γαμήσεις αλλάξεις, γιατί να μην δώσεις και άλλες επιλογές;
Περισσότεροι γονείς = περισσότερη αγάπη για τα παιδιά, μεγαλύτερο εισόδημα άρα και περισσότερα αγαθά για τα παιδιά.
- hellegennes
Υπάρχουν. Άλλωστε νόμους πολυγαμίας έχουν πολλές χώρες (μουσουλμανικές). Αλλά γενικότερα δεν βγάζει νόημα ο περιορισμός των 2 ατόμων, απ' την στιγμή που δεν μιλάμε αποκλειστικά για θρησκευτικές τελετές.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:51Ξέρω κι εγώ; δεν έχω ακούσει ποτέ να θέλουν τρία άτομα να παντρευτούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ίσως θα έπρεπε να μην ισχύει για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, γιατί έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά ως μέσο για απάτες από κάποιους (βλέπε συνοριοφύλακες πχ) ως εύκολη λύση για νομιμοποίηση μιας σχέσης.vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:56Εγώ διαφωνώ και με το σύμφωνο συμβίωσης, αν το ίδιο σύμφωνο ισχύει και για τα ετερόφυλα ζευγάρια.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:49Γιατί θα πρέπει λέω να νομιμοποιηθεί, θεσπιστεί όπως θες πες το γάμος ομοφυλοφίλων; Ή και γενικά οτιδήποτε άλλο πλην ετεροφυλοφίλων (πού ξέρουμε αν αύριο δεν θα θέλουν κι άλλες "κατηγορίες" να κάνουν γάμο).
Το σύμφωνο συμβίωσης που ισχύει ήδη, δεν τους φτάνει;
Κατά τ' άλλα βέβαια, αν ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι θέλει να "δέσει" νομικά την σχέση του και να τους θεωρεί η κοινωνία και το κράτος επίσημα συντρόφους, πιστεύω ότι το σύμφωνο είναι μια χαρά και εκεί λέω "γιατί όχι;". Όταν όμως μπλέκουμε τα πράγματα με γάμους και τα ρέστα, που για μένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο δηλαδή η βάση για την δημιουργία οικογένειας, τότε προσωπικά διαφωνώ. Αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, έτσι; Πολλοί διαφωνούν μ' αυτήν και το καταλαβαίνω, απλά έτσι το βλέπω εγώ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Cecily Anne
Τις προάλλες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ με ένα χαζοκαλτ Αμερικανων ! Τρεις γυναίκες είχε ο μπόγος και η μία αποφάσισε να τον χωρίσει και οι άλλες δύο κλαιγανε που τις παρατάει η αδερφή τους. Έψαχνα να δω τι του βρήκαν του μποζο μα δεν κατάφερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι οκhellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:02Υπάρχουν. Άλλωστε νόμους πολυγαμίας έχουν πολλές χώρες (μουσουλμανικές). Αλλά γενικότερα δεν βγάζει νόημα ο περιορισμός των 2 ατόμων, απ' την στιγμή που δεν μιλάμε αποκλειστικά για θρησκευτικές τελετές.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:51Ξέρω κι εγώ; δεν έχω ακούσει ποτέ να θέλουν τρία άτομα να παντρευτούν.
- Otto Weininger
Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εεεεπ, που 'σαι συ καλέ; Καιρό έχω να σε δω εδώ.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:07 Τις προάλλες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ με ένα χαζοκαλτ Αμερικανων ! Τρεις γυναίκες είχε ο μπόγος και η μία αποφάσισε να τον χωρίσει και οι άλλες δύο κλαιγανε που τις παρατάει η αδερφή τους. Έψαχνα να δω τι του βρήκαν του μποζο μα δεν κατάφερα.
Εσύ αναρωτήθηκες.gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:02Οι αλλαγές προκύπτουν από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων. Αν προκύψει τέτοια τάση το συζητάμε, δεν θα είναι και κάτι πρωτόγνωρο, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του πλανήτη είναι κοινή πρακτική.vagabondo έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:53Παντρεύονται άντρας - γυναίκα. Θες να το γαμήσεις αλλάξεις, γιατί να μην δώσεις και άλλες επιλογές;
Περισσότεροι γονείς = περισσότερη αγάπη για τα παιδιά, μεγαλύτερο εισόδημα άρα και περισσότερα αγαθά για τα παιδιά.
Ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξάνεται συνεχώς στην Ελλάδα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Ναι θα σου έστελνα πιμι, με πρόλαβες!!! Τι κάνετε εκεί πάνω? Η οικογένεια ??? Ελπίζω όλοι καλά!Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:11Εεεεπ, που 'σαι συ καλέ; Καιρό έχω να σε δω εδώ.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:07 Τις προάλλες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ με ένα χαζοκαλτ Αμερικανων ! Τρεις γυναίκες είχε ο μπόγος και η μία αποφάσισε να τον χωρίσει και οι άλλες δύο κλαιγανε που τις παρατάει η αδερφή τους. Έψαχνα να δω τι του βρήκαν του μποζο μα δεν κατάφερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ή στηρίζεις την οικογένεια ή δεν την στηρίζεις. Αμα η γυναίκα δεν έχει καμιά εξασφάλιση θα πρέπει να πάει να δουλέψει και οχι να κάνει τη μητέρα και τη νοικοκυρά. Επρεπε να το ξέρει απο τοτε οχι να της το πεις τώρα που δεν αλλάζει.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:00Γιατί; Δική της ήταν; Αν χώριζαν δηλαδή έναν χρόνο πριν;Σέλευκας έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:47η κυρα Μαρία 70 που πέθανε ο άντρας της προφανώς και πρέπει να την πάρει για να ζήσει.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 18:42
Καλά, έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ πρέπει να παίρνει κανείς την σύνταξη ατόμου που έχει πεθάνει. Για ποιον λόγο να την δικαιούται ο οποιοσδήποτε;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κάτσε, τώρα θα σου πούνε την κλασική καραμέλα με παιδιά που κακοποιούνται σε νορμάλ οικογένειες ως αντιπαράδειγμα.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
- hellegennes
Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Οι υιοθεσίες από στρέιτ, μεγαλώνουν ένα παιδί με τα πρότυπα της φύσης.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:14Σε αντίθεση με τις υιοθεσίες από στρέιτ που είναι σύμφωνες με την φύση;Otto Weininger έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:10 Όχι υιοθεσίες από gay. Είναι τραγικό και κόντρα στην φύση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όλοι καλά ακόμα. Και όλοι μαζί ακόμα (δυστυχώς...).Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:13Ναι θα σου έστελνα πιμι, με πρόλαβες!!! Τι κάνετε εκεί πάνω? Η οικογένεια ??? Ελπίζω όλοι καλά!Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:11Εεεεπ, που 'σαι συ καλέ; Καιρό έχω να σε δω εδώ.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:07 Τις προάλλες έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ με ένα χαζοκαλτ Αμερικανων ! Τρεις γυναίκες είχε ο μπόγος και η μία αποφάσισε να τον χωρίσει και οι άλλες δύο κλαιγανε που τις παρατάει η αδερφή τους. Έψαχνα να δω τι του βρήκαν του μποζο μα δεν κατάφερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 2986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-