!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει επιστροφή από αυτή την αύξηση τιμών;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Υπάρχει επιστροφή από αυτή την αύξηση τιμών;
Εγώ είχα πάει στο Butcher's Burgers στο περιστέρι. Ένα άτομο ήθελε μπέργκερ (χωρίς πατάτες) και σαλάτα. Μόνο που το μπέργκερ ήταν πιο φτηνό απ' τις σαλάτες, οι οποίες έκαναν 9-11 ευρώ. Κάτσε ρε μαλάκα. Δεν πήρε σαλάτα τελικά.
Κακώς, με τέτοιες τιμές πρέπει να προσθέτεις δωρεάν την αλοιφή για τα εγκαύματα.Sid Vicious έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:01Εγω 20.70 θα τα χρεωνα αυτα (χωρις αλοιφη τα πιτογυρα)Λεγεών έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:32 πήρα 4 πιτόγυρα και 3 σουβλάκια με πατάτες και μία πίτα, και με χρεώσαν 19.50 ευρώ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
ΕΤΣΗΗΗΕ1! 11!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:06 ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΕΧΟΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο ιδιος παρα έχεις ψηλά τον πήχυ για τιμή καφέ, πύτε μου, και μετά σου φαινεται περιεργη η αυξηση τιμών?
Εγω την περασμενη Κυριακη στην Πολιτεία στην Κηφισιά, ήπια καφέ με 3,40€.
Αν ειναι δυνατον, πώς δικαιολογείται να τον εχει 5€ το μωλ?
Οκ, εχω να παω κυριολεκτικά απο πιτσιρικας και δεν ξερω τι τιμες παιζουνε, αλλα μου φαινεται υπερβολικο. Χώρια που αν πηγαινα τωρα, θα εφευγα με πρώτου βαθμου κατάθλιψη απο το τοσο πιτσιρικομάνι που κυκλοφορεί εκει.
Όχι δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό που ήθελε η κυβέρνηση το πέτυχε έκανε τον πληθωρισμό κανονικοτητα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πριν κάνα μήνα στο Nalu τον πλήρωσα 4.50, θεώρησα πως ήταν ΟΚ διότι δεν είμαι καφενόβιος, σπάνια πίνω.vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:28Ο ιδιος παρα έχεις ψηλά τον πήχυ για τιμή καφέ, πύτε μου, και μετά σου φαινεται περιεργη η αυξηση τιμών?![]()
Εγω την περασμενη Κυριακη στην Πολιτεία στην Κηφισιά, ήπια καφέ με 3,40€.
Αν ειναι δυνατον, πώς δικαιολογείται να τον εχει 5€ το μωλ?
Οκ, εχω να παω κυριολεκτικά απο πιτσιρικας και δεν ξερω τι τιμες παιζουνε, αλλα μου φαινεται υπερβολικο. Χώρια που αν πηγαινα τωρα, θα εφευγα με πρώτου βαθμου κατάθλιψη απο το τοσο πιτσιρικομάνι που κυκλοφορεί εκει.
Βέβαια θυμήθηκα το 5$ milkshake του Pulp Fiction τότε και χαμογέλασα σκεπτόμενος που είχαμε φτάσει.
FUCK DONALD TRUMP
- Eθνικοκοινωνιστης
καλα δεν θελετε αλλο να πολεμησετε τον πουτλερ ρε πουτινακια και να συμπασχετε στο δραμα των αδελφων ουκρανων?

και τα μπαλακια μεσα Βαλοντια και τα μπαλακια
και τα μπαλακια μεσα Βαλοντια και τα μπαλακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 06 Ιούλ 2023, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
σε λιγο θα βλεπει σε καθε προσωπο τον Βαλοντια απο την πεινα σαν τους τρελους του χωριουGoBack έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:48 Πως γινεται να πας για καφε και να καταληξεις με γρανιτα;Και με αντρα σερβιτορο κιολας.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και τα μπαλάκια μέσα και έξω από το στόμα, γαμώ τη Ρωσία σου την πουτάνα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:52 καλα δεν θελετε αλλο να πολεμησετε τον πουτλερ ρε πουτινακια και να συμπασχετε στο δραμα των αδελφων ουκρανων?![]()
![]()
![]()
![]()
και τα μπαλακια μεσα εφιαλτακη και τα μπαλακια![]()
FUCK DONALD TRUMP
- Eθνικοκοινωνιστης
evaggelos marinakis dislikes this postΛεγεών έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 15:01Και τα μπαλάκια μέσα και έξω από το στόμα, γαμώ τη Ρωσία σου την πουτάνα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:52 καλα δεν θελετε αλλο να πολεμησετε τον πουτλερ ρε πουτινακια και να συμπασχετε στο δραμα των αδελφων ουκρανων?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στα παπάρια μου, η Ρωσία γαμιέται σε κάθε περίπτωση.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 15:02evaggelos marinakis dislikes this postΛεγεών έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 15:01Και τα μπαλάκια μέσα και έξω από το στόμα, γαμώ τη Ρωσία σου την πουτάνα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:52 καλα δεν θελετε αλλο να πολεμησετε τον πουτλερ ρε πουτινακια και να συμπασχετε στο δραμα των αδελφων ουκρανων?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήγαινε παίξτον στο όνλυφανς τώρα, βλακάκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 06 Ιούλ 2023, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FUCK DONALD TRUMP
- Eθνικοκοινωνιστης
sys3x έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:26ΕΤΣΗΗΗΕ1! 11!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:06 ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΕΧΟΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
παντούhades έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 13:50 To ίδιο σκεφτόμουν και εγώ. Στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει ότι όταν κάτι ανεβαίνει δεν πέφτει ποτέ στα προηγούμενα επίπεδα .
επίσης νέος φόρος που μπαίνει δεν ξαναβγαίνει ποτέ, πρέπει να γίνει της πουτάνας
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Eθνικοκοινωνιστης
Σατανικε τι λεει πιο πανω το κρυφοπουτλερακι?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 14:06 ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΕΧΟΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 241 Απαντήσεις
- 7061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur