Ποσες φορες θα την γράψεις αυτή την μαλακία; Αφού βλέπεις δε σου δίνει κανείς σημασία. Άλλαξε κασέτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελιξεις στην Γαλλια
- Otto Weininger
Re: Εξελιξεις στην Γαλλια
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφοράsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:03Δεν το είχα δει. Όχι δεν έχω, για να σού φύγει η απορία.nostromos έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 14:57
για ποια κλισέ γράφεις...? και στο νήμα για την Ουκρανία το ίδιο σου είχα γράψει ...
Τα κλισέ είναι ότι όταν λέμε κάτι αρνητικό για τους Έλληνες, σημαίνει ότι θαυμάζουμε τους Γερμανούς κ.ο.κ
Απλώς δεν βρίσκω ομοιότητα με Ιταλούς σε κανένα θετικό τουλάχιστον. Μόνον ίσως στη σαχλαμάρα.![]()
ας είχανε 500 χρόνια τους γιδιγαμηδες στο σβέρκο και θα βλέπαμε τις πόλεις τους...οι οποίες είναι γνωστό ότι επηρεάστηκαν από το Βυζαντιοsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφοράsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:03
Δεν το είχα δει. Όχι δεν έχω, για να σού φύγει η απορία.
Τα κλισέ είναι ότι όταν λέμε κάτι αρνητικό για τους Έλληνες, σημαίνει ότι θαυμάζουμε τους Γερμανούς κ.ο.κ
Απλώς δεν βρίσκω ομοιότητα με Ιταλούς σε κανένα θετικό τουλάχιστον. Μόνον ίσως στη σαχλαμάρα.![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
micmic έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:41Δήλωση ανάλογης σοβαρότητας με το "θα στηθούν κρεμάλες στο Σύνταγμα".Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:19 Η πιο επιθετικη δηλωση που εγινε ποτε απο αρχηγο πατριωτικου κομματος.
https://twitter.com/MpeseProud/status/1 ... dilotes%2F
Με τη διαφορα οτι η Γαλλια δεν ειναι η μπανανια Ελλαδα αλλα μια πυρηνικη δυναμη και το συνεταιρακι των Γερμανων στην ΕΕ.
.
Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:40micmic έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:41Δήλωση ανάλογης σοβαρότητας με το "θα στηθούν κρεμάλες στο Σύνταγμα".Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:19 Η πιο επιθετικη δηλωση που εγινε ποτε απο αρχηγο πατριωτικου κομματος.
https://twitter.com/MpeseProud/status/1 ... dilotes%2F
Με τη διαφορα οτι η Γαλλια δεν ειναι η μπανανια Ελλαδα αλλα μια πυρηνικη δυναμη και το συνεταιρακι των Γερμανων στην ΕΕ.
.
σοβαρή και @@ είναι...τους έχουνε κάνει μπουρδέλο τα μουσλιμια και ο Μακρόν γράφει ότι φταίνε τα βιντεοπαιχνιδια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Γι' αυτο και θα παρει ποδι ο Μακρον, πιστευω οτι το πολυ σε ενα δυο χρονια θα εχουμε εκλογες.
.
.
AOC έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 02:29 Πολλά και διάφορα γράφονται και λέγονται...
Αλλά εν τέλει η δημογραφική αντικατάσταση είναι συνώνυμη του νεοφιλελευθερισμού και του οικονομικού συστήματος.
Ο λαθρομετανάστης θα έρθει να δουλέψει για λιγότερα από τον ντόπιο, και για περισσότερα από αυτά που παίρνει στην χώρα του.
Οι νεοφιλελέδες έχουν για θεό τους το κέρδος. Και το κέρδος επιβάλλει να γίνει η Γαλλία ισλαμικό κράτος.
Δηλαδή βλέπω νεοφιλελέδες που εκπλήσσονται με την κατάσταση![]()
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ !!!
Το σύστημα που έχετε χτίσει οδηγεί εκεί ακριβώς αναπόφευκτα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
Δημοκράτης
Κατσερεμεγαλε,οι Ιταλοί δεν έζησαν 450 χρόνια με τον Τούρκο να κάνει κουμάντο στα χωράφια τους. Προφανώς και οι πόλεις τους θα είναι πιο καλοφτιαγμενες αλλά η νοοτροπία των Ελλήνων με τους Ιταλούς όπως και με τους Ισπανούς μοιάζει πολύsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφοράsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:03
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ψάξε να δεις την ταινία που στα ελληνικά έχει μεταφρασμένο τίτλο 'Που πάω Θεέ μου' (σατυρική). Επίσης μια άλλη με την διεκδίκηση της δημαρχίας από 2 υποψηφίους με διαμετρικά αντίθετες νοοτροπίες, επίσης σατυρική αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λεγόταν. Σα να βλέπω την Ελλάδα!sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφοράsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:03
Και είναι και καλές!
Πάντως απ'ότι έχω διαπιστώσει οι Ιταλοί συμπαθούν τους Έλληνες περισσότερο απ'ότι τους Γάλλους ή τους Ισπανούς. Και το "Una faccia una razza" είναι Ιταλικής προέλευσης και αναφέρεται στους δύο λαούς.sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:03Δεν το είχα δει. Όχι δεν έχω, για να σού φύγει η απορία.
Απλώς δεν βρίσκω ομοιότητα με Ιταλούς σε κανένα θετικό τουλάχιστον. Μόνον ίσως στη σαχλαμάρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το Quo vadis λες; Το έχω δει, με το δημοσιουπαλληλίκι. Ε, αυτό σού λέω, στη μλκία ταιριάζουν. Την άλλη δεν την ξέρω.Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 19:41Ψάξε να δεις την ταινία που στα ελληνικά έχει μεταφρασμένο τίτλο 'Που πάω Θεέ μου' (σατυρική). Επίσης μια άλλη με την διεκδίκηση της δημαρχίας από 2 υποψηφίους με διαμετρικά αντίθετες νοοτροπίες, επίσης σατυρική αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λεγόταν. Σα να βλέπω την Ελλάδα!sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32
Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφορά![]()
Και είναι και καλές!
Ο Τούρκος έχτισε τα τσιμέντα ή η πονηριά του εργολάβου, παρέα με το λάδωμα του πολεοδόμου και την επιθυμία μου να χτίσω αυθαίρετο; Έλεος με τη καραμέλα και τη μόνιμη δικαιολογία, μάς φταίει ο άλλος.Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:41Κατσερεμεγαλε,οι Ιταλοί δεν έζησαν 450 χρόνια με τον Τούρκο να κάνει κουμάντο στα χωράφια τους. Προφανώς και οι πόλεις τους θα είναι πιο καλοφτιαγμενες αλλά η νοοτροπία των Ελλήνων με τους Ιταλούς όπως και με τους Ισπανούς μοιάζει πολύsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32
Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφορά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 04 Ιούλ 2023, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dr Socrates
Όχι, δεν πρόκειται για εμφύλιο πόλεμο
από Mathieu Bock-Côté
Γαλλία: Επανάσταση ή διάλυση;
Κάθε επαναφορά της μαζικής τυφλής βίας θα προκαλεί εξ αντανακλάσεως τον φόβο και μεγαλύτερο πολιτισμικό χάσμα που θα ενισχύουν την ακροδεξιά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/yal ... a315b9cfce
από Mathieu Bock-Côté
https://antifono.gr/den-prokeitai-gia-emfylio-polemo/Στη Γαλλία δεν υπάρχουν περιοχές ανομίας, παρά μόνο περιοχές όπου ασκείται μια νέα κυριαρχία (souveraineté), η οποία εκφράζεται με την καταστροφή όλων των συμβόλων που αντιπροσωπεύουν τις γαλλικές αρχές. Ομοίως, τα χαμένα προάστια της Γαλλικής Δημοκρατίας είναι πρωτίστως εδάφη όπου η Γαλλία απορρίπτεται. Θα ήταν καλύτερο να μιλάμε για εδάφη σε μια κατάσταση εθνοπολιτισμικής διαίρεσης όπου κυριαρχούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι ισλαμιστές. Ο τοπικός πληθυσμός που θα επιθυμούσε να ενσωματωθεί είναι όμηρος αυτής της νέας τάξης πραγμάτων.
Γαλλία: Επανάσταση ή διάλυση;
Κάθε επαναφορά της μαζικής τυφλής βίας θα προκαλεί εξ αντανακλάσεως τον φόβο και μεγαλύτερο πολιτισμικό χάσμα που θα ενισχύουν την ακροδεξιά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/yal ... a315b9cfce
-
Δημοκράτης
Ο Ιταλός έχει πόλεις που μετράνε κυριολεκτικά αιώνες ύπαρξης και άσχετα αν η Ιταλία δεν ήταν ενοποιημένη οι Ιταλοί προέρχονται από οργανωμένη κρατική οντότητα επίσης αιώνων. Στην Ελλάδα μέχρι το 1912 ήσουν ένα προτεκτορατο με μια πρωτεύουσα που μέχρι το 1840 ήταν ένα Καλοχώρι και το σχέδιο πόλης, κτηματολογιο και πολεοδομία να είναι άγνωστες λέξειςsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 20:18Ο Τούρκος έχτισε τα τσιμέντα ή η πονηριά του εργολάβου, παρέα με το λάδωμα του πολεοδόμου και την επιθυμία μου να χτίσω αυθαίρετο; Έλεος με τη καραμέλα και τη μόνιμη δικαιολογία, μάς φταίει ο άλλος.Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:41Κατσερεμεγαλε,οι Ιταλοί δεν έζησαν 450 χρόνια με τον Τούρκο να κάνει κουμάντο στα χωράφια τους. Προφανώς και οι πόλεις τους θα είναι πιο καλοφτιαγμενες αλλά η νοοτροπία των Ελλήνων με τους Ιταλούς όπως και με τους Ισπανούς μοιάζει πολύsharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13
Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;
Μπανανία μπορεί να μην είναι η Γαλλία όπως λες αλλά κάθε λίγο και λιγάκι οι λάθρο κάνουν τη χώρα λαμπόγυαλο για πλάκα.Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:40 Με τη διαφορα οτι η Γαλλια δεν ειναι η μπανανια Ελλαδα αλλα μια πυρηνικη δυναμη και το συνεταιρακι των Γερμανων στην ΕΕ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις