!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξελιξεις στην Γαλλια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εξελιξεις στην Γαλλια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:42 αντε να τελειωνουμε με τον καπιταλισμο :102:
Ποσες φορες θα την γράψεις αυτή την μαλακία; Αφού βλέπεις δε σου δίνει κανείς σημασία. Άλλαξε κασέτα

Let them make the first mistake. We make the last move.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:32
sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:03
nostromos έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 14:57

για ποια κλισέ γράφεις...? και στο νήμα για την Ουκρανία το ίδιο σου είχα γράψει ...
Δεν το είχα δει. Όχι δεν έχω, για να σού φύγει η απορία.

Τα κλισέ είναι ότι όταν λέμε κάτι αρνητικό για τους Έλληνες, σημαίνει ότι θαυμάζουμε τους Γερμανούς κ.ο.κ

Απλώς δεν βρίσκω ομοιότητα με Ιταλούς σε κανένα θετικό τουλάχιστον. Μόνον ίσως στη σαχλαμάρα.
Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφορά :102:
Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:13

Τα κλισέ είναι ότι όταν λέμε κάτι αρνητικό για τους Έλληνες, σημαίνει ότι θαυμάζουμε τους Γερμανούς κ.ο.κ

Απλώς δεν βρίσκω ομοιότητα με Ιταλούς σε κανένα θετικό τουλάχιστον. Μόνον ίσως στη σαχλαμάρα.
Εγώ όμως που έχω ένα φίλο Ιταλό και δύο φίλες Ιταλίδες (η μία μισή) δεν έχω καταφέρει να διακρίνω καμιά διαφορά :102:
Σε ποια θέματα, στην αρχιτεκτονική και την ομορφιά των πόλεων που ζουν ή στις όπερες που έχουν σε κάθε μικρή πόλη;
ας είχανε 500 χρόνια τους γιδιγαμηδες στο σβέρκο και θα βλέπαμε τις πόλεις τους...οι οποίες είναι γνωστό ότι επηρεάστηκαν από το Βυζαντιο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

micmic έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:41
Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:19 Η πιο επιθετικη δηλωση που εγινε ποτε απο αρχηγο πατριωτικου κομματος.

https://twitter.com/MpeseProud/status/1 ... dilotes%2F
Δήλωση ανάλογης σοβαρότητας με το "θα στηθούν κρεμάλες στο Σύνταγμα".

Με τη διαφορα οτι η Γαλλια δεν ειναι η μπανανια Ελλαδα αλλα μια πυρηνικη δυναμη και το συνεταιρακι των Γερμανων στην ΕΕ.

.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:40
micmic έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:41
Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 15:19 Η πιο επιθετικη δηλωση που εγινε ποτε απο αρχηγο πατριωτικου κομματος.

https://twitter.com/MpeseProud/status/1 ... dilotes%2F
Δήλωση ανάλογης σοβαρότητας με το "θα στηθούν κρεμάλες στο Σύνταγμα".

Με τη διαφορα οτι η Γαλλια δεν ειναι η μπανανια Ελλαδα αλλα μια πυρηνικη δυναμη και το συνεταιρακι των Γερμανων στην ΕΕ.

.

σοβαρή και @@ είναι...τους έχουνε κάνει μπουρδέλο τα μουσλιμια και ο Μακρόν γράφει ότι φταίνε τα βιντεοπαιχνιδια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Γι' αυτο και θα παρει ποδι ο Μακρον, πιστευω οτι το πολυ σε ενα δυο χρονια θα εχουμε εκλογες.

.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

AOC έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 02:29 Πολλά και διάφορα γράφονται και λέγονται...
Αλλά εν τέλει η δημογραφική αντικατάσταση είναι συνώνυμη του νεοφιλελευθερισμού και του οικονομικού συστήματος.
Ο λαθρομετανάστης θα έρθει να δουλέψει για λιγότερα από τον ντόπιο, και για περισσότερα από αυτά που παίρνει στην χώρα του.
Οι νεοφιλελέδες έχουν για θεό τους το κέρδος. Και το κέρδος επιβάλλει να γίνει η Γαλλία ισλαμικό κράτος.
Δηλαδή βλέπω νεοφιλελέδες που εκπλήσσονται με την κατάσταση :D
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ !!!
Το σύστημα που έχετε χτίσει οδηγεί εκεί ακριβώς αναπόφευκτα.
:+1: φιλελευθερισμός και αντιμεταναστευτισμός, ενάντια στην πολιτική ορθότητα, παραδοσιακές αξίες όπως πχ η αξιοπρεπεια στην εργασία, να απαγορεύεται να κάνεις τον αράπη που κάνει αέρα, δεν μπορούν να συνδυαστούν. Αυτός που το προσπάθησε πιο έντοντα στην Ελλάδα ο Τζήμερος και οι μεταγραφές, έσπασε τα μούτρα του. Δεν ξέρω αν ποτέ αφήσει η νουδούλα άλλο κόμμα να μην το απαγορεύσει. Χλωμο έτσι είναι μαθημένοι από τα έτοιμα, έτοιμες δουλειές πληρωμένες σπουδές γραφεία, βυσματικά τηλέφωνα. Έτσι πήραν και τηλέφωνο επειδή προέκυψε ανταγωνιστής στην "δουλειά" τους.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Κατσερεμεγαλε,οι Ιταλοί δεν έζησαν 450 χρόνια με τον Τούρκο να κάνει κουμάντο στα χωράφια τους. Προφανώς και οι πόλεις τους θα είναι πιο καλοφτιαγμενες αλλά η νοοτροπία των Ελλήνων με τους Ιταλούς όπως και με τους Ισπανούς μοιάζει πολύ
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ψάξε να δεις την ταινία που στα ελληνικά έχει μεταφρασμένο τίτλο 'Που πάω Θεέ μου' (σατυρική). Επίσης μια άλλη με την διεκδίκηση της δημαρχίας από 2 υποψηφίους με διαμετρικά αντίθετες νοοτροπίες, επίσης σατυρική αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λεγόταν. Σα να βλέπω την Ελλάδα!

Και είναι και καλές!
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

nostromos έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 14:57
sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 14:55

Έλα ρε συ με τα κλισέ... :lol:

Για τους Βόρειους έχουμε άλλα να πούμε, εδώ λέμε για τους Νότιους.
για ποια κλισέ γράφεις...? και στο νήμα για την Ουκρανία το ίδιο σου είχα γράψει ...

Πάντως απ'ότι έχω διαπιστώσει οι Ιταλοί συμπαθούν τους Έλληνες περισσότερο απ'ότι τους Γάλλους ή τους Ισπανούς. Και το "Una faccia una razza" είναι Ιταλικής προέλευσης και αναφέρεται στους δύο λαούς.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
sharp

Green Dragon έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 19:41

Ψάξε να δεις την ταινία που στα ελληνικά έχει μεταφρασμένο τίτλο 'Που πάω Θεέ μου' (σατυρική). Επίσης μια άλλη με την διεκδίκηση της δημαρχίας από 2 υποψηφίους με διαμετρικά αντίθετες νοοτροπίες, επίσης σατυρική αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λεγόταν. Σα να βλέπω την Ελλάδα!

Και είναι και καλές!
Το Quo vadis λες; Το έχω δει, με το δημοσιουπαλληλίκι. Ε, αυτό σού λέω, στη μλκία ταιριάζουν. Την άλλη δεν την ξέρω.
sharp

Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:41

Κατσερεμεγαλε,οι Ιταλοί δεν έζησαν 450 χρόνια με τον Τούρκο να κάνει κουμάντο στα χωράφια τους. Προφανώς και οι πόλεις τους θα είναι πιο καλοφτιαγμενες αλλά η νοοτροπία των Ελλήνων με τους Ιταλούς όπως και με τους Ισπανούς μοιάζει πολύ
Ο Τούρκος έχτισε τα τσιμέντα ή η πονηριά του εργολάβου, παρέα με το λάδωμα του πολεοδόμου και την επιθυμία μου να χτίσω αυθαίρετο; Έλεος με τη καραμέλα και τη μόνιμη δικαιολογία, μάς φταίει ο άλλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 04 Ιούλ 2023, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dr Socrates

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dr Socrates »

Όχι, δεν πρόκειται για εμφύλιο πόλεμο
από Mathieu Bock-Côté
Στη Γαλλία δεν υπάρχουν περιοχές ανομίας, παρά μόνο περιοχές όπου ασκείται μια νέα κυριαρχία (souveraineté), η οποία εκφράζεται με την καταστροφή όλων των συμβόλων που αντιπροσωπεύουν τις γαλλικές αρχές. Ομοίως, τα χαμένα προάστια της Γαλλικής Δημοκρατίας είναι πρωτίστως εδάφη όπου η Γαλλία απορρίπτεται. Θα ήταν καλύτερο να μιλάμε για εδάφη σε μια κατάσταση εθνοπολιτισμικής διαίρεσης όπου κυριαρχούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι ισλαμιστές. Ο τοπικός πληθυσμός που θα επιθυμούσε να ενσωματωθεί είναι όμηρος αυτής της νέας τάξης πραγμάτων.
https://antifono.gr/den-prokeitai-gia-emfylio-polemo/

Γαλλία: Επανάσταση ή διάλυση;
Κάθε επαναφορά της μαζικής τυφλής βίας θα προκαλεί εξ αντανακλάσεως τον φόβο και μεγαλύτερο πολιτισμικό χάσμα που θα ενισχύουν την ακροδεξιά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/yal ... a315b9cfce
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

sharp έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 20:18
Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 17:41

Ο Τούρκος έχτισε τα τσιμέντα ή η πονηριά του εργολάβου, παρέα με το λάδωμα του πολεοδόμου και την επιθυμία μου να χτίσω αυθαίρετο; Έλεος με τη καραμέλα και τη μόνιμη δικαιολογία, μάς φταίει ο άλλος.
Ο Ιταλός έχει πόλεις που μετράνε κυριολεκτικά αιώνες ύπαρξης και άσχετα αν η Ιταλία δεν ήταν ενοποιημένη οι Ιταλοί προέρχονται από οργανωμένη κρατική οντότητα επίσης αιώνων. Στην Ελλάδα μέχρι το 1912 ήσουν ένα προτεκτορατο με μια πρωτεύουσα που μέχρι το 1840 ήταν ένα Καλοχώρι και το σχέδιο πόλης, κτηματολογιο και πολεοδομία να είναι άγνωστες λέξεις
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Αρίστος έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 16:40 Με τη διαφορα οτι η Γαλλια δεν ειναι η μπανανια Ελλαδα αλλα μια πυρηνικη δυναμη και το συνεταιρακι των Γερμανων στην ΕΕ.
Μπανανία μπορεί να μην είναι η Γαλλία όπως λες αλλά κάθε λίγο και λιγάκι οι λάθρο κάνουν τη χώρα λαμπόγυαλο για πλάκα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”