Αν έχει αγγλικούς υπότιτλους είναι μια χαρά και 20 ευρώ μόνος μου.Isildur έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:07Δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή, ήταν χχχ ζλότι που μεταφράζονταν σε ~10 ευρώ τότε. Αλλά και χωρίς προσφορά πιστεύω πάλι τσάμπα θα είναι. Πες ότι είναι πχ 20 ευρώ (λέμε...). 20 ευρά για έναν χρόνο και 4 χρήστες;Πτολεμαίος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:03Αυτό το πολωνικό πήγα να το κάνω και γω με ένα φίλο.Isildur έγραψε: 30 Ιουν 2023, 20:55
Εγώ πάντως με "διαμοιρασμό" έχω netflix, prime & disney.![]()
Το δε prime μέσω Πολωνίας, πέτυχε φίλος προσφορά 10 ευρώ τον χρόνο, έκανε μια ετήσια κι έχουμε τώρα 4 νοματαίοι. Το μόνο κακό εκεί είναι ότι κάποια δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Τελικά περασε στο φλου και δεν το κάναμε.
Ισχύει ακόμα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Είδα στο Netflix
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Τελικά η ταινία Athena του Γαβρά ήταν προφητική. 
Σωστό κι αυτό. Ναι, σχεδόν σε όλα έχει.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:48Αν έχει αγγλικούς υπότιτλους είναι μια χαρά και 20 ευρώ μόνος μου.Isildur έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:07Δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή, ήταν χχχ ζλότι που μεταφράζονταν σε ~10 ευρώ τότε. Αλλά και χωρίς προσφορά πιστεύω πάλι τσάμπα θα είναι. Πες ότι είναι πχ 20 ευρώ (λέμε...). 20 ευρά για έναν χρόνο και 4 χρήστες;Πτολεμαίος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:03
Αυτό το πολωνικό πήγα να το κάνω και γω με ένα φίλο.
Τελικά περασε στο φλου και δεν το κάναμε.
Ισχύει ακόμα;![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Θα το ψάξω.Isildur έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 08:16Σωστό κι αυτό. Ναι, σχεδόν σε όλα έχει.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:48Αν έχει αγγλικούς υπότιτλους είναι μια χαρά και 20 ευρώ μόνος μου.Isildur έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:07
Δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή, ήταν χχχ ζλότι που μεταφράζονταν σε ~10 ευρώ τότε. Αλλά και χωρίς προσφορά πιστεύω πάλι τσάμπα θα είναι. Πες ότι είναι πχ 20 ευρώ (λέμε...). 20 ευρά για έναν χρόνο και 4 χρήστες;![]()
Αν δεν κάνω λάθος το prime έχει το the man in the high castle.
Αν δεν το έχεις δει δες το. Πολύ καλή σειρά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μην δίνετε χρήματα για Disney+, βγάζουν σειρά αγιοποιήσεως του Κεμάλ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τι αγιοποίηση, αφού άθεο ήταν το καρντάσιΛεγεών έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:21 Μην δίνετε χρήματα για Disney+, βγάζουν σειρά αγιοποιήσεως του Κεμάλ.
Έχω δει τον πρώτο κύκλο μόνο και φυσικά έχω διαβάσει το βιβλίο (ο Ντικ είναι από τους αγαπημένους μου).Πτολεμαίος έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:02Θα το ψάξω.Isildur έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 08:16Σωστό κι αυτό. Ναι, σχεδόν σε όλα έχει.Πτολεμαίος έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:48
Αν έχει αγγλικούς υπότιτλους είναι μια χαρά και 20 ευρώ μόνος μου.
Αν δεν κάνω λάθος το prime έχει το the man in the high castle.
Αν δεν το έχεις δει δες το. Πολύ καλή σειρά.
Δεν δίνω...Λεγεών έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:21 Μην δίνετε χρήματα για Disney+, βγάζουν σειρά αγιοποιήσεως του Κεμάλ.
Μια που μιλάτε για προσφορές σε επί πληρωμή sites, να υπενθυμίσω στους σινεφίλ την πολύ καλή προσφορά που τρέχει το Cinobo για φέτος το καλοκαίρι, που δίνει με 2 ευρώ το μήνα Ιούνιο μέχρι Αύγουστο (αντί για 9 που είναι κανονικά). Απλά θυμηθείτε να το ακυρώσετε τέλη Αυγούστου για να μη χρεωθεί μετά ο Σεπτέμβριος κανονικά.. Πολλές από τις ταινίες δύσκολα βρίσκονται στα ελεύθερα.. Ο Ιούνιος μας τελείωσε και η προσφορά μπορεί να αποκτηθεί μέχρι 17 Ιουλίου..
https://cinobo.com/page/prosfora-june-2023
https://cinobo.com/page/prosfora-june-2023
-
Δημοκράτης
Witcher 3ος
Έκαναν τον βαρδο πουστη
Ρε δεν γαμιεστε λεω εγώ; γενικώς ο 3ος κύκλος ήταν ένα ναυάγιο
Έκαναν τον βαρδο πουστη
Έτσι. Στο πρώτο επεισόδιο είπα "δυνατά ξεκινάει", αλλά μετά το γαμήσανε και ψόφησε. Σκηνοθετικά είναι ΓΤΠΚ, λίγο το τελευταίο επεισόδιο (5ο) κάτι πάει να κάνει με τα μπρος-πίσω, αλλά και πάλι παραμένει η χειρότερη σεζόν και με διαφορά.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 01:22 Witcher 3ος
Έκαναν τον βαρδο πουστη
Για τον βάρδο το προετοίμαζαν από λίγο πριν παρουσιάζοντάς τον ως πανσεξουαλιστή. Καλά θα πάει κι αυτό μου φαίνεται, όπως τόσα άλλα τελευταία. Θα πιάσουν +0,5-1% από τους ΛΟΑΤΚΙ και θα φάνε πάλι παπάρα από τους υπόλοιπους. Μυαλό δεν λένε να βάλουν...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σοβαρά ρε ;Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 01:22 Witcher 3ος
Έκαναν τον βαρδο πουστη
Ο βαρδος γράφει τραγούδια για γυναίκα στο game και στο τέλος την παντρευται κιόλας.
Εδώ στη σειρά τον έκαναν σαν τα μούτρα τους.
-
Δημοκράτης
Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, χρυσαφι πιάνουν και σκατα γίνεταιIsildur έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 13:14Έτσι. Στο πρώτο επεισόδιο είπα "δυνατά ξεκινάει", αλλά μετά το γαμήσανε και ψόφησε. Σκηνοθετικά είναι ΓΤΠΚ, λίγο το τελευταίο επεισόδιο (5ο) κάτι πάει να κάνει με τα μπρος-πίσω, αλλά και πάλι παραμένει η χειρότερη σεζόν και με διαφορά.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 01:22 Witcher 3ος
Έκαναν τον βαρδο πουστη
Για τον βάρδο το προετοίμαζαν από λίγο πριν παρουσιάζοντάς τον ως πανσεξουαλιστή. Καλά θα πάει κι αυτό μου φαίνεται, όπως τόσα άλλα τελευταία. Θα πιάσουν +0,5-1% από τους ΛΟΑΤΚΙ και θα φάνε πάλι παπάρα από τους υπόλοιπους. Μυαλό δεν λένε να βάλουν...
Για αυτό τους έγραψε στα αρχιδια του ο καβιλ
Μπάι τον έκαναν, βασικά. Μπορεί και πανσέξουαλ, κάπου αφήνει να εννοηθεί ότι "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει".taliban έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 13:38Σοβαρά ρε ;Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιούλ 2023, 01:22 Witcher 3ος
Έκαναν τον βαρδο πουστη
Ο βαρδος γράφει τραγούδια για γυναίκα στο game και στο τέλος την παντρευται κιόλας.
Εδώ στη σειρά τον έκαναν σαν τα μούτρα τους.
Δεν θα παραξενευτώ αν δω καμμιά κατσίκα να τον κυνηγάει σε κάποιο επεισόδιο, επειδή γάμησε τη μάνα της ξέρω 'γω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-