!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Τι έγινε με το γκλαφκο πάλι? Μια κλανιά ακούστηκε από το σύμπαν του Υπερπουθενα.
Τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο και πετυχημένες κυρίες, το ανύπαρκτο drop-out?
Να βάλω τη γάτα μου να κλαίει, η να περιμένω μήπως πει κι άλλα?
Κυρά μου, έχεις θέμα. Για να μην απαντάς σε μια απλή ερώτηση. Κατα τα λοιπά, λες εμένα εμμονική, ενώ εσύ πρήζεις αρχίδια κατα ριπάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:16Ξεκαθάρισα ότι έχω γραμμένα και τις πολιτικές σου τοποθετήσεις και τα σχετικά ερωτήματα σου, Πασιφάη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:40Προσωπικά χέστηκα για τους χαρακτηρισμούς σου στο πρόσωπό μου. Μέχρις εκεί φτάνεις όταν δεις τα ''σκούρα'' ή όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις. Το κάνεις βέβαια σε όλους, αλλά το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:28
Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.
Ποτέ δεν επιχείρησα πρόταση αποκλεισμού παρόμοιων προσωπικοτήτων.
Αντιθέτως.![]()
Έκανα νωρίτερα μιαν ερώτηση και θέλω μιαν απάντηση.
Αν διαφωνείς με την στάση του Τζήμερου, στο θέμα της Ζαχαράκη, θα ήθελα εν συντομία να μου το δικαιολογήσεις. Αυτό.
Αναμένω.Πόσο δύσκολο σου είναι πχια.![]()
Οπότε, ψάξου αλλού για απαντήσεις και σταμάτα να με κουράζεις με πολακικού τύπου επεμβάσεις.
Αλλά είπαμε, ό,τι σε βολεύει. Είσαι τουλάχιστον αστεία. Πασιφανές.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Sid Vicious
Τσ τσ νεύρα και ψυχολογικά που τα χεις. Μην αναλύσουμε όμως τα ψυχολογικά σου τώρα, θα μας φάει μέρες και θα ναι και χάσιμο χρόνου.Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:15Τι έγινε, σού θίξαμε το είδωλο και βγήκες για συμπαράσταση; Το έχω προσέξει, κάθε φορά που έχω αντιπαράθεση με τη Φούρκα πετάγεσαι για συμπαράσταση. Δεν τρως, βρε λακαμά, πρώτον είναι η χιλιομετρική απόσταση και δεύτερον το τάργκετ γκρουπ είναι μια δεκαετία κάτω.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:29Για να μην λες τα ιδια οταν σε παραθετω εγω σημαινει οτι μαλλον δεν κανω κατι καλαΝαύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:18
Βρε καλή μου, δεν συμφωνήσαμε, ωραία και καλά, να μην έχουμε κουβέντες μεταξύ μας; Τράβα παραπέρα, να χαρείς.
Κατά τ' άλλα, το ίδιο ντεμέκ πουθενάς, σαν και δαύτη , είσαι κι εσύ, απλώς δεν είσαι (μέχρι τώρα) τόσο σπασαρχίδης.
Αυτό που ίσως να είχε λίγο ενδιαφέρον θα ήταν αν εξηγούσες πως ενώ ήσουν για πολλά χρόνια εξαφανισμένος επανήλθες πχωρουμικώς (μασκαρεμένος βεβαίως). Πόσο μάλλον όταν κατά πολλούς ήσουν και μια από τις αιτίες που είχε πάρει την κάτω βόλτα το παλιο φόρουμ.Για πες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Οι γάτες δεν κλαίνε, μόνον τα τσιουάουα αλυχτούν.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:43 Τι έγινε με το γκλαφκο πάλι? Μια κλανιά ακούστηκε από το σύμπαν του Υπερπουθενα.
Αν δεν έχεις πετ, προτείνω κάτι μικρού μεγέθους αν το επιχειρήσεις. Έχουν νοοτροπία αγέλης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φιλάκια.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:44Κυρά μου, έχεις θέμα. Για να μην απαντάς σε μια απλή ερώτηση. Κατα τα λοιπά, λες εμένα εμμονική, ενώ εσύ πρήζεις αρχίδια κατα ριπάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:16Ξεκαθάρισα ότι έχω γραμμένα και τις πολιτικές σου τοποθετήσεις και τα σχετικά ερωτήματα σου, Πασιφάη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:40
Προσωπικά χέστηκα για τους χαρακτηρισμούς σου στο πρόσωπό μου. Μέχρις εκεί φτάνεις όταν δεις τα ''σκούρα'' ή όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις. Το κάνεις βέβαια σε όλους, αλλά το ξέρουμε.
Αν διαφωνείς με την στάση του Τζήμερου, στο θέμα της Ζαχαράκη, θα ήθελα εν συντομία να μου το δικαιολογήσεις. Αυτό.
Οπότε, ψάξου αλλού για απαντήσεις και σταμάτα να με κουράζεις με πολακικού τύπου επεμβάσεις.
Αλλά είπαμε, ό,τι σε βολεύει. Είσαι τουλάχιστον αστεία. Πασιφανές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Μάλλον τώρα θα γίνεται αυτό. Μεχρι του χρόνου θα τον έχουν ξεχάσει όλοι, τον ανύπαρκτο.Beria έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:34 Είχα πει ότι σε δέκα χρόνια θα κυκλοφορεί στη Σταδίου και θα φτύνεται με τους περαστικούς.
Διορθώνω. Του χρόνου, τέτοιον καιρό
Θα τον θυμούνται μόνο αν κάνει συχνά αττενσιονχοριστικα τουιτς πάλι.
- Sid Vicious
ΈτσιΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:30 Κατά τα άλλα, το να με φτύνει κάποιος παπάρας που δεν τολμά να παραδεχθεί ανοιχτά την πραγματική ταυτότητα του, είναι όντως δροσούλα.![]()
Και ψυχρολουσία για τους υποστηριχτές του, που προσπαθούν να το σώσουν με χαριτωμενιές.
![]()
Ε ρε τι ζόρια, τραβάνε κάποιοι που ήταν παλιοί συντονιστές και συντονίστριες που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει αυτό το σύμπλεγμα παντοδυναμίας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ρε Σέλευκα, με συγχωρείς, αλλά στο συγκεκριμένο επιμένω να θέλω απάντηση απ'την μαντάμα.Σέλευκας έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:25υπερβολικός είναι για τη Ζαχαράκη, αν είναι έτσι και ο υπουργός αθλητισμού δεν πρέπει να είναι χοντρός. Τρίχες.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:40Προσωπικά χέστηκα για τους χαρακτηρισμούς σου στο πρόσωπό μου. Μέχρις εκεί φτάνεις όταν δεις τα ''σκούρα'' ή όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις. Το κάνεις βέβαια σε όλους, αλλά το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:28
Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.
Ποτέ δεν επιχείρησα πρόταση αποκλεισμού παρόμοιων προσωπικοτήτων.
Αντιθέτως.![]()
- vantono
talaipwros έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:19 Επρεπε να βαλει ρομά ο Κυριάκος.
Αν δεν εχεις 9 παιδια , 37 εγγονια και 8 δισεγγονα, δε ξερεις πως να αντιμετωπισεις την υπογεννητικοτητα
Δεν ξέρω ποιός σου δίνει τον αέρα να γράφεις στ'αρχίδια σου τον κόσμο εδώ μέσα. Να έρθει να μας το πει. Εγώ θα σε είχα μαζέψει για μπάνια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γενικότερα.Ξέρεις εσύ.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:46Φιλάκια.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:44Κυρά μου, έχεις θέμα. Για να μην απαντάς σε μια απλή ερώτηση. Κατα τα λοιπά, λες εμένα εμμονική, ενώ εσύ πρήζεις αρχίδια κατα ριπάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:16
Ξεκαθάρισα ότι έχω γραμμένα και τις πολιτικές σου τοποθετήσεις και τα σχετικά ερωτήματα σου, Πασιφάη.
Αλλά είπαμε, ό,τι σε βολεύει. Είσαι τουλάχιστον αστεία. Πασιφανές.![]()
Θα επαναλάβω λοιπόν, ότι όλα αυτά είναι ψιλοπαπαρίτσες για την κάλυψη πλήρους αποτυχίας και απαξίωσης των όσων προσωπικοτήτων της ...ευαισθητοποιημένης αριστεράς κατέλαβαν έδρανα στη βουλή και στα υπουργεία, στο παρελθόντα χρόνο.vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:47Μάλλον τώρα θα γίνεται αυτό. Μεχρι του χρόνου θα τον έχουν ξεχάσει όλοι, τον ανύπαρκτο.Beria έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:34 Είχα πει ότι σε δέκα χρόνια θα κυκλοφορεί στη Σταδίου και θα φτύνεται με τους περαστικούς.
Διορθώνω. Του χρόνου, τέτοιον καιρό
Θα τον θυμούνται μόνο αν κάνει συχνά αττενσιονχοριστικα τουιτς πάλι.
Αλλά είπαμε. Αυτά παίζουν στο επίσης ευαισθητοποιημένο πλαίσιο της προσέγγισης ευάλωτων ψυχολογικώς αλλά και πολιτικώς ομάδων.
Μπορούν να αποδεχθούν την πλήρη αποτυχία και απαξίωση της αριστερίζουσας προσέγγισης; Σαφώς όχι.
Χρειάζονται ακόμη πολλές συνεδρίες, πχορουμικές ή μη.
Μέχρι τότε, θα παίζουν σαν χαζοχαρούμενα στο πλαίσιο απαξίωσης αυτών που ποτέ δεν είχαν πολιτικό κοινοβουλευτικό λόγο.
Απολύτως ανθρώπινη και κατανοητή αντίδραση, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ, μπορείς να φαντασιώνεσαι ό,τι γουστάρεις.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:51Δεν ξέρω ποιός σου δίνει τον αέρα να γράφεις στ'αρχίδια σου τον κόσμο εδώ μέσα. Να έρθει να μας το πει. Εγώ θα σε είχα μαζέψει για μπάνια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γενικότερα.Ξέρεις εσύ.
Εγώ σε έχω απλώς γραμμένη.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και έτσι και αλλιώτικα, δεν καταλαβαίνουν. Φακτ.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:48ΈτσιΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:30 Κατά τα άλλα, το να με φτύνει κάποιος παπάρας που δεν τολμά να παραδεχθεί ανοιχτά την πραγματική ταυτότητα του, είναι όντως δροσούλα.![]()
Και ψυχρολουσία για τους υποστηριχτές του, που προσπαθούν να το σώσουν με χαριτωμενιές.
![]()
Ε ρε τι ζόρια, τραβάνε κάποιοι που ήταν παλιοί συντονιστές και συντονίστριες που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει αυτό το σύμπλεγμα παντοδυναμίας.
Οπότε, παραμένει ο καθένας με τις απόψεις και εκτιμήσεις του.
Τί πιο απλό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τίθεται θέμα φαντασίωσης. Είσαι απ'τις χειρότερες περσόνες που έχει να επιδείξει το πχώρουμ τα τελευταία χρόνια. Περιμένω τη διαχείριση και τον συντονισμό να επέμβει κάποια στιγμή. Αν εσύ θεωρείς πως είσαι στο απυρόβλητο, να τους το επισημάνεις. Δημόσια.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:58Εσύ, μπορείς να φαντασιώνεσαι ό,τι γουστάρεις.
Εγώ σε έχω απλώς γραμμένη.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;![]()
- Dwarven Blacksmith
Τι είπε πάλι, catch me up
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές