Ακριβώς...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σε '' ενοχλούμε''. Εσύ όμως ''επιτρέπεται'' να μας πρήζεις με χαρακτηρισμούς και ενίοτε ερωτησούλες. Καλό αυτό. Να το δούμε. Δεν το προτείνεις στον συντονισμό να ισχύει μόνο για την πάρτη σου;.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:26Δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σε '' ενοχλούμε''. Εσύ όμως ''επιτρέπεται'' να μας πρήζεις με χαρακτηρισμούς και ενίοτε ερωτησούλες. Καλό αυτό. Να το δούμε. Δεν το προτείνεις στον συντονισμό να ισχύει μόνο για την πάρτη σου;.
Ποτέ δεν επιχείρησα πρόταση αποκλεισμού παρόμοιων προσωπικοτήτων.
Αντιθέτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:28Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:26Δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σε '' ενοχλούμε''. Εσύ όμως ''επιτρέπεται'' να μας πρήζεις με χαρακτηρισμούς και ενίοτε ερωτησούλες. Καλό αυτό. Να το δούμε. Δεν το προτείνεις στον συντονισμό να ισχύει μόνο για την πάρτη σου;.
Αντιθέτως.![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Προσωπικά χέστηκα για τους χαρακτηρισμούς σου στο πρόσωπό μου. Μέχρις εκεί φτάνεις όταν δεις τα ''σκούρα'' ή όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις. Το κάνεις βέβαια σε όλους, αλλά το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:28Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:26Δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σε '' ενοχλούμε''. Εσύ όμως ''επιτρέπεται'' να μας πρήζεις με χαρακτηρισμούς και ενίοτε ερωτησούλες. Καλό αυτό. Να το δούμε. Δεν το προτείνεις στον συντονισμό να ισχύει μόνο για την πάρτη σου;.
Αντιθέτως.![]()
Έκανα νωρίτερα μιαν ερώτηση και θέλω μιαν απάντηση.
Αν διαφωνείς με την στάση του Τζήμερου, στο θέμα της Ζαχαράκη, θα ήθελα εν συντομία να μου το δικαιολογήσεις. Αυτό.
Αναμένω.Πόσο δύσκολο σου είναι πχια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι έγινε, σού θίξαμε το είδωλο και βγήκες για συμπαράσταση; Το έχω προσέξει, κάθε φορά που έχω αντιπαράθεση με τη Φούρκα πετάγεσαι για συμπαράσταση. Δεν τρως, βρε λακαμά, πρώτον είναι η χιλιομετρική απόσταση και δεύτερον το τάργκετ γκρουπ είναι μια δεκαετία κάτω.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:29Για να μην λες τα ιδια οταν σε παραθετω εγω σημαινει οτι μαλλον δεν κανω κατι καλαΝαύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:18Βρε καλή μου, δεν συμφωνήσαμε, ωραία και καλά, να μην έχουμε κουβέντες μεταξύ μας; Τράβα παραπέρα, να χαρείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:15
Αντιπροτείνω ειδυλλιακή εικόνα με ρομά μαθητιώσα νεολαία και ομόφυλα ζευγάρια που πάνε στην παιδική γιορτή του νηπιαγωγείου πιασμένα χέρι χέρι...
Ποιο λες ότι θα υπερισχύσει;
Κατά τ' άλλα, το ίδιο ντεμέκ πουθενάς, σαν και δαύτη , είσαι κι εσύ, απλώς δεν είσαι (μέχρι τώρα) τόσο σπασαρχίδης.
Ξεκαθάρισα ότι έχω γραμμένα και τις πολιτικές σου τοποθετήσεις και τα σχετικά ερωτήματα σου, Πασιφάη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:40Προσωπικά χέστηκα για τους χαρακτηρισμούς σου στο πρόσωπό μου. Μέχρις εκεί φτάνεις όταν δεις τα ''σκούρα'' ή όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις. Το κάνεις βέβαια σε όλους, αλλά το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:28Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:26
Δηλαδή εμείς απαγορεύεται να σε '' ενοχλούμε''. Εσύ όμως ''επιτρέπεται'' να μας πρήζεις με χαρακτηρισμούς και ενίοτε ερωτησούλες. Καλό αυτό. Να το δούμε. Δεν το προτείνεις στον συντονισμό να ισχύει μόνο για την πάρτη σου;.
Αντιθέτως.![]()
Αν διαφωνείς με την στάση του Τζήμερου, στο θέμα της Ζαχαράκη, θα ήθελα εν συντομία να μου το δικαιολογήσεις. Αυτό.
Αναμένω.Πόσο δύσκολο σου είναι πχια.![]()
Οπότε, ψάξου αλλού για απαντήσεις και σταμάτα να με κουράζεις με πολακικού τύπου επεμβάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πώς δεν συμφωνήσαμε, μάλιστα εξέλαβες ως "αίτημα" το ότι σού έχω πει εκατό φορές να μη μου ζαλίζεις τ' αρχίδια με τις δηθενιές και τις μαλακίες σου και το έκαμες "αποδεκτό".ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:11Δεν συμφωνήσαμε το οτιδήποτε.Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:18Η διαταραχή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:15
Αντιπροτείνω ειδυλλιακή εικόνα με ρομά μαθητιώσα νεολαία και ομόφυλα ζευγάρια που πάνε στην παιδική γιορτή του νηπιαγωγείου πιασμένα χέρι χέρι...
Ποιο λες ότι θα υπερισχύσει;
Βρε καλή μου, δεν συμφωνήσαμε, ωραία και καλά, να μην έχουμε κουβέντες μεταξύ μας; Τράβα παραπέρα, να χαρείς.
Από τη στιγμή που ο κάθε χλιμίντζουρας ή χλιμίντζουρω με αναφέρει σε νήματα που δεν παίζει προσωπικός διάλογος, θα επεμβαίνω κι εγώ όπου θέλω.
Οπότε, προτείνω μια στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση στις... συστάσεις.
Ειδικώς όταν εκφέρονται από φεμινιστές της κωλοπετεινίτσας.
Κατά τα λοιπά, σ' ένα έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσει κάποιος, τουλάχιστον με ψυχραιμία, ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις, όπως εσύ. Εδώ σε φτύνω κατάμουτρα κι εσύ επιμένεις ν' απαντάς: "αχ, τι ωραία δροσούλα!".
Τι να πω, είσαι θλιβερή περίπτωση κυρά μου.
Φιλάκια.Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:15Τι έγινε, σού θίξαμε το είδωλο και βγήκες για συμπαράσταση; Το έχω προσέξει, κάθε φορά που έχω αντιπαράθεση με τη Φούρκα πετάγεσαι για συμπαράσταση. Δεν τρως, βρε λακαμά, πρώτον είναι η χιλιομετρική απόσταση και δεύτερον το τάργκετ γκρουπ είναι μια δεκαετία κάτω.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:29Για να μην λες τα ιδια οταν σε παραθετω εγω σημαινει οτι μαλλον δεν κανω κατι καλαΝαύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:18
Βρε καλή μου, δεν συμφωνήσαμε, ωραία και καλά, να μην έχουμε κουβέντες μεταξύ μας; Τράβα παραπέρα, να χαρείς.
Κατά τ' άλλα, το ίδιο ντεμέκ πουθενάς, σαν και δαύτη , είσαι κι εσύ, απλώς δεν είσαι (μέχρι τώρα) τόσο σπασαρχίδης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
υπερβολικός είναι για τη Ζαχαράκη, αν είναι έτσι και ο υπουργός αθλητισμού δεν πρέπει να είναι χοντρός. Τρίχες.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:40Προσωπικά χέστηκα για τους χαρακτηρισμούς σου στο πρόσωπό μου. Μέχρις εκεί φτάνεις όταν δεις τα ''σκούρα'' ή όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις. Το κάνεις βέβαια σε όλους, αλλά το ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:28Βασικά σε βλέπω ως την πχορουμική επιτομή του θηλυκού Πολάκη.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 15:26
Αντιθέτως.![]()
Αναμένω.Πόσο δύσκολο σου είναι πχια.![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κατά τα άλλα, το να με φτύνει κάποιος παπάρας που δεν τολμά να παραδεχθεί ανοιχτά την πραγματική ταυτότητα του, είναι όντως δροσούλα.
Και ψυχρολουσία για τους υποστηριχτές του, που προσπαθούν να το σώσουν με χαριτωμενιές.
Ε ρε τι ζόρια, τραβάνε κάποιοι που ήταν παλιοί συντονιστές και συντονίστριες που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει αυτό το σύμπλεγμα παντοδυναμίας.
Και ψυχρολουσία για τους υποστηριχτές του, που προσπαθούν να το σώσουν με χαριτωμενιές.
Ε ρε τι ζόρια, τραβάνε κάποιοι που ήταν παλιοί συντονιστές και συντονίστριες που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει αυτό το σύμπλεγμα παντοδυναμίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε ρε γέλια
Ευαγγελάτος έτοιμος να κλάψει, μετά τη σεξιστική επίθεση Τζημερου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Καλα τα ειπε ο τζημερος
Τα αυτονοητα
Τα αυτονοητα
Αυτά είναι τα καλύτερα.Lugozzi έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:31 Ε ρε γέλια
Όταν οι προχωκάγκουρες του πχόρουμ παθαίνουν Ευαγγελάτο, Τατιάνα και Ζαχαράτο σε οικονομική συσκευασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάμε για το τέρμα των συμπλεγμάτων. Κάτι έγραψα για πλήρη ψυχογραφήματα, πιο πάνω,
Μπορεί να γίνει κατανοητό ή αποδεκτό; Σαφώς όχι.
Οπότε, μ' αυτήν την πραγματικότητα θα πορευτούμε.
Μπορεί να γίνει κατανοητό ή αποδεκτό; Σαφώς όχι.
Οπότε, μ' αυτήν την πραγματικότητα θα πορευτούμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-