!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβολισμοί σε συναγωγή στις ΗΠΑ
Re: Πυροβολισμοί σε συναγωγή στις ΗΠΑ
Μα στο εγραψα και παραπανω. Πιθανονον να ειναι directrly linked ναι αλλα το σίγουρο ειναι οτι - σε ευθεια αντιθεση με τη δηλωση σου παραπανω- τα hate crimes, ειδικα κατα Μουσουλμάνων που ειναι και η μειονοτητα που κυριως στοχευει ο Προεδρας, εχουν αυξηθει. Αρα είσαι λαθος. Εκανες λαθος οταν ειπες οτι δεν βλεπεις αυξηση στα hate crimes επι προεδριας Τραμπ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Το δέχομαι.Yochanan έγραψε: 28 Οκτ 2018, 13:37 Μα στο εγραψα και παραπανω. Πιθανονον να ειναι directrly linked ναι αλλα το σίγουρο ειναι οτι - σε ευθεια αντιθεση με τη δηλωση σου παραπανω- τα hate crimes, ειδικα κατα Μουσουλμάνων που ειναι και η μειονοτητα που κυριως στοχευει ο Προεδρας, εχουν αυξηθει. Αρα είσαι λαθος. Εκανες λαθος οταν ειπες οτι δεν βλεπεις αυξηση στα hate crimes επι προεδριας Τραμπ.
Έχει ξεκαθαρίσει όμως πως δεν γίνονται ανεκτές πράξεις τέτοιου είδους. Καταδικάζει όπου και να σταθεί.
Δεν έχει λογική όμως να πάψει να έχει μια σωστή στάση απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία που έχει αιματοκυλησει τον πλανήτη, επειδή ένα 0,000001 % τρελών υποτροπιαζει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nero
Είναι αδιανόητο να ισχυρίζεσαι ότι οι ναζί και οι φασίζοντες στην Αμερική αυτή τη στιγμή είναι "0,000001 %" και φυσικά εθελοτυφλεί όποιος αρνείται να δει ότι έχουν την πλήρη υποστήριξη του Τραμπ και των ρεπουμπλικάνων και μάλιστα είναι μέσα στον Λευκό οίκο και χαράσσουν πολιτική. Εθελοτυφλεί αισχρά όμως,πολύ αισχρά
Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά Οττο αλλα σε αποδέχομαι σαν καλόπιστο συνομιλητή.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- blackpaint
Τον David Duke του ΚΚΚ εχει επανειλημμενα παντως αποφυγει να καταδικασει, προφανως αφου εκδηλωσε την στηριξη του στην υποψηφιοτητα του.Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2018, 13:42Το δέχομαι.Yochanan έγραψε: 28 Οκτ 2018, 13:37 Μα στο εγραψα και παραπανω. Πιθανονον να ειναι directrly linked ναι αλλα το σίγουρο ειναι οτι - σε ευθεια αντιθεση με τη δηλωση σου παραπανω- τα hate crimes, ειδικα κατα Μουσουλμάνων που ειναι και η μειονοτητα που κυριως στοχευει ο Προεδρας, εχουν αυξηθει. Αρα είσαι λαθος. Εκανες λαθος οταν ειπες οτι δεν βλεπεις αυξηση στα hate crimes επι προεδριας Τραμπ.
Έχει ξεκαθαρίσει όμως πως δεν γίνονται ανεκτές πράξεις τέτοιου είδους. Καταδικάζει όπου και να σταθεί.
Δεν έχει λογική όμως να πάψει να έχει μια σωστή στάση απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία που έχει αιματοκυλησει τον πλανήτη, επειδή ένα 0,000001 % τρελών υποτροπιαζει.
-
Nero
Μπορεί να είναι πιο έξυπνος απο τον Στάμο αλλά εγώ στο συγκεκριμένο νήμα δεν είδα τίποτα το καλόπιστο,το αντίθετο μάλιστα: επειδή ακριβώς φαίνεται πιο έξυπνος απο τον Στάμο πρέπει να υποθέσει κανείς ότι δουλεύει κακόπιστα και δεν το κάνει απο βλακείαYochanan έγραψε: 28 Οκτ 2018, 13:50 Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά Οττο αλλα σε αποδέχομαι σαν καλόπιστο συνομιλητή.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
σωστα, πως ξεχασαμε οτι οι "προοδευτικοι και αριστεροί" ειναι γνωστοί για τις δολοφονικές επιθέσεις που κάνουν σε συναγωγές. δεν ειναι δηλαδη οτι λες για αλλη μια φορα μαλακιεςmetaxoskolikas έγραψε: 28 Οκτ 2018, 02:31 οι αριστεροί και προοδευτικοί εντωμεταξύ είναι πολύ περισσότερο αντισημίτες, αποτι η αλτ ραιτ και η ακροδεξιά που ένα μέρος τους είναι αντισημιτικο και ένα άλλο θαυμάζει και στηρίζει ισραήλ.
ειπε ο πανεξυπνος που αγνοει πως οι νεοσυντηρητικοι στο αμερικα ...μορφωθηκαν στη παγκοσμιοποιηση από τους τροτσκιστες
ντιπ κνιτσ
ντιπ κνιτσ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Δεν Είμαι Φασίστας
ΟΚ απλά πριν κατατροπώσεις τις μπουχέσες, καλό είναι να ψάξεις το νήμα και να δεις αν αναφέρθηκε κανείς σε ρεπουμπλικάνους μέχρι την σελίδα που εμφανίστηκες εσύOtto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2018, 02:00Μαζευτειτε μπουχεσες, δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν.
Απλά λόγω, προπαγάνδας πάτε να βγάλετε οποιον είναι ρεπουμπλικάνος κάτι μεταξύ Χίτλερ και Αιχμαν.
επίσης,
κακη η προπαγάνδα κατά των αγνών ρεπιουμπλικάνων, αλλά καλή η προπαγάνδα των φοχ νιους έτσι;Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2018, 22:30
Τι αδερφω είναι αυτός;Μου αρέσει που πριν την κλωτσιά κάνει και πιρουετα με την γλώσσα έξω.
Μέσος ψηφοφόρος των δημοκρατικών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δεν Είμαι Φασίστας την 28 Οκτ 2018, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
σε αποκάλεσα ποτέ φασίστα ρε πυροβολημένε;
Τι ήταν αυτό που είπες και γιατί το είπες;
the end
ασε στην ελλαδα η αριστερα κι μπγοοδος εκαψε το κεντρο της αθηνας θεσσαλονικης,πατρας κι μικροτερων πολεων,τακιμιασε με τουρκαλβανους στο πλιατσικο των μαγαζιων των πολεων που παραδοθηκαν στις φλογες κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Δεν Είμαι Φασίστας
εξηγησε μου ποτε και πως σε αποκαλεσα φασιστα. το ιδιο ελεγε και η αλλη η καργια στο αλλο νημα. ποτε σε αποκαλεσα φασιστα;Πάνας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:23Τι ήταν αυτό που είπες και γιατί το είπες;
κι σε κάθε ευκαιρια το ιδιο κανουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 28 Οκτ 2018, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 14:24εξηγησε μου ποτε και πως σε αποκαλεσα φασιστα. το ιδιο ελεγε και η αλλη η καργια στο αλλο νημα. ποτε σε αποκαλεσα φασιστα;
Για εξήγησε τι είναι αυτό και ο Ρόμπερτ για σένα τι είναι.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 27 Οκτ 2018, 23:36Ρόμπερτ εσύ; πως και βρήκες wifi μερικες ωρες μετα την συλληψη σου ρε τσακάλι;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση