Την ερώτηση αυτή κάν' την στον εαυτό σου. Οι υπερβολικές εμμονές που έχεις μαζί μου θα 'πρεπε να σε προβληματίσουν.
Κάθε φορά που διαβάζω απάντησή σου σε quote που μου κάνεις, νοιώθω σαν να βλέπω αυτό το βίντεο:
Την ερώτηση αυτή κάν' την στον εαυτό σου. Οι υπερβολικές εμμονές που έχεις μαζί μου θα 'πρεπε να σε προβληματίσουν.
νιώθεις έτσι επειδή αυτό το video αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό σου κόσμοGolden Age έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:54Κάθε φορά που διαβάζω απάντησή σου σε quote που μου κάνεις, νοιώθω σαν να βλέπω αυτό το βίντεο:
Πωπωωω φοβερό τάπωμα. Άλλη μια βαρυσήμαντη "νίκη"για την..."πρόοδο".Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 28 Οκτ 2018, 01:07νιώθεις έτσι επειδή αυτό το video αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό σου κόσμοGolden Age έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:54Κάθε φορά που διαβάζω απάντησή σου σε quote που μου κάνεις, νοιώθω σαν να βλέπω αυτό το βίντεο:
μπορεις να κανεις παρς αυτο το λινκ μποτάκι; https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection
καλα τα λες αλλα ξεχασες να ξανα-ποστάρεις το βιντεοGolden Age έγραψε: 28 Οκτ 2018, 01:09Πωπωωω φοβερό τάπωμα. Άλλη μια βαρυσήμαντη "νίκη"για την..."πρόοδο".
ποιος εχασε την τσιπα για να την βρει ο ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;Nero έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:46δε έχεις λίγη τσίπα ρε άθλιε υπάλληλε? Έστω για δείγμα. Βλέπεις ότι όλοι οι δικοί σου δείχνουν τουλάχιστον τον ελάχιστο σεβασμό και σκάνε. Γιατί είσαι ανήμπορος να κάνεις το ίδιο?Golden Age έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:42Κάθε φορά που ένας ισλαμιστής κάνει επίθεση σε Εβραίους, αποπροσανατολίζετε μιλώντας για "εθνίκια".μίστερ μαξ έγραψε: 27 Οκτ 2018, 23:07 Τωρα ενα εθνίκι σκοτωσε εβραίους, νταξ, χεστηκε η φοράδα στ αλώνι.
Είχα δει μόνο το απόσπασμα που ουρλιάζει και μέχρι σήμερα νόμιζα ότι είναι άντρας.Golden Age έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:54 Κάθε φορά που διαβάζω απάντησή σου σε quote που μου κάνεις, νοιώθω σαν να βλέπω αυτό το βίντεο:
Για εξηγήσου σε παρακαλώ. viewtopic.php?f=30&t=5235&start=45#p308731
ε, δεν ειναι και τοσο δυσκολο πια, δεν κρυβονται ακριβως
Ναι αλλά με ποιο δικαίωμα με συνδέει; Πέταξε την μαλακία του και δεν μιλάει τώρα...
Mουσολινι ο Τραμπ?Γάταρος έγραψε: 28 Οκτ 2018, 01:16Είχα δει μόνο το απόσπασμα που ουρλιάζει και μέχρι σήμερα νόμιζα ότι είναι άντρας.Golden Age έγραψε: 28 Οκτ 2018, 00:54 Κάθε φορά που διαβάζω απάντησή σου σε quote που μου κάνεις, νοιώθω σαν να βλέπω αυτό το βίντεο:
Φυλής δεν μπορώ να ξέρω. Τέτοιες επιθέσεις, όπως αυτήν πάντως, σε δυτικές χώρες τις κάνουνε φανατικοί ισλαμιστές.Yochanan έγραψε: 28 Οκτ 2018, 01:14 Golden age, τι φυλής, θρησκευματος και πολιτικων πεποιθησεων ηταν ο δραστης της επιθεσης στη συναγωγη;