!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξελίξεις στη Μόσχα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: Εξελίξεις στη Μόσχα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nyxtovios έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:24
Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:37
nyxtovios έγραψε: 24 Ιουν 2023, 20:33 Μας δουλεύουν όλους
Θα ειχε νοημα αν το ειχαν τραβηξει πιο πολυ μεχρι να φοβηθει ο κοσμος, πολυ νωρις εληξε. Εκτος κι αν ηθελε ο Πουτιν να περασει τον στρατιωτικο νομο και να σφιξουν λιγακι οι κωλοι στην Ρωσικη κοινωνια.
Θέατρο κάνουν δεν εξηγείται αλλιώς
:smt005:
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 11:51 Ρε σταμάτα το κλάμα, δεν αντέχω άλλο, ράγισε η καρδιά μου (απ' τα γέλια).
Για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σε κάνω να γελάς! Με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:54 Μου φαίνεται πως δεν ήταν στημένο.
Χρησιμοποίησε ο Πριγκόζιν μια σχετικά έξυπνη στρατηγική.
Έλεγε έχω θέμα με τον υπουργό άμυνας, όχι με τον Πούτιν για αρκετό καιρό και έτσι του ανοίγανε πόρτες στρατόπεδα.
Από ότι κατάλαβα, μάλλον προς το βράδυ κατάλαβε πως δεν είχε αρκετή ολιγαρχική η λαική υποστήριξη και παραιτήθηκε.
Εικόνα
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:51
Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:47
Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:40 Αν ήταν όλο αυτο στημένο από τον Πουτιν, ήταν ξεκάθαρα μασκαραλικι και απόλυτη προσβολή στη νοημοσύνη καθ Ρώσου αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου που είδε αυτό το τρελό θέατρο σκιών.
Μόνο μην μάθει ο Πούτιν ότι προσβληθηκες,θα είναι η τελευταία σταγόνα του δράματος που ζεί,δεν θα το αντεξει
Μπα, αυτός δεν νοιάζεται για τους χιλιάδες άμαχους νεκρούς και παιδιά.
Ο πόλεμος νεκρούς έχει εδώ και χιλιάδες χρόνια
Δεν θα εκπλαγω βέβαια αν εσύ νομίζεις ότι τον πόλεμο τον ανακάλυψε ο Πούτιν
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

dna replication έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:42
Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:40 Αν ήταν όλο αυτο στημένο από τον Πουτιν, ήταν ξεκάθαρα μασκαραλικι και απόλυτη προσβολή στη νοημοσύνη καθ Ρώσου αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου που είδε αυτό το τρελό θέατρο σκιών.
θύμωσες πραγματικά μαζί του αυτή τη φορά?
:smt005:

Το δυτικό στρατόπεδο ενδιαφέρεται για την ακεραιότητα της νοημοσύνης του απλού ρώσου πολίτη...
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Έμπαινε σε στρατόπεδα, πόλεις κτλ και έλεγε μαζί σας είμαι, απλά έχω θέματα με την διοίκηση.
Και κατευθυνόταν προς το Κρεμλίνο να πούμε.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:57
Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:47
Μόνο μην μάθει ο Πούτιν ότι προσβληθηκες,θα είναι η τελευταία σταγόνα του δράματος που ζεί,δεν θα το αντεξει
Άμα χιλιαδες είχε άμαχους νεκρούς και παιδιά από βομβαρδισμούς στην Ρωσία (και όχι στην Ουκρανία), μπορεί να έλεγες άλλα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 25 Ιουν 2023, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:58 Έμπαινε σε στρατόπεδα, πόλεις κτλ και έλεγε μαζί σας είμαι, απλά έχω θέματα με την διοίκηση.
Ναι, κι έλεγε, έχουμε για υπουργό άμυνας έναν υπάνθρωπο μογγόλο κι όχι έναν ξανθό Ρώσο. Άσε μας, με τα ούγκανα της σλαβικής υπομαλακίας.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:59
Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:57

Άμα χιλιαδες είχε άμαχους νεκρούς και παιδιά στην Ρωσία (και όχι στην Ουκρανία), μπορεί να έλεγες άλλα πράγματα.
Σταρχιδια μου παντελώς για Ρώσους και Ουκρανούς
Και να αλληλοεξοντωθουν δεν με καίγεται καρφί
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1486 ... on-poytin/
Η εξέγερση του Γεβγκένι Πριγκόζιν μπορεί να έλαβε τέλος, ωστόσο, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου (ISW) που κάνει λόγο για μια «εξαιρετικά ασταθή» κατάσταση.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Πυρηνικά θα φάνε οι πρωτεύουσες μελών του νατο;

Αυτό με ενδιαφέρει
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:54
Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 11:51 Ρε σταμάτα το κλάμα, δεν αντέχω άλλο, ράγισε η καρδιά μου (απ' τα γέλια).
Για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σε κάνω να γελάς!
:c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Maspoli έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:36
stergiosbik έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:24
Maspoli έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:18

Ίσως ομως (Ίσως γιατι δεν μπορουμε να είμαστε εντελώς σίγουροι) αυτοί που επρεπε να το καταλάβουν, το κατάλαβαν
Υποθέτω ότι αναφέρεσε στον Πούτιν και στον Πριγκοζιν.
Ναι,μπορεί να είναι κι έτσι.
Σημασία έχει ότι γλίτωσε όλος ο πλανήτης από μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση.
Αναφέρομαι και στο αντίπαλο του Πούτιν στρατόπεδο.
Την ωρα του (υποτιθέμενου ή πραγματικού) χάους δεν νομίζω να υπηρξε κάποια προσπάθεια των αντεπιτιθέμενων Ουκρανών να κερδίσουν πράγματα. Δεν μπορω ας πουμε να φανταστώ να υπηρχε χάος στον ιταλικό στρατό και κράτος με προσπάθεια ανατροπης του Μουσολίνι και ο Μεταξάς να ελεγε "πινω κρασάκι κι ακούω ραδιόφωνο" αντί να δίνει εντολή ενίσχυσης της αντεπίθεσής μας.
σιγά μην έχει αυτονομία η Ουκρανία. Ότι της πουν οι αμερικανικές υπηρεσίες κάνει. Μπράβο στον Πούτιν, αντε να τελειώνει η θλιβερή αυτή ιστορία, όπως έκανε στην αρχή της καριέρας του με την Τσετσενία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:08
dtri2020 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:54
Για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σε κάνω να γελάς!
:c020:
Τι τραβάς αλήθεια και εσύ; Από "νίκη" σε "νίκη" πας (και στον κουβά καταλήγεις). Μία με την αποναζιστοποίηση της Ουκρανίας, μία με τον αποκλεισμό του φυλακισμένου ναζί και τώρα και με τον Πούτιν.

Τοσες σφαλιάρες μαζεμένες, πως να αντέξει κανείς; Είναι φυσιολογικό που χάζεψες.

Δείχνουμε κατανόηση.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Exodus έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:01
AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:58 Έμπαινε σε στρατόπεδα, πόλεις κτλ και έλεγε μαζί σας είμαι, απλά έχω θέματα με την διοίκηση.
Ναι, κι έλεγε, έχουμε για υπουργό άμυνας έναν υπάνθρωπο μογγόλο κι όχι έναν ξανθό Ρώσο. Άσε μας, με τα ούγκανα της σλαβικής υπομαλακίας.
Δεν υπάρχουν αυτά που λες.
Εκτός τόπου και χρόνου.
Ο Πριγκόζι είναι εβραίος, που είδες έστω μια αναφορά του στην εθνικότητα του Σοιγκού, που είναι και μισός ρώσος ούτως η άλλως ο Σοιγκού, όπως και όλη η εθνικά μικτή ομάδα κυβέρνησης του Πούτιν.
Ο Λαβρόβ ο ΥΠΕΞ είναι αρμένιος.
Η Ναιμπούλινα η διευθύντρια της κεντρικής τράπεζας είναι τατάρα, μουσουλμάνα δηλαδή.
Και ο πρωθυπυργός Μισούστιν, είναι λευκορωσοεβραίος.
Σλαβικές υπομαλακίες μάλλον τις είδες στον ύπνο σου γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου με την όλη υπόθεση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”