!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σε κάνω να γελάς! Με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη!Kauldron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 11:51 Ρε σταμάτα το κλάμα, δεν αντέχω άλλο, ράγισε η καρδιά μου (απ' τα γέλια).
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:54 Μου φαίνεται πως δεν ήταν στημένο.
Χρησιμοποίησε ο Πριγκόζιν μια σχετικά έξυπνη στρατηγική.
Έλεγε έχω θέμα με τον υπουργό άμυνας, όχι με τον Πούτιν για αρκετό καιρό και έτσι του ανοίγανε πόρτες στρατόπεδα.
Από ότι κατάλαβα, μάλλον προς το βράδυ κατάλαβε πως δεν είχε αρκετή ολιγαρχική η λαική υποστήριξη και παραιτήθηκε.

-
Νετο Γκουερινο
Ο πόλεμος νεκρούς έχει εδώ και χιλιάδες χρόνιαLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:51Μπα, αυτός δεν νοιάζεται για τους χιλιάδες άμαχους νεκρούς και παιδιά.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:47Μόνο μην μάθει ο Πούτιν ότι προσβληθηκες,θα είναι η τελευταία σταγόνα του δράματος που ζεί,δεν θα το αντεξειLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:40 Αν ήταν όλο αυτο στημένο από τον Πουτιν, ήταν ξεκάθαρα μασκαραλικι και απόλυτη προσβολή στη νοημοσύνη καθ Ρώσου αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου που είδε αυτό το τρελό θέατρο σκιών.
Δεν θα εκπλαγω βέβαια αν εσύ νομίζεις ότι τον πόλεμο τον ανακάλυψε ο Πούτιν
-
likosmokeses
dna replication έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:42θύμωσες πραγματικά μαζί του αυτή τη φορά?Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:40 Αν ήταν όλο αυτο στημένο από τον Πουτιν, ήταν ξεκάθαρα μασκαραλικι και απόλυτη προσβολή στη νοημοσύνη καθ Ρώσου αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου που είδε αυτό το τρελό θέατρο σκιών.
Το δυτικό στρατόπεδο ενδιαφέρεται για την ακεραιότητα της νοημοσύνης του απλού ρώσου πολίτη...
Έμπαινε σε στρατόπεδα, πόλεις κτλ και έλεγε μαζί σας είμαι, απλά έχω θέματα με την διοίκηση.
Και κατευθυνόταν προς το Κρεμλίνο να πούμε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Άμα χιλιαδες είχε άμαχους νεκρούς και παιδιά από βομβαρδισμούς στην Ρωσία (και όχι στην Ουκρανία), μπορεί να έλεγες άλλα πράγματα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:57Ο πόλεμος νεκρούς έχει εδώ και χιλιάδες χρόνιαLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:51Μπα, αυτός δεν νοιάζεται για τους χιλιάδες άμαχους νεκρούς και παιδιά.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:47
Μόνο μην μάθει ο Πούτιν ότι προσβληθηκες,θα είναι η τελευταία σταγόνα του δράματος που ζεί,δεν θα το αντεξει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 25 Ιουν 2023, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι, κι έλεγε, έχουμε για υπουργό άμυνας έναν υπάνθρωπο μογγόλο κι όχι έναν ξανθό Ρώσο. Άσε μας, με τα ούγκανα της σλαβικής υπομαλακίας.AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:58 Έμπαινε σε στρατόπεδα, πόλεις κτλ και έλεγε μαζί σας είμαι, απλά έχω θέματα με την διοίκηση.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
Νετο Γκουερινο
Σταρχιδια μου παντελώς για Ρώσους και ΟυκρανούςLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:59Άμα χιλιαδες είχε άμαχους νεκρούς και παιδιά στην Ρωσία (και όχι στην Ουκρανία), μπορεί να έλεγες άλλα πράγματα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:57Ο πόλεμος νεκρούς έχει εδώ και χιλιάδες χρόνιαLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:51
Μπα, αυτός δεν νοιάζεται για τους χιλιάδες άμαχους νεκρούς και παιδιά.
Και να αλληλοεξοντωθουν δεν με καίγεται καρφί
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1486 ... on-poytin/
Η εξέγερση του Γεβγκένι Πριγκόζιν μπορεί να έλαβε τέλος, ωστόσο, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου (ISW) που κάνει λόγο για μια «εξαιρετικά ασταθή» κατάσταση.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Πυρηνικά θα φάνε οι πρωτεύουσες μελών του νατο;
Αυτό με ενδιαφέρει
Αυτό με ενδιαφέρει
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
σιγά μην έχει αυτονομία η Ουκρανία. Ότι της πουν οι αμερικανικές υπηρεσίες κάνει. Μπράβο στον Πούτιν, αντε να τελειώνει η θλιβερή αυτή ιστορία, όπως έκανε στην αρχή της καριέρας του με την Τσετσενία.Maspoli έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:36Αναφέρομαι και στο αντίπαλο του Πούτιν στρατόπεδο.stergiosbik έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:24Υποθέτω ότι αναφέρεσε στον Πούτιν και στον Πριγκοζιν.Maspoli έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:18
Ίσως ομως (Ίσως γιατι δεν μπορουμε να είμαστε εντελώς σίγουροι) αυτοί που επρεπε να το καταλάβουν, το κατάλαβαν
Ναι,μπορεί να είναι κι έτσι.
Σημασία έχει ότι γλίτωσε όλος ο πλανήτης από μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση.
Την ωρα του (υποτιθέμενου ή πραγματικού) χάους δεν νομίζω να υπηρξε κάποια προσπάθεια των αντεπιτιθέμενων Ουκρανών να κερδίσουν πράγματα. Δεν μπορω ας πουμε να φανταστώ να υπηρχε χάος στον ιταλικό στρατό και κράτος με προσπάθεια ανατροπης του Μουσολίνι και ο Μεταξάς να ελεγε "πινω κρασάκι κι ακούω ραδιόφωνο" αντί να δίνει εντολή ενίσχυσης της αντεπίθεσής μας.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Τι τραβάς αλήθεια και εσύ; Από "νίκη" σε "νίκη" πας (και στον κουβά καταλήγεις). Μία με την αποναζιστοποίηση της Ουκρανίας, μία με τον αποκλεισμό του φυλακισμένου ναζί και τώρα και με τον Πούτιν.
Τοσες σφαλιάρες μαζεμένες, πως να αντέξει κανείς; Είναι φυσιολογικό που χάζεψες.
Δείχνουμε κατανόηση.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Δεν υπάρχουν αυτά που λες.Exodus έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:01Ναι, κι έλεγε, έχουμε για υπουργό άμυνας έναν υπάνθρωπο μογγόλο κι όχι έναν ξανθό Ρώσο. Άσε μας, με τα ούγκανα της σλαβικής υπομαλακίας.AOC έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:58 Έμπαινε σε στρατόπεδα, πόλεις κτλ και έλεγε μαζί σας είμαι, απλά έχω θέματα με την διοίκηση.
Εκτός τόπου και χρόνου.
Ο Πριγκόζι είναι εβραίος, που είδες έστω μια αναφορά του στην εθνικότητα του Σοιγκού, που είναι και μισός ρώσος ούτως η άλλως ο Σοιγκού, όπως και όλη η εθνικά μικτή ομάδα κυβέρνησης του Πούτιν.
Ο Λαβρόβ ο ΥΠΕΞ είναι αρμένιος.
Η Ναιμπούλινα η διευθύντρια της κεντρικής τράπεζας είναι τατάρα, μουσουλμάνα δηλαδή.
Και ο πρωθυπυργός Μισούστιν, είναι λευκορωσοεβραίος.
Σλαβικές υπομαλακίες μάλλον τις είδες στον ύπνο σου γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου με την όλη υπόθεση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις