Πολύ ωραίες υποδομές, καμία σχέση με τα σχολεία της Ελλάδας. Το μόνο αρνητικό είναι ο αριθμός των παιδιών στα σχολεία. Πρέπει να μιλάμε για καμία 1.000αρια άτομα σε κάθε σχολείο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
-
Financial man
Re: Πόσο άσχημη είναι η ζωή στις ΗΠΑ ?
Αν πας με τον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή, ούτε ο μέσος Αυστραλός, ούτε ο μέσος Γυφτέλλην σκαμπάζουν από γεωγραφία.
Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη κάθετη διαφοροποίηση εκεί, αλλά πιστεύω οτι ο μορφωμένος Αμερικάνος ρίχνει στα αυτιά του μορφωμένου Ευρωπαίου (ΚΑΙ στην γεωγραφία - κατά πολύ, μάλιστα)
Είναι λάθος να κοιτάς μόνο τις χειρότερες περιπτώσεις που βλέπεις στο Γιουτούμπι. Αν το πας έτσι, η Ελλάδα φτάνει απο την Πλατεία Ομονοίας μέχρι το Κωσταλέξη, και σιγά μην μπορουν οι κάτοικοι να ξεχωρήσουν την Washington State απο την Washington D.C, ή το Perth απ' το Peru.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Θα βάλω τα κλάματα. Αυτά είναι παλάτια. Τι να συγκρίνεις με τις δικές με αχυροκαλύβες;
- taxalata xalasa
Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Nαι αλλά ποιόν ενδιαφέρει τι πιστεύω εγώ κι εσύ;Imperium έγραψε: 25 Ιουν 2023, 09:27 Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη κάθετη διαφοροποίηση εκεί, αλλά πιστεύω οτι ο μορφωμένος Αμερικάνος ρίχνει στα αυτιά του μορφωμένου Ευρωπαίου (ΚΑΙ στην γεωγραφία - κατά πολύ, μάλιστα)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Όποιον ξέρει το καλό του...Chilloutbuddy έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:56Nαι αλλά ποιόν ενδιαφέρει τι πιστεύω εγώ κι εσύ;Imperium έγραψε: 25 Ιουν 2023, 09:27 Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη κάθετη διαφοροποίηση εκεί, αλλά πιστεύω οτι ο μορφωμένος Αμερικάνος ρίχνει στα αυτιά του μορφωμένου Ευρωπαίου (ΚΑΙ στην γεωγραφία - κατά πολύ, μάλιστα)
- EKPLIKTIKOS
Για Σ. Αραβία δεν ξέρω. Για τις άλλες δύο, είναι σαφώς καλύτερα από τις ΗΠΑ. Ουσιαστικά το μόνο επικίνδυνο είναι ο τρόπος που οδηγανε. Κατά τ άλλα είναι πολύ πιο ασφαλή μέρη από τις ΗΠΑ. Τα λεφτά είναι τοπ, οι φόροι μηδεν, η υγεία και η παιδεία και όλες οι παροχές πολύ καλές αν έχεις τα λεφτά, τα παιδιά σου μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δε θα φάνε καμία σφαίρα στο σχολείοkameron έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:51Πιθανότατα, αλλά από την άλλην ζεις στο Κατάρ, τη Σ. Αραβία και τα ΗΑΕ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:46Συγκριτικά με την Ευρώπη, ισχύει. Στον κλάδο μου τουλάχιστον τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα στις ΗΠΑ. Σε πολλές δουλειές όμως είναι λαστ γιαρ ακόμα κ το ντολαρ- αμερικαν ντριμ, σε χώρες τύπου Κατάρ, ΗΑΕ, Σ. Αραβία βγάζεις ακόμα περισσότερα![]()
Δεν είναι απαραίτητα πολύ κακό αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να μεγαλώσουν τα παιδιά (και εσύ) στις ΗΠΑ παρά εκεί.
https://www.reddit.com/r/breakingmom/co ... feel_safe/
Γενικά ΗΠΑ και οι κλασικές ευρωπαϊκές χώρες (UK, Γερμανία κτλ) ήταν καλά για εμάς τους Έλληνες τη δεκαετία του 1960. Πλέον σιγά τη γη της επαγγελίας, ενα σωρο προβληματα εχουν, υπάρχουν πολύ καλύτερα μέρη.
- hellegennes
Α, γι' αυτό είναι 7οι σε χρήση ναρκωτικών στον κόσμο;kameron έγραψε: 25 Ιουν 2023, 00:05 Εξωσχολικά στοιχεία.
Στις ΗΠΑ, μικρότερο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Αλλά είπαμε, ένστολος ένοπλος μέσα διαρκώς.
Αυτό μου θυμίζει το νήμα που ο Αρίστος εκθείαζε το Ιράν για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και έλεγε δεν θα δεις εκεί ντήλια έξω από σχολεία γιατί τους κρεμάνε και τους βγάζουν τα άντερα ή κάτι τέτοιο. Όπου το Ιράν είναι 2ο στον κόσμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Με ποιο κριτήριο το πιστεύεις αυτό;Imperium έγραψε: 25 Ιουν 2023, 09:27 Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη κάθετη διαφοροποίηση εκεί, αλλά πιστεύω οτι ο μορφωμένος Αμερικάνος ρίχνει στα αυτιά του μορφωμένου Ευρωπαίου (ΚΑΙ στην γεωγραφία - κατά πολύ, μάλιστα)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν κατάλαβα από πού προέκυψε η σύγκριση με την Ελλάδα.
Δηλαδή τι θέλετε να πούμε; Η Αμερική έχει το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, τη μεγαλύτερη οικονομία και το μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο, και κατάφερε να είναι καλύτερη απ'την Ελλάδα;
Ε μπράβο, συγχαρητήρια, τρομερό επίτευγμα
Δηλαδή τι θέλετε να πούμε; Η Αμερική έχει το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, τη μεγαλύτερη οικονομία και το μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο, και κατάφερε να είναι καλύτερη απ'την Ελλάδα;
Ε μπράβο, συγχαρητήρια, τρομερό επίτευγμα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
Το υπεργελοίο είναι ότι σε πολλούς τομείς η Ελλάδα είναι μακράν καλύτερη. Σε όλους τους δείκτες υγείας, για αρχή. Έπειτα σε ασφάλεια και εγκληματικότητα. Είναι σαν να συγκρίνεις το Μπουρτζ Καλίφα με το ελληνικό κοινοβούλιο και να βρίσκεις ότι το δεύτερο έχει καλύτερη θεμελίωση.Chilloutbuddy έγραψε: 25 Ιουν 2023, 12:22 Δεν κατάλαβα από πού προέκυψε η σύγκριση με την Ελλάδα.
Ε μπράβο, συγχαρητήρια, τρομερό επίτευγμα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
-
Η φωνή της Αληθειας
Από τις εμμονές του χέλι
Η ειρωνία είναι ότι ο ίδιος θα ήταν σε πολύ καλύτερη θέση προσωπικά άμα ζούσε στις ΗΠΑ παρά στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν θα ασχολούνταν με συνοικιακό μπακάλικο.
Η πραγματικότητα στις ΗΠΑ είναι ότι κάποιος πρέπει να είναι πολύ τελειωμένος και τεμπέλης για να καταντήσει να ζει κάτω από γέφυρες. Δεν λέω ότι όλοι θα γίνουν νευροχειρουργοί, αλλά όταν παρακαλάς να έρθουν να κουρέψουν το γρασίδι για $20/ώρα μαύρα ή πχ ένας ηλεκτρολόγος χρεώνει $100 για να έρθει (όχι να κάνει τίποτα, έτσι, μόνο να δει). Βασικά, όταν η μόνη προϋπόθεση για να σε προσλάβουν σε πολλές δουλειές είναι να αναπνέεις, να είσαι πλυμένος/χτενισμένος και να εμφανιστείς στην ώρα σου, και η ανεργία είναι 3,5% τότε το πρόβλημα μάλλον είναι προσωπικό και δεν φταίει η «ρουφιάνα κοινωνία». Καλώς ή κακώς, δεν είναι παράνομο να ζει κάποιος σε σκηνή κάτω από γέφυρα οπότε δεν μπορεί να τους μαζέψει η αστυνομία, ούτε μπορεί κανείς να υποχρεώσει κανένα να δουλέψει.
-
Η φωνή της Αληθειας
Πρότυπο δημόσιο σχολείο με εξειδίκευση στα μαθηματικά και στις επιστήμες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Η φωνή της Αληθειας την 25 Ιουν 2023, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η φωνή της Αληθειας
Ο τύπος ήταν 90 και είχε dementia, δεν λέει τι medical bills είχε και πόσο, μάλλον χρειαζόταν ιδιαιτέρα και εξειδικευμένες υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι βρήκε αγοραστή του μεταλλίου για τόσα χρήματα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 145 Απαντήσεις