Αυτό είναι πλέον νο1 στα καταστήματα που πουλάνε τις κουφές γιαυτό και του έριξα ΧΑγις έγραψε: 24 Ιουν 2023, 23:00 κατι σε αυτον τον τυπο αρωματος θα εχει επιλεξει για χαρακτηριστικο της
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
user0972003
Τι τηλέφωνο έχεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα τύπου σκέψου πως είναι και ενισχυμένα, το φοράει ο άλλος και τον μυρίζεις από το παραδίπλα τετράγωνο.
Κόοοοολλλααααασσηηηηη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πολύ καλό και αυτό.
Κι εμένα μου αρέσει το λευκό σου δέρμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Λοιπον ακου τι θα κανεις.Θα πας σε ενα αρωματαδικο και θα πεις θελω ενα μυριζει σαν τομ φορντ τομπακο βανιλια,θα κανει κατι μιξεις ο αλχημιστης και θα δωσεις κανα 15ευρω στα 50ml αντι για 100+Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 09:06 Gherschaagk
Για καμ του δωθε που σε θελω,
Αγορασα τουτο το αρωματακι:
Coach For Men
Το γνωριζεις; Ειναι καλο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
user0972003
Thank you
(Εγώ δεν είμαι ολόλευκη, κάπως πιο σταρένια)
Μια περιγραφή:
Εδώ είναι φάση στο σπίτι μόλις έσωσα τις δουλειές κι έκανα ένα μπανάκι
Βερμούδα τζιν τύπου βαντόνο(αντρικό είναι), παντόφλα της μάνας μου αλλά είναι ωραία κι άνετη-τη φόραγα κι έξω.
Από πίσω με συγχωρείτε enaon- ξέρω δεν ήταν καλό το φόντο με το μπεζ/εκρού- από πίσω λοιπόν ένα σκαμπό πλαστικό ίδιο με του Χέλη, έχω δύο για τη βεράντα. Και η ηλεκτρική σκούπα -δουλειές αφού.
Αυτο μαλιστα,ισως το καλυτερο του νηματος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
user0972003
-
user0972003
-
user0972003
Ευχαριστώ για το σχόλιο ΑλιγατούλαaLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
Κι έχει περιθώρια να γίνει ακόμα πιο όμορφο, με 2 μικρές παρεμβάσεις:
1)Κόντυμα μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο (όχι κοντύτερο, για να μη χαλάσει το στυλ του φορέματος), θα δείχνει πιο κομψό.
και
2) Ξεκούμπωμα 1-2 κουμπιών από το πάνω μέρος (να δείχνει λιγότερο αυστηρό και περισσότερο θηλυκό).
Είναι μίντι, δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να το πειράξω. Τα κουμπιά δοκίμασα να τα αφήσω αλλά δεν στέκεται ανοιχτό εύκολα. Μου αρέσει και ανοιχτό και κουμπωμένο. Όπως και για τα κάτω κουμπιά. Άλλη φάση έτσι κι άλλη φάση αλλιώς
-
user0972003
Συμφωνώ. Μου βγάζει επίσης κάτι το νοσταλγικό και κάτι το ρομαντικό. Άλλη άποψη αυτή από της νοσοκόμας. Όπως το δει κανείς, είναι τι συνειρμούς έχει ο καθένας.
-
user0972003
...θα χρειαστεί και κάτι ακόμα το οποίος δεν γνωρίζειςFeindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:51Όντως, δικιά μου, χρειάζεται να τσαχπινίσει λίγο το φόρεμα, γιατί είναι σαν στολή εργασίας, καμαριέρα σε ξενοδοχείο, εσώκλειστο υπηρετικό προσωπικό, κάτι τέτοιο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
1)Κόντυμα μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο (όχι κοντύτερο, για να μη χαλάσει το στυλ του φορέματος), θα δείχνει πιο κομψό.
και
2) Ξεκούμπωμα 1-2 κουμπιών από το πάνω μέρος (να δείχνει λιγότερο αυστηρό και περισσότερο θηλυκό).
Νομίζω αν το κονταίνει, θα χάσει την γραμμή του. Συμφωνώ με το ξεκούμπωμα από πάνω, αλλά θα χρειαστεί και κάτι ακόμα, το οποίο δεν γνωρίζω...
Και καμαριέρα; Εγώ την είχα δει ότι παίζω σε παλιά ταινία
-
user0972003
Θα πει ότι δεν τα ξέρω όλα, δικιά μου. Θέλει κάτι να σπάσει λίγο.user έγραψε: 24 Ιουν 2023, 23:46...θα χρειαστεί και κάτι ακόμα το οποίος δεν γνωρίζειςFeindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:51Όντως, δικιά μου, χρειάζεται να τσαχπινίσει λίγο το φόρεμα, γιατί είναι σαν στολή εργασίας, καμαριέρα σε ξενοδοχείο, εσώκλειστο υπηρετικό προσωπικό, κάτι τέτοιο.aLiCat έγραψε: 24 Ιουν 2023, 17:00
Ωραίο είναι, μ'άρεσει.![]()
και
Νομίζω αν το κονταίνει, θα χάσει την γραμμή του. Συμφωνώ με το ξεκούμπωμα από πάνω, αλλά θα χρειαστεί και κάτι ακόμα, το οποίο δεν γνωρίζω...τι θέλει να πει;
Και καμαριέρα; Εγώ την είχα δει ότι παίζω σε παλιά ταινία![]()
Τι θα είναι αυτό, δεν ξέρω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές