Πώς προτείνεις να γίνεται αυτό, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:06Ξέρω κι άλλα. Δεν υπάρχει άρωμα με φερομόνες. Αν θέλεις να μυρίσεις τις φερομόνες μιας γυναίκας, θα βάλεις τη μύτη σου στον αυχένα της. Πουθενά αλλού.Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:56Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε συ.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:55
Αυτό συμβαίνει με τα perfume oils των οίκων εξ Ανατολής, που χρησιμοποιούν ittars. Κάτι που οι δυτικοί οίκοι δεν κάνουν, για αυτό τα αρώματα τους είναι αναγνωρίσιμα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβολο γιατί;
Ενιγουέι, το συγκεκριμένο στυλ φουστανιού, λέγεται σεμιζιέ και είναι ολτάιμ κλάσικ.
Και δεν θυμίζει σε όλους νοσοκομείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
FixedFeindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:04
Αν θέλετε κάποιον να συμφωνεί σε όλα, να μιλάτε στον καθρέφτη σας. Εδώ θα ακούσετε αλήθειες προσωπικές απόψεις.
Yippie Kay Yay
Όπως γίνεται και στους αντρικούς αυχένες.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:12Πώς προτείνεις να γίνεται αυτό, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:06Ξέρω κι άλλα. Δεν υπάρχει άρωμα με φερομόνες. Αν θέλεις να μυρίσεις τις φερομόνες μιας γυναίκας, θα βάλεις τη μύτη σου στον αυχένα της. Πουθενά αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άρπαγμα από τα μαλλιά στη βάση του κεφαλιού, σαν να θες να εξετάσεις για μηνιγγίτιδα, σκύψιμο μπροστά και μυρίζεις.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:12Πώς προτείνεις να γίνεται αυτό, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:06Ξέρω κι άλλα. Δεν υπάρχει άρωμα με φερομόνες. Αν θέλεις να μυρίσεις τις φερομόνες μιας γυναίκας, θα βάλεις τη μύτη σου στον αυχένα της. Πουθενά αλλού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μαγιό με τσούχτρες σήμερα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα έχει κάνει αχταρμά στο κεφάλι της.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:27Μα έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη κάθε μυρωδιάς. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αυτό είναι combo για γονατιά και νοκ άουτ ρε δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:17Άρπαγμα από τα μαλλιά στη βάση του κεφαλιού, σαν να θες να εξετάσεις για μηνιγγίτιδα, σκύψιμο μπροστά και μυρίζεις.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:12Πώς προτείνεις να γίνεται αυτό, δικιά μου;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:06
Ξέρω κι άλλα. Δεν υπάρχει άρωμα με φερομόνες. Αν θέλεις να μυρίσεις τις φερομόνες μιας γυναίκας, θα βάλεις τη μύτη σου στον αυχένα της. Πουθενά αλλού.
Είσαι σίγουρη ότι θα νομίζει ότι θέλει να την μυρίσω;
Dein Herz, meine Gier
Καλώς την.Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:19Τα έχει κάνει αχταρμά στο κεφάλι της.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:27Μα έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη κάθε μυρωδιάς. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια αρώματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:50
Μα αυτό είναι κανόνας. Έχει να κάνει με το αν είναι λιπαρό ή όχι το δέρμα και φυσικά τη μείξη με τη φυσική μυρωδιά που έχει ο καθένας. Σε κάποιες περιπτώσεις το χ άρωμα έχει καλό αποτέλεσμα, σε κάποιες άλλες αδιάφορο.
Αν δεν σε εξιτάρει η φυσική μυρωδιά του άλλου, κανένα άρωμα δεν πρόκειται να προσφέρει "μακροχρόνια" εγγύηση. Και ας ψεκάζεται ο καθένας όπου γουστάρει...![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γκούγκλαρα το σεμιζιέ και δεν βγάζει φορέματα με τσέπες.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:13Άβολο γιατί;vagabondo έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:05Είναι άβολο στην όψη, θυμίζει νοσοκομείο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:01
Και με τσέπες, είναι οκ. Σιγά το πρόβλημα.
Εκτός αν φόρεσες και το βρήκες άβολο.![]()
YΓ. Nα συμπληρώσω ότι η συγκεκριμένη φωτο είναι από το νήμα Μy style, όπου δεν βάζαμε πάντα προσωπικές φωτο.![]()
Ενιγουέι, το συγκεκριμένο στυλ φουστανιού, λέγεται σεμιζιέ και είναι ολτάιμ κλάσικ.
Και δεν θυμίζει σε όλους νοσοκομείο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν σου έχω πει ότι είμαι ΝΔκράτης; Άντε εξήγα τώρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ε, αν χρειάστηκε να το γκουγκλάρεις, ασ' το καλύτερα.
Το πολύ πολύ να υποθέσω ότι εξιτάρεσαι μόνον με φορέματα που έχουν τσέπες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ αθωος, δεν σου λεω τον συνειρμό γιατί δεν μου φταις τίποτα που βλεπω μαλακίες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:27Ε, αν χρειάστηκε να το γκουγκλάρεις, ασ' το καλύτερα.
Το πολύ πολύ να υποθέσω ότι εξιτάρεσαι μόνον με φορέματα που έχουν τσέπες.![]()
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη