Κι έχει περιθώρια να γίνει ακόμα πιο όμορφο, με 2 μικρές παρεμβάσεις:
1)Κόντυμα μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο (όχι κοντύτερο, για να μη χαλάσει το στυλ του φορέματος), θα δείχνει πιο κομψό.
και
2) Ξεκούμπωμα 1-2 κουμπιών από το πάνω μέρος (να δείχνει λιγότερο αυστηρό και περισσότερο θηλυκό).
Και μακρύτερο, είναι ωραίο. Spoiler
Χωρίς τακούνι, δεν χρειάζεται. Τα μακριά λεπτά φορέματα ή φούστες είναι απόλαυση το καλοκαίρι.
Για καμ του δωθε που σε θελω,
Αγορασα τουτο το αρωματακι:
Coach For Men
Το γνωριζεις; Ειναι καλο;
Δεν το γνωρίζω αλλά από αυτά που βλέπω, το συγκεκριμένο θα ήταν μπόμπα αν είχε καλή διάρκεια. Επειδή δεν έχει, είναι απλό pass, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακό. Υποψιάζομαι πως πωλείται για eau de toilette αλλά εφόσον έχει κίτρα μια χαρά περνάει και για eau de cologne. Η εποχή του είναι άνοιξη - καλοκαίρι. Του δίνω 3 ώρες πριν εξαφανιστεί από το δέρμα, για αυτό προτείνω ψεκασμό στα ρούχα για να αντέξει περισσότερο. Προσοχή όταν ψεκάζεις τα ρούχα μην σου κάνει λεκέ. Ηλικίες 20κάτι, αλλά το δέχομαι πως είναι πολύ προσωπικό θέμα και ο καθένας φοράει ό,τι του κάνει κέφι.
Καλοφόρετο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:28
Και πρέπει να μυρίζεις σαν την Κλεοπάτρα ρε τύπε, κάθε ώρα και στιγμή; Ποιος είσαι δηλαδή; Ο Τάσος Δούσης;
Πετυχαίνω και γω μερικούς συναδέλφους που ασχολούνται με χειρωνακτικές εργασίες ως επί το πλείστον, να μυρίζουν φρου φρου κι αρώματα κάθε μέρα. Χώρια που ψεκάζονται με το λίτρο.
Πού θα πάτε ρε τύποι; Για γαμπροί; Αφού θα ιδρώσετε, θα λερωθείτε όλη την ημέρα. Ποιος θα σας μυρίσει; Αφού κινούμαστε σε ανδρικό πλαίσιο εργασίας καθημερινά.
- Μου φτιάχνει την διάθεση να βάζω κολώνια το πρωί
λένε.
Και μένα μου την φτιάχνει την διάθεση να μου παίρνουν καμμία πίπα το πρωί, αλλά δεν κυνηγάω όλα τα θηλυκά, μέχρι να κάτσει καμμία. Δεν βλέπεις που είσαι σαν να χτύπησε ο Διάολος με φτυάρι, μου θέλεις και κολώνιες; Πήγαινε σουλουπώσου λίγο με βασικά πράγματα και μετά βάλε και κολώνια. Καβλώσαμε που σε μυρίσαμε, τι να πούμε...
Ή μπορει και να μην το κανει και να σε αφηνει να πηζεις.
Και συ κολωνιάρης είσαι, τύπε; Μυρίζεις ηλίανθο, φρέσκο πιπέρι και νότες βενζινόκολλας και κατουρημένου δυόσμου;
Οσονουπω
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:42
Δεν μυρίζουν το ίδιο όλα τα αρώματα/κολώνιες σε όλα τα σώματα, παίδες. Είτε είναι θηλυκά είτε αρσενικά είτε γιουνισεξ.
Βασικό.
Έτσι ακριβώς. Διαφέρει, ανάλογα με το δέρμα.
Αυτό συμβαίνει με τα perfume oils των οίκων εξ Ανατολής, που χρησιμοποιούν ittars. Κάτι που οι δυτικοί οίκοι δεν κάνουν, για αυτό τα αρώματα τους είναι αναγνωρίσιμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:42
Δεν μυρίζουν το ίδιο όλα τα αρώματα/κολώνιες σε όλα τα σώματα, παίδες. Είτε είναι θηλυκά είτε αρσενικά είτε γιουνισεξ.
Βασικό.
Αυτό συμβαίνει με τα perfume oils των οίκων εξ Ανατολής, που χρησιμοποιούν ittars. Κάτι που οι δυτικοί οίκοι δεν κάνουν, για αυτό τα αρώματα τους είναι αναγνωρίσιμα.
Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε συ.
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 15:35
Πού πηγαίνεις κάθε μέρα ρε τύπε και παρφουμαρίζεσαι;
Γραφείο, βόλτες για καφέ, γυμναστήριο...
Και πρέπει να μυρίζεις σαν την Κλεοπάτρα ρε τύπε, κάθε ώρα και στιγμή; Ποιος είσαι δηλαδή; Ο Τάσος Δούσης;
Πετυχαίνω και γω μερικούς συναδέλφους που ασχολούνται με χειρωνακτικές εργασίες ως επί το πλείστον, να μυρίζουν φρου φρου κι αρώματα κάθε μέρα. Χώρια που ψεκάζονται με το λίτρο.
Πού θα πάτε ρε τύποι; Για γαμπροί; Αφού θα ιδρώσετε, θα λερωθείτε όλη την ημέρα. Ποιος θα σας μυρίσει; Αφού κινούμαστε σε ανδρικό πλαίσιο εργασίας καθημερινά.
λένε.
Και μένα μου την φτιάχνει την διάθεση να μου παίρνουν καμμία πίπα το πρωί, αλλά δεν κυνηγάω όλα τα θηλυκά, μέχρι να κάτσει καμμία. Δεν βλέπεις που είσαι σαν να χτύπησε ο Διάολος με φτυάρι, μου θέλεις και κολώνιες; Πήγαινε σουλουπώσου λίγο με βασικά πράγματα και μετά βάλε και κολώνια. Καβλώσαμε που σε μυρίσαμε, τι να πούμε...
Σιγά μη σε ρωτήσουμε κιόλας ρε τυπε.
Αν θες εσύ να μυρίζεις βαρβατιλα δικαίωμα σου...
λένε.
Το τελευταίο δεν πήγαινε για εσένα, τύπε, αλλά για τους συναδέλφους μου.
Φυσικά και δεν θα με ρωτήσεις, συζήτηση και κριτική κάνουμε. άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Τι επαναλαμβάνετε αυτήν την παπαριά όλη την ώρα;
Αν θέλετε κάποιον να συμφωνεί σε όλα, να μιλάτε στον καθρέφτη σας. Εδώ θα ακούσετε αλήθειες.
Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:28
λένε.
Το τελευταίο δεν πήγαινε για εσένα, τύπε, αλλά για τους συναδέλφους μου.
Φυσικά και δεν θα με ρωτήσεις, συζήτηση και κριτική κάνουμε. άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Τι επαναλαμβάνετε αυτήν την παπαριά όλη την ώρα;
Αν θέλετε κάποιον να συμφωνεί σε όλα, να μιλάτε στον καθρέφτη σας. Εδώ θα ακούσετε αλήθειες.
Eσύ δεν ήσουν που μας έλεγες για την σημασία του στυλ στην καθημερινότητα; Κομμάτι του αουτφιτ είναι και η μυρωδιά.
Isildur έγραψε: 24 Ιουν 2023, 14:44
Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε συ.
Ξέρω κι άλλα. Δεν υπάρχει άρωμα με φερομόνες. Αν θέλεις να μυρίσεις τις φερομόνες μιας γυναίκας, θα βάλεις τη μύτη σου στον αυχένα της. Πουθενά αλλού.
Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 19:06
Δεν υπάρχει άρωμα με φερομόνες. Αν θέλεις να μυρίσεις τις φερομόνες μιας γυναίκας, θα βάλεις τη μύτη σου στον αυχένα της. Πουθενά αλλού.