!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
ΒΥΖΑΚΙΑ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΒΑΝ!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι,τα ξεμαλλιασματα υφιστανται και τα σαλιαρισματα δεν εχουν καμια σχεσηΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:34Δεν αναφέρομαι ειδικώς σε σένα. Μια γενική εκτίμηση αναφέρω.
Διαφωνείς;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
user0972003
Θα ρχονται μετά κι οι δημοσιογράφοι στο πχόρουμ να μας πάρουν συνέντευξη να μας ρωτούν για σένα. Πως ήταν τα χρόνια στο πχόρουμ μπλα μπλαvantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:35Αν ξεσποϊλάριζες δική μου φωτό παντως, χαλάλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:30Έλα ρε συ, πώς έτσι; Συνήθως οι έμπΥΡοι τα πιάνουν αυτά πριν καν ξεκινήσουν.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28
Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.![]()
Ουτως ή άλλως, σε λίγο καιρό θα ειμαι δημόσιο πρόσωπο.
Πρώτοι εδώ το διαβάζετε!!!1111
Είπαμε, στο πρώτο ριάλιτυ που θα μπεις, απλώς ειδοποία. Θα διαπρέψεις γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Τα' παμε αυτά.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:35Αν ξεσποϊλάριζες δική μου φωτό παντως, χαλάλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:30Έλα ρε συ, πώς έτσι; Συνήθως οι έμπΥΡοι τα πιάνουν αυτά πριν καν ξεκινήσουν.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28
Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.![]()
Ουτως ή άλλως, σε λίγο καιρό θα ειμαι δημόσιο πρόσωπο.
Πρώτοι εδώ το διαβάζετε!!!1111
Και θα υπάρξει παμπχορουμική υποστήριξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επιτέλους και ένα θηλυκό στο οποίο κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή του. Προς το παρόν την ειχα αποσπάσει μονο σε αντρες.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:34Σε μενα πέτυχε να αποσπάσεις την προσοχή μου αγαπητέ Βανδόνε άσε που έχεις και πολύ ωραίο όνομα!vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24 Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει προς τι οι δέκα σελίδες μπιφ;
Όχι τπτ άλλο αλλά ο καημένος ο βαντονουλης μόνο ντικ πικ δε ποσταρε και τον αψηφατε σα να τον έχετε όλοι στο ιγκνορ
Πλάκα έκανα για το όνομα, Στάθης Ζαμάφτας λέγομαι.
Κάποτε το πχώρουμ είχε την δική του εφημερίδα.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:37Θα ρχονται μετά κι οι δημοσιογράφοι στο πχόρουμ να μας πάρουν συνέντευξη να μας ρωτούν για σένα. Πως ήταν τα χρόνια στο πχόρουμ μπλα μπλα
Occasio facit furem
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:38Επιτέλους και ένα θηλυκό στο οποίο κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή του. Προς το παρόν την ειχα αποσπάσει μονο σε αντρες.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:34Σε μενα πέτυχε να αποσπάσεις την προσοχή μου αγαπητέ Βανδόνε άσε που έχεις και πολύ ωραίο όνομα!vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28
Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.
Πλάκα έκανα για το όνομα, Στάθης Ζαμάφτας λέγομαι.
Τι έγινε τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα ελεγα οτι το νημα εκπληρωνει επιτελους την αποστολη του αλλα ολοι πλην της σαλαμανδρας ξερουμε οτι ο βαντονος δεν ουτε με προεδρικο διαταγμαGherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:42vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:38Επιτέλους και ένα θηλυκό στο οποίο κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή του. Προς το παρόν την ειχα αποσπάσει μονο σε αντρες.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:34
Σε μενα πέτυχε να αποσπάσεις την προσοχή μου αγαπητέ Βανδόνε άσε που έχεις και πολύ ωραίο όνομα!
Πλάκα έκανα για το όνομα, Στάθης Ζαμάφτας λέγομαι.![]()
Τι έγινε τώρα;
Spoiler
θα μου κρατας μουτρα για πολυ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
user0972003
Με κοροϊδεύει.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:42vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:38Επιτέλους και ένα θηλυκό στο οποίο κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή του. Προς το παρόν την ειχα αποσπάσει μονο σε αντρες.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:34
Σε μενα πέτυχε να αποσπάσεις την προσοχή μου αγαπητέ Βανδόνε άσε που έχεις και πολύ ωραίο όνομα!
Τι έγινε τώρα;
Πες μου ομως που έχεις περισσότερη πέραση. Σε άντρες ή σε γυναίκες; Vantono
Και ποιο είναι το ξεμάλλιασμα που διέκρινες στη συγκεκριμένη φάση;
Στο ότι όλα ξεκίνησαν όταν έγραψα ότι θεωρώ τη νύχτα την πιο ερωτική περσόνα στο πχόρουμ; Το υποστηρίζω ακόμη και τώρα.
Διέκρινες την οποιαδήποτε πρόθεση ξεμαλλιάσματος σ' αυτό;
Για πες.
Έτσι για να τα παίρνουμε τα πράγματα στεπ μπάι στεπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και προσπαθήστε να μιλήσετε ως άντρες και όχι να αρχίζετε να γαυγίζετε ως κούταβοι, γιατί είναι κατανοητό μεν, κουραστικό δε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Του έκανα ερωτική, που λέει ο λόγος, εξομολόγηση και το ξέχασε τόσο γρήγορα;; Τόσο εύκολα;;user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:46Με κοροϊδεύει.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:42vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:38
Επιτέλους και ένα θηλυκό στο οποίο κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή του. Προς το παρόν την ειχα αποσπάσει μονο σε αντρες.
Τι έγινε τώρα;
Πέφτω απ' τα σύννεφα. Πονάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να πληξτρλογ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
user0972003
Γιατί δεν αφού ναι μεν;; Αλλά!..GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:44Θα ελεγα οτι το νημα εκπληρωνει επιτελους την αποστολη του αλλα ολοι πλην της σαλαμανδρας ξερουμε οτι ο βαντονος δεν ουτε με προεδρικο διαταγμαGherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:42vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:38
Επιτέλους και ένα θηλυκό στο οποίο κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή του. Προς το παρόν την ειχα αποσπάσει μονο σε αντρες.
Τι έγινε τώρα;
Spoiler
θα μου κρατας μουτρα για πολυ;
Δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου και δεν αναφερομουν μονο στο συγκεκριμενο ξεμαλλιασμα.Απειρα τα παραδειγματα και με διαφορετικες πρωταγωνιστριεςΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:47Και ποιο είναι το ξεμάλλιασμα που διέκρινες στη συγκεκριμένη φάση;
Στο ότι όλα ξεκίνησαν όταν έγραψα ότι θεωρώ τη νύχτα την πιο ερωτική περσόνα στο πχόρουμ; Το υποστηρίζω ακόμη και τώρα.
Διέκρινες την οποιαδήποτε πρόθεση ξεμαλλιάσματος σ' αυτό;
Για πες.
Έτσι για να τα παίρνουμε τα πράγματα στεπ μπάι στεπ.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ελπίζω το δεύτερο, φοβάμαι το πρώτο.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:46Με κοροϊδεύει.Gherschaagk έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:42vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:38
Τι έγινε τώρα;
Αν ποτέ φτάσω στο σημειο να ανεβάσω Στενο Μαρκάρισμα: gay edition, θα συγκρινουμε το συμβάν αυτό με τα υπόλοιπα στενα μαρκαρίσματα και θα δουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη