Από δω και πέρα να είσαι καλό γατάκι και να μην κάνεις αταξίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:16Εγώ δεν διέγραψα κανένα δικό μου ποστ.![]()
Οπότε, το μπράβο να τα πεις σ' αυτούς που διέγραψαν τα ποστ.
Καλά παιδιά, μπράβο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
user0972003
Εμένα δεν μου ζήτησε κανείς, είδα τη συζήτηση και πράγματι θεωρώ ότι έπρεπε να είναι σε σπόιλερ όπως και την είχε η ίδια η κοπέλα της φωτογραφίας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς κάνεις έτσι κι εσύ; Η γαλή ξέρει καλύτερα.user έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:20 Εμένα δεν μου ζήτησε κανείς, είδα τη συζήτηση και πράγματι θεωρώ ότι έπρεπε να είναι σε σπόιλερ όπως και την είχε η ίδια η κοπέλα της φωτογραφίας.
Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις πχορουμιτισσες,δεν ειναι μονο οτι ξεμαλλιαζονται συνεχεια αλλα εξαφανιζεται ως δια μαγειας η οποια σεξουαλικη ενεργεια εχουν ως τη στιγμη που γινεται το μπαμ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει προς τι οι δέκα σελίδες μπιφ;
Όχι τπτ άλλο αλλά ο καημένος ο βαντονουλης μόνο ντικ πικ δε ποσταρε και τον αψηφατε σα να τον έχετε όλοι στο ιγκνορ
Όχι τπτ άλλο αλλά ο καημένος ο βαντονουλης μόνο ντικ πικ δε ποσταρε και τον αψηφατε σα να τον έχετε όλοι στο ιγκνορ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι, που θεωρείτε ότι θα πάρω σοβαρά τις εγκλήσεις του κάθε πικραμένου πχορουμίστα;Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:18 Κανείς δεν είχε θέμα με την άποψη σου, όλοι συμφωνήσαμε ότι η νύχτα είναι κουκλίτσα.
Για το ότι αναδημοσίευσες φωτογραφία άλλου ατόμου που βρισκόταν σε σπόηλερ σε εγκαλέσαμε.
Τα λοιπά περί 10λεπτών δεν με αφορούν![]()
Όλα καλά λοιπόν.![]()
Μόνον η άποψη της Γκερ μετράει επειδή είναι συντονίστρια.
Αν δεν ήταν, δεν θα είχα καν ασχοληθεί με την παρατήρηση της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασχολήθηκες με την παρατήρηση προτού εμπλακεί η γκερ, αγαπητό μας χρυσόψαρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24Ρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι, που θεωρείτε ότι θα πάρω σοβαρά τις εγκλήσεις του κάθε πικραμένου πχορουμίστα;Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:18 Κανείς δεν είχε θέμα με την άποψη σου, όλοι συμφωνήσαμε ότι η νύχτα είναι κουκλίτσα.
Για το ότι αναδημοσίευσες φωτογραφία άλλου ατόμου που βρισκόταν σε σπόηλερ σε εγκαλέσαμε.
Όλα καλά λοιπόν.![]()
![]()
Αν δεν ήταν, δεν θα είχα καν ασχοληθεί με την παρατήρηση της.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχει κοντή μνήμη.Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:26Ασχολήθηκες με την παρατήρηση προτού εμπλακεί η γκερ, αγαπητό μας χρυσόψαρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24Ρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι, που θεωρείτε ότι θα πάρω σοβαρά τις εγκλήσεις του κάθε πικραμένου πχορουμίστα;Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:18 Κανείς δεν είχε θέμα με την άποψη σου, όλοι συμφωνήσαμε ότι η νύχτα είναι κουκλίτσα.
Όλα καλά λοιπόν.![]()
![]()
Αν δεν ήταν, δεν θα είχα καν ασχοληθεί με την παρατήρηση της.![]()
Μ' αρέσει που μιλάει για ξεμαλλιάσματα ο κάθε δύσκολος σαλιάρης σε οποιαδήποτε γυναικεία φωτο ανέβει στο πχόρουμ.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:23Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις πχορουμιτισσες,δεν ειναι μονο οτι ξεμαλλιαζονται συνεχεια αλλα εξαφανιζεται ως δια μαγειας η οποια σεξουαλικη ενεργεια εχουν ως τη στιγμη που γινεται το μπαμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24 Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει προς τι οι δέκα σελίδες μπιφ;
Έλα ρε συ, πώς έτσι; Συνήθως οι έμπΥΡοι τα πιάνουν αυτά πριν καν ξεκινήσουν.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24 Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει προς τι οι δέκα σελίδες μπιφ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι και δυσκολοςΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:27Μ' αρέσει που μιλάει για ξεμαλλιάσματα ο κάθε δύσκολος σαλιάρης σε οποιαδήποτε γυναικεία φωτο ανέβει στο πχόρουμ.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:23Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις πχορουμιτισσες,δεν ειναι μονο οτι ξεμαλλιαζονται συνεχεια αλλα εξαφανιζεται ως δια μαγειας η οποια σεξουαλικη ενεργεια εχουν ως τη στιγμη που γινεται το μπαμ.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:16
Τα ποπκορν δεν κανουν τιποτα εδω. Με φυστικάκι κελυφωτό και αμυγδαλο ψημένο αλατισμένο και πούρο, βλέπω να τη βγάζει τώρα ο Αγις.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν αναφέρομαι ειδικώς σε σένα. Μια γενική εκτίμηση αναφέρω.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:31Οχι και δυσκολοςΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:27Μ' αρέσει που μιλάει για ξεμαλλιάσματα ο κάθε δύσκολος σαλιάρης σε οποιαδήποτε γυναικεία φωτο ανέβει στο πχόρουμ.GoBack έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:23
Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τις πχορουμιτισσες,δεν ειναι μονο οτι ξεμαλλιαζονται συνεχεια αλλα εξαφανιζεται ως δια μαγειας η οποια σεξουαλικη ενεργεια εχουν ως τη στιγμη που γινεται το μπαμ.![]()
Διαφωνείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Σε μενα πέτυχε να αποσπάσεις την προσοχή μου αγαπητέ Βανδόνε άσε που έχεις και πολύ ωραίο όνομα!vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24 Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει προς τι οι δέκα σελίδες μπιφ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν ξεσποϊλάριζες δική μου φωτό παντως, χαλάλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:30Έλα ρε συ, πώς έτσι; Συνήθως οι έμπΥΡοι τα πιάνουν αυτά πριν καν ξεκινήσουν.vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:28Ουτε εγώ ειχα καταλάβει το λόγο του μπιφ, οταν ανέβασα αναγκαστικά τετοια φωτό για να τους κανω να σταματήσουν και να μονοιάσουν. Στην πορεια αρχισα κατι να καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 22 Ιουν 2023, 22:24 Μόνο εγώ δεν έχω καταλάβει προς τι οι δέκα σελίδες μπιφ;
Όχι τπτ άλλο αλλά ο καημένος ο βαντονουλης μόνο ντικ πικ δε ποσταρε και τον αψηφατε σα να τον έχετε όλοι στο ιγκνορ![]()
Ουτως ή άλλως, σε λίγο καιρό θα ειμαι δημόσιο πρόσωπο.
Πρώτοι εδώ το διαβάζετε!!!1111
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη