!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:20
Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:16
hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2023, 03:57

Εικόνα
Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.

Εικόνα
Πάντως οφείλω να διευκρινίσω πως το πρώτο δεν είναι φόρεμα αλλά overall, ή όπως το λέμε Ελλάδα, ολόσωμη φόρμα.
ΟΚ, αλλά κρίνουμε από όσο βλέπουμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:21
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:05

Το άλλο, σου πάει περισσότερο. :g030:
Περίεργο, γιατί στην πραγματική ζωή, για το δεύτερο, μου είπαν πως είναι πολύ ωραίο, 4 διαφορετικά άτομα σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις τις πρώτες 2 εβδομάδες που το φόρεσα.
Αυτό είναι σαφέστατα καλύτερο, θα συμφωνήσω με τα 4 διαφορετικά άτομα. :)
Η ζώνη μου το χαλάει λίγο. Δεν μου αρέσει το λευκό χρώμα. Μήπως πιο λεπτή και μαύρη; :102:
Το φόρεμα είναι ανοιξιάτικο βέβαια, ε;

Όσο για το προηγούμενο που ανάρτησες, θα το προτιμούσα χωρίς το πουκαμισάκι από μέσα (να είναι λίγο πιο θηλυκό) και βέβαια (πάλι) με άλλη ζώνη.
Ευχαριστώ.
Όχι καλοκαιρινό είναι. Είναι όλο διάτρητο λόγω κεντήματος, σε βαθμό που αν δεν είχε φόδρα, θα ήταν μόνο για παραλία.

Οκ το κατάλαβα, δεν σου αρέσει η ζώνη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Εικόνα
Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.

Εικόνα
Πάντως οφείλω να διευκρινίσω πως το πρώτο δεν είναι φόρεμα αλλά overall, ή όπως το λέμε Ελλάδα, ολόσωμη φόρμα.
Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό. :D
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:27
aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:21
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:17

Περίεργο, γιατί στην πραγματική ζωή, για το δεύτερο, μου είπαν πως είναι πολύ ωραίο, 4 διαφορετικά άτομα σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις τις πρώτες 2 εβδομάδες που το φόρεσα.
Αυτό είναι σαφέστατα καλύτερο, θα συμφωνήσω με τα 4 διαφορετικά άτομα. :)
Η ζώνη μου το χαλάει λίγο. Δεν μου αρέσει το λευκό χρώμα. Μήπως πιο λεπτή και μαύρη; :102:
Το φόρεμα είναι ανοιξιάτικο βέβαια, ε;

Όσο για το προηγούμενο που ανάρτησες, θα το προτιμούσα χωρίς το πουκαμισάκι από μέσα (να είναι λίγο πιο θηλυκό) και βέβαια (πάλι) με άλλη ζώνη.
Ευχαριστώ.
Όχι καλοκαιρινό είναι. Είναι όλο διάτρητο λόγω κεντήματος, σε βαθμό που αν δεν είχε φόδρα, θα ήταν μόνο για παραλία.

Οκ το κατάλαβα, δεν σου αρέσει η ζώνη.
Δεν είναι ακριβώς που δεν μου αρέσει η ζώνη. Είναι που η συγκεκριμένη ζώνη, τυγχάνει να μη μου καλοκάθεται οπτικά και στα δυο ρούχα που έβαλες. Τη φαντάζομαι καλύτερα να σφίγγει τη μεσούλα σου πάνω σε ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι ή φόρμα και μάλλον ανοιχτόχρωμων τόνων, ώστε να μη κάνει τόσο έντονη αντίθεση. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:29 Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό. :D
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ το φίφτις στάιλ, είτε είναι οικιακό είτε όχι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:36
GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:29 Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό. :D
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ το φίφτις στάιλ, είτε είναι οικιακό είτε όχι. :lol:
Το peak της ανθρωπότητας ήταν από τα 50s μέχρι τα 70s. Απο εκεί και πέρα το χάος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:29

Εικόνα
Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό. :D
Ευχαριστώ.

Πάντως του λείπει πολύ ύφασμα, στο πάνω μέρος για να θεωρηθεί 50s inspired.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:33
Δεν είναι ακριβώς που δεν μου αρέσει η ζώνη. Είναι που η συγκεκριμένη ζώνη, τυγχάνει να μη μου καλοκάθεται οπτικά και στα δυο ρούχα που έβαλες. Τη φαντάζομαι καλύτερα να σφίγγει τη μεσούλα σου πάνω σε ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι ή φόρμα και μάλλον ανοιχτόχρωμων τόνων, ώστε να μη κάνει τόσο έντονη αντίθεση. :)
:smt023

Δεν είναι μόνον το χρώμα, είναι και το στυλ της ζώνης. Αν ήταν φαρδιά λωρίδα από μαλακό λεπτό δέρμα, που έδενε με κόμπο ή άλλου στυλ αγκράφα σε μια πιο μουντή απόχρωση, θα ήταν άλλη η αίσθηση.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή βλέπουμε μόνον ένα κομμάτι του συνόλου, μπορεί να αδικείται η συνολική εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:46

Δεν είναι μόνον το χρώμα, είναι και το στυλ της ζώνης. Αν ήταν φαρδιά λωρίδα από μαλακό λεπτό δέρμα, που έδενε με κόμπο ή άλλου στυλ αγκράφα σε μια πιο μουντή απόχρωση, θα ήταν άλλη η αίσθηση.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή βλέπουμε μόνον ένα κομμάτι του συνόλου, μπορεί να αδικείται η συνολική εικόνα.
Νομίζω είδαμε αρκετό κομμάτι του συνόλου, ώστε να έχουμε μια "ασφαλή" εικόνα. :102:

Καλή θα ήταν και στο ίδιο ύφασμα ή ζώνη. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιουν 2023, 15:47
Spoiler
Εικόνα
Είχα πάει λαϊκή.
Εικόνα

Εικόνα
Οι αποχρώσεις ναι, αλλά ήταν διαφορετικό το σχήμα. Εκείνα ήταν μεσάτα (φαίνεται και στην εικόνα σου), αυτό που φοράει είναι φουσκωτό και δίνει όγκο. Δεν μοιάζει σαν σχέδιο με της Χιονάτης, θυμίζει όμως τον όγκο. Ίσως αυτό που σου θυμίζει περισσότερο το κλασικό 50's φόρεμα είναι ο τριγωνικός γιακάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:46

Ε ναι, καλό θα ήταν να βλέπαμε συνολικά ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΟΥΣ για να μην γίνει κάνα λάθος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Τόσες ευκαιρίες για να κάνω το νήμα πτνα.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2023, 14:33

Εικόνα

Εικόνα
Οι αποχρώσεις ναι, αλλά ήταν διαφορετικό το σχήμα. Εκείνα ήταν μεσάτα (φαίνεται και στην εικόνα σου), αυτό που φοράει είναι φουσκωτό και δίνει όγκο. Δεν μοιάζει σαν σχέδιο με της Χιονάτης, θυμίζει όμως τον όγκο. Ίσως αυτό που σου θυμίζει περισσότερο το κλασικό 50's φόρεμα είναι ο τριγωνικός γιακάς.
Και το χρώμα. Και τα μανίκια. Και η σχεδόν ίδια ζώνη. Και γενικά, σχεδόν όλα, σε αντίθεση με το φουστάνι της Χιονάτης. :102:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Είπα η απόχρωση και ο γιακάς, η ζώνη καμμία σχέση, τα μανίκια καμμία σχέση και το ύφος του ρούχου ακόμα λιγότερη σχέση. Σε οδήγησε εκεί το παλ χρώμα και ο τριγωνικός γιακάς, το καταλαβαίνω, κατά τα άλλα είναι εντελώς άλλο ύφος, άλλο σχήμα, άλλος όγκος και άλλο ύφασμα επίσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:45 Είπα η απόχρωση και ο γιακάς, η ζώνη καμμία σχέση, τα μανίκια καμμία σχέση και το ύφος του ρούχου ακόμα λιγότερη σχέση. Σε οδήγησε εκεί το παλ χρώμα και ο τριγωνικός γιακάς, το καταλαβαίνω, κατά τα άλλα είναι εντελώς άλλο ύφος, άλλο σχήμα, άλλος όγκος και άλλο ύφασμα επίσης.
Δηλαδή, για να καταλάβω:

Αυτό που έβαλα έχει μια άσπρη ζώνη, όπως και της Γκερ, αλλά καμμιά σχέση η ζώνη (της Χιονάτης εν τω μεταξύ δεν έχει καν ζώνη).

Τα μανίκια είναι απλά και ίσια όπως και της Γκερ, αλλά καμμιά σχέση τα μανίκια (της Χιονάτης εν τω μεταξύ είναι φουσκωτά σαν μπρατσάκια κολύμβησης).

Το ύφασμα, πώς ακριβώς το κατάλαβες ότι είναι διαφορετικό; Από δυο φωτογραφίες, η μια μάλιστα από μακριά; (Για της Χιονάτης δεν το συζητώ καν έτσι; να συγκρίνεις πραγματικό ύφασμα με νερομπογιές...).

ΟΚ, κάποιος έβαλε κάτι λίγο διαφορετικό που του θυμίζει η φωτό και που μπορεί να είναι λίγο πιο κοντά στο πρωτότυπο, απ' ό,τι αυτό που έβαλες εσύ (το λένε κι άλλοι στο νήμα). Δεν είναι τα πάντα διαγωνισμός ρε συ, να πρέπει ντε και καλά να στηρίξεις την θέση σου εις βάρος του άλλου. Χαβαλέ κάνουμε, ηρέμησε λίγο. Και τα δυο μια χαρά μπορεί να στέκονται από διαφορετική σκοπιά το καθένα, μην τρελαίνεσαι κι αρχίζεις τα "καμμιά σχέση, εντελώς άλλο, επηρεάζεσαι από το Χ, το καταλαβαίνω εγώ" κλπ. :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”