ΟΚ, αλλά κρίνουμε από όσο βλέπουμε.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:20Πάντως οφείλω να διευκρινίσω πως το πρώτο δεν είναι φόρεμα αλλά overall, ή όπως το λέμε Ελλάδα, ολόσωμη φόρμα.Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:16Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ.aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:21Αυτό είναι σαφέστατα καλύτερο, θα συμφωνήσω με τα 4 διαφορετικά άτομα.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:17Περίεργο, γιατί στην πραγματική ζωή, για το δεύτερο, μου είπαν πως είναι πολύ ωραίο, 4 διαφορετικά άτομα σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις τις πρώτες 2 εβδομάδες που το φόρεσα.![]()
Η ζώνη μου το χαλάει λίγο. Δεν μου αρέσει το λευκό χρώμα. Μήπως πιο λεπτή και μαύρη;![]()
Το φόρεμα είναι ανοιξιάτικο βέβαια, ε;
Όσο για το προηγούμενο που ανάρτησες, θα το προτιμούσα χωρίς το πουκαμισάκι από μέσα (να είναι λίγο πιο θηλυκό) και βέβαια (πάλι) με άλλη ζώνη.
Όχι καλοκαιρινό είναι. Είναι όλο διάτρητο λόγω κεντήματος, σε βαθμό που αν δεν είχε φόδρα, θα ήταν μόνο για παραλία.
Οκ το κατάλαβα, δεν σου αρέσει η ζώνη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:20Πάντως οφείλω να διευκρινίσω πως το πρώτο δεν είναι φόρεμα αλλά overall, ή όπως το λέμε Ελλάδα, ολόσωμη φόρμα.Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:16Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.
![]()
Δεν είναι ακριβώς που δεν μου αρέσει η ζώνη. Είναι που η συγκεκριμένη ζώνη, τυγχάνει να μη μου καλοκάθεται οπτικά και στα δυο ρούχα που έβαλες. Τη φαντάζομαι καλύτερα να σφίγγει τη μεσούλα σου πάνω σε ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι ή φόρμα και μάλλον ανοιχτόχρωμων τόνων, ώστε να μη κάνει τόσο έντονη αντίθεση.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:27Ευχαριστώ.aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:21Αυτό είναι σαφέστατα καλύτερο, θα συμφωνήσω με τα 4 διαφορετικά άτομα.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:17
Περίεργο, γιατί στην πραγματική ζωή, για το δεύτερο, μου είπαν πως είναι πολύ ωραίο, 4 διαφορετικά άτομα σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις τις πρώτες 2 εβδομάδες που το φόρεσα.![]()
Η ζώνη μου το χαλάει λίγο. Δεν μου αρέσει το λευκό χρώμα. Μήπως πιο λεπτή και μαύρη;![]()
Το φόρεμα είναι ανοιξιάτικο βέβαια, ε;
Όσο για το προηγούμενο που ανάρτησες, θα το προτιμούσα χωρίς το πουκαμισάκι από μέσα (να είναι λίγο πιο θηλυκό) και βέβαια (πάλι) με άλλη ζώνη.
Όχι καλοκαιρινό είναι. Είναι όλο διάτρητο λόγω κεντήματος, σε βαθμό που αν δεν είχε φόδρα, θα ήταν μόνο για παραλία.
Οκ το κατάλαβα, δεν σου αρέσει η ζώνη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ το φίφτις στάιλ, είτε είναι οικιακό είτε όχι.GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:29 Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το peak της ανθρωπότητας ήταν από τα 50s μέχρι τα 70s. Απο εκεί και πέρα το χάος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ.GoBzi έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:29Και εγώ με το που είδα 50s happy housewife σκέφτηκα, ακριβώς όπως την φωτογραφία που ανέβασε ο Isildur. 7/10 από εμένα, εάν ήταν φόρεμα θα ήταν 10αρι καθαρό.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:20Πάντως οφείλω να διευκρινίσω πως το πρώτο δεν είναι φόρεμα αλλά overall, ή όπως το λέμε Ελλάδα, ολόσωμη φόρμα.Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:16
Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.
![]()
![]()
Πάντως του λείπει πολύ ύφασμα, στο πάνω μέρος για να θεωρηθεί 50s inspired.
aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:33
Δεν είναι ακριβώς που δεν μου αρέσει η ζώνη. Είναι που η συγκεκριμένη ζώνη, τυγχάνει να μη μου καλοκάθεται οπτικά και στα δυο ρούχα που έβαλες. Τη φαντάζομαι καλύτερα να σφίγγει τη μεσούλα σου πάνω σε ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι ή φόρμα και μάλλον ανοιχτόχρωμων τόνων, ώστε να μη κάνει τόσο έντονη αντίθεση.![]()
Δεν είναι μόνον το χρώμα, είναι και το στυλ της ζώνης. Αν ήταν φαρδιά λωρίδα από μαλακό λεπτό δέρμα, που έδενε με κόμπο ή άλλου στυλ αγκράφα σε μια πιο μουντή απόχρωση, θα ήταν άλλη η αίσθηση.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή βλέπουμε μόνον ένα κομμάτι του συνόλου, μπορεί να αδικείται η συνολική εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω είδαμε αρκετό κομμάτι του συνόλου, ώστε να έχουμε μια "ασφαλή" εικόνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:46aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:33
Δεν είναι ακριβώς που δεν μου αρέσει η ζώνη. Είναι που η συγκεκριμένη ζώνη, τυγχάνει να μη μου καλοκάθεται οπτικά και στα δυο ρούχα που έβαλες. Τη φαντάζομαι καλύτερα να σφίγγει τη μεσούλα σου πάνω σε ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι ή φόρμα και μάλλον ανοιχτόχρωμων τόνων, ώστε να μη κάνει τόσο έντονη αντίθεση.![]()
![]()
Δεν είναι μόνον το χρώμα, είναι και το στυλ της ζώνης. Αν ήταν φαρδιά λωρίδα από μαλακό λεπτό δέρμα, που έδενε με κόμπο ή άλλου στυλ αγκράφα σε μια πιο μουντή απόχρωση, θα ήταν άλλη η αίσθηση.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή βλέπουμε μόνον ένα κομμάτι του συνόλου, μπορεί να αδικείται η συνολική εικόνα.
Καλή θα ήταν και στο ίδιο ύφασμα ή ζώνη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Οι αποχρώσεις ναι, αλλά ήταν διαφορετικό το σχήμα. Εκείνα ήταν μεσάτα (φαίνεται και στην εικόνα σου), αυτό που φοράει είναι φουσκωτό και δίνει όγκο. Δεν μοιάζει σαν σχέδιο με της Χιονάτης, θυμίζει όμως τον όγκο. Ίσως αυτό που σου θυμίζει περισσότερο το κλασικό 50's φόρεμα είναι ο τριγωνικός γιακάς.Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:16Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε ναι, καλό θα ήταν να βλέπαμε συνολικά ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΟΥΣ για να μην γίνει κάνα λάθος.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:46aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:33
![]()
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τόσες ευκαιρίες για να κάνω το νήμα πτνα.
Και το χρώμα. Και τα μανίκια. Και η σχεδόν ίδια ζώνη. Και γενικά, σχεδόν όλα, σε αντίθεση με το φουστάνι της Χιονάτης.hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2023, 14:33Οι αποχρώσεις ναι, αλλά ήταν διαφορετικό το σχήμα. Εκείνα ήταν μεσάτα (φαίνεται και στην εικόνα σου), αυτό που φοράει είναι φουσκωτό και δίνει όγκο. Δεν μοιάζει σαν σχέδιο με της Χιονάτης, θυμίζει όμως τον όγκο. Ίσως αυτό που σου θυμίζει περισσότερο το κλασικό 50's φόρεμα είναι ο τριγωνικός γιακάς.Isildur έγραψε: 20 Ιουν 2023, 12:16Μπα, εμένα το στυλάκι πιο πολύ για 50s happy housewife μου κάνει παρά για Χιονάτη.
![]()
- hellegennes
Είπα η απόχρωση και ο γιακάς, η ζώνη καμμία σχέση, τα μανίκια καμμία σχέση και το ύφος του ρούχου ακόμα λιγότερη σχέση. Σε οδήγησε εκεί το παλ χρώμα και ο τριγωνικός γιακάς, το καταλαβαίνω, κατά τα άλλα είναι εντελώς άλλο ύφος, άλλο σχήμα, άλλος όγκος και άλλο ύφασμα επίσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή, για να καταλάβω:hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:45 Είπα η απόχρωση και ο γιακάς, η ζώνη καμμία σχέση, τα μανίκια καμμία σχέση και το ύφος του ρούχου ακόμα λιγότερη σχέση. Σε οδήγησε εκεί το παλ χρώμα και ο τριγωνικός γιακάς, το καταλαβαίνω, κατά τα άλλα είναι εντελώς άλλο ύφος, άλλο σχήμα, άλλος όγκος και άλλο ύφασμα επίσης.
Αυτό που έβαλα έχει μια άσπρη ζώνη, όπως και της Γκερ, αλλά καμμιά σχέση η ζώνη (της Χιονάτης εν τω μεταξύ δεν έχει καν ζώνη).
Τα μανίκια είναι απλά και ίσια όπως και της Γκερ, αλλά καμμιά σχέση τα μανίκια (της Χιονάτης εν τω μεταξύ είναι φουσκωτά σαν μπρατσάκια κολύμβησης).
Το ύφασμα, πώς ακριβώς το κατάλαβες ότι είναι διαφορετικό; Από δυο φωτογραφίες, η μια μάλιστα από μακριά; (Για της Χιονάτης δεν το συζητώ καν έτσι; να συγκρίνεις πραγματικό ύφασμα με νερομπογιές...).
ΟΚ, κάποιος έβαλε κάτι λίγο διαφορετικό που του θυμίζει η φωτό και που μπορεί να είναι λίγο πιο κοντά στο πρωτότυπο, απ' ό,τι αυτό που έβαλες εσύ (το λένε κι άλλοι στο νήμα). Δεν είναι τα πάντα διαγωνισμός ρε συ, να πρέπει ντε και καλά να στηρίξεις την θέση σου εις βάρος του άλλου. Χαβαλέ κάνουμε, ηρέμησε λίγο. Και τα δυο μια χαρά μπορεί να στέκονται από διαφορετική σκοπιά το καθένα, μην τρελαίνεσαι κι αρχίζεις τα "καμμιά σχέση, εντελώς άλλο, επηρεάζεσαι από το Χ, το καταλαβαίνω εγώ" κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη