Το λέω γιατί έχω διαβάσει τις σχετικές προσεγγίσεις του σύριζα, ζωής, βαρουφάκη και συνάδουν με αυτήν την οπτική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
δεν λεει σιγουρα για ευθυνη του Λιμενικου αλλα αυτο λεει ... ποια ΜΕΡΑ 25 ...? αφανης στρατευμενος συριζαιος ...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:48Ήμουν σίγουρη, τί άλλο;ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:47Συμφωνώ με το παρακάτωΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:34 Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις, από τη στιγμή που αποδέχεσαι το βρώμικο ρόλο των διακινητών είναι να μην ψάχνεσαι για την ευθύνη του λιμενικού...
mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43 εγώ θεωρώ οτι το θέμα πρέπει να διερευνηθεί και πρέπει να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Δε λέω οτι σίγουρα έχει ευθύνη το Λιμενικό. Μπορεί να έγιναν λάθος χειρισμοί από κακή εκτίμηση, όχι εσκεμμένα, οτι έγινε όμως πρέπει να το μάθουμε.
Μερα25 να υποθέσω;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Οι "κρεμασμενοι" θα ερθουν.... Απλα δεν ξερουμε ακομα απο ποια πλευρα... αυτο ειναι νομοτελεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:48Εγώ πάντως δεν είδα κρεμασμένους στις χώρες της πρώην "γουελκαμ" Ευρώπης. Το μόνον που είδα ήταν μία αλματώδης αύξηση στα ποσοστά των εθνικιστικών κομμάτων σε συνδυασμό με κάθετη πτώση των ποσοστών μεταναστών που δέχονται.nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:43δεν εγραψε ''θελω'' ... εγραψε τι θα γινει ...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:41
Άλλο το να λες "δεν θέλω άλλους μετανάστες" και άλλο το "θέλω να κρεμάσω στα τείχη μετανάστες και να τους αφήσω να σαπίσουν" για παραδειγματισμό.
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Ε, επειδή εμείς είμαστε ακόμη στο νηπιακό στάδιο, κάποια στιγμή το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα.
Να μην πω οτι εχουν ηδη ερθει και οι δε απαντουν με αρκουδακια και κερακια και λουλουδια.
Η οι μεν η οι δε και αυτο θα ερθει οσο κι αν κωλοχτυπιομαστε.
Αν σας ελεγα οτι ειναι τα κυρια σεναρια πολεμικης εμπλοκης σε μεγαλες χωρες της Ευρωπης και κυριος προβληματισμος περαν του κακου Πουτιν ;
Μην το πιστευετε αν ετσι νιωθετε πιο ασφαλεις.
Passager έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:02Οι "κρεμασμενοι" θα ερθουν.... Απλα δεν ξερουμε ακομα απο ποια πλευρα... αυτο ειναι νομοτελεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:48Εγώ πάντως δεν είδα κρεμασμένους στις χώρες της πρώην "γουελκαμ" Ευρώπης. Το μόνον που είδα ήταν μία αλματώδης αύξηση στα ποσοστά των εθνικιστικών κομμάτων σε συνδυασμό με κάθετη πτώση των ποσοστών μεταναστών που δέχονται.
Ε, επειδή εμείς είμαστε ακόμη στο νηπιακό στάδιο, κάποια στιγμή το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα.
Να μην πω οτι εχουν ηδη ερθει και οι δε απαντουν με αρκουδακια και κερακια και λουλουδια.
Αν σας ελεγα οτι ειναι τα κυρια σεναρια πολεμικης εμπλοκης σε μεγαλες χωρες της Ευρωπης και κυριος προβληματισμος περαν του κακου Πουτιν ;
ειδικα στη Γαλλια υπαρχουν σεναρια αντιμετωπισης εσωτερικης στρατιωτικης συγκρουσης ... πρεπει να παιζει και σε αλλα κρατη το σεναριο αυτο
Μα το θέμα της "ασφάλειας" ήταν ήδη ιδιαιτέρως ευάλωτο, πολύ πριν προκύψει το ναυάγιο.Passager έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:02Οι "κρεμασμενοι" θα ερθουν.... Απλα δεν ξερουμε ακομα απο ποια πλευρα... αυτο ειναι νομοτελεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:48Εγώ πάντως δεν είδα κρεμασμένους στις χώρες της πρώην "γουελκαμ" Ευρώπης. Το μόνον που είδα ήταν μία αλματώδης αύξηση στα ποσοστά των εθνικιστικών κομμάτων σε συνδυασμό με κάθετη πτώση των ποσοστών μεταναστών που δέχονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ξέρω και κακώς. Και τόσα χρόνια είμαι κάθετα αντίθετος. Δεν μπορεί να μη θυμάστε πόσο είχα ψάξει και πόσο είχα κατηγορήσει εκείνους τους περίεργους από το Αγγλικό πανεπιστήμιο που έκαναν τάχα επιστημονικές προσεγγίσεις στο θέμα του Έβρου και άλλα.nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:55ναι αλλα υπαρχει πολιτικη υποστηριξη και προβαλλετε η κυρια και καποιοι αλλοι σαν θεσμικα οργανα υπερανω κριτικης γιατι δηθεν ειναι ανεξαρτητοι ...μολις παει να τους αγγιξει καποιος κατηγορειται το Ελληνικο κρατος σαν απολυταρχικο ... λοιπον χωρις καλυψη τετοια ατομα θα ειχαν εξαφανιστειST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:51Προφανώς και να διερευνηθεί. Από τις πρώτες σελίδες το γράφαμε ότι δεν έχει δουλειά μια οποιαδήποτε ΜΚΟτζού να δίνει οδηγίες, να καθησυχάζει ή οτιδήποτε άλλο ανθρώπους που κινδυνεύει η ζωή τους. Αυτά πρέπει να είναι ενέργειες που γίνονται αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:24 στην ταμπακιέρα...συμφωνείς ότι πρέπει να ερευνηθεί και ο ρόλος της κυρίας που μεσολαβούσε μιλοντας με τους διακινητες...? έχουμε τελευταία περιπτώσεις ατόμων που πλούτισαν από το προβλημα
nostromos το μεταναστευτικό γενικά θα δεν μπορέσουμε να το λύσουμε. Δεν είναι το μέγεθος και η δυνατότητες της Ελλάδας τέτοιες. Θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποια μέτρα που στον Έβρο θα είναι πιο αποτελεσματικά και στην θάλασσα λιγότερο.
Για τους διακινητές και της υποστηρικτικές ΜΚΟ, κυνήγι, έλεγχο και τιμωρία όπου κι όπως μας παίρνει.
Αλλά. Μη χάνουμε την ουσία αυτού που συνέβη πριν λίγες μέρες.
Χάθηκαν στη θάλασσα σε περιοχή ευθύνης μας κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες άνθρωποι. Οι μόνοι που διάβασα να δίνουν αριθμό επιβατών είναι οι Γερμανοί του WDW που πόσταρε ο Arisvilla και μιλούν για 747 άτομα. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρουν αυτοί και αν θέλουν να το κάνουν να φανεί χειρότερο από ό,τι είναι για την Ελλάδα. Θέλω κατά το δυνατόν να διευκρινισθεί ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αν υπάρχουν να δοθούν σχετικά τεκμήρια να μη κάνει ο καθένας τη δική του προπαγάνδα.
Μεταξύ ποιων θα παίξει εσωτερική στρατιωτική (ή έστω παράτυπη) πολεμική σύγκρουση;nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:05
ειδικα στη Γαλλια υπαρχουν σεναρια αντιμετωπισης εσωτερικης στρατιωτικης συγκρουσης ... πρεπει να παιζει και σε αλλα κρατη το σεναριο αυτο
Μεταξύ των αντιφά ανθρωπιστών και των κακών;
Σοβαρολογείτε τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ συριζαίος; Και στρατευμένος;nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:58 δεν λεει σιγουρα για ευθυνη του Λιμενικου αλλα αυτο λεει ... ποια ΜΕΡΑ 25 ...? αφανης στρατευμενος συριζαιος ...
Άιντε. Αρκετό φόρουμ για σήμερα.
και μονο που αναπαραγεις στοιχεια καποιου WDW και χωρις λινκ αρκει να βγαλω συμπερασμα οτι συνεχιζεις με την ιδια μεθοδικοτητα να κρατας ενεργο το νημα εις βαρος των Ελληνικων συμφεροντων ...ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:07Το ξέρω και κακώς. Και τόσα χρόνια είμαι κάθετα αντίθετος. Δεν μπορεί να μη θυμάστε πόσο είχα ψάξει και πόσο είχα κατηγορήσει εκείνους τους περίεργους από το Αγγλικό πανεπιστήμιο που έκαναν τάχα επιστημονικές προσεγγίσεις στο θέμα του Έβρου και άλλα.nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:55ναι αλλα υπαρχει πολιτικη υποστηριξη και προβαλλετε η κυρια και καποιοι αλλοι σαν θεσμικα οργανα υπερανω κριτικης γιατι δηθεν ειναι ανεξαρτητοι ...μολις παει να τους αγγιξει καποιος κατηγορειται το Ελληνικο κρατος σαν απολυταρχικο ... λοιπον χωρις καλυψη τετοια ατομα θα ειχαν εξαφανιστειST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2023, 14:51
Προφανώς και να διερευνηθεί. Από τις πρώτες σελίδες το γράφαμε ότι δεν έχει δουλειά μια οποιαδήποτε ΜΚΟτζού να δίνει οδηγίες, να καθησυχάζει ή οτιδήποτε άλλο ανθρώπους που κινδυνεύει η ζωή τους. Αυτά πρέπει να είναι ενέργειες που γίνονται αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
nostromos το μεταναστευτικό γενικά θα δεν μπορέσουμε να το λύσουμε. Δεν είναι το μέγεθος και η δυνατότητες της Ελλάδας τέτοιες. Θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποια μέτρα που στον Έβρο θα είναι πιο αποτελεσματικά και στην θάλασσα λιγότερο.
Για τους διακινητές και της υποστηρικτικές ΜΚΟ, κυνήγι, έλεγχο και τιμωρία όπου κι όπως μας παίρνει.
Αλλά. Μη χάνουμε την ουσία αυτού που συνέβη πριν λίγες μέρες.
Χάθηκαν στη θάλασσα σε περιοχή ευθύνης μας κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες άνθρωποι. Οι μόνοι που διάβασα να δίνουν αριθμό επιβατών είναι οι Γερμανοί του WDW που πόσταρε ο Arisvilla και μιλούν για 747 άτομα. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρουν αυτοί και αν θέλουν να το κάνουν να φανεί χειρότερο από ό,τι είναι για την Ελλάδα. Θέλω κατά το δυνατόν να διευκρινισθεί ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αν υπάρχουν να δοθούν σχετικά τεκμήρια να μη κάνει ο καθένας τη δική του προπαγάνδα.
αντε γεια
kai εγω απορησα με αυτα που συνεχιζεις ακαταπαυστα να γραφεις σε αυτο το νημα
ειπα να μην στο πω οτι υπερεβαλες ακομη και εναν εμετικο συριζαιο
αλλα στο λεω τωρα που απορησες και συ με αυτα που σε καταμαρτυρουν
- Bill Hicks
η σύμβαση δεν προβλέπει ακούσιο "distress" και αναγκαστική εκκένωση ή όποια επέμβαση, οπότε σε περιπτώσεις σαν αυτήν, πότε τελειώνει το "Alert phase" και ξεκινάει το "Distress phase" είναι debatable, σίγουρα τα .3.1 και .3.3 ισχύουν όταν προέκυψε μηχανική βλάβη.Arisvilla έγραψε: 18 Ιουν 2023, 11:37Δεν υπάρχουν αυτά τα διάσωση με το ζόρι με βάση τη Σύμβαση του 1979 που έχει κυρώσει και η Ελλάδα. Σε κατάσταση distress και σε χώρο ευθύνης της Ελλάδας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η διάσωση. Τα έχουν εξηγήσει τόσοι νομικοί αυτά.Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2023, 11:31Ακυβερνητο πλοιο μεσοπελαγα με εκατονταδες υπεραριθμους και μιλαμε για διασωση με το ζορι;
πάντως το ελληνικό λιμενικό έδρασε σύμφωνα με την σύμβαση και το επιχειρησιακό του σχέδιο, έβαλα και παραπάνω - πιο εύκολη - ανάλογη πρόσφατη επιτυχή επιχείρηση, δεν ξέρω τι μανία σας έπιασε ότι έχουν σκοπό να τους πνίξουν.

https://treaties.un.org/doc/Publication ... nglish.pdf
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
θα βρεθειτε να τα πειτε και απο κοντα ...nemo έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:14kai εγω απορησα με αυτα που συνεχιζεις ακαταπαυστα να γραφεις σε αυτο το νημα
ειπα να μην στο πω οτι υπερεβαλες ακομη και εναν εμετικο συριζαιο
αλλα στο λεω τωρα που απορησες και συ με αυτα που σε καταμαρτυρουν
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:09Μεταξύ ποιων θα παίξει εσωτερική στρατιωτική (ή έστω παράτυπη) πολεμική σύγκρουση;nostromos έγραψε: 18 Ιουν 2023, 15:05
Μεταξύ των αντιφά ανθρωπιστών και των κακών;
Σοβαρολογείτε τώρα;![]()
https://www.capital.gr/diethni/3544420/ ... -epistoli/
"Εάν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, ο στρατός θα διατηρήσει την τάξη στο δικό του έδαφος", αναφέρει επίσης η επιστολή
..............................................................................................................................................................................
Σημειώνεται πως η γαλλική κυβέρνηση πρότεινε πρόσφατα ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση αυτού που ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν περιέγραψε ως "ισλαμιστικό αυτονομισμό
https://www.antikry.gr/2020/02/blog-post_12.htmlτο Παρίσι θα απαγορεύσει τους ιμάμηδες από τις μουσουλμανικές χώρες που πηγαίνουν στη Γαλλία, προειδοποιώντας την Τουρκία ότι δεν μπορεί να «τροφοδοτεί αποσχιστικές τάσεις» σε γαλλικό έδαφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 18 Ιουν 2023, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Winston Smith
Προσπαθώ να πω ότι όποτε μας βολεύει το αφήγημα στην άλλη άκρη του δορυφορικού τηλεφώνου ήταν εγκληματίες διακινητές που δεν εξέφραζαν τους μετανάστες (λιμενικό) και όταν μας βολεύει ήταν αβοήθητοι μετανάστες (ακτιβίστρια).mao mao έγραψε: 18 Ιουν 2023, 13:36Μπορεί να είδαν περισσότερα από ένα δορυφορικά τηλ τι να σου πω. Εσύ λες οτι μιλούσε με τον καπετάνιο στο ηχητικό; Γενικά δεν έχω κατάλαβει τι προσπαθείς να πεις.Winston Smith έγραψε: 18 Ιουν 2023, 13:34Η ακτιβίστρια μόνη της είπε ότι μιλούσε με δορυφορικό τηλέφωνο. Η ίδια είπε ότι κατάφερε να βρει τη θέση της λόγω του δορυφορικού τηλεφώνου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις