Αρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:05
Isildur έγραψε: 17 Ιουν 2023, 11:03
Αρίστος έγραψε: 17 Ιουν 2023, 10:59
Σ' ευχαριστω που το ανεβασες και μπραβο που σχολιασες το χρονολογικο λαθακι μου ενω αφησες εντελως ασχολιαστο το οτι σημερα αυτος ο τυπος ειναι υπουργος.
Μαλιστα αποφασιζει και για το ποια ακροδεξια κομματα θα κοπουν αυτος που καποτε κατεβαινε με τσεκουρια και στυλιαρια να χτυπησει τους αριστερους.
.
Εχμμμ... το "χρονικό λαθάκι" σου όμως, αλλάζει αρκετά το νόημα, ε; Γιατί το 2012 δεν τον ψήφιζες (κατά τα λεγόμενά σου) ενώ το 2010 που έλεγε τις ψεκασμενιές του τον ψήφιζες (κατά τα λεγόμενά σου πάλι). Οπότε, το να επικαλείσαι την ψεκοθεωρία του ως κάτι μεμπτό, είναι κομματάκι υποκριτικό, δεν το νομίζεις;
Κατ' αρχην εγω οτι εκανε αυτη την επερωτηση το εμαθα απο αρθρο της Εφημεριδας Συντακτων που διαβασα οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν κυβερνηση, οποτε κακως νομιζες οτι νομιζες.
Και τωρα πες μας αν συμφωνεις που η ΝΔ εχει υπουργους αρχιψεκες και αρχικωλοτουμπες.
.
Σου είπα και προχθές που συζητούσαμε για το θέμα των γκέυ πράιντ κλπ. Προσωπικά μπορεί να διαφωνώ με κάποια πράγματα, αλλά η ΝΔ έχει καταντήσει εδώ και καιρό (που έκανε μεγαλύτερη στροφή στο κέντρο -στην αριστερά για σένα) αρκετά πολυσυλλεκτικό κόμμα. Οπότε, χωράνε αρκετές απόψεις και τάσεις. Αρκεί να υπάρχει μια κενρική γραμμή στα σοβαρά θέματα και να μην καταντήσει τσίρκουλο σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που η κάθε συνιστώσα τραβούσε το σχοινί προς την πλευρά της. Αν φτάσει εκεί, θα έχει την ίδια τύχη. Προς το παρόν όμως μάλλον κέρδος έχει η παράταξη με όλα αυτά και αφού την στηρίζει η πλειοψηφία του κόσμου, αυτό μάλλον σημαίνει ότι οι περισσότεροι δεν δίνουν και τόση σημασία σ' αυτά που δίνεις εσύ (αν υπάρχει ένας κωλοτούμπας εδώ ή ένας ψεκασμένος παραδίπλα) αλλά στα πιο σημαντικά όπως η οικονομία, η ανάπτυξη, η σταθερότητα, οι καλή εξωτερική πολιτική κλπ κλπ. Ξέρω, διαφωνείς με όλα αυτά ότι ισχύουν, αλλά μαζί σου διαφωνεί και ο μισός πληθυσμός περίπου, οπότε... ξες ποιος νικάει φαντάζομαι.
Τέλος, να πω άλλη μια φορά ρε Αρίστο, ότι το να μιλάς εσύ για κωλοτούμπες είναι σαν να κατηγορεί ο Μιχαλολιάκος τον Πλεύρη Sr. για αντισημιτισμό...