Saliveros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 09:20
Εγώ είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι από τον Δελαπατρίδη θα ήσουν πολύ καλύτερος.
Αυτή η κωλοομπρέλα φταίει, που κρύβει το θεληματικό σου πηγούνι και το οξύ βλέμμα σου.
..-._-._..
Ο πραγματικος Δελαπατριδης ειναι σημερα στη ΝΔ, λεγεται Μπουμπουκος και τον ψηφιζετε.
.
Σκέψου...
Αν με έναν Δελαπατρίδη παίρνεις 41%, με τον Αρίστο ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και 11% θα μπορούσε να φτάσει τον Ιούνιο...
Μα καλά, ντιπ βλαμμένοι είναι είναι αυτοί οι Συριζαίοι;
Saliveros έγραψε: 17 Ιουν 2023, 09:20
Εγώ είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι από τον Δελαπατρίδη θα ήσουν πολύ καλύτερος.
Αυτή η κωλοομπρέλα φταίει, που κρύβει το θεληματικό σου πηγούνι και το οξύ βλέμμα σου.
..-._-._..
Ο πραγματικος Δελαπατριδης ειναι σημερα στη ΝΔ, λεγεται Μπουμπουκος και τον ψηφιζετε.
.
Σκέψου...
Αν με έναν Δελαπατρίδη παίρνεις 41%, με τον Αρίστο ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και 11% θα μπορούσε να φτάσει τον Ιούνιο...
Μα καλά, ντιπ βλαμμένοι είναι είναι αυτοί οι Συριζαίοι;
Θα μπορουσε κανεις να πει οτι βλαμμενοι εισαστε εσεις που ψηφιζετε Μπουμπουκο (που ειχε πει για μπουλντοζες στο Ελληνικο απο την πρωτη μερα) και Βοριδη (που για να μην ξεχνιομαστε ειχε κανει ερωτημα στη Βουλη το 2012 οτι μας ψεκαζουν τα αεροπλανα).
- Αχ γιατί, μα γιατί, να μην υπάρχει ένα, έστω ένα, σοσιαλιστικό κόμμα που να είναι και εθνικιστικό;;;
- Μα πόσο άδικη είναι η ζωή και η ποτάνα κενωνία, πόσο;
Imperium έγραψε: 17 Ιουν 2023, 09:38
Ο καημός του Αρίστου:
- Αχ γιατί, μα γιατί, να μην υπάρχει ένα, έστω ένα, σοσιαλιστικό κόμμα που να είναι και εθνικιστικό;;;
- Μα πόσο άδικη είναι η ζωή και η ποτάνα κενωνία, πόσο;
Πονηρος ο ποντος αλλα αστοχος, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα ηταν σοσιαλιστικο οντως (την πρωτη τετραετια τουλαχιστον) και ταυτοχρονα φουλ πατριωτικο.
Ισα ισα που το νημα απεδειξε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχασε εξαιτιας της διακυβερνησης του αλλα εξαιτιας της ανυπαρκτης αντιπολιτευσης.
Με λογια που μπορεις να καταλαβεις: ο κοσμος δεν εγκατελειψε το ΣΥΡΙΖΑ το 2019 αλλα τον εγκατελειψε τωρα επειδη σαν αντιπολιτευση σας σεβαστηκε και δεν σας γαμισε για τις μυριες οσες αλητειες κανατε.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Ιουν 2023, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισα ισα που το νημα απεδειξε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχασε εξαιτιας της διακυβερνησης του αλλα εξαιτιας τηςω ανυπαρκτης αντιπολιτευσης.
.
Δικαοωθηκες 100%
Με λογια που μπορεις να καταλαβεις: ο κοσμος δεν εγκατελειψε το ΣΥΡΙΖΑ το 2019 αλλα τον εγκατελειψε τωρα επειδη σαν αντιπολιτευση σας σεβαστηκε και δεν σας γαμισε για τις μυριες οσες αλητειες κανατε.
Ισα ισα που το νημα απεδειξε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχασε εξαιτιας της διακυβερνησης του αλλα εξαιτιας τηςω ανυπαρκτης αντιπολιτευσης.
.
Δικαοωθηκες 100%
.
Από όλα τα νήματα που έχεις δικαιωθεί σε αυτό έχεις δικαιωθεί περισσοτερο
.
Δικαοωθηκες 100%
.
Μπαμπά, εγώ θα γαμήσω ακόμα λίγο και θα φύγω, είπε το γατάκι στο γάτο.