!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:16
Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 14:57
Καλά, αυτό είναι πολύ βαριά κατηγορία, ακόμα και με τον έμμεσο τρόπο (ντεμέκ σκεπτικισμού) που το παρουσιάζει ο τύπος αυτός, και καλό θα ήταν τέτοια πράματα να μην λέγονται χωρίς αποδείξεις. Ή έστω, χωρίς πολύ σοβαρές ενδείξεις.
Εγώ πάντως πραγματικά δεν κατάλαβα τί θέλει να πει ο τύπος. Ότι έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της παρωδίας στον Έβρο μέσω της τραγωδίας στην Πύλο;

Στην τελική, τόσο στο θέμα του Έβρου όσο και στο θέμα της Πύλου, η στάση του σύριζα είναι πανομοιότυπη.
Εγώ, μ' εκείνο το "είτε όχι" που λέει σ' αυτό εδώ:
Είτε πρόκειται για μια διαβολική σύμπτωση την ώρα που ένα σοβαρό εθνικό ζήτημα άρχισε να ξεδιπλώνεται είτε όχι, σε κάθε περίπτωση η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή του να κατηγορεί μονίμως την Ελλάδα και είναι περίεργη και βρωμάει…
... καταλαβαίνω ότι αφήνει υπόνοιες πως μπορεί κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να το προκαλέσανε κιόλας το ατύχημα.

Αυτήν την εντύπωση μου άφησε το σχόλιό του (όλο το σχόλιο δηλαδή, απλά αυτό το σημείο είναι και το πιο "ζουμερό" πιστεύω) γι' αυτό και η αντίρρησή μου για τέτοιου είδους σχόλια.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Από τη στιγμή που το κάθε παρτάλι/διασώστης μπορεί και δημοσιεύει εν ψυχρώ δηλώσεις για το εγκληματικό ελληνικό κράτος και το εγκληματικό λιμενικό και ό,τι άλλο γουστάρει, ενώ συνεργάζεται με το κάθε μπαϊντανοσκουπιδαριό, ο καθένας μπορεί πλέον να δημοσιεύει ό,τι θέλει.

Άισιχτίρ τελικά, με τον κάθε μπούλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Libre arbitre έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:27
Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2023, 11:59 Άντε ρε ξεφτίλα που βάλατε τους τζιχαντιστές να διαλύσουν την Συρία για να πέσει ο Ασάντ και έχετε το θράσος να μιλάτε! Λαμόγια της παγκοσμιοποίησης που μου θέλατε και αραβική άνοιξη για να μάθουν οι Άραβες την δημοκρατία :smt005:
Η πολιτική του δικτάτορα Άσσαντ δημιούργησε τζιχαντιστές που έλεγχε τα πάντα για να επιβιώσει. Αλλά που τα το συνειδητοποιήσετε...
Ναι καλά, οι τζιχαντιστές θέριεψαν όταν οι Άραβες ανακάλυψαν την 'δημοκρατία'. Μια χαρά ήσυχοι ήταν με τις κοσμικές δικτατορίες.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 14:01
Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:39

τη μόνη τοξικότητα τη βγάζουν οι ζαίοι που επιχειρούν με οποιοδήποτε τρόπο να επιρρίψουν ευθύνες στις ελληνικές αρχές την στιγμή που οι ελληνικές αρχές δεν έχουν ανακατευτεί καθόλου
κοινοί συκοφάντες, στις κάλπες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. κάτω από 20% και στις μεθεπόμενες εύχομαι πίσω στο 3%. γκιόζηδες
Πώς δεν έχουν ανακατευτεί ρε συ; Εδώ ξαφνικά προκύπτει ότι δεν είχαμε ένα ναυάγιο που έσπευσαν τα σωστικά ώστε να σώσουν τον κόσμο. Προκύπτει ότι το λιμενικό ήταν δίπλα στο πλεούμενο την ώρα της βύθισης. Και εγώ σου λέω καλοπροαίρετα ότι προσπάθησαν να το σώσουν ρυμουλκώντας το και βυθίστηκε. Ακόμη και έτσι, είναι μια αποτυχημένη επιχείρηση που είχε νεκρούς. Θα πρέπει να υπάρξουν έρευνες, αξιολόγηση του γεγονότος και κυρώσεις. Με το να κρύβεις τις αποτυχημένες επιχειρήσεις και τους οργανωτές τους δεν γίνεσαι καλύτερος. Απλά είσαι ένα failed state.
δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, ίσως έχω μείνει πίσω

αλλά ακόμη και έτσι να έγινε: πιο πριν λέγανε είναι δυνατόν να ξέρουμε ότι υπάρχει ένα τέτοιο σαπιοκάραβο με τόσους ανθρώπους πάνω του και να το αφήνουμε στη μοίρα του; τώρα αν τελικά προκύψει ότι το λιμενικό επιχείρησε να βοηθήσει, θα αλλάξει το τροπάρι και θα τους κατηγορούν ότι πήγαν να βοηθήσουν και τελικά αυτοί ευθύνονται για το ναυάγιο. δε τους πιάνεις πουθενά

είναι σαν ο Α να πυροβόλησε με 5 σφαίρες τον Β, να ήρθε ασθενοφόρο να τον πάρει κ να τον πάει στο νοσοκομείο αλλά τελικά ο Β να κατέληξε κι εμείς αντί να κατηγορούμε τον Α τα βάζουμε με το πλήρωμα του ασθενοφόρου και με τους γιατρούς
Βασικά είναι λίγο αντίστοιχο το παράδειγμα σου. Μπορώ να σου δώσω όμως ένα με καλύτερη αντιστοίχιση. Είναι σαν ο Α να πυροβόλησε με πέντε σφαίρες τον Β, και εσύ για να εξουδετερώσεις τον Α σκοτώνεις και τον Γ και τον Δ. Οι καλές σου προθέσεις να τους σώσεις εξουδετερώνοντας τον Α, είχαν από τον πιθανό θάνατο τους, το δεδομένο θάνατο τους.

Να στο θέσω και αλλιώς. Είναι σαν να έχει κάνει σεισμό, να έχεις ένα υπό πιθανή κατάρρευση κτηρίο και εσύ να φέρνεις βαριά μηχανήματα να επιχειρήσουν με αποτέλεσμα τη σίγουρη κατάρρευση του και την πρόκληση των θανάτων. Δεν το ήθελες αλλά οι ενέργειες σου το προκάλεσαν. Αν δεν έρθει ένας να το αξιολογήσει, να το μελετήσει και να τιμωρήσει ποτέ δε θα πάρεις το know how πώς να το κάνεις καλά και απλά θα σου φταίει ο σεισμός.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:16

Εγώ πάντως πραγματικά δεν κατάλαβα τί θέλει να πει ο τύπος. Ότι έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της παρωδίας στον Έβρο μέσω της τραγωδίας στην Πύλο;

Στην τελική, τόσο στο θέμα του Έβρου όσο και στο θέμα της Πύλου, η στάση του σύριζα είναι πανομοιότυπη.
Είτε πρόκειται για μια διαβολική σύμπτωση την ώρα που ένα σοβαρό εθνικό ζήτημα άρχισε να ξεδιπλώνεται είτε όχι, σε κάθε περίπτωση η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή του να κατηγορεί μονίμως την Ελλάδα και είναι περίεργη και βρωμάει…
... καταλαβαίνω ότι αφήνει υπόνοιες πως μπορεί κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να το προκαλέσανε κιόλας το ατύχημα.

Αυτήν την εντύπωση μου άφησε το σχόλιό του (όλο το σχόλιο δηλαδή, απλά αυτό το σημείο είναι και το πιο "ζουμερό" πιστεύω) γι' αυτό και η αντίρρησή μου για τέτοιου είδους σχόλια.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Από τη στιγμή που το κάθε παρτάλι/διασώστης μπορεί και δημοσιεύει εν ψυχρώ δηλώσεις για εγκληματικό ελληνικό κράτος και τοεγκληματικό λιμενικό και ό,τι άλλο γουστάρει, ενώ συνεργάζεται με το κάθε μπαϊντανοσκουπιδαριό, ο καθένας μπορεί πλέον να δημοσιεύει ό,τι θέλει.
Εγώ πάλι έχω πρόβλημα. Και το δηλώνω κιόλας, ώστε να μπορώ μετά να λέω ότι διαχωρίζομαι από τα παρτάλια που αναφέρεις και να τους την λέω κιόλας χωρίς τύψεις.

Κι αν κάπου κάνω λάθος κάποια φορά (όπως πχ στο θέμα με τα ΑΜΕΑ χθες), βγαίνω και το παραδέχομαι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

foscilis έγραψε: 16 Ιουν 2023, 10:44
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 10:02
την πιο απλή και θεμελιώδη ερώτηση δεν την έκανε ποτέ κανείς: πώς γίνεται εκατομμύρια ανθρώπων που έρχονται από χώρες όπου το μεροκάματο δεν είναι άνω του ενός ευρώ, να βρίσκουν 4-6k δολλάρια για να έρθουν στην Ευρώπη;
Αυτή δεν είναι η πιο απλή και θεμελιώδης ερώτηση, είναι η παντελής άγνοια του Ελ για το πώς λειτουργεί ο κόσμος μασκαρεμένη σαν "υποψιασμένο" δήθεν επιχείρημα που "τους ξεσκεπάζει".

Η απάντηση είναι ότι πρώτα απ' όλα δεν είναι και τόσο πολλές οι χώρες όπου το μεροκάματο είναι κάτω από 1 ευρώ. Στην Αίγυπτο ξερωγω το ελάχιστο μεροκάματο είναι 3 ευρώ. Στο Αφγανιστάν είναι 1 ευρώ την ώρα (πολλοί δουλεύουν μαύρα με πολύ λιγότερα, αλλά περισσότεροι δουλεύουν με παραπάνω).

Στις περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής δεν είναι δύσκολο να μαζέψεις μερικά χιλιάρικα, αν πουλήσεις τα πάντα, δανειστείς από συγγενείς και φίλους (ιδιαίτερα αν αυτοί βρίσκονται ήδη στη Δύση), κάνεις ό,τι δουλειά βρεις και ταυτόχρονα αιματηρές οικονομίες. Απλώς θέλει κανα δυο χρονάκια. Σε παραπέμπω στη συζήτηση που είχαμε με τον Ερμή πριν δυο βδομάδες για το αν 300 ευρώ το μήνα που κάνουν ο καφές και τσιγάρα σε σώζουν, η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω αν σε σώζουν ή όχι αλλά είναι πάνω από 7 χιλιάρικα σε 2 χρόνια. Μετάφραση ο Ελ που γκρινιάζει ότι δε βγαίνει και 300 ευρώ το μήνα δεν τον σώζουν, θα μπορούσε κάθε πενταετία να αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο με μετρητά αν απλά ήταν λιγότερο μαλάκας. Και αν ήταν Σύριος, με τα ίδια λεφτά σε πέντε χρόνια έχει καταφέρει να φέρει όλη του την οικογένεια.

Από εκεί και πέρα όσοι δεν έχουν πολύ απλά δανείζονται από τη μαφία. Πολλοί δίνουν 500 ευρώ ή και τίποτα και όταν φτάνουν στην Ευρώπη τους πληροφορεί ο μαφιόζος ότι στην πραγματικότητα το εισιτήριο ήταν 5.000, το πληρώσαμε εμείς και ήδη έχουν γραφτεί τόκοι μίας εβδομάδας ίσον άλλα 500. Γι' αυτό λέγεται δουλεμπόριο.
Υπάρχει απλούστερη εξήγηση. Τα λεφτά τα δίνουν κυρίως οι συγγενείς που είναι ήδη Ευρώπη. Όπως εκείνος ο τύπος που βγάλανε στην τηλεόραση που ο αδερφός του πνίγηκε στο ναυάγιο (rip). Αν έχουν μια σχετικά καλή δουλειά (για τα πακιστανικά δεδομένα), με αιματηρές οικονομίες, μπορούν να στείλουν λίγο λίγο τα απαιτούμενα χρήματα με wire transfer κτλ.

Το ενδεχόμενο να μαζέυουν 5k στην Συρία κάνοντας κράτει στο καφέ και στο τσιγάρο(!!) μου φαίνεται ολίγον τι αδύνατον βάσει μισθών και ΠΟΛΥ ΚΑΚΗΣ ισοτιμίας! Στο wiki βλέπω ελάχιστο μισθό Συρίας 9,765-14,760 LS, που μεταφράζεται σε $6–$10 ???
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Οι Ιταλοί βγάζουν στη σέντρα τις ελληνικές αρχές. Το λιμενικό μετά τις αποκαλύψεις παραδέχτηκε ότι έριξε σκοινί. Και οι δεξιοί εδώ συνεχίζουν να τα βάζουν με τον Σύριζα και την αριστερά. Αργά ή γρήγορα θα βγει η αλήθεια για το ναυάγιο, όπως έγινε και με το Φαρμακονησι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 14:57
Unique έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:13 https://twitter.com/TheGrumpyMan_87/sta ... 0417130497

Ενδιαφέρουσα άποψη...
Καλά, αυτό είναι πολύ βαριά κατηγορία, ακόμα και με τον έμμεσο τρόπο (ντεμέκ σκεπτικισμού) που το παρουσιάζει ο τύπος αυτός, και καλό θα ήταν τέτοια πράματα να μην λέγονται χωρίς αποδείξεις. Ή έστω, χωρίς πολύ σοβαρές ενδείξεις.
:+1:

***και αυτή τη φορά κατ εξαίρεση μιλάω σοβαρά :oops:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:29

Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Από τη στιγμή που το κάθε παρτάλι/διασώστης μπορεί και δημοσιεύει εν ψυχρώ δηλώσεις για εγκληματικό ελληνικό κράτος και τοεγκληματικό λιμενικό και ό,τι άλλο γουστάρει, ενώ συνεργάζεται με το κάθε μπαϊντανοσκουπιδαριό, ο καθένας μπορεί πλέον να δημοσιεύει ό,τι θέλει.
Εγώ πάλι έχω πρόβλημα. Και το δηλώνω κιόλας, ώστε να μπορώ μετά να λέω ότι διαχωρίζομαι από τα παρτάλια που αναφέρεις και να τους την λέω κιόλας χωρίς τύψεις.

Κι αν κάπου κάνω λάθος κάποια φορά (όπως πχ στο θέμα με τα ΑΜΕΑ χθες), βγαίνω και το παραδέχομαι.
Εγώ έχω πάψει να' χω πρόβλημα. Γιατί τα παρτάλια θεωρούν την όποια διακριτική/μη επιθετική προσέγγιση ως κεκτημένο χώρο. Και συνεχίζουν απτόητα.

Υπάρχουν και οι τέρμα κωμικές περιπτώσεις, που θεωρούν την αδιαφορία για τα σχόλια τους ...ως φόβο για τη φοβερή και τρομερή αντίδραση τους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Arisvilla έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:36 Οι Ιταλοί βγάζουν στη σέντρα τις ελληνικές αρχές. Το λιμενικό μετά τις αποκαλύψεις παραδέχτηκε ότι έριξε σκοινί. Και οι δεξιοί εδώ συνεχίζουν να τα βάζουν με τον Σύριζα και την αριστερά. Αργά ή γρήγορα θα βγει η αλήθεια για το ναυάγιο, όπως έγινε και με το Φαρμακονησι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Είναι κάποια αλήθεια που ξέρεις εσύ, προσωπικά; Θέλεις να τη μοιραστείς μαζί μας, επειδή βλέπω ότι το παρουσιάζεις σαν να ξες κάτι παραπάνω;

Ή το ξες κι αυτό όπως ήξερες τόσο καλά και τα κείμενα του άρθρου της συνθήκης της Λωζάνης, επειδή είχες κάνει την πτυχιακή σου πάνω στο θέμα; Ξες, εκείνα που δεν μου απάντησες ποτέ πού βρίσκονται αυτά που έγραψες.

Λέω εγώ τώρα ο κακός και άπιστος σκεπτικιστής...
Άβαταρ μέλους
Isildur

georgebi έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:39 ***και αυτή τη φορά κατ εξαίρεση μιλάω σοβαρά :oops:
Δηλαδή, τι εννοείς; Τις άλλες φορές μας δούλευες; Δεν είσαι έμμισθο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ;;;; :o
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:44
Arisvilla έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:36 Οι Ιταλοί βγάζουν στη σέντρα τις ελληνικές αρχές. Το λιμενικό μετά τις αποκαλύψεις παραδέχτηκε ότι έριξε σκοινί. Και οι δεξιοί εδώ συνεχίζουν να τα βάζουν με τον Σύριζα και την αριστερά. Αργά ή γρήγορα θα βγει η αλήθεια για το ναυάγιο, όπως έγινε και με το Φαρμακονησι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Είναι κάποια αλήθεια που ξέρεις εσύ, προσωπικά; Θέλεις να τη μοιραστείς μαζί μας, επειδή βλέπω ότι το παρουσιάζεις σαν να ξες κάτι παραπάνω;

Ή το ξες κι αυτό όπως ήξερες τόσο καλά και τα κείμενα του άρθρου της συνθήκης της Λωζάνης, επειδή είχες κάνει την πτυχιακή σου πάνω στο θέμα; Ξες, εκείνα που δεν μου απάντησες ποτέ πού βρίσκονται αυτά που έγραψες.

Επανάληψη με προσθήκες.

Ναυάγιο στην Πύλο: Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα, λέει ο ΓΓ του ΟΗΕ
https://www.kathimerini.gr/society/5624 ... g-toy-oie/

Ναυάγιο στην Πύλο: «Οι Έλληνες έκαναν ό,τι περισσότερο μπορούσαν για να σώσουν ζωές» δηλώνει ο επικεφαλής της Frontex
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-frontex/

Κομισιόν - Γιόχανσον για το ναυάγιο στην Πύλο: «Δεν φταίει η Αθήνα»
https://www.liberal.gr/politiki/komisio ... i-i-athina

«Το ναυάγιο έγινε σε περιοχή ελληνικής ευθύνης για έρευνα-διάσωση αλλά δεν φταίει η Ελλάδα» λέει ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών

https://www.militaire.gr/to-nayagio-egi ... soterikon/

Βλημμένα: ουγκα ουγκα ουγκα μπου

ΥΓ. Κατάλαβες τί εννοώ Isildur; :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:47

Επανάληψη με προσθήκες.

Ναυάγιο στην Πύλο: Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα, λέει ο ΓΓ του ΟΗΕ

Ναυάγιο στην Πύλο: «Οι Έλληνες έκαναν ό,τι περισσότερο μπορούσαν για να σώσουν ζωές» δηλώνει ο επικεφαλής της Frontex

«Το ναυάγιο έγινε σε περιοχή ελληνικής ευθύνης για έρευνα-διάσωση αλλά δεν φταίει η Ελλάδα» λέει ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών

Ναι βρε, εννοείται ότι καταλαβαίω. Χαδό δεν είμαι (με προφορά Γκιωνάκη από Κίτρινα Γάντια αυτό).

Γι' αυτό λέω ότι δεν τους ακολουθώ. Για να μη μπορεί κάποιος να με πει κι εμένα Ούγκα-ούγκα κάποια στιγμή. Ή έστω, κάποιος που να αξίζει κάτι ο λόγος του...

Edit: αυτοί είπαμε, ακολουθούν τον μέγα αρχηγό τους στον τρόπο που σκέφτονται. Follow your leader, που λένε και στο χωριό μου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Νδουλη, θα βγει η αλήθεια στα ευρωπαικα δικαστηρια. Στα άλλα που γράφεις, στο ακροδεξιο μυαλό σου δεν μπορείς να παραδεχτείς το αυτονόητο, ότι οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι τουρκογενεις, Πομάκοι και ρομα. Οχυρωνεσαι πάλι πίσω από κείμενα και κάνεις και αναλύσεις για τη μειονότητα ενώ ούτε γνωρίζεις από διεθνές δίκαιο, ούτε έχεις ζήσει στη Θράκη. Διάβασε και τι έλεγε ο Βενιζέλος προχθές.Ζαιος και αυτός?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:47

Επανάληψη με προσθήκες.

Ναι βρε, εννοείται ότι καταλαβαίω. Χαδό δεν είμαι (με προφορά Γκιωνάκη από Κίτρινα Γάντια αυτό).

Γι' αυτό λέω ότι δεν τους ακολουθώ. Για να μη μπορεί κάποιος να με πει κι εμένα Ούγκα-ούγκα κάποια στιγμή. Ή έστω, κάποιος που να αξίζει κάτι ο λόγος του...
Κι αυτά δεν είναι χαδά, απελπιθμένα είναι (με προφορά Γκιωνάκη και Θανασάκη του Αρκά).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:32
Libre arbitre έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:27
Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2023, 11:59 Άντε ρε ξεφτίλα που βάλατε τους τζιχαντιστές να διαλύσουν την Συρία για να πέσει ο Ασάντ και έχετε το θράσος να μιλάτε! Λαμόγια της παγκοσμιοποίησης που μου θέλατε και αραβική άνοιξη για να μάθουν οι Άραβες την δημοκρατία :smt005:
Η πολιτική του δικτάτορα Άσσαντ δημιούργησε τζιχαντιστές που έλεγχε τα πάντα για να επιβιώσει. Αλλά που τα το συνειδητοποιήσετε...
Ναι καλά, οι τζιχαντιστές θέριεψαν όταν οι Άραβες ανακάλυψαν την 'δημοκρατία'. Μια χαρά ήσυχοι ήταν με τις κοσμικές δικτατορίες.
Κανένας δεν είναι ήσυχος με δικτατορίες όπως αυτές του Άσσαντ.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”