!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Befaios

Re: Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios »

Καβαλάρης έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:45 Βρε άνθρωπε δεν μιλάμε για δαιμονισμένους. Μιλάμε για ΝΕΚΡΟΥΣ.
Δεν μιλάμε για δαιμονισμένους, αλλά ποιος μου λέει ότι όλα αυτά δεν είναι δαιμονική πλάνη;
Επαναλαμβάνω ότι όλες οι μαρτυρίες δεν γίνεται να είναι σωστές, κάποιες είναι ή δαιμονική πλάνη ή ψέματα.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:42
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:23 Γνώμη μου είναι ότι ο Θεός που διδάσκει την αγάπη δεν θα ήθελε να βασανίσει κανέναν στην κόλαση.
Ο Θεός που διδάσκει την ελεύθερη βούληση στο να τον ακολουθήσεις, δεν θα σε φοβέριζε ποτέ με την κόλαση.
Η αγάπη δεν επιβάλλεται με πειθαναγκασμό και φοβέρα
Μεγάλο θέμα αυτό. Ο Θεός είναι αγάπη, αλλά είναι και δικαιοσύνη, αν κάποιος γίνει ανώμαλος, παραμορφωθεί, δεν έχει θέση μέσα του μετά ο Θεός. Ο ίδιος ο Χριστός είχε πει ότι «η Βασιλεία του Θεού εντός υμών εστί».
Δεν γίνεται ένας παιδεραστής ποτέ να έχει μέσα του τον θεό, έχει γίνει ένα «Βαμπίρ» ήδη.
Και γιατί ο θεός μας έδωσε όργανα που μας κάνουν ανώμαλους?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:51Δεν μιλάμε για δαιμονισμένους, αλλά ποιος μου λέει ότι όλα αυτά δεν είναι δαιμονική πλάνη;
Ποια ρε καημένε; Θα βγάλεις και τις μεταθανάτιες εμπειρίες δαιμονική πλάνη τώρα; Όλη αυτή η δαιμονολογία με την οποία σε έχουν ποτίσει σε έχει καταστρέψει.

Ορίστε το βρήκα.

Για τις προηγούμενες ζωές λέει στο 9:30. Και περισσότερες μαρτυρίες εδώ.

https://www.youtube.com/@TheOtherSideNDEYT/videos
Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:51Επαναλαμβάνω ότι όλες οι μαρτυρίες δεν γίνεται να είναι σωστές, κάποιες είναι ή πλάνη ή ψέματα.
Έτσι θέλεις να πιστεύεις διότι δεν μπορείς να δεχθείς ότι εσύ είσαι αυτός που ζει σε μια πλάνη και ότι ισχύουν πράγματα που δεν ήξερες.
Befaios

seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:52
Και γιατί ο θεός μας έδωσε όργανα που μας κάνουν ανώμαλους?
[/quote]

Θα τοποθετηθώ σύμφωνα με το Χριστιανικό δόγμα.
Δεν έδωσε τίποτα που να οδηγεί σε λάθος, αλλά όπως και στη περίπτωση των αγγελικών Ταγμάτων, έτσι και στη περίπτωση των ανθρώπων έπρεπε να δοθούν εξετάσεις, δηλαδή δοκιμασία. Στη δοκιμασία των Αγγέλων το ανώτερο Τάγμα εξέπεσε, ενώ τα υπόλοιπα 9 στάθηκαν (στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου). Στη περίπτωση του ανθρώπου έγινε το ίδιο με τα δύο δέντρα, αυτά της αθανασίας και της γνώσης του καλού και του κακού.
Κάθε άνθρωπος ζει δίνοντας εξετάσεις.
seismic

Όλα έχουν γίνει από τον ανθρώπινο φόβο.
Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο και κατασκεύασε τις θρησκείες.
Φοβάται μην τον σκοτώσουν και κατασκεύασε την πολιτεία με τους νόμους
Φοβόταν τους κεραυνούς και κατασκεύασε την επιστήμη.
Γιατί να υπάρχει δοκιμασία?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Befaios

Καβαλάρης έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:57 Έτσι θέλεις να πιστεύεις διότι δεν μπορείς να δεχθείς ότι εσύ είσαι αυτός που ζει σε μια πλάνη και ότι ισχύουν πράγματα που δεν ήξερες.
Καταλαβαίνεις τι λες; Δεν είμαι εγώ αυτός που πιστεύω κάτι λάθος, αλλά η ίδια η λογική το λέει ότι οι μαρτυρίες είναι σε αντίθεση. Δεν γίνεται κάποιος να βγαίνει και να λέει είδα τον Αλάχ, άλλος να λέει, είδα τις προηγούμενες ζωές μου και άλλος να λέει είδα τους Διαβόλους και τον Χριστό. Ή το ένα ισχύει ή το άλλο.
Από εκεί και πέρα πίστευε ότι καταλαβαίνεις για εμένα δεν έχουν αξία αυτά που πιστεύεις.
seismic

Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:03
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:52 Και γιατί ο θεός μας έδωσε όργανα που μας κάνουν ανώμαλους?
Befaios έγραψε Θα τοποθετηθώ σύμφωνα με το Χριστιανικό δόγμα.
Δεν έδωσε τίποτα που να οδηγεί σε λάθος, αλλά όπως και στη περίπτωση των αγγελικών Ταγμάτων, έτσι και στη περίπτωση των ανθρώπων έπρεπε να δοθούν εξετάσεις, δηλαδή δοκιμασία. Στη δοκιμασία των Αγγέλων το ανώτερο Τάγμα εξέπεσε, ενώ τα υπόλοιπα 9 στάθηκαν (στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου). Στη περίπτωση του ανθρώπου έγινε το ίδιο με τα δύο δέντρα, αυτά της αθανασίας και της γνώσης του καλού και του κακού.
Κάθε άνθρωπος ζει δίνοντας εξετάσεις.
Ναι παίρνει και διδακτορικό.
Befaios

seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:12 Ναι παίρνει και διδακτορικό.
Αφού υπάρχει Θεός γιατί άφησε το πρόβλημα να υπάρχει; Είναι ελαττωματικός λοιπόν και αυτός;
Υπάρχει αδικία και έγκλημα, αυτά λοιπόν δεν πρέπει να ξέρουμε πως αντιμετωπίζονται από τον Θεό;
Τα αφήνει ατιμώρητα και χωρίς πληρωμή;
Για ποιο λόγο ένα μωρό παθαίνει ημερών και για ποιο λόγο κάποιος γεννιέται τυφλός ή ανάπηρος;

Από ένα σημείο και μετά δεν γίνεται να υπάρχει συζήτηση, ο καθένας έχει την άποψη του και ας κάνει την ερευνά του.
seismic

Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:19
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:12 Ναι παίρνει και διδακτορικό.
Αφού υπάρχει Θεός γιατί άφησε το πρόβλημα να υπάρχει; Είναι ελαττωματικός λοιπόν και αυτός;
Υπάρχει αδικία και έγκλημα, αυτά λοιπόν δεν πρέπει να ξέρουμε πως αντιμετωπίζονται από τον Θεό;
Τα αφήνει ατιμώρητα και χωρίς πληρωμή;
Για ποιο λόγο ένα μωρό παθαίνει ημερών και για ποιο λόγο κάποιος γεννιέται τυφλός ή ανάπηρος;

Από ένα σημείο και μετά δεν γίνεται να υπάρχει συζήτηση, ο καθένας έχει την άποψη του και ας κάνει την ερευνά του.
Όλα αυτά είναι για εμένα δογματικά. Υπάρχει θεός όμως ο κάθε ένας τον προσαρμόζει στα θέλω του.
Ο θεός μας έδωσε μια ζωή Ζήστε την.
Befaios

seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:24
Όλα αυτά είναι για εμένα δογματικά. Υπάρχει θεός όμως ο κάθε ένας τον προσαρμόζει στα θέλω του.
[/quote]

Πρόσεξε δεν κάνω καμία προσαρμογή σε κανένα θέλω μου. Αυτό που κάνω κυρίως είναι να δείχνω τα φαινόμενα που υπάρχουν.
Οι άνθρωποι σήμερα βάζουν στη φυλακή άλλους ανθρώπους με την αφορμή του εγκλήματος. Υπάρχει λοιπόν το φαινόμενο της τιμωρίας, αλλά και της απομόνωσης από την υπόλοιπη κοινωνία για προφύλαξη.
Δεν είναι ούτε εμπάθεια, ούτε υπάρχει μίσος για αυτούς που έκαναν εγκλήματα, αλλά ουσιαστικά απόφαση να απομονωθούν και να τιμωρηθούν με φυλάκιση.
Ο Θεός λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργεί με παρόμοιο τρόπο, πόσο μάλλον όταν αυτός μας δημιούργησε;
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:48
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:24
Πρόσεξε δεν κάνω καμία προσαρμογή σε κανένα θέλω μου. Αυτό που κάνω κυρίως είναι να δείχνω τα φαινόμενα που υπάρχουν.
Οι άνθρωποι σήμερα βάζουν στη φυλακή άλλους ανθρώπους με την αφορμή του εγκλήματος. Υπάρχει λοιπόν το φαινόμενο της τιμωρίας, αλλά και της απομόνωσης από την υπόλοιπη κοινωνία για προφύλαξη.
Δεν είναι ούτε εμπάθεια, ούτε υπάρχει μίσος για αυτούς που έκαναν εγκλήματα, αλλά ουσιαστικά απόφαση να απομονωθούν και να τιμωρηθούν με φυλάκιση.
Ο Θεός λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργεί με παρόμοιο τρόπο, πόσο μάλλον όταν αυτός μας δημιούργησε;
[/quote]

.

Ποιά φυλάκιση λές ρε.....εδώ μιλάμε για ΑΙΩΝΙΟ βασανισμό..... :alright: . :catwhip: . :whp:

ΟΛΟΣ ο Χριστιανισμός ..... ειναι το Σενάριο.....ΟΛΑ τάλλα είναι ΠΟΥΤΣΕΣ Μπλέ.....

Και το Σενάριο λέει οτι ο θεός δημιούργησε την Ανθρωπότητα με τελικό σκοπό οι 99 να πάνε Κώλαση ΑΙΩΝΙΩΣ και 1 στον Παράδεισο.....

Και ΓΑΜΩ τα Σενάρια μεγάλε.....και ΓΑΜΩ τις Δικαιοσύνες......

Αλλο ένα ωραίο είναι οταν μεταμελήθηκε λέει που έφτιαξε τον άνθρωπο και εριξε τον Κατακλυσμό.....

Ακου τώρα.....μεταμελήθηκε ο θεός.....μετάνιωσε ο Ξερόλας.....ο θεός μας κανει μαλακίες..... :alright:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Scouser έγραψε: 14 Ιουν 2023, 17:37
Bill Hicks έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:42
Scouser έγραψε: 14 Ιουν 2023, 10:16
Spoiler
Αναμενόμενο.
lol philosophy of science
Το physicist σου "διέφυγε" προφανώς. Τεσπα μπες στη wiki και διάβασε κριτικές, όλοι λίγο πολύ το ίδιο γράφουν.
το έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν χρειάζομαι κριτικές.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Aν μαζέψει ο παράδεισος τους χριστιανούς που γνωρίζω και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι θα πάνε εκεί που είναι το πρόβλημα;
Εδώ λέμε πότε θα απαλλαγούμε από αυτούς, θα τους έχουμε και μετά θάνατον; Θα μετέτρεπαν έναν παράδεισο σε κόλαση σε χρόνο dt. Θα καλοπεράσουν εκεί, δεν θα υπάρχουν θύματα για να τους φορτώσουν ότι φορτώνουν σε άλλους ανθρώπους.
Οι άλλοι θα πάνε στα Ηλύσια Πεδία, στις νήσους των Μακάρων, σε επόμενες ζωές, όπου τους επιτρέπεται. Είναι ανάγκη να πάνε στην κόλαση των χριστιανών;
Αυτοί θέλουν και την επιστήμη και την συντεταγμένη πολιτεία αλλά μόνο όσον αφορά αυτούς, την καλή ζωή τους και ενδεχομένως να τους εξασφαλίσει αιώνια νεότητα και ζωή και να την χρησιμοποιούν εναντίον αθώων. Αν ζούσαν σαν τους Amish των ΗΠΑ να το δεχθώ. Αλλά θέλουν και με τον και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. :003:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 00:23 Γνώμη μου είναι ότι ο Θεός που διδάσκει την αγάπη δεν θα ήθελε να βασανίσει κανέναν στην κόλαση.
Ο Θεός που διδάσκει την ελεύθερη βούληση στο να τον ακολουθήσεις, δεν θα σε φοβέριζε ποτέ με την κόλαση.
Η αγάπη και η ελεύθερη βούληση δεν επιβάλλεται καν πόσο μάλλον με πειθαναγκασμό και φοβέρα
Δεν σε βασανιζει ο Θεος στην κολαση ο άνθρωπος πάει με δικιά του βούληση αρνούμενος τον Θεό, οπως και οι πόλεμοι που γίνονται στον κόσμο είναι αποτέλεσμα της εν τέλη κακίας και απληστίας του ανθρώπου, κανένας Θεός δεν τους διεξάγει. Εαν ο ανθρωπος εφάρμοζε τις εντολές του Θεού δεν θα γινόνταν πουθενά πόλεμοι. Σκέψου πως θα ηταν ο κοσμος αν ο καθενας εφαρμοζε τα ου φονεύσεις, ου μοιχεύσεις, ου κλέψεις, αγάπα τον πλησιον σου ως εαυτοον, μην έχεις φθονο για κανέναν κτλ
Antares έγραψε: 15 Ιουν 2023, 08:06 Αν ζούσαν σαν τους Amish των ΗΠΑ να το δεχθώ. Αλλά θέλουν και με τον και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. :003:
Τύπε η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη ΗΠΑ έχουνε ως εθνικο σύνθημα το ''In God we trust".

Eιπλέον ολοι οι πατέρες του αμερικανικού έθνους εξαρχής σε κειμενα και επιστολές τους ανέφεραν τον Παντοδύναμο Θεό.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:12Καταλαβαίνεις τι λες; Δεν είμαι εγώ αυτός που πιστεύω κάτι λάθος, αλλά η ίδια η λογική το λέει ότι οι μαρτυρίες είναι σε αντίθεση. Δεν γίνεται κάποιος να βγαίνει και να λέει είδα τον Αλάχ, άλλος να λέει, είδα τις προηγούμενες ζωές μου και άλλος να λέει είδα τους Διαβόλους και τον Χριστό. Ή το ένα ισχύει ή το άλλο.
Αυτά είναι στην δική σου στενόμυαλη οπτική. Το "ή το ένα ή το άλλο" οφείλονται στο γεγονός ότι έχεις κατασκευάσει έναν ανύπαρκτο κανόνα σύμφωνα με τον οποίο η άλλη πλευρά είναι κάτι σαν δωμάτιο αναμονής που αν πας θα δεις τα ίδια πράγματα με οποιονδήποτε άλλο. Και φυσικά μόνο μια θρησκεία μπορεί να είναι αληθινή.

Δεν ισχύουν αυτά. Αν είδες την μαρτυρία που έβαλα θα άκουσες ότι ο τύπος είχε έναν συνοδό. Κάποια στιγμή τον πήγε σ' έναν χώρο όπου ήταν αρχειοθετημένες οι προηγούμενες ζωές του. Εκεί λοιπόν τις είδε και όχι κατά τύχη. Δεν υπάρχουν αντιφάσεις. Απλώς ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό χωροχρόνο. Άλλοι λένε ότι ήταν στην εξοχή, άλλοι σε κάποιο κτήριο. Άλλοι βλέπουν ζώα, άλλοι δεν βλέπουν κλπ.
Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:12Από εκεί και πέρα πίστευε ότι καταλαβαίνεις για εμένα δεν έχουν αξία αυτά που πιστεύεις.
Ακόμα δεν το πιάνεις; Μελετώ τα στοιχεία. Δεν πιστεύω τίποτα. Η πίστη είναι για τους θρησκόληπτους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”