Befaios έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:48
seismic έγραψε: 15 Ιουν 2023, 01:24
Όλα αυτά είναι για εμένα δογματικά. Υπάρχει θεός όμως ο κάθε ένας τον προσαρμόζει στα θέλω του.
Ο θεός μας έδωσε μια ζωή Ζήστε την.
Πρόσεξε δεν κάνω καμία προσαρμογή σε κανένα θέλω μου. Αυτό που κάνω κυρίως είναι να δείχνω τα φαινόμενα που υπάρχουν.
Οι άνθρωποι σήμερα βάζουν στη φυλακή άλλους ανθρώπους με την αφορμή του εγκλήματος. Υπάρχει λοιπόν το φαινόμενο της τιμωρίας, αλλά και της απομόνωσης από την υπόλοιπη κοινωνία για προφύλαξη.
Δεν είναι ούτε εμπάθεια, ούτε υπάρχει μίσος για αυτούς που έκαναν εγκλήματα, αλλά ουσιαστικά απόφαση να απομονωθούν και να τιμωρηθούν με φυλάκιση.
Ο Θεός λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργεί με παρόμοιο τρόπο, πόσο μάλλον όταν αυτός μας δημιούργησε;
[/quote]
.
Ποιά φυλάκιση λές ρε.....εδώ μιλάμε για ΑΙΩΝΙΟ βασανισμό.....

.

.
ΟΛΟΣ ο Χριστιανισμός ..... ειναι το Σενάριο.....ΟΛΑ τάλλα είναι ΠΟΥΤΣΕΣ Μπλέ.....
Και το Σενάριο λέει οτι ο θεός δημιούργησε την Ανθρωπότητα με τελικό σκοπό οι 99 να πάνε Κώλαση ΑΙΩΝΙΩΣ και 1 στον Παράδεισο.....
Και ΓΑΜΩ τα Σενάρια μεγάλε.....και ΓΑΜΩ τις Δικαιοσύνες......
Αλλο ένα ωραίο είναι οταν μεταμελήθηκε λέει που έφτιαξε τον άνθρωπο και εριξε τον Κατακλυσμό.....
Ακου τώρα.....μεταμελήθηκε ο θεός.....μετάνιωσε ο Ξερόλας.....ο θεός μας κανει μαλακίες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...