Isildur έγραψε: 13 Ιουν 2023, 12:20
taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:46
Isildur έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:38
Εμένα κακώς με φώναξες, για τρεις λόγους μάλιστα. Ο πρώτος είναι γιατί δεν αναγνωρίζω καμμία δούλα των αριστερών, ο δεύτερος είναι επειδή δεν είμαι από τα παλουκάρια που πονάνε και ο τρίτος (και βασικότερος φυσικά), είναι επειδή για το παρόν ευφυολόγημά
σου σού έχω ήδη απαντήσει σε άλλο νήμα, όπου το είχες βάλει σε link. Οπότε...
σοουσουράδα... εσύ! γουστάρεις πελέκημα από τον taxalataxalasa.
Πήξε επειδή το κομματίδιό σου κάνει όσα έλεγε και ήθελε η αριστερά.
Εγώ γελάω με το χάλι σας!
Το
κομματίδιό μου όπως το αποκαλείς (ξες, αυτό του 41%) είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα με πολύ περισσότερο "κεντρο" παρά "δεξιο" πλέον και πολλά από αυτά που εσύ ονειρεύεσαι ότι είναι αρχές και επιδιώξεις
μόνο της αριστεράς (αν και εφόσον μπορούμε ακόμα να μιλάμε για τέτοιους διαχωρισμούς για τα πάντα) τα ακολουθεί και τα εφαρμόζει εδώ και χρόνια.
Επίσης, να σε ρωτήσω. Στη λίστα σου αναφέρεις κάτι για ΛΟΑΤΚΙ. Εσένα ποια είναι η θέση σου πάνω σ' αυτό το θέμα; Γιατί σ' έχω δει σε πολλά ποστς να μιλάς ειρωνικά και απαξιωτικά για αυτούς τους συμπολίτες μας. Έτσι, απλά ρωτάω για να ρωτήσω. Ξέρω ότι ή δεν θα πάρω απάντηση ή θα πεις πάλι καμμιά εξυπνάδα...
Μην φουσκώνεις σαν

.
Το 41% είναι το 24% των πολιτών. 2,4 εκ. ηλίθιοι είναι ένα θεμιτό νούμερο για πληθυσμό ηλιθίων, ρε νούμερο!
Που είδες να ονειρεύομαι αριστερά πράματα; ΤενεΚΚΕδες τους αποκαλώ ολούθε και δεν με παίζουνε γιατί είμαι αντιLikeό στοιχειό!
Μια διαπίστωση έκαμα, με το παρόν νήμα, σαν ελεύθερο πνεύμα (κάτι που δεν γνωρίζεις τι είναι και ούτε πρόκειται να ακουμπήσεις ποτέ εσύ κομματοκύων με τα δύο δράμια μυαλό [6,406 γραμμαρια] που κουβαλάς στο κούφιο σου κρανίο.)
Η θέση μου πάνω σ' αυτό το θέμα των ΛΟΑΤΚΙ είναι πως Γαμιούνται!.