ακολουθούν ατζέντα ΚΚΕ σε αυτό.taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:47Συνφωνώ συντρόφιμε! Θέλει συνεχόμενη πίεση για να ολοκληρώσουν την αριστερή ατζέντα! Μην τους αφήνουμε λάσκα και χαλαρώσουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:44αφού είναι θατσεροφασισταρια. από την μια πουλάνε ελευθερία και ατομικισμο , από την άλλη συντηρητικο λαικισμο και καταστολή. αποβράσματα είναι.taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:35
Κάτσε ρε συ! Μην βιάζεσαι. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Θα περάσουμε και στην επόμενη φάση.
Μητσοτάκη χουντικέ! Γαμιέσαι! Δώσε φούντα στον λάο!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Αριστερά έχει κερδίσει... κι ας έχει χάσει...!!!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Η Αριστερά έχει κερδίσει... κι ας έχει χάσει...!!!
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- taxalata xalasa
φξδ!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:48ακολουθούν ατζέντα τενεΚΚΕ σε αυτό.taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:47Συνφωνώ συντρόφιμε! Θέλει συνεχόμενη πίεση για να ολοκληρώσουν την αριστερή ατζέντα! Μην τους αφήνουμε λάσκα και χαλαρώσουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:44
αφού είναι θατσεροφασισταρια. από την μια πουλάνε ελευθερία και ατομικισμο , από την άλλη συντηρητικο λαικισμο και καταστολή. αποβράσματα είναι.
Μητσοτάκη χουντικέ! Γαμιέσαι! Δώσε φούντα στον λάο!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Δεν βλέπω τα σαΐνια της Νέας Δούλας των αριστερών να συνμετέχουν στο νήμα.
Πούστε ωρέ!; Πονάνε ωρέ τα παλουκάρια;
Για μαζωχτήτε δωχάμ'!
Για μαζωχτήτε δωχάμ'!
taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:15 - LGBTQ rights . √
- Λαϊκά Επιδόματα (pass). √
- Πρέσπες (Β. Μακεδονία) . √
- Πολυπολιτισμός . √
- Η Κάνναβη μας ενώνει . √
- Δεν πρέπει νάμαστε μοναχοφάηδες . √ नमस्ते [nʌmʌsˈteː]
Τα λοιπά έπονται...! √
Ανεκτίμητη απόλαυση να βλέπεις ΝουΔαίους να στηρίζουν την αριστερή ατζέντα με φανατισμό!
.
Εισαι υπέρ των Πρεσπών ρε ;;; .
Ωχ ωχ ωχ.....ωχ ωχ ωχ.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- taxalata xalasa
οι επιλογές ήσαντε:ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 19:26taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:15 - LGBTQ rights . √
- Πολυπολιτισμός . √
Τα λοιπά έπονται...! √
Ανεκτίμητη απόλαυση να βλέπεις ΝουΔαίους να στηρίζουν την αριστερή ατζέντα με φανατισμό!
Εισαι υπέρ των Πρεσπών ρε ;;; .![]()
Ωχ ωχ ωχ.....ωχ ωχ ωχ......
![]()
.
- Μακεδονια (σκετο)
- Δυτική Βουλγαρία
- Ανατολική Αλβανία
- Νότια Σερβία ή Νότιο Κόσοβο
- Βόρεια Μακεδονία
Είσαι πατριώτης. Τι θα διάλεγες;
- kongrosian
ιστορικά, πρέπει να ήταν ένα από τα πιο ηλίθια θέματα εξωτερικής πολιτικής
- taxalata xalasa
Isildur, Saliveros, under, Otto Weininger, πατησιωτης, Libre arbitre, talaipwros, Unique και λοιπά στοιχειά.taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 19:18 Δεν βλέπω τα σαΐνια της Νέας Δούλας των αριστερών να συνμετέχουν στο νήμα.
Για μαζωχτήτε δωχάμ'!
Για κοπιάστε καλόπαιδα του κουλόπαιδου να σας κεράσουμε!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εφ όσον θέλεις οπωσδήποτε να γράψω κάτι, έχω να πω ότι από τη στιγμή που πιστεύεις ότι κερδίζεις (ακομμάτιστα πάντα) θα πρέπει να αλλάξεις τη γνώμη που είχες στο άλλο νήμα και καλούσες τους νέους να φύγουν από την Ελλάδα.
Από τη στιγμή που κερδίζει η αριστερά (ακομμάτιστα) γιατί να φύγουν;δεν θα είναι καλά;
Από τη στιγμή που κερδίζει η αριστερά (ακομμάτιστα) γιατί να φύγουν;δεν θα είναι καλά;
- taxalata xalasa
Να φύγουν και να γυρίσουν μόλις ξεχρεώσει η ΝΔ τα δανεικά της! Βάλτε ρε από 200 ευρώ ο κάθε ψηφοφόρος και ξεχρεώσατε! Εκεί δίπλα στις κάλπες να βάλετε και έναν ταμεία του κόμματος να μαζεύει τα 200ευρα!πατησιωτης έγραψε: 13 Ιουν 2023, 00:19 Εφ όσον θέλεις οπωσδήποτε να γράψω κάτι, έχω να πω ότι από τη στιγμή που πιστεύεις ότι κερδίζεις (ακομμάτιστα πάντα) θα πρέπει να αλλάξεις τη γνώμη που είχες στο άλλο νήμα και καλούσες τους νέους να φύγουν από την Ελλάδα.
Από τη στιγμή που κερδίζει η αριστερά (ακομμάτιστα) γιατί να φύγουν;δεν θα είναι καλά;![]()
Spoiler
Να σας τα φάνε κι αυτά!
Καμμία σχέση με κάποιους που θαύμαζα, εξόριστους καλλιτέχνες με όραμα αδελφοσύνης και λαικό πολιτισμόtaxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:15 - LGBTQ rights . √
- Πολυπολιτισμός . √
Τα λοιπά έπονται...! √
Γιά πούτσους και μπάφους και χαβαλέ ήταν τελικώς ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taxalata xalasa
Like-ό πολιτισμό έχωμεν! Όλοι αγωνίζονται για Likes στα Σοσιαλ-ιστικά Μήδεια (ή Γίδια). Όπως θες πέστο... (με φετουτσίνια)!Μπίστης έγραψε: 13 Ιουν 2023, 01:27Καμμία σχέση με κάποιους που θαύμαζα, εξόριστους καλλιτέχνες με όραμα αδελφοσύνης και λαικό πολιτισμόtaxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:15 - LGBTQ rights . √
- Πολυπολιτισμός . √
Τα λοιπά έπονται...! √
Γιά πούτσους και μπάφους και χαβαλέ ήταν τελικώς ?
Και μπόλικους Καλλιτέχνες του Κώλου!
Αυτό ζητάγαμε, αυτό πήραμε!
Εμένα κακώς με φώναξες, για τρεις λόγους μάλιστα. Ο πρώτος είναι γιατί δεν αναγνωρίζω καμμία δούλα των αριστερών, ο δεύτερος είναι επειδή δεν είμαι από τα παλουκάρια που πονάνε και ο τρίτος (και βασικότερος φυσικά), είναι επειδή για το παρόν ευφυολόγημά σου σού έχω ήδη απαντήσει σε άλλο νήμα, όπου το είχες βάλει σε link. Οπότε...taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιουν 2023, 00:06Isildur, Saliveros, under, Otto Weininger, πατησιωτης, Libre arbitre, talaipwros, Unique και λοιπά στοιχειά.taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 19:18 Δεν βλέπω τα σαΐνια της Νέας Δούλας των αριστερών να συνμετέχουν στο νήμα.
Για μαζωχτήτε δωχάμ'!
Για κοπιάστε καλόπαιδα του κουλόπαιδου να σας κεράσουμε!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- taxalata xalasa
σοουσουράδα... εσύ! γουστάρεις πελέκημα από τον taxalataxalasa.Isildur έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:38Εμένα κακώς με φώναξες, για τρεις λόγους μάλιστα. Ο πρώτος είναι γιατί δεν αναγνωρίζω καμμία δούλα των αριστερών, ο δεύτερος είναι επειδή δεν είμαι από τα παλουκάρια που πονάνε και ο τρίτος (και βασικότερος φυσικά), είναι επειδή για το παρόν ευφυολόγημά σου σού έχω ήδη απαντήσει σε άλλο νήμα, όπου το είχες βάλει σε link. Οπότε...taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιουν 2023, 00:06Isildur, Saliveros, under, Otto Weininger, πατησιωτης, Libre arbitre, talaipwros, Unique και λοιπά στοιχειά.taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιουν 2023, 19:18 Δεν βλέπω τα σαΐνια της Νέας Δούλας των αριστερών να συνμετέχουν στο νήμα.
Για μαζωχτήτε δωχάμ'!
Για κοπιάστε καλόπαιδα του κουλόπαιδου να σας κεράσουμε!![]()
Πήξε επειδή το κομματίδιό σου κάνει όσα έλεγε και ήθελε η αριστερά.
Εγώ γελάω με το χάλι σας!
Το κομματίδιό μου όπως το αποκαλείς (ξες, αυτό του 41%) είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα με πολύ περισσότερο "κεντρο" παρά "δεξιο" πλέον και πολλά από αυτά που εσύ ονειρεύεσαι ότι είναι αρχές και επιδιώξεις μόνο της αριστεράς (αν και εφόσον μπορούμε ακόμα να μιλάμε για τέτοιους διαχωρισμούς για τα πάντα) τα ακολουθεί και τα εφαρμόζει εδώ και χρόνια.taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:46σοουσουράδα... εσύ! γουστάρεις πελέκημα από τον taxalataxalasa.Isildur έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:38Εμένα κακώς με φώναξες, για τρεις λόγους μάλιστα. Ο πρώτος είναι γιατί δεν αναγνωρίζω καμμία δούλα των αριστερών, ο δεύτερος είναι επειδή δεν είμαι από τα παλουκάρια που πονάνε και ο τρίτος (και βασικότερος φυσικά), είναι επειδή για το παρόν ευφυολόγημά σου σού έχω ήδη απαντήσει σε άλλο νήμα, όπου το είχες βάλει σε link. Οπότε...taxalata xalasa έγραψε: 13 Ιουν 2023, 00:06
Isildur, Saliveros, under, Otto Weininger, πατησιωτης, Libre arbitre, talaipwros, Unique και λοιπά στοιχειά.
Για κοπιάστε καλόπαιδα του κουλόπαιδου να σας κεράσουμε!![]()
Πήξε επειδή το κομματίδιό σου κάνει όσα έλεγε και ήθελε η αριστερά.
Εγώ γελάω με το χάλι σας!
Επίσης, να σε ρωτήσω. Στη λίστα σου αναφέρεις κάτι για ΛΟΑΤΚΙ. Εσένα ποια είναι η θέση σου πάνω σ' αυτό το θέμα; Γιατί σ' έχω δει σε πολλά ποστς να μιλάς ειρωνικά και απαξιωτικά για αυτούς τους συμπολίτες μας. Έτσι, απλά ρωτάω για να ρωτήσω. Ξέρω ότι ή δεν θα πάρω απάντηση ή θα πεις πάλι καμμιά εξυπνάδα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-