όλα τα εσώρουχα που έχουν βγει γαμάτα είναι, καθημερινά είναι λίγο τραβηγμένο όμως.Naida έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:49 Τα γυναικεία μποξεράκια brazilian είναι ότι πιο γαμάτο έχει βγει σε εσώρουχο. Για καθημερινό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα βρακιά έχετε;
Re: Πόσα βρακιά έχετε;
Έχεις την εντύπωση ότι με τη μακριά.μπλούζα δεν κοιτάνε; Είναι αυτόματο το σκανάρισμαbluerose έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:47Κι όμως κοιτάνε κι ούτε παίρνεις χαμπάριCustom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:39Οκ. Πέφτει το μάτι κ κοιτάς, οκ. Όχι για τη ραφή ομως! Θα κάθεται ο άλλος να κοιτάει κwλαρακι κ θα σκέφτεται... Ααα φαίνεται το βρακί... Δε μαρεσει ο wλοςκ; Σιγά! Χαλαρώστε. Ραφές είναι.
Οπότε μακρυά μπλουζα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 26 Οκτ 2018, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν σε κατάλαβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:49Τα γυναικεία μποξεράκια brazilian είναι ότι πιο γαμάτο έχει βγει σε εσώρουχο. Για καθημερινό.aLiCat έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:16 Το θέμα δεν είναι τα πόσα, αλλά τι χρώμα. Έχω λευκά, μαύρα, γαλάζια, γκρι, ροζ, μωβ, όμως τα αγαπημένα μου είναι τα μπεζ. Είναι τα πιο πρακτικά γιατί δεν διαγράφουν από μέσα, όσο διάφανο κι αν είναι το έξω ρούχο.
Σε ότι αφορά το σχήμα, σιχαίνομαι τα λεγόμενα 3/4 που φτάνουν μέχρι τη μέση (τα λεγόμενα "βρακιά της γιαγιάς"). Στρινγκ, ελάχιστα έχω και μόνο για "ειδικές" περιπτώσεις. Αυτά μου αρέσουν και φοράω είναι τα μίνι, χαμηλοκάβαλα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
κορίτσια τι να μας κάνουν οι μπλούζες, έχουμε curve sight, τα αυτονόητα.Naida έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:54Έχεις την εντύπωση ότι με τη μακριά.μπλούζα δεν κοιτάνε; Είναι αυτόματο το σκανάρισμαbluerose έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:47Κι όμως κοιτάνε κι ούτε παίρνεις χαμπάριCustom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:39
Οκ. Πέφτει το μάτι κ κοιτάς, οκ. Όχι για τη ραφή ομως! Θα κάθεται ο άλλος να κοιτάει κwλαρακι κ θα σκέφτεται... Ααα φαίνεται το βρακί... Δε μαρεσει ο wλοςκ; Σιγά! Χαλαρώστε. Ραφές είναι.
Οπότε μακρυά μπλουζα![]()
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Άμα είναι μακρυά και φαρδιά κρύβεται το κουρβ σειπ, και τους κόβεται η όρεξη
Άλλη όρεξη δεν είχατε
Άλλη όρεξη δεν είχατε
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σκισμένο ένα.
Ασε μας απο κει χαμω που θα φοραμε μπλουζα μακρια για να μην κοιτανε. Ο, τι θελουμε θα βαζουμε και αμα λαχει θα σκυβουμε κιολας. Ωχου.
Ααα οταν στο σκιζει, σου παιρνει αλλο. Ετσι παει.
- Υδράργυρος
Ωραιο σπορ τα σκισιματα, δυνατη σε βρισκω
Αλήθεια γιατί φοράνε στρινγκ στο γυμναστήριο; προχθές έκανα το λάθος να πάω απόγευμα και ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο. Σε κάποια φάση εκει που έκανα Larry Scott εμφανίστηκε μια μπροστά μου να κάνει άρσεις θανάτου. Α μα πια. Τι ώρα πρέπει να πηγαινω; στις 6 το πρωι;;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σιγά που κόβεται. Άσε που κοιτάνε γιατί προσπαθούν να δουν αν στις κινήσεις που κάνεις θα διαγραφεί κάτι περισσότερο να ταεκάρουν. Όπως φυσικά και με το στηθος. Πάει αυτόματα το μάτι τους. Υπολογίζουν μοίρες, ορθές γωνίες, ευθείες, αποστάσεις, χούφτεςbluerose έγραψε: 26 Οκτ 2018, 23:00 Άμα είναι μακρυά και φαρδιά κρύβεται το κουρβ σειπ, και τους κόβεται η όρεξη
Άλλη όρεξη δεν είχατε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είχα πάει και το είχα ξαναπάρει το ίδιο.
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν έχω λάβει δώρο εσώρουχο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 129 Απαντήσεις