Πραγματικά αδιαφορώ αν διαγράφεται το βρακί μου από μέσα. Άλλη δουλειά δεν έχουν, να κοιτάνε το γκwλο μου;
Κανονικά βρακιά, απλα. Όχι γιαγιάς, αυτά πάνε πολύ ψηλά κ πιάνουν πολύ γκwλομερ. Ταγαπημενα μου ομως είναι τα μπραζίλιαν. Τα στρινγκ δεν τα μπορω. Έχω κ απαυτα, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι, κοιτάω τη βολή μου.
Πόσα απτό καθένα... Ιδέα δεν έχω... Ούτε κατά προσέγγιση... Είναι μπόλικα! Όσο για χρώματα. Διάφορα. Δεν έχω προτίμηση στο χρώμα του βρακιου. Τα μαύρα πρέπει ναναι περισσότερα.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:34
Άλλη δουλειά δεν έχουν, να κοιτάνε το γκwλο μου;
δεν νομίζω να συμβαίνει ρε αυτό, πλάκα κάνουμε.
Οκ. Πέφτει το μάτι κ κοιτάς, οκ. Όχι για τη ραφή ομως! Θα κάθεται ο άλλος να κοιτάει κwλαρακι κ θα σκέφτεται... Ααα φαίνεται το βρακί... Δε μαρεσει ο wλοςκ; Σιγά! Χαλαρώστε. Ραφές είναι.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:39
Οκ. Πέφτει το μάτι κ κοιτάς, οκ. Όχι για τη ραφή ομως! Θα κάθεται ο άλλος να κοιτάει κwλαρακι κ θα σκέφτεται... Ααα φαίνεται το βρακί... Δε μαρεσει ο wλοςκ; Σιγά! Χαλαρώστε. Ραφές είναι.
δεν κοιτάμε ακριβώς, έχεις δεί τερμινάτορ την ταινία που βγάζει νουμεράκια κλπ, κάτι τέτοιο, συνδεόμαστε με το φυσικό αντικείμενο και λαμβάνουμε πληροφορίες σύστασης ελαστικότητας και άλλα, είναι επιστήμη, αλλά κρεμάει το σαγόνι και μοιάζουμε σαν χάνοι και έχει γίνει παρεξήγηση γενικά.
Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:34
Άλλη δουλειά δεν έχουν, να κοιτάνε το γκwλο μου;
δεν νομίζω να συμβαίνει ρε αυτό, πλάκα κάνουμε.
Κι όμως κοιτάνε κι ούτε παίρνεις χαμπάρι
Οπότε μακρυά μπλουζα
Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:39
δεν κοιτάμε ακριβώς, έχεις δεί τερμινάτορ την ταινία που βγάζει νουμεράκια κλπ, κάτι τέτοιο, συνδεόμαστε με το φυσικό αντικείμενο και λαμβάνουμε πληροφορίες σύστασης ελαστικότητας και άλλα, είναι επιστήμη, αλλά κρεμάει το σαγόνι και μοιάζουμε σαν χάνοι και έχει γίνει παρεξήγηση γενικά.
Ανάλογα με το πόσο βουλιάζει η ραφή. Το έχεις σπουδάσει και συ βλέπω.
aLiCat έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:16
Το θέμα δεν είναι τα πόσα, αλλά τι χρώμα. Έχω λευκά, μαύρα, γαλάζια, γκρι, ροζ, μωβ, όμως τα αγαπημένα μου είναι τα μπεζ. Είναι τα πιο πρακτικά γιατί δεν διαγράφουν από μέσα, όσο διάφανο κι αν είναι το έξω ρούχο.
Σε ότι αφορά το σχήμα, σιχαίνομαι τα λεγόμενα 3/4 που φτάνουν μέχρι τη μέση (τα λεγόμενα "βρακιά της γιαγιάς"). Στρινγκ, ελάχιστα έχω και μόνο για "ειδικές" περιπτώσεις. Αυτά μου αρέσουν και φοράω είναι τα μίνι, χαμηλοκάβαλα. Spoiler
Τα γυναικεία μποξεράκια brazilian είναι ότι πιο γαμάτο έχει βγει σε εσώρουχο. Για καθημερινό.