Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:48Το βασίλειό μου για μια χρονομηχανή, τύποι!Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 17:22 Θα ασχολουμουν με την καλλιτεχνικη φωτογραφια, θα κυνηγουσα ρεπορταζ σε μεγαλα ξενα περιοδικα που πληρωνουν καλα για φωτογραφισεις αγριας φυσης σε αφρικανικες και νοτιοαμερικανικες χωρες και δεν θα αφιερωνα ουτε μισο λεπτο στην πολιτικη.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:45 Συμπέρασμα: αν είχες έξυπνο παππού ή πατέρα , δεν είσαι μέλος του Πχορουμ κύριοι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:48Το βασίλειό μου για μια χρονομηχανή, τύποι!Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 17:22 Θα ασχολουμουν με την καλλιτεχνικη φωτογραφια, θα κυνηγουσα ρεπορταζ σε μεγαλα ξενα περιοδικα που πληρωνουν καλα για φωτογραφισεις αγριας φυσης σε αφρικανικες και νοτιοαμερικανικες χωρες και δεν θα αφιερωνα ουτε μισο λεπτο στην πολιτικη.
.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Επίσης να αναφέρω σε όσους νομίζουν πως έτσι δουλεύει το σύμπαν, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο έστω και μια μέρα για να παίξετε λόττο, Τζόκερ ή ότι άλλο, δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να κάτσουν τα ίδια νούμερα πάλι. Επίσης όσοι έχετε παιδιά, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο που ήταν αγέννητα, δεν πρόκειται να κάνετε τα ίδια παιδιά.
Ακομα και ο χτεσινός τελικός παρότι οι ομάδες θα ξεκινούσαν με την ίδια ψυχολογία κλπ, τίποτα δεν εγγυάται ότι θα ερχόταν το ίδιο αποτέλεσμα.
Ακομα και ο χτεσινός τελικός παρότι οι ομάδες θα ξεκινούσαν με την ίδια ψυχολογία κλπ, τίποτα δεν εγγυάται ότι θα ερχόταν το ίδιο αποτέλεσμα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Στην οικογένειά μου (από το Νεοχώριο Αργολίδος, το έχω ξαναγράψει) έκανε μεγάλη ζημιά ο Οθων. Αν δεν είχε μεταφέρει την πρωτεύουσα, τώρα θα είχαμε τεράστια περιουσία στα βόρεια προάστεια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:45Συμπέρασμα: αν είχες έξυπνο παππού ή πατέρα , δεν είσαι μέλος του Πχορουμ κύριοι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:02 Δυο γκομενες που τους ειχα ριξει χυλο θα ηθελα να ειχα δοκιμασει.
Τη μια τη γουσταρα πολυ, και ερχεται μια βραδια και μου λεει να τα φτιαξουμε, χαρα εγω ατελειωτη, αλλα με συνεφερνει λεγοντας, κοιταξε να εξηγηθουμε, δεν σε αγαπαω, αλλα σε θελω γιατι εχεις εμπειριες κι εγω ειμαι αψητη.
Την εστειλα στη μαμα της γιατι εγω ειχα αισθηματα κυριοι και τσαντιστηκα.
Εκ των υστερων το μετανοιωσα, καρα@@ναρος και οχι μονο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κάποιοι είμαστε αισθηματίες, τύπε και μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:02 Δυο γκομενες που τους ειχα ριξει χυλο θα ηθελα να ειχα δοκιμασει.
Τη μια τη γουσταρα πολυ, και ερχεται μια βραδια και μου λεει να τα φτιαξουμε, χαρα εγω ατελειωτη, αλλα με συνεφερνει λεγοντας, κοιταξε να εξηγηθουμε, δεν σε αγαπαω, αλλα σε θελω γιατι εχεις εμπειριες κι εγω ειμαι αψητη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μου έχει τύχει και γυναίκα που με κατηγόρησε ότι την ήθελα γιά το σώμα της και όχι γιά τον χαρακτήρα της.Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:00Κάποιοι είμαστε αισθηματίες, τύπε και μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:02 Δυο γκομενες που τους ειχα ριξει χυλο θα ηθελα να ειχα δοκιμασει.
1.
Αποδέχθηκες τις κατηγορίες και την ποινή, τύπε;Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:12Μου έχει τύχει και γυναίκα που με κατηγόρησε ότι την ήθελα γιά το σώμα της και όχι γιά τον χαρακτήρα της.Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:00Κάποιοι είμαστε αισθηματίες, τύπε και μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36 Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.
Dein Herz, meine Gier
κι απο φωνή κορμάρα.....Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:12Μου έχει τύχει και γυναίκα που με κατηγόρησε ότι την ήθελα γιά το σώμα της και όχι γιά τον χαρακτήρα της.Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:00Κάποιοι είμαστε αισθηματίες, τύπε και μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36 Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:02 Δυο γκομενες που τους ειχα ριξει χυλο θα ηθελα να ειχα δοκιμασει.
23 χρονων ημουνα ρε, σε αυτη την ηλικια δικαιουσαι το σεξ να το εχεις μετα ερωτος.
.
- kongrosian
Εγω αυτα τα εκανα στα φοιτητικά μου χρόνια, λιγο-πολυ. 9 χρόνια περίπου. Απο το 1996 εως το 2005 που τρελαθηκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 15:02μια χαρά σύνδυαζα πχορουμ με όλα αυτά από το 2006. το θέμα είναι να χωνόμουν στον χώρο τουλάχιστον από το 2002, να κάνω μπάχαλα, φιλίες, να πηγαίνω σε καταλήψεις, συναυλίες, κλπ. . άλλωστε στα 00ς δεν είχε τίποτα άλλο, από μουσικές υποκουλτούρες ψόφια. η αναρχικός η δαπιτης, εκεί ήταν η φάση.kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:45στο πχορουμ θα έμπαινες ή θα την έβγαζες σε στέκια και πλατείες με γκομενάκια και μπύρες άμστελ κουτάκι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:43 1. θα έπεισα στα 9 μου να μου αγοράσουν κανονικά γυαλιά μυωπίας οι γονείς μου και όχι αυτά τα τεράστια κοκκαλινα πάτομπουκαλα που με ισοπέδωσαν ως άνθρωπο.
2. το 98 αφού τελείωσα το σχολείο, θα πήγαινα να μοιράσω κάνα φυλλάδιο, και θα χωνομουν στη Ρέιβ κοινότητα, και όχι στα κλαψομουνικα έντεχνα, γιατί τότε το Μέταλ τελείωσε.
3. Το 2001 θα χωνόμουν στην αναρχική κοινότητα, και δε θα περιμενα το 2006 σαν βλαξ, αφού ήδη οι ελευθεριακες ιδέες με γοήτευαν από τότε.
όλα τα αλλά μια χαρά είναι![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
σωστό σε κόβω, η καλυτερη περίοδος να τρελαθείς, δεν σου έμειναν και απωθημένα.kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:59Εγω αυτα τα εκανα στα φοιτητικά μου χρόνια, λιγο-πολυ. 9 χρόνια περίπου. Απο το 1996 εως το 2005 που τρελαθηκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 15:02μια χαρά σύνδυαζα πχορουμ με όλα αυτά από το 2006. το θέμα είναι να χωνόμουν στον χώρο τουλάχιστον από το 2002, να κάνω μπάχαλα, φιλίες, να πηγαίνω σε καταλήψεις, συναυλίες, κλπ. . άλλωστε στα 00ς δεν είχε τίποτα άλλο, από μουσικές υποκουλτούρες ψόφια. η αναρχικός η δαπιτης, εκεί ήταν η φάση.kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:45
στο πχορουμ θα έμπαινες ή θα την έβγαζες σε στέκια και πλατείες με γκομενάκια και μπύρες άμστελ κουτάκι;![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πτολεμαίος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:09 Επίσης να αναφέρω σε όσους νομίζουν πως έτσι δουλεύει το σύμπαν, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο έστω και μια μέρα για να παίξετε λόττο, Τζόκερ ή ότι άλλο, δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να κάτσουν τα ίδια νούμερα πάλι. Επίσης όσοι έχετε παιδιά, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο που ήταν αγέννητα, δεν πρόκειται να κάνετε τα ίδια παιδιά.
Εμείς είμαστε εδώ και ο κλώνος μας είναι εκεί και διαπρέπει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Isildur έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:04Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:48Το βασίλειό μου για μια χρονομηχανή, τύποι!Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 17:22 Θα ασχολουμουν με την καλλιτεχνικη φωτογραφια, θα κυνηγουσα ρεπορταζ σε μεγαλα ξενα περιοδικα που πληρωνουν καλα για φωτογραφισεις αγριας φυσης σε αφρικανικες και νοτιοαμερικανικες χωρες και δεν θα αφιερωνα ουτε μισο λεπτο στην πολιτικη.
.![]()
![]()
![]()
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση