!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:48
Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 17:22 Θα ασχολουμουν με την καλλιτεχνικη φωτογραφια, θα κυνηγουσα ρεπορταζ σε μεγαλα ξενα περιοδικα που πληρωνουν καλα για φωτογραφισεις αγριας φυσης σε αφρικανικες και νοτιοαμερικανικες χωρες και δεν θα αφιερωνα ουτε μισο λεπτο στην πολιτικη.

.
Το βασίλειό μου για μια χρονομηχανή, τύποι!
:lol: :lol:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:45 Συμπέρασμα: αν είχες έξυπνο παππού ή πατέρα , δεν είσαι μέλος του Πχορουμ κύριοι.
:lol: :smt023
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 17:22 Θα ασχολουμουν με την καλλιτεχνικη φωτογραφια, θα κυνηγουσα ρεπορταζ σε μεγαλα ξενα περιοδικα που πληρωνουν καλα για φωτογραφισεις αγριας φυσης σε αφρικανικες και νοτιοαμερικανικες χωρες και δεν θα αφιερωνα ουτε μισο λεπτο στην πολιτικη.

.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Επίσης να αναφέρω σε όσους νομίζουν πως έτσι δουλεύει το σύμπαν, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο έστω και μια μέρα για να παίξετε λόττο, Τζόκερ ή ότι άλλο, δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να κάτσουν τα ίδια νούμερα πάλι. Επίσης όσοι έχετε παιδιά, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο που ήταν αγέννητα, δεν πρόκειται να κάνετε τα ίδια παιδιά.
Ακομα και ο χτεσινός τελικός παρότι οι ομάδες θα ξεκινούσαν με την ίδια ψυχολογία κλπ, τίποτα δεν εγγυάται ότι θα ερχόταν το ίδιο αποτέλεσμα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2023, 18:45Συμπέρασμα: αν είχες έξυπνο παππού ή πατέρα , δεν είσαι μέλος του Πχορουμ κύριοι.
Στην οικογένειά μου (από το Νεοχώριο Αργολίδος, το έχω ξαναγράψει) έκανε μεγάλη ζημιά ο Οθων. Αν δεν είχε μεταφέρει την πρωτεύουσα, τώρα θα είχαμε τεράστια περιουσία στα βόρεια προάστεια.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:02 Δυο γκομενες που τους ειχα ριξει χυλο θα ηθελα να ειχα δοκιμασει.

Τη μια τη γουσταρα πολυ, και ερχεται μια βραδια και μου λεει να τα φτιαξουμε, χαρα εγω ατελειωτη, αλλα με συνεφερνει λεγοντας, κοιταξε να εξηγηθουμε, δεν σε αγαπαω, αλλα σε θελω γιατι εχεις εμπειριες κι εγω ειμαι αψητη.

Την εστειλα στη μαμα της γιατι εγω ειχα αισθηματα κυριοι και τσαντιστηκα.

Εκ των υστερων το μετανοιωσα, καρα@@ναρος και οχι μονο.
Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36
Αρίστος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:02 Δυο γκομενες που τους ειχα ριξει χυλο θα ηθελα να ειχα δοκιμασει.

Τη μια τη γουσταρα πολυ, και ερχεται μια βραδια και μου λεει να τα φτιαξουμε, χαρα εγω ατελειωτη, αλλα με συνεφερνει λεγοντας, κοιταξε να εξηγηθουμε, δεν σε αγαπαω, αλλα σε θελω γιατι εχεις εμπειριες κι εγω ειμαι αψητη.

Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.
Κάποιοι είμαστε αισθηματίες, τύπε και μπλέκουμε σε παλιοϊστορίες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Leporello

Feindflug έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:00

Μου έχει τύχει και γυναίκα που με κατηγόρησε ότι την ήθελα γιά το σώμα της και όχι γιά τον χαρακτήρα της.
1.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:12
Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36 Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.
Μου έχει τύχει και γυναίκα που με κατηγόρησε ότι την ήθελα γιά το σώμα της και όχι γιά τον χαρακτήρα της.
Αποδέχθηκες τις κατηγορίες και την ποινή, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:12
Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:36 Καλά χαζός είσαι; Προφανώς γιά να σε θέλει, κάποιον λόγο θα είχε. Κανείς δεν θα ήθελε κάποιον άλλο αν δεν ήταν αυτός που είναι. Ούτε το επιχείρημα "με θέλει γιά τα λεφτά μου" το ακούω, εκτός αν πρόκειται γιά καταστάσεις γάμου κ.λ.π.
κι απο φωνή κορμάρα..... :lol:
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

23 χρονων ημουνα ρε, σε αυτη την ηλικια δικαιουσαι το σεξ να το εχεις μετα ερωτος.

.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 15:02
kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:45
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:43 1. θα έπεισα στα 9 μου να μου αγοράσουν κανονικά γυαλιά μυωπίας οι γονείς μου και όχι αυτά τα τεράστια κοκκαλινα πάτομπουκαλα που με ισοπέδωσαν ως άνθρωπο.
2. το 98 αφού τελείωσα το σχολείο, θα πήγαινα να μοιράσω κάνα φυλλάδιο, και θα χωνομουν στη Ρέιβ κοινότητα, και όχι στα κλαψομουνικα έντεχνα, γιατί τότε το Μέταλ τελείωσε.
3. Το 2001 θα χωνόμουν στην αναρχική κοινότητα, και δε θα περιμενα το 2006 σαν βλαξ, αφού ήδη οι ελευθεριακες ιδέες με γοήτευαν από τότε.
όλα τα αλλά μια χαρά είναι
στο πχορουμ θα έμπαινες ή θα την έβγαζες σε στέκια και πλατείες με γκομενάκια και μπύρες άμστελ κουτάκι; :p2:
μια χαρά σύνδυαζα πχορουμ με όλα αυτά από το 2006. το θέμα είναι να χωνόμουν στον χώρο τουλάχιστον από το 2002, να κάνω μπάχαλα, φιλίες, να πηγαίνω σε καταλήψεις, συναυλίες, κλπ. . άλλωστε στα 00ς δεν είχε τίποτα άλλο, από μουσικές υποκουλτούρες ψόφια. η αναρχικός η δαπιτης, εκεί ήταν η φάση.
Εγω αυτα τα εκανα στα φοιτητικά μου χρόνια, λιγο-πολυ. 9 χρόνια περίπου. Απο το 1996 εως το 2005 που τρελαθηκα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:59
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 15:02
kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:45

στο πχορουμ θα έμπαινες ή θα την έβγαζες σε στέκια και πλατείες με γκομενάκια και μπύρες άμστελ κουτάκι; :p2:
μια χαρά σύνδυαζα πχορουμ με όλα αυτά από το 2006. το θέμα είναι να χωνόμουν στον χώρο τουλάχιστον από το 2002, να κάνω μπάχαλα, φιλίες, να πηγαίνω σε καταλήψεις, συναυλίες, κλπ. . άλλωστε στα 00ς δεν είχε τίποτα άλλο, από μουσικές υποκουλτούρες ψόφια. η αναρχικός η δαπιτης, εκεί ήταν η φάση.
Εγω αυτα τα εκανα στα φοιτητικά μου χρόνια, λιγο-πολυ. 9 χρόνια περίπου. Απο το 1996 εως το 2005 που τρελαθηκα.
σωστό σε κόβω, η καλυτερη περίοδος να τρελαθείς, δεν σου έμειναν και απωθημένα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πτολεμαίος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:09 Επίσης να αναφέρω σε όσους νομίζουν πως έτσι δουλεύει το σύμπαν, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο έστω και μια μέρα για να παίξετε λόττο, Τζόκερ ή ότι άλλο, δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να κάτσουν τα ίδια νούμερα πάλι. Επίσης όσοι έχετε παιδιά, αν γυρίσετε πίσω στο χρόνο που ήταν αγέννητα, δεν πρόκειται να κάνετε τα ίδια παιδιά.
Ακομα και ο χτεσινός τελικός παρότι οι ομάδες θα ξεκινούσαν με την ίδια ψυχολογία κλπ, τίποτα δεν εγγυάται ότι θα ερχόταν το ίδιο αποτέλεσμα.
:p2: Άρα μιλάμε για άλλο σύμπαν.
Εμείς είμαστε εδώ και ο κλώνος μας είναι εκεί και διαπρέπει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Isildur έγραψε: 11 Ιουν 2023, 19:04

.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
:smt005: :smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”