Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
independent44 έγραψε: 08 Ιουν 2023, 14:41
Στα εμβόλια θα αρκούσε η ισχυρή σύσταση χωρίς συνέπειες.
Στην Αμερική που ο καθένας είναι μόνος του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ναι ισχυρή σύσταση χωρίς συνέπειες σε κρατικό επίπεδο.
Εδώ έχουμε ΕΣΥ που το πληρώνουμε όλοι (αν και για λόγους κοινωνιολογικής/ταξικής διαστρωμάτωσης το πληρώνουμε κυρίως οι μη ψεκ και το χαίρονται κυρίως οι ψεκ) οπότε αλλάζει σημαντικά το πράγμα από πλευράς υποχρεώσεων και δικαιωμάτων.
Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 15:22
Τα εμβολια ειχαν νοημα μονο για τους ευπαθεις με σοβαρα υποκειμενα και τους ανω των 65-70 (ακομη και γι' αυτους ηταν επιλογη υψηλου ρισκου λογω του φαστ τρακ χαρακτηρος τους), το οτι εγινε πλυση εγκεφαλου να το κανουν και οι υγιεις νεοι, τα μικρα παιδια και οι εγκυες γυναικες ηταν εγκλημα κατα της ανθρωποτητας κατευθειαν για Δικαστηριο τυπου Νυρεμβεργης.
.
Οι έγκυες γυναίκες ήταν από τις ομάδες υψηλότατου κινδύνου αλλά ξέροντας τον γενικότερο ιδεολογικό σου προσανατολισμό μαντεύω ότι δεν τις βλέπεις καν σαν ανθρώπους παρά μόνο σαν σακιά με Ιερά Έμβρυα.
independent44 έγραψε: 08 Ιουν 2023, 14:41
Στα εμβόλια θα αρκούσε η ισχυρή σύσταση χωρίς συνέπειες.
Στην Αμερική που ο καθένας είναι μόνος του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ναι ισχυρή σύσταση χωρίς συνέπειες σε κρατικό επίπεδο.
Εδώ έχουμε ΕΣΥ που το πληρώνουμε όλοι (αν και για λόγους κοινωνιολογικής/ταξικής διαστρωμάτωσης το πληρώνουμε κυρίως οι μη ψεκ και το χαίρονται κυρίως οι ψεκ) οπότε αλλάζει σημαντικά το πράγμα από πλευράς υποχρεώσεων και δικαιωμάτων.
Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 15:22
Τα εμβολια ειχαν νοημα μονο για τους ευπαθεις με σοβαρα υποκειμενα και τους ανω των 65-70 (ακομη και γι' αυτους ηταν επιλογη υψηλου ρισκου λογω του φαστ τρακ χαρακτηρος τους), το οτι εγινε πλυση εγκεφαλου να το κανουν και οι υγιεις νεοι, τα μικρα παιδια και οι εγκυες γυναικες ηταν εγκλημα κατα της ανθρωποτητας κατευθειαν για Δικαστηριο τυπου Νυρεμβεργης.
.
Οι έγκυες γυναίκες ήταν από τις ομάδες υψηλότατου κινδύνου αλλά ξέροντας τον γενικότερο ιδεολογικό σου προσανατολισμό μαντεύω ότι δεν τις βλέπεις καν σαν ανθρώπους παρά μόνο σαν σακιά με Ιερά Έμβρυα.
Ασε τις εξυπναδες γιατι δεν τσιμπαω.
Η σωστη αντιμετωπιση ηταν της Βρετανιας.
Σύμφωνα με οδηγίες που εξέδωσε η Δημόσια Υπηρεσία Υγείας στη Βρετανία (Public Health England), το εμβόλιο αντενδείκνυται για τις έγκυες και τις θηλάζουσες γυναίκες δεδομένου πως δεν έχουν διεξαχθεί συγκεκριμένες κλινικές δοκιμές εμβολίου Covid-19 σε έγκυες γυναίκες, οπότε δεν υπάρχει ούτε επιστημονική γνώση αλλά ούτε και απόδειξη κινδύνου του εμβολίου στην εγκυμοσύνη.
Ολόκληρο κράτος με γιατρούς, επιστήμονες, εργαστήρια, και δεν έχουν ούτε μια μελέτη μαίηντ ην γκρις.
Από τις πρώτες μέρες ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου σας προκαλούσε να κάνετε μια μελέτη για να φανεί πως μεταφέρεται σε όλο το σώμα το μπόλι και δεν μένει στο χέρι όπως έλεγε το σύστημα.
Τον εξαφάνισαν. Του κατέβασαν και τη σελίδα που είχε χτίσει με κόπο.
Στη νέα τετραετία τα καλύτερα ραντεβού στα κοβινταδικα.
Winston Smith έγραψε: 08 Ιουν 2023, 14:27
Ακριβώς αυτό. Η πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει, ίδια είναι. Τα συναισθηματικά φίλτρα του χ, ψ Εκπληκτικού έχουν αλλάξει και φιλτράρει την πραγματικότητα διαφορετικά.
Η πραγματικότητα άλλαξε άρδην μεταξύ μεταλλάξεων.
Η πραγματικότητα των πρώτων επικίνδυνων στελεχών δεν έχει αλλάξει. Ακριβώς επειδή άλλαξε μεταξύ μεταλλάξεων, δεν έχουμε τώρα μέτρα, μάσκες, sms και εμβολιασμούς. Κάθε απόφαση πρέπει να την κρίνεις με τις τότε συνθήκες και κόντεξτ, όχι με το τωρινό.
Με τις τότε το κρίνω, τα ίδια έλεγα. Μόλις φάνηκε ότι η Όμικρον:
- Είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη (και καθόλου για ηλικίες κάτω των 50)
- Δεν επηρεάζεται η μεταδοτικότητά της από το εμβόλιο
- Η νοσηρότητά της δεν μειωνόταν ιδιαίτερα με το εμβόλιο και το όποιο όφελος χανόταν μετά από 3 μήνες
- Τα τεστ δεν την ανίχνευαν εγκαίρως
όλη η Ευρώπη χαλάρωσε τα μέτρα, μόνο εδώ συνεχίσαμε να το παίζουμε Κατακουζηνοί με μπεταντίν και αυτό μόνο και μόνο λόγω της αρχικής επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση. Έγινε δηλαδή για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους γιατί κάποιοι πίστευαν ότι δίνει πόντους στην κυβέρνηση η συνέχιση της αρχικής αυστηρότητας.
Μιλάμε ήταν το #1 που δεν είχαν το παραμικρό δίκιο.
Το θέμα δεν ήταν αν όντως τρέχει κάτι που ένας μαλάκας κάνει βόλτα ή αν τα μέτρα ήταν σωστά αλλά
1) Τι θα συνέβαινε αν το έκαναν όλοι (απάντηση: δεν υπάρχει lockdown)
2) ότι έβαζε την προσωπική του ανάγκη για βόλτα πιο πάνω από μια συλλογική απόφαση που είχε παρθεί για το καλό όλων, ακόμα κι αν δεν ήταν τέλεια.
Για πολύ παρόμοιο λόγο όταν έχει πόλεμο όποιος αρχίσει τις "βόλτες" τρώει μια σφαίρα στον κρόταφο και όλοι λένε καλά του κάνουν του παλιόπουστα κρίμα που δε γίνεται να εκτελεστεί δυο φορές χρρφτου στον τάφο του, κανείς δε λέει "και τι έγινε για ένα στρατιώτη λιγότερο" ή "τρία χρόνια μετά βλέπω ότι ο πόλεμος ήταν άδικος άρα καλά έκανε".
Κι εγώ έχω κάνει την αντιστοιχία εποχή πανδημίας-πολεμος παλιότερα, με παρόμοια επιχειρηματολογία με τη δική σου, και είχαν πέσει οι ψεκουλες να με φάνε σαν ύαινες.
Η μεγάλη πλάκα είναι πως όλοι αυτοί που κλαψομουνιαζαν για το λοκνταουν επειδή δεν άντεχαν λίγο καιρό μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού τους με γεμάτο ψυγείο και νετφλιξ, ήταν οι ""πατριώτες"" που πρώτοι παρακαλούσαν να πάμε σε πολεμο με τους Τούρκους.
Άντε τώρα το αμπολιαστο ψεκοπαρτάλι που έκοβε βόλτες επί λοκνταουν και κατέβαινε σε διαδηλώσεις για τα μέτρα, να σταθεί απέναντι στον εχθρό σε πεδίο μάχης. Θα γελάνε και τα αναχώματα.
Δεν είναι όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου ψέκες μπρο, εσύ είσαι ψέκας.
Ναι οκ εγώ ειμαι ο ψέκας, όχι όσοι φοβούνται μια ενεσούλα περισσότερο απο εναν πόλεμο. Με την ενεσούλα το πολύ-πολύ να ανεβάσουν ενα 37,1 ψευτοπυρετούλη για λίγες ωρες, ενώ στον πολεμο κατά 95% θα εχουν γινει κιμάς απο την πρώτη εβδομάδα.
Αλλά δεν τους αδικώ τους πολεμοχαρείς ψέκουλες και μπολιοφοβικούς, μια και ο μοναδικός πόλεμος που εχουν γνωρίσει ειναι από το pc τους μέσω του CoD.
vantono έγραψε: 08 Ιουν 2023, 15:11
Κι εγώ έχω κάνει την αντιστοιχία εποχή πανδημίας-πολεμος παλιότερα, με παρόμοια επιχειρηματολογία με τη δική σου, και είχαν πέσει οι ψεκουλες να με φάνε σαν ύαινες.
Η μεγάλη πλάκα είναι πως όλοι αυτοί που κλαψομουνιαζαν για το λοκνταουν επειδή δεν άντεχαν λίγο καιρό μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού τους με γεμάτο ψυγείο και νετφλιξ, ήταν οι ""πατριώτες"" που πρώτοι παρακαλούσαν να πάμε σε πολεμο με τους Τούρκους.
Άντε τώρα το αμπολιαστο ψεκοπαρτάλι που έκοβε βόλτες επί λοκνταουν και κατέβαινε σε διαδηλώσεις για τα μέτρα, να σταθεί απέναντι στον εχθρό σε πεδίο μάχης. Θα γελάνε και τα αναχώματα.
Ναι οκ εγώ ειμαι ο ψέκας, όχι όσοι φοβούνται μια ενεσούλα περισσότερο απο εναν πόλεμο. Με την ενεσούλα το πολύ-πολύ να ανεβάσουν ενα 37,1 ψευτοπυρετούλη για λίγες ωρες, ενώ στον πολεμο κατά 95% θα εχουν γινει κιμάς απο την πρώτη εβδομάδα.
Αλλά δεν τους αδικώ τους πολεμοχαρείς ψέκουλες και μπολιοφοβικούς, μια και ο μοναδικός πόλεμος που εχουν γνωρίσει ειναι από το pc τους μέσω του CoD.
Η πραγματικότητα των πρώτων επικίνδυνων στελεχών δεν έχει αλλάξει. Ακριβώς επειδή άλλαξε μεταξύ μεταλλάξεων, δεν έχουμε τώρα μέτρα, μάσκες, sms και εμβολιασμούς. Κάθε απόφαση πρέπει να την κρίνεις με τις τότε συνθήκες και κόντεξτ, όχι με το τωρινό.
Με τις τότε το κρίνω, τα ίδια έλεγα. Μόλις φάνηκε ότι η Όμικρον:
- Είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη (και καθόλου για ηλικίες κάτω των 50)
- Δεν επηρεάζεται η μεταδοτικότητά της από το εμβόλιο
- Η νοσηρότητά της δεν μειωνόταν ιδιαίτερα με το εμβόλιο και το όποιο όφελος χανόταν μετά από 3 μήνες
- Τα τεστ δεν την ανίχνευαν εγκαίρως
όλη η Ευρώπη χαλάρωσε τα μέτρα, μόνο εδώ συνεχίσαμε να το παίζουμε Κατακουζηνοί με μπεταντίν και αυτό μόνο και μόνο λόγω της αρχικής επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση. Έγινε δηλαδή για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους γιατί κάποιοι πίστευαν ότι δίνει πόντους στην κυβέρνηση η συνέχιση της αρχικής αυστηρότητας.
Δεν λέτε καθόλου το ίδιο.
Αυτή η μαλακία αποθηκεύεται στον μυελό των οστών, δεν έχει καμμία δουλειά να μπλέκεται με την αιμοσφαιρίνη, είναι αρκετά σοβαρή εξέλιξη αυτό το πράμα.
μιλάμε για μακροχρόνιες παρενέργειες και στην περίπτωση που εσύ αναφέρεις, αν υποθέσουμε ότι όντως προκάλεσε ΜS κάποιο από τα εμβόλια, όλα τα συμπτώματα ξεκίνησαν από την 2η μέρα έως μήνα. Όχι μετά από 10 μήνες, 1 χρόνο, 2 χρόνια, 10 χρόνια κλπ.
Τι δουλειά έχει αρχικά να πάει να κάθεται στον μυελό των οστών μπορείς να μου εξηγήσεις;
Όλα τα υπόλοιπα έπονται.
Τρια απο τα τεσσερα εμβολια που χρησιμοποιηθηκαν στη Δυση ηδη εχουν αποσυρθει ολοκληρωτικα η ηλικιακα σε καποιες χωρες (το Astrazeneca ακομη και στη Βρετανια).
Ψεκ ειναι οι υγειονομικες αρχες που τα απεσυραν;
Οσο για μελετες καποιος ανεβασε στην προηγουμενη σελιδα αλλα φαινεται διαβαζεις μονο οτι σε συμφερει.
Ρε Αρίστο, έλεος. Το έχεις πει 100 φορές αυτό, σου απέδειξα στο νήμα με τα εμβόλια ότι δεν ισχύει αλλά συνεχίζεις και το επαναλαμβάνεις. Είναι λίγο ύποπτη αυτή η συνεχόμενη επανάληψη ενός ψέματος (ή έστω μιας μισής ή διαστρεβλωμένης αλήθειας όπως εδώ) και παραπέμπει σε μεθόδους που υποτίθεται ότι αντιμάχεσαι.
Isildur έγραψε: 24 Φεβ 2023, 19:34
Ναι, αλλά αυτό είναι ένα, όχι 3 στα 4. Το οποίο μπορεί να σταμάτησε για ένα σωρό λόγους. Επειδή αποδείχτηκε ότι έχει περισσότερες παρενέργειες από τα άλλα, επειδή αποδείχτηκε λιγότερο αποτελεσματικό, επειδή υπήρχαν συμφέροντα να προωθηθούν άλλα... οτιδήποτε.
Εσύ παίρνει ειδήσεις του 21 που λένε σταμάτησε το τάδε εμβόλιο η τάδε χώρα μέχρι να το ελέγξει (χωρίς να ψάξεις αν το ξανασυνέχισε μετά από έναν μήνα), μετά σε μια άλλη χώρα έγινε το ίδιο με ένα άλλο, σε άλλη το άλλο κλπ και βγάζεις τίτλους του τύπου "οι περισσότερες δυτικές χώρες σταμάτησαν τα 3 στα 4 εμβόλια". Και σου έδειξα μερικές σελίδες πιο πίσω ότι δεν ισχύει (βάσει δικού σου link), αλλά κάνεις ότι δεν βλέπεις. Ξαφνική μυωπία. Ξαφνικίτιδα κι αυτό...
Αρίστος έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:13
Μα για ξαφνικιτιδες σταματησαν τα 3 απο τα 4 εμβολια.
Ειτε για μυοκαρδιτιδες-περικαρδιτιδες (Moderna), ειτε για αποτομες θρομβωσεις (Astra, JJ).
.
Ξέρω ότι καταντάω κουραστικός και επαναλαμβάνομαι, αλλά ακόμα και στα link που έδωσες για να "αποδείξεις" αυτά που λες, έλεγε πάνω-κάτω ότι "σταματάμε προσωρινά το Χ εμβόλιο επειδή έχουμε κάποιες ενδείξεις για μυοκαρδίτιδες (πολύ ήπιας μορφής που περνάνε μόνες τους σε 3-4 μέρες), για να μελετήσουμε το θέμα και επανερχόμαστε αν χρειαστεί". Πουθενά δεν έλεγε ότι σταματήσανε τα 3/4 "δυτικά" εμβόλια σε ένα σωρό χώρες. Την τρίχα τριχιά και το παλαμάρι του βαρκάρη...
Και τελικά, εδώ (με πολλά ενδιάμεσα ποστ που ό,τι κι αν σου λέω, απλά επαναλαμβάνεις την ίδια καραμέλα και βγάζεις και κανόνες περί απαγόρευσης φαρμάκων από το μυαλό σου): viewtopic.php?p=2911273#p2911273
Bic έγραψε: 01 Μαρ 2023, 16:50
Τι να καταλάβω ρε Αρίστο; Μου λες στο ένα ποστ ότι με 5 σοβαρές παρενέργειες (ούτε καν θανάτους) (το βάζω όπως το λες) αποσύρουν οποιοδήποτε φάρμακο. Μετά μου φέρνεις το παράδειγμα της Ολλανδίας, που αποσύρανε εμβόλιο για 3 θανάτους. Μου λες επίσης ότι μιλάνε για απόλυτα νούμερα και όχι για ποσοστά. Και το άρθρο που βάζεις, λέει ξεκάθαρα ότι "συνήθως έχουν 5 με 10 θανάτους τον χρόνο" (άρα μια χαρά κυκλοφορεί και δεν αποσύρεται, ο αριθμός 5 με 10 θεωρείται αποδεκτή απώλεια), αλλά αποφάσισαν να το αποσύρουν επειδή είχαν 3 μαζεμένους θανάτους σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτοαναιρείσαι...
Δεν ειπα οτι η Ολλανδια εχει τον κανονα αρκουν 5, ωστοσο στην περιπτωση αυτη αρκεστηκε σε 3 μονο θανατους γιατι θεωρησε οτι καθως συνεβησαν σε μικρο χρονικο διαστημα θα υπαρξει αυξητικη ταση.
.
Γρήγορο quiz: τι σχέση έχουν αυτά που λες, με το παρακάτω:
AMSTERDAM (Reuters) - Dutch authorities say they have banned use of a batch of Pfizer’s Prevenar, or Prevnar, after three infants died within two weeks of receiving the anti-infection vaccination.
“On average about 5 to 10 deaths are reported annually after babies get vaccines,” said a spokeswoman for the Dutch health institute RIVM.
“We now have three cases in a short period, that is unusual and the reason for suspending the batch.”
She said RIVM was investigating the cause of the infants’ deaths. Other batches of Prevenar, known as Prevnar in the United States, will continue to be used.
Pfizer spokeswoman Gwen Fisher said preliminary investigations by the company and health authorities had found no link between the vaccinations and the deaths.
She said the company initiated the “quarantine” of the batch which she said contained 110,000 doses of Prevenar, used to prevent pneumonia and related infections.
Fisher said the three infants also received two unrelated other vaccines as part of routine immunizations.
No other Prevenar batches were suspended and infants in the Netherlands will continue to be vaccinated with it as part of routine immunization, she added.
A spokesman for the European Medicines Agency in London said its officials were working with the Dutch authorities to find out if there were any safety issues with the vaccine batch.
The vaccine is one of the most widely used in the world and generated sales for U.S. drugmaker Wyeth of $2.7 billion in 2008.
Wyeth, which has just been acquired by U.S. rival Pfizer, had asked for the suspension of batch D66977 of Prevenar, RIVM said in a statement.
Officials at Pfizer in New York could not immediately be reached for comment.
Γρήγορη απάντηση: απολύτως καμμία!
Συμπέρασμα: διαβάζεις μόνο τίτλους και ανεβάζεις links.
Αρίστος έγραψε: 01 Μαρ 2023, 17:00
Απολυτως καμια αντιφαση δεν βλεπω σε οτι ειπα, αν διαφωνεις πες μου γιατι σταματησαν το εμβολιο οι υγειονομικες αρχες της Ολλανδιας.
vantono έγραψε: 08 Ιουν 2023, 15:11
Να σε δώκω το τηλέφωνο ενός πολύ καλού μου φίλου να του τα πεις αυτά να ευθυμήσει;
Να φωνάξουμε και την Juno μήπως έχει κι αυτή κανά γνωστό να χαμογελάσει και αυτός;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν κατάλαβα πως απαντάει σε αυτό που ρώτησα. Ρώτησα αν υπάρχουν μελέτες που καταλήγουν στο ότι τα εμβόλια ήταν επικίνδυνα, ή τουλάχιστον πιο επικίνδυνα από την ασθένεια για να υποστηριχθεί η άποψη ότι δεν έπρεπε να εμβολιαστούμε. Και μου φέρνεις ένα άρθρο που μιλάει για τις αρνητικές συνέπειες της ασθένειας.
Φερε μου μια που να λεει οτι η ασθενεια ηταν πιο επικίνδυνη απο τα εμβολια και θα σου βρω και εγω μια αλλη να λεει το αντιθετο
και να τις βαλουμε κατω να τις μετρησουμε στα γρηγορα ομως για εχουμε κλιματικη αλλαγη να πολεμησουμε
μπεργκαμο.
βρες τωρα κατι παρομοιο που να εγινε απο τα εμβολια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν κατάλαβα πως απαντάει σε αυτό που ρώτησα. Ρώτησα αν υπάρχουν μελέτες που καταλήγουν στο ότι τα εμβόλια ήταν επικίνδυνα, ή τουλάχιστον πιο επικίνδυνα από την ασθένεια για να υποστηριχθεί η άποψη ότι δεν έπρεπε να εμβολιαστούμε. Και μου φέρνεις ένα άρθρο που μιλάει για τις αρνητικές συνέπειες της ασθένειας.
Φερε μου μια που να λεει οτι η ασθενεια ηταν πιο επικίνδυνη απο τα εμβολια και θα σου βρω και εγω μια αλλη να λεει το αντιθετο
και να τις βαλουμε κατω να τις μετρησουμε στα γρηγορα ομως για εχουμε κλιματικη αλλαγη να πολεμησουμε
μπεργκαμο.
βρες τωρα κατι παρομοιο που να εγινε απο τα εμβολια.
ουτε 0,20 μπορεις και καλυτερα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler