Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:18
Ωραία, εσύ να πορευτείς στη ζωή σου μόνο με τους νόμους που αναγνωρίζεις. Και θα πας μπροστά, να ξες.
Κι άμα ακούσεις κανέναν Νεοναζί να λέει "μάγκες, ήρθαν κάτι μικρές Μαρίες στη δομή της περιοχής μας, πάμε να τις βιάσουμε και να τις σκοτώσουμε στο ξύλο;" μην αντιδράσεις, ούτε να το θεωρήσεις κακό και αξιόποινο. Σε τελική ανάλυση ρε αδελφέ, μπορεί να έχει ματσάκι τσου λου εκείνο το βράδυ και να μην πάνε, οπότε όλα καλά, ε; Ε;
θα παω να φυλαξω τις μικρες Μαριες ρε μπουφο... δεν θα τους συλλαβω επειδη μιλησαν ... αν ερθουν να βιασουν τις μικρες Μαριες θα πρεπει να περασουν απο πανω μου (και δεν θα ειμαι μονος)... Το πιθανοτερο ειναι να λακιξουν... ειτε θα γινει μαχη...
Γιατι επιμενεις να θεωρεις σωστη την ποινικοποιηση του λογου;
21ος αιωνας ρε... ξυπνα απο τον ληθαργο...
Ε, πες το ρε φίλε και σε παρεξηγήσαμε τόση ώρα. Γι' αυτό δεν ήθελες να τον συλλάβουν τον παπάρα, θα πήγαινες εσύ να προστατεύσεις τα σπίτια και τις ζωές όλων αυτών που παρακινούσε να πάνε να τους γαμήσουν. Και θα σε βλέπανε οι ζαίοι, και θα λακίζανε (το πιθανότερο). Όλα τα σπίτια. Από όλους τους γειτόνους. Σε όλη τη χώρα.
Είπα κι εγώ... τόσο λάθος το βλέπει αυτός; Απλά δεν φόρεσε τη μπέρτα ακόμα σήμερα, γι' αυτό γράφει εδώ.
θα παω να φυλαξω τις μικρες Μαριες ρε μπουφο... δεν θα τους συλλαβω επειδη μιλησαν ... αν ερθουν να βιασουν τις μικρες Μαριες θα πρεπει να περασουν απο πανω μου (και δεν θα ειμαι μονος)... Το πιθανοτερο ειναι να λακιξουν... ειτε θα γινει μαχη...
Γιατι επιμενεις να θεωρεις σωστη την ποινικοποιηση του λογου;
Ε, πες το ρε φίλε και σε παρεξηγήσαμε τόση ώρα. Γι' αυτό δεν ήθελες να τον συλλάβουν τον παπάρα, θα πήγαινες εσύ να προστατεύσεις τα σπίτια και τις ζωές όλων αυτών που παρακινούσε να πάνε να τους γαμήσουν. Και θα σε βλέπανε οι ζαίοι, και θα λακίζανε (το πιθανότερο). Όλα τα σπίτια. Από όλους τους γειτόνους. Σε όλη τη χώρα.
Είπα κι εγώ... τόσο λάθος το βλέπει αυτός; Απλά δεν φόρεσε τη μπέρτα ακόμα σήμερα, γι' αυτό γράφει εδώ.
Τώρα το είδα αυτό. Και ναι, εξηγούνται όλα.
Κι εγώ τη μπέρτα του σούπερ γκούφυ, σκέφτηκα.
Άλλο ένα σχόλιο κατάλληλο για το "πώς φαντάζεσαι τους χρήστες".
Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:40
Τώρα το είδα αυτό. Και ναι, εξηγούνται όλα.
Κι εγώ τη μπέρτα του σούπερ γκούφυ, σκέφτηκα.
Άλλο ένα σχόλιο κατάλληλο για το "πώς φαντάζεσαι τους χρήστες".
Ναι αλλά είναι ακόμη καλύτερο, γιατί παίζει και αυτό.
αν ερθουν να βιασουν τις μικρες Μαριες θα πρεπει να περασουν απο πανω μου (και δεν θα ειμαι μονος)...
Λεγεών έγραψε: 26 Μάιος 2023, 18:14
Όπως καταλαβαίνεις ροχάλατα, δεν γίνεται να σε βλέπουν όλοι σαν κλόουν ενώ δεν είσαι.
Α, διαφωνώ αγαπητέ Εχάχ. Όχι όλοι, όχι όλοι.
Έκανα κλικ στο "Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης" του από πάνω σου, να δω τι λέει (τον έχω σε ignore) και βλέπω ότι συμφωνεί με τον takana salata. Ήρθε κι έδεσε, που λέμε. Κύλισ' ο τέντζερης, που επίσης λέμε. Κι η κοπριά στα λάχανα, που ματαξαναλέμε...
taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:47
Τοσο χέστηδες ειστε; Γι αυτο μολις κλανει ο Ταγιπ βανετε τα ποδαρια στο κεφαλι και πατε και κλαιγεστε στα Αμερικανα και στα Γαλλιά;
Ρε, τον έχουμε παρεξηγήσει τον χαρχάλατα...
Κάργα εθνίκι είναι.
"Τι πάτε και κλαίγεστε στους ξένους ρε χέστηδες; Αφού είμαι εγώ εδώ!"
taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:54
Και τι φταιω εγω αν ο βλακοελληνας θελει να ειναι δουλικος υπηκοος του καθε υπαλληλου που εχει το γραφειο του ΠΘ... ;
Για μενα ειναι υπαλληλος μου και τον πληρωνω και θα καθεται προσοχη οταν του μιλαω για να μην τον απολυσω ανευ αποζημειωσης...
Αχ σε παρακαλώ, κάνε το!
(αλλά απαθανατίζοντάς το με βιντεάκι, αν δεν σου κάνει κόπο)
taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:47
Τοσο χέστηδες ειστε; Γι αυτο μολις κλανει ο Ταγιπ βανετε τα ποδαρια στο κεφαλι και πατε και κλαιγεστε στα Αμερικανα και στα Γαλλιά;
Κάργα εθνίκι είναι.
Σε λίγο όμως, τώρα-τώρα δεν μπορεί. Κάνει τσάκιση στη μπέρτα είπαμε.
Κι άμα ακούσεις κανέναν Νεοναζί να λέει "μάγκες, ήρθαν κάτι μικρές Μαρίες στη δομή της περιοχής μας, πάμε να τις βιάσουμε και να τις σκοτώσουμε στο ξύλο;" μην αντιδράσεις, ούτε να το θεωρήσεις κακό και αξιόποινο. Σε τελική ανάλυση ρε αδελφέ, μπορεί να έχει ματσάκι τσου λου εκείνο το βράδυ και να μην πάνε, οπότε όλα καλά, ε; Ε;
θα παω να φυλαξω τις μικρες Μαριες ρε μπουφο... δεν θα τους συλλαβω επειδη μιλησαν ... αν ερθουν να βιασουν τις μικρες Μαριες μου (και δεν θα ειμαι μονος)... Το πιθανοτερο ειναι να λακιξουν... ειτε θα γινει μαχη...
Για κάτσε, όταν πάνε να βιάσουν τις μικρές Μαρίες, θα πρεπει να περασουν απο πανω σας;
Τι βίτσιο είναι πάλι αυτό; Στη μαμά σου το είπες;
θα παω να φυλαξω τις μικρες Μαριες ρε μπουφο... δεν θα τους συλλαβω επειδη μιλησαν ... αν ερθουν να βιασουν τις μικρες Μαριες μου (και δεν θα ειμαι μονος)... Το πιθανοτερο ειναι να λακιξουν... ειτε θα γινει μαχη...
Για κάτσε, όταν πάνε να βιάσουν τις μικρές Μαρίες, θα πρεπει να περασουν απο πανω σας;
Τι βίτσιο είναι πάλι αυτό; Στη μαμά σου το είπες;
Έχεις κάνει εντυπωσιακή επάνοδο, βλέπω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Saliveros έγραψε: 26 Μάιος 2023, 18:57
Κάργα εθνίκι είναι.
Σε λίγο όμως, τώρα-τώρα δεν μπορεί. Κάνει τσάκιση στη μπέρτα είπαμε.
Ναι, αλλά μπορεί να μην προφτάσουν οι Τουρκαλάδες να περάσουν από πάνω του.
Δεν μπορείς να αγνοείς τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των συνανθρώπων σου. Και μας κάνεις και τον προγοδευτικιό
Σέλευκας έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:46
Ο Ταξαλα είναι πιστός στην τουρκαλβανική του ταυτότητα αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρεί λογικό για Ελληνα να συμπεριφέρτεται ως τουρκαλβανός. Οκ υπάρχουν οι αριστεροί αλλά το κάνουν για άλλους λόγους. Βασικά ειναι πολλά τα λεφτά δεν ειναι ιδεολογικο.
Αυτα ειναι τα ωραια ποστς. Τον Καραμαν Αλη ψηφιζουνε στο Σερραι, ο taxalataxalasa ειναι τουρκαλαβανος. Ας ειναι κι ετσι, δεν σου χαλω χατηρι... ό,τι πεις νεανισκε...
Αυτός που δείχνει χεσμένος πάντως από μια τέτοια προοπτική είσαι εσύ και όχι εμείς.
Γιατί αυτό ακριβώς κάνεις τώρα. ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ.
Υποπερίπτωση του ψυχάκια είσαι.
Παπάρα.
Πουθε προκυπτει πως ο χεσμενος ειμαι εγω και οχι εσεις που υποστηριζετε την ποινικοποιηση της πιθανοτητας να σας καψουν το σπιτι επειδη καποιος εγραψε μια μαλακια ή την ειπε δημοσια στον δρομο ;
Οσο για τα μεγαλα γραμματα που σημειωσες, λεω ψεμματα; Δεν πατε να γλυψτε τα παπαρια του μενεντεζ του κουβανου και του γεροντοφιλου μανωλη; Ουλα ψεμματα ειναι;
Τα υπολοιπα που εγραψες δεν με ενοχλουν αφου απο μια πλυστρα πιατων δεν αναμενω κατι καλυτερο...
Να σου πω, για το ότι λες ή δεν λες ψέμματα δεν είμαι και σίγουρη. Μπορεί και όντως να πιστεύεις ότι μετράνε οι απόψεις και οι συστάσεις σου.
Και ο κακομοίρης που μπουζουριάσανε και μετά τον άφησαν να γυρίσει στη μαμά του, επειδή είναι ακίνδυνος, την ίδια άποψη είχε. Απειλούσε κι αυτός ότι θα πάει με τους Τούρκους αν γίνει πόλεμος.
Οπότε, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις ποιο θα είναι το τυχερό κόμμα που θα εντάξει στα στρατά του τέτοιο κομάντο.
Πατε η δεν πατε πατε να γλυψτε τα παπαρια του μενεντεζ του κουβανου και του γεροντοφιλου μανωλη; Ουλα ψεμματα ειναι; Γιατι δεν γραφεις μια απλη απαντηση. «Οχι δεν παμε» ή «ναι παμε». Τοσο δυσκολο ειναι να απαντησεις; Γαργαρα κι εσυ....