δεν έχεις χώρο ούτε για αυτόν τον κάποιον;Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08 Αν είχα κάποιον να μου φτιάχνει φρέντο καπουτσίνο 3 φορές τη μέρα (τριπλή δόση), θα έκοβα τον φραπέ. Αλλά δεν έχω μηχανή και δεν έχω πλέον χώρο για να βάλω το οτιδήποτε στο σπίτι μου. Οπότε ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καφέ πίνετε?
- kongrosian
Re: Τι καφέ πίνετε?
Τι σχέση έχουν οι κόντρες ρε δικέ μου; Ήρθε κανείς κάτω από το σπίτι σου ή εκεί που περπατάς, να χτυπήσει τον φραπέ του και σε ενόχλησε;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:35παρασκευή είναι η λαϊκή στην γειτονιά μου και τα βόδια που κάνουν κόντρες βραδιάτικα και μας σπάνε τα νεύρα με τα σπινιαρίσματα. το ίδιο λένε, όποιος δεν μπορεί, πέφτει και κοιμάται, προβληματίσου για το κοινό μέλλον της υγείας σαςFeindflug έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:30Όποιος δεν μπορεί, να μην τα πίνει, τύπε.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:24
Ναι, τύπε, πέρασε ο γιατρός που ελέγχει το στομάχι και τον ψάχνει για να λύσουν τις διαφορές τους είπε, φαινόταν τσαμπουκαλεμένος
Ξεβλαχέψατε με τα αμερικάνο, τα λάτε και τις κάψουλες εσπρέσσο... Και το Σάββατο ψωνίζετε εσώρουχα από την λαϊκή.
υγ
το ότι είμαστε φρεντοεσπρεσσοχώρα επιχειρηματικά και ότι έχει γίνει μόδα ο καφές στο χέρι δεν αλλάζει ότι ένα σωστό καφεδάκι με σωστή πρώτη ύλη (που σπανίζει) είναι![]()
η διαφορά με τους μπραντζόπληκτους σκατόβλαχους είναι ότι τοστ με αυγά φτιάχνεις και σπίτι σου, ο εσπρέσσο θέλει αρκετά λεφτά σε εξοπλισμό και πολλές δοκιμές
foscilis
Το θέμα είναι ότι στο 99% της ζωής σας επιλέγετε από το πανέρι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και στον καφέ μάς το παίζετε Μαρκήσιοι και Λουδοβίκοι. Αλλά και κει κάνετε μπαμ, διότι καταλήγετε σε αλυσίδες καφέ που πουλάνε κάτι ξεπλύματα, να ψάχνετε που πουλανε το φθηνό φρέντο εσπρέσσο που έχει δώρο νεράκι και στους 10 καφέδες 1 δώρο, αλλά εσείς επιμένετε να το παίζετε ψαγμένοι και να συζητάτε για ποικιλίες Νοτιανατολικά του Σουδάν, ενώ μένετε στα περίχωρα του Δενδροποτάμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 26 Μάιος 2023, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Με φραπέ, ε; Άλλοι χρειάζονται κρασί για να το κάνουν.Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:07Μισό να πιω φραπέ να μπω σε τρανσοκατάσταση για να απαντήσω δεόντως.Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:05Ποιο καλοκαίρι; Πόσο παλιά; Σε ξέραμε τότε; Αν ναι, τι έγινε και δεν σε χάσαμε; Αν όχι, πώς θα σε χάναμε αφού δεν σε είχαμε εξ' αρχής.Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:03
Υπνηλία λαιμαι. Μειωνόντουσαν τα αντανακλαστικά κιόλας. Παραλίγο να με χάσετε ένα καλοκαίρι.
Αναπάντητα (έως τώρα) φιλοσοφικά ερωτήματα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αυτήν την περίοδο όχι, έχω φάει τρελό ξενέρωμα μετά τις 2 τελευταίες σχέσεις και δεν ξέρω αν θα μου φύγει ποτέ.kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:11δεν έχεις χώρο ούτε για αυτόν τον κάποιον;Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08 Αν είχα κάποιον να μου φτιάχνει φρέντο καπουτσίνο 3 φορές τη μέρα (τριπλή δόση), θα έκοβα τον φραπέ. Αλλά δεν έχω μηχανή και δεν έχω πλέον χώρο για να βάλω το οτιδήποτε στο σπίτι μου. Οπότε ...![]()
![]()
Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08Η καρδιά μου!Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:03Υπνηλία λαιμαι. Μειωνόντουσαν τα αντανακλαστικά κιόλας. Παραλίγο να με χάσετε ένα καλοκαίρι.vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:55
Υπνηλία βέβαια δεν σου έφερνε, απλώς δεν σε έπιανε, ακριβως επειδη τον επινες πολύ συχνά και σε υπερποσότητα. Με κάθε τυπου καφέ συμβαινει αυτο. Τον συνηθίζει ο οργανισμός απο ενα σημειο και μετά, και δεν σε πιανει.
Τα ίδιο έπαθε κι ενας φιλος μου καποτε, που ουσιαστικα ειχε αντικαταστησει το νερό με καφε. Τον επινε στις 11 το βραδυ και επεφτε για υπνο στις 12-1 και κοιμοταν σαν πουλακι.![]()
Πού; Πότε; Πώς;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συγνώμη αλλά τι μηχανή για εσπρέσσο θέλεις; Υπάρχουν μερικές που είναι τόσο συμμαζεμένες, που χωράνε άνετα σε καρέκλα.Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08 Αν είχα κάποιον να μου φτιάχνει φρέντο καπουτσίνο 3 φορές τη μέρα (τριπλή δόση), θα έκοβα τον φραπέ. Αλλά δεν έχω μηχανή και δεν έχω πλέον χώρο για να βάλω το οτιδήποτε στο σπίτι μου. Οπότε ...![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
user0972003
Μη γίνει και κάνα καταλάθος και τρέχουνε..kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:44είναι αυτοί που κάποτε τον πίνανε με γάλα και τους έπιανε φούσκωμα ή κόψιμο και το κόψανε, οπότε τονίζουν το ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν γάλα! υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από τον τρόπο που παραγγέλνει κάποιος.user έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:20Εμένα πάντως με εκνευρίζει όταν μου λέν φραπέ/νες χωρίς γάλα. Λες κι ο φραπές φτιάχνεται με γάλα γμτ. Μη με μπερδεύεις ρε τύπε, δεν χρειάζεται αυτή η διευκρίνισηkongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:02
να λέω εσπρέσσο σκέτο με αφρόγαλα δλδ; δεν ξέρω, μπλοκάρω εκείνη την ώρα. φοβάμαι μήπως παρερμηνευτεί το "σκέτος" και δεν μου βάλει αφρόγαλα.![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:14Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08Η καρδιά μου!Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:03
Υπνηλία λαιμαι. Μειωνόντουσαν τα αντανακλαστικά κιόλας. Παραλίγο να με χάσετε ένα καλοκαίρι.![]()
Πού; Πότε; Πώς;
Πρόσεχε λίγο βρε πουλάκι μου.
Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:14Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08Η καρδιά μου!Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:03
Υπνηλία λαιμαι. Μειωνόντουσαν τα αντανακλαστικά κιόλας. Παραλίγο να με χάσετε ένα καλοκαίρι.![]()
Πού; Πότε; Πώς;
Νομίσαμε ότι το έλεγες για πλάκα, ότι πχ κοιμήθηκες τόσες ώρες που πίστευες ότι δεν θα ξαναξυπνήσεις.
Είσαι σίγουρος ότι αυτό ήταν από τον φραπέ;
Ναι ρε συ, κάθε φορά που έπινα φραπέ τα ίδια γίνονταν, ένα πράμα σαν να μου έπεφτε η πίεση. Απλά εκείνη την μέρα ήπια έναν 4πλο και το βράδυ.Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:16Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:14Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.![]()
![]()
![]()
Νομίσαμε ότι το έλεγες για πλάκα, ότι πχ κοιμήθηκες τόσες ώρες που πίστευες ότι δεν θα ξαναξυπνήσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έλα ρε! Αυτό είναι σοβαρό, όντως. Και κακώς οδήγησες, αν ένιωθες ότι δεν άντεχες.Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:14Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.Gherschaagk έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:08Η καρδιά μου!Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:03
Πού; Πότε; Πώς;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φτάνει που δεν σε έπιανε δλδ, κατέβαζες με τους κουβάδες.Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:18Ναι ρε συ, κάθε φορά που έπινα φραπέ τα ίδια γίνονταν, ένα πράμα σαν να μου έπεφτε η πίεση. Απλά εκείνη την μέρα ήπια έναν 4πλο και το βράδυ.Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:16Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:14
Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.![]()
![]()
![]()
Αυτό ήθελα να σου πω, ότι κάτι έπαιζε με την πίεση. Κάποιους τους πειράζει πολύ, ένας φίλος μου με τις πρώτες γουλιές άρχιζε να τρέμει ολόκληρος και να χτυπιέται σαν κομπρεσέρ (χιντ το κομπρεσέρ, έλα να βλέπω τα γατάκια να έρχονται).Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:18Ναι ρε συ, κάθε φορά που έπινα φραπέ τα ίδια γίνονταν, ένα πράμα σαν να μου έπεφτε η πίεση. Απλά εκείνη την μέρα ήπια έναν 4πλο και το βράδυ.Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:16Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:14
Οδηγούσα, γυρνώντας από την δουλειά. Βγήκα εκτός δρόμου αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι (κάτι μικροζημιές στα ψαλίδια έπαθε το αμάξι και λίγα τσαλακώματα). Πήρα τέτοια τρομάρα που κοιμήθηκα εκεί.![]()
![]()
![]()
Εγώ νόμισα ότι απλά κοιμόσουν κανονικά σαν να μην είχες πιει τίποτα.
Ευτυχώς που δεν σε χάσαμε.
- Space_Passenger
Έχει πιει κανεις Λουμιδη φριο? Δεν εχω ειδικο μπρικι να τον φτιαξω. Και ψηνομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 6 Απαντήσεις