Salam άνδρα...
Το άβαταρ είναι δικό μου, το είχα και πιο πριν. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο, απλώς γύρισα πλάτη.
Μάλλον ρωτάς γνώμη τους άλλους. Γιατί εγώ ήμουν εδώ.
Salam άνδρα...
vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:33 Το ειχε βαλει πάλι η ίδια σε έγχρωμο, αν θυμαμαι καλα. Φαίνονταν κατι κοκκινα μαλλιά.
να λέω εσπρέσσο σκέτο με αφρόγαλα δλδ; δεν ξέρω, μπλοκάρω εκείνη την ώρα. φοβάμαι μήπως παρερμηνευτεί το "σκέτος" και δεν μου βάλει αφρόγαλα.user έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:53Όμως καπουτσίνο είναι εσπρέσσο με αφρόγαλα.kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:12 όταν παραγγέλνω στην κοπέλα διπλό καπουτσίνο, δεν λέω διπλό καπουτσίνο σκέτο, γιατί δεν είναι σκέτος, έχει αφρόγαλα. λέω χωρίς ζάχαρη.
Αργησα αλλά το κατάλαβα, αφου μου γάμησε τη χοληστερινη εκεινη την περιοδο.kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:42vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:16Εγω σιχαινομαι το αφρόγαλα. Προτιμω φυτικη κρεμα, και κάποτε επινα σχεδον καθε μερα φρεντοκαπουτσίνο με κρεμα, αλλα εδω και κανα' χρονο το σταματησα εντελως.kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:12 όταν παραγγέλνω στην κοπέλα διπλό καπουτσίνο, δεν λέω διπλό καπουτσίνο σκέτο, γιατί δεν είναι σκέτος, έχει αφρόγαλα. λέω χωρίς ζάχαρη.![]()
μακριά από τρανς λιπαρά.
Σκιαχτικό είναι όμως, βγάλ'το ή βαλ'το σε έγχρωμο πάλι. Μονο στη νυχτα αρέσουν κατι τέτοια.
Και το αφρόγαλα στα τρανς λιπαρά συγκαταλέγεται εδω που τα λεμε, αλλα η κρέμα ειναι διατροφικά πολύ χειρότερη.vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:03Αργησα αλλά το κατάλαβα, αφου μου γάμησε τη χοληστερινη εκεινη την περιοδο.kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:42vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:16
Εγω σιχαινομαι το αφρόγαλα. Προτιμω φυτικη κρεμα, και κάποτε επινα σχεδον καθε μερα φρεντοκαπουτσίνο με κρεμα, αλλα εδω και κανα' χρονο το σταματησα εντελως.![]()
μακριά από τρανς λιπαρά.
Επινα σε καθημερινη βαση βεβαια. Ενω τωρα ας πουμε, που πινω και σκετους, δεν πινω καφέ καθε μερα. Καπου στις 4 μερες τη βδομαδα πινω.
Πώς ακούγεται;!Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:20 [
Όσο πίνω, κουνάω το ποτήρι και ο αφρός βρέχεται και γίνεται σαν κρέμα (ξέρω πώς ακούγεται αυτό)
vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:03Αργησα αλλά το κατάλαβα, αφου μου γάμησε τη χοληστερινη εκεινη την περιοδο.kongrosian έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:42vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:16
Εγω σιχαινομαι το αφρόγαλα. Προτιμω φυτικη κρεμα, και κάποτε επινα σχεδον καθε μερα φρεντοκαπουτσίνο με κρεμα, αλλα εδω και κανα' χρονο το σταματησα εντελως.![]()
μακριά από τρανς λιπαρά.
Επινα σε καθημερινη βαση βεβαια. Ενω τωρα ας πουμε, που πινω και σκετους, δεν πινω καφέ καθε μερα. Καπου στις 4 μερες τη βδομαδα πινω.
Ανθρωπε μου δε καθομαι να ελέγχω ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι εδώ, ελεος. Ειπα απλα πως ειναι πρωτοτυπο.user έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:57Salam άνδρα...είναι το όνομα.
Το άβαταρ είναι δικό μου, το είχα και πιο πριν. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο, απλώς γύρισα πλάτη.
Κλινγκ-κλανγκ-κλονγκ, αν έχει παγάκια μέσα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:18Πώς ακούγεται;!Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:20 [
Όσο πίνω, κουνάω το ποτήρι και ο αφρός βρέχεται και γίνεται σαν κρέμα (ξέρω πώς ακούγεται αυτό)
![]()
Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:26Κλινγκ-κλανγκ-κλονγκ, αν έχει παγάκια μέσα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:18Πώς ακούγεται;!Airman68 έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:20 [
![]()
Αγις έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:34 Σημασια δεν εχει το αβαταρ αλλα πως ειναι μια ωραιοτατη Κυρια
στειλτε της πμ ελευθερα οι ενδιαφερομενοι για σοβαρη σχεση

Που το είδες το πρωτότυπο καλέ μου άνθρωπε!Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:23Ανθρωπε μου δε καθομαι να ελέγχω ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι εδώ, ελεος. Ειπα απλα πως ειναι πρωτοτυπο.user έγραψε: 26 Μάιος 2023, 11:57Salam άνδρα...είναι το όνομα.
vantono έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:07Σκιαχτικό είναι όμως, βγάλ'το ή βαλ'το σε έγχρωμο πάλι. Μονο στη νυχτα αρέσουν κατι τέτοια.
Ή βαλε εκεινη που εισαι τυλιγμένη με την κουβέρτα, ακομα καλύτερα![]()