Ούτε μια μέρα φυλακή.Πρόστιμο το ελάχιστο προβλεπόμενο (15,000 ευρώ) που είναι υπεραρκετό για κάποιον που μένει ακόμη με τους γονείς του που του πληρώνουν και το ίντερνετ για να μην ξανακάνει τίποτε και ταυτόχρονα εξάντληση της επιείκειας της "δηκεοσύνης παντού".Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:52Μα, δεν έχει ρε συ νόημα τι θα πούμε εμείς για την ποινή του. Δεν την ορίζουμε εμείς αυτήν, εδώ απλά (θα έπρεπε να) λέμε τη γνώμη μας, για το αν είναι αξιόποινο αυτό που έκανε ή όχι. Ε, ό,τι και να λέμε εμείς, υπάρχει νόμος που ορίζει και ότι είναι, αλλά και τι ποινή τού αναλογεί. Απλό είναι νομίζω...Ναύτης έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:50 Από το: έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα, μέχρι το: να τον καταδικάσουμε σε ισόβια δεσμά, δεν μπορούμε να τα βρούμε στην κοινή λογική;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"
- taxalata xalasa
κανει γκριμάτσες αλλα αυτο δεν με ενοχλει... μου προκαλει γελωτα...enaon έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:57ηταν καλό παιδί ή έκανε γκριμάτσες θυμάσαι;taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:54 Για μενα ειναι υπαλληλος μου και τον πληρωνω και θα καθεται προσοχη οταν του μιλαω για να μην τον απολυσω ανευ αποζημειωσης...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
σαν τον mr bean ενα πραμα...enaon έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:57ηταν καλό παιδί ή έκανε γκριμάτσες θυμάσαι;taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:54 Για μενα ειναι υπαλληλος μου και τον πληρωνω και θα καθεται προσοχη οταν του μιλαω για να μην τον απολυσω ανευ αποζημειωσης...
Αυτό ναι, όντως έχει σημασία για να δούμε πόσο σοβαρό ήταν το αδίκημά του. Όχι αν ήταν σοβαρό, αλλά πόσο.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:02 ειχε κοινο ή ηταν σαν εμάς που μιλάμε μονοι μας και μας εχουν γραμμένους ολοι; Ηταν δηλαδή σοβαρή επιτυχία ή ηταν σαν να πιανουν τον πορφύρη γιατι ελεγε για φολες κλπ εδώ;
Αν είχε μεγάλο κοινό, τότε τα πράματα είναι σοβαρά. Αν δεν είχε, το απέκτησε μέσω των ζαιοαντιδράσεων που τρέξανε να τον υπερασπιστούν (ακόμα και από επίσημα στελέχη) και των γαλαζοαντιδράσεων που έβγαλαν στη φόρα τι πραγματικά είχε γράψει, με σκοπό να δείξουν τους λόγους σύλληψης βέβαια, αλλά περισσότερο κακό κάνανε νομίζω επειδή είδαν τα σχόλιά του όλοι (πιθανόν κι αυτοί που δεν έπρεπε, δηλαδή).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
παντως οκ, ετυμολογικά η λέξη προτροπή και υποκίνηση δεν ταιριάζει πολυ ωραια αν δεν γίνει τίποτα, μηπως να φερουμε αγγλικους όρους να μην καταλαβαινουμε τι λεμε να ειναι πιο απλο;
- Λίνο Βεντούρα
Μάλιστα. Μάθαμε κάτι ακόμη σήμερα.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:09 παντως οκ, ετυμολογικά η λέξη προτροπή και υποκίνηση δεν ταιριάζει πολυ ωραια αν δεν γίνει τίποτα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ωραία, εσύ να πορευτείς στη ζωή σου μόνο με τους νόμους που αναγνωρίζεις. Και θα πας μπροστά, να ξες.taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:03Η υποκινηση ειναι αξιοποινη οταν γινει η πραξη . Σε υποκινω και κανεις την πραξη, τοτε θα πλερωσω και εγω που σε υποκινησα να κανεις την πραξη που συντελεστηκε... Αν δεν γινει πραξη, τι ποινικοποιεις; την σκεψη και τον λογο και την γραφη.... ;Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:50Α, μόνο αν γίνει η πράξη είναι αξιόποινη ενέργεια. Όχι η υποκίνηση σε βία από μόνη της. Μάλιστα...taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:42
ΑΝ γινει η πραξη, ας τον πιασουν για ηθικο αυτουργο... Στο τελος οπως το πατε, θα ποινικοποιηθει και η σκεψη... Με βλεπω συντομα σε αεροπλανο και δρομο οικογενειακως να παω να βρω τον συνφορουμιτη στα Καναρια νησια να κανω τα μπανια μου ολοχρονίς... Πουλαω και το διαβατηριο... Θα βγαλω αλλο... Θα γλυτωσουν τα παιδια μου και τα χρεη τουτου του ερμου αντιδημοκρατικου τοπου...
Έχεις έναν δικό σου τρόπο να ερμηνεύεις τον νόμο (όπου και όποτε σε συμφέρει, αλλού θα ισχύουν άλλα φαντάζομαι), αλλά δυστυχώς σε διαψεύδει η ίδια η νομοθεσία:
https://www.kodiko.gr/nomothesia/docume ... s-927-1979
Και έχει και κάποια συμπληρώματα του 2014 ο νόμος, με τα οποία είμαι 100% σίγουρος ότι όχι μόνο συμφωνείς, αλλά τα προβάλλεις και ως θέσεις σου εδώ κι εκεί...
Ιερα εξεταση;
Δεν αναγνωριζω ηλιθιους νομους.
Κι άμα ακούσεις κανέναν Νεοναζί να λέει "μάγκες, ήρθαν κάτι μικρές Μαρίες στη δομή της περιοχής μας, πάμε να τις βιάσουμε και να τις σκοτώσουμε στο ξύλο;" μην αντιδράσεις, ούτε να το θεωρήσεις κακό και αξιόποινο. Σε τελική ανάλυση ρε αδελφέ, μπορεί να έχει ματσάκι τσου λου εκείνο το βράδυ και να μην πάνε, οπότε όλα καλά, ε; Ε;
μπορει να κανω λαθος, αλλα εχει κίνηση μεσα η μια λεξη, η αλλη εχει τροπή. Ισως θελει ο hellegennes να βοηθήσει.
Κι αυτό που κάνεις εδώ τιμωρείται, να ξες. Είναι και υποκίνηση και προτροπή. Δεν έχει σημασία αν βασίζεται σε προσωπικές σου μαζοχιστικές τάσεις, υπάρχει κι άλλος κόσμος εδώ.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:19μπορει να κανω λαθος, αλλα εχει κίνηση μεσα η μια λεξη, η αλλη εχει τροπή. Ισως θελει ο hellegennes να βοηθήσει.
αυτο ναι, ειναι προτροπή, ολοι ξερουμε τι τροπή θα παρουν τα πραγματα οταν ερθει.
- taxalata xalasa
θα παω να φυλαξω τις μικρες Μαριες ρε μπουφο... δεν θα τους συλλαβω επειδη μιλησαν ... αν ερθουν να βιασουν τις μικρες Μαριες θα πρεπει να περασουν απο πανω μου (και δεν θα ειμαι μονος)... Το πιθανοτερο ειναι να λακιξουν... ειτε θα γινει μαχη...Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:18Ωραία, εσύ να πορευτείς στη ζωή σου μόνο με τους νόμους που αναγνωρίζεις. Και θα πας μπροστά, να ξες.taxalata xalasa έγραψε: 26 Μάιος 2023, 13:03Η υποκινηση ειναι αξιοποινη οταν γινει η πραξη . Σε υποκινω και κανεις την πραξη, τοτε θα πλερωσω και εγω που σε υποκινησα να κανεις την πραξη που συντελεστηκε... Αν δεν γινει πραξη, τι ποινικοποιεις; την σκεψη και τον λογο και την γραφη.... ;Bic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 12:50
Α, μόνο αν γίνει η πράξη είναι αξιόποινη ενέργεια. Όχι η υποκίνηση σε βία από μόνη της. Μάλιστα...
Έχεις έναν δικό σου τρόπο να ερμηνεύεις τον νόμο (όπου και όποτε σε συμφέρει, αλλού θα ισχύουν άλλα φαντάζομαι), αλλά δυστυχώς σε διαψεύδει η ίδια η νομοθεσία:
https://www.kodiko.gr/nomothesia/docume ... s-927-1979
Και έχει και κάποια συμπληρώματα του 2014 ο νόμος, με τα οποία είμαι 100% σίγουρος ότι όχι μόνο συμφωνείς, αλλά τα προβάλλεις και ως θέσεις σου εδώ κι εκεί...
Ιερα εξεταση;
Δεν αναγνωριζω ηλιθιους νομους.
Κι άμα ακούσεις κανέναν Νεοναζί να λέει "μάγκες, ήρθαν κάτι μικρές Μαρίες στη δομή της περιοχής μας, πάμε να τις βιάσουμε και να τις σκοτώσουμε στο ξύλο;" μην αντιδράσεις, ούτε να το θεωρήσεις κακό και αξιόποινο. Σε τελική ανάλυση ρε αδελφέ, μπορεί να έχει ματσάκι τσου λου εκείνο το βράδυ και να μην πάνε, οπότε όλα καλά, ε; Ε;
Γιατι επιμενεις να θεωρεις σωστη την ποινικοποιηση του λογου;
21ος αιωνας ρε... ξυπνα απο τον ληθαργο...
ιδια σχολή επικοινωνιολογίας με την γαλή εχεις τελειώσει ε;
- taxalata xalasa
τωρα με τσακισες με 9 λεξεις... με ισοπεδωσες με την πλυστρα... τι μου κανες ατιμε...! φευγω παω για μπανιο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 3 Απαντήσεις