!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά
o χωρος του τζημερου εκπροσωπειται στην κνδ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Σωστός. Και για να μην επαναλαμβάνομαι, τα έχω πει κι εγώ όλα αυτά αρκετές φορές.Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:49
Ελάχιστοι αλλά δεν αναιρεί την ξεφτίλα των συγκεκριμένων ψηφοφόρων. Ο Καραμανλής ως σαφώς αν-ανδρος δεν είχε την ευθιξία και την συνείδηση να αποτραβηχτεί (ούτε καν για έστω μια 4ετία) αλλά οι ψηφοφόροι ένα και μόνο όπλο είχαν, να τον μαυρίσουν. Δεν το λεω καν κομματικά, μπορούσαν να στηρίξουν άλλο υποψήφιο της ΝΔ και έτσι ως πολίτες να περάσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Επιλέξαν όμως, ως φύσει δούλοι, να περάσουν ένα αντίθετο ξεκάθαρο και επικίνδυνο μήνυμα. Οτι η έννοια ευθύνη για όποιον βρίσκεται σε θέση εξουσίας ασχέτως ππαράταξης δεν έχει νόημα (αρα ουτε η πολιτεια ή η κοινωνία), είναι κενή και μάλιστα επιβραβευεται για αυτό.
Μια παρέμβαση μόνο, όχι για να κάνω συμψηφισμούς κλπ που άλλωστε δεν έχουν νόημα πια, αλλά για να δείξω ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αφορά μόνο τους Σερραίους της ΝΔ, αλλά μεγάλο τμήμα του σώματος των ψηφοφόρων και άλλων (αν όχι όλων) των κομμάτων σε πολλές (αν όχι όλες) τις περιοχές της επικράτειας. Η Δούρου πχ, λίγο μετά τα γεγονότα στο Μάτι, πήρε 315 χιλιάδες ψήφους στις Περιφερειακές εκλογές. Ο Παππάς, μετά από σκορ γουότερ πόλο Ελλάδα - Ανδόρα (13-0), βγήκε πρώτος στον τομέα του. Γι' αυτό λέω, άβυσσος το μυαλό των ψηφοφόρων...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
σωστός ο μπικ και δεν το λεω για να τονίσω κατι, και ο αντερ τα ίδια θα ελέγε.
παντως βοήθησε και ο τσίπρας, πήγε και εβαλε εκει υποψηφιότητα και τον περασαν και οι τρείς νεοδημοκράτεςοχι απλα ο καραμανλής, δεν πηγε χαμενη η θυσία.
Κακαδάκια είναι σωστοί οι υπολογισμοί (είδες; δεν λέω παπάρια είναι, εγώ μιλάω κόσμιαsys3x έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:52*Spoiler
Bic έγραψε: 23 Μάιος 2023, 09:57Ότι δεν κατάλαβα τι έγραψες, είναι ολοφάνερο. Σπάνια τα πιάνω με τη μία και δεν ξέρω αν φταίω εγώ γι' αυτό ή εσύ. Έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να λες αυτό που σκέφτεσαι, με δικούς σου όρους (σε ορολογία αναφέρομαι) που δεν (μου) είναι και πάντα άμεσα κατανοητός.*sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2023, 16:06
Δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα από αυτά που έγραψα σύμφωνα πάντα με τα σχόλια σου εδώ.
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι δεν αποδέχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών; επειδή το ελέγχω πάνω σε πραγματιστική βάση σημαίνει ότι δεν το δέχομαι; φυσικά και το δέχομαι, δεν θα μπορούσα διαφορετικά να προχωρήσω σε ανάλυση άρα εγώ προσωπικά δεν έχω να μάθω κάτι πάνω σε αυτό, δηλαδή πάνω στην αποδοχή της κοινής βούλησης, ίσα ίσα, δεν είδα κανέναν από εσάς να διαμαρτύρεται για το αποτέλεσμά του τελευταίου δημοψηφίσματος όταν ο κύριος Τσίπρας το έβαλε βαθιά στον πάτο της κοινής βούλησης του τόπου, και εκεί ανάλυσή έκανα του τι τέλος πάντων συνιστά αυτός ο τόπος ως ανθρώπινο δυναμικό, ε αυτοί είστε και για να μην βάζω τον κώλο μου στην απέξω, αυτοί είμαστε, ασχέτως εάν εγώ έχω τόση σχέση με αυτήν την σαπίλα όσο έχουν τα πορτοκάλια με τα διαστημόπλοια, από τα ίδια σκατά με τους υπόλοιπους τρώω.
Η ανάλυσή που έκανα δεν περιλαμβάνει "μαγικά μαθηματικά" φίλε μου, απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς κάνω επί του εκλογικού σώματος και του συνόλου του πληθυσμού του φαινομενικά πολύχρωμου αλλά τελικά απολύτως μονόχρωμου πασοκιστάν, βλέπεις υπάρχει κι αυτός ο κοινός παρονομαστής είτε μιλάμε για αυθεντικά ηλίθιους - κουτοπόνηρους είτε για κανονικούς νεοδημοκράτες - πασόκους δηλαδή πλήρως συνειδητά διεφθαρμένα δίποδα που έστω αυτό το χαμηλό iq τους επιτρέπει να τρώνε με 15 μασέλες ο καθένας σε αυτήν την χιλιογαμημένη μπανανία.
Στα υπόλοιπα που λες, έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς, ποιοι είμαστε οι "εμείς" που δεν μας είδες να διαμαρτυρόμαστε για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Επίσης, τι εννοείς ότι δεν διαμαρτυρηθήκαμε εμείς (όποιοι τέλος πάντων είμαστε αυτοί οι "εμείς");**
Όσο δε για το εκλογικό αποτέλεσμα και τα μαθηματικά που λες, εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος. Τη λογική "πήρε ένα κόμμα 38%, αλλά έχουμε αποχή 40% άρα θα μας κυβερνήσει τελικά κάποιος που τον ψήφισε το 23% του εκλογικού σώματος" την θεωρώ λανθασμένη***. Καταρχάς, το 40% που απείχε ας πρόσεχε (για πολλούς και διάφορους λόγους). Δεύτερον, ανάμεσα σ' αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν υπάρχουν πολλοί που δεν το κάνουν για προσωπικούς σοβαρούς λόγους και όχι επειδή απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα ή επειδή είναι αηδιασμένοι απ' όλους κλπ. Για αυτούς δεν έχουμε καμμία εικόνα ποιες θα ήταν οι προτιμήσεις τους (αν τελικά ψηφίζανε) και πώς θα είχαν κατανεμηθεί οι ψήφοι τους. Τρίτον, και αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη φυσικά, όσους δεν πάνε να ψηφίσουν από άποψη ή επειδή είναι κατά του συστήματος ή επειδή απλά βαριούνται, εγώ δεν τους κατατάσσω καν στο εκλογικό σώμα. Ξαναλέω, προσωπική μου άποψη, έτσι;
Για τα υπόλοιπα που λες και την πασοκοποίηση του τόπου, δυστυχώς συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό**** και είναι κάτι που έχω εκφράσει κι εγώ κατά καιρούς (και προς εσένα, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις) λέγοντας πόσο κακό έχει κάνει διαχρονικά στον τόπο και στον τρόπο σκέψης του Νεοέλληνα η περίφημη "αλλαγή" του '81. Η οποία αλλαγή, αντί να αλλάξει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων γενιών (που σαφώς και υπήρχαν) απλά ήρθε και πρόσθεσε και κάποια νέα, κατά τη γνώμη μου χειρότερα μάλιστα.
** άρπαξα την ευκαιρία από αυτό που έγραψες εσύ σε εμένα, ότι και καλά δεν δέχθηκα το αποτέλεσμα. Όποιοι είναι - είστε το ξέρουν - ξέρετε. Εάν λοιπόν και εσύ έλεγες ότι δέχεσαι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος κι ότι ασχέτως με το αν διαφωνείς ή όχι με το αποτέλεσμα έπρεπε να τηρηθεί τότες προφανώς δεν είσαι.
***δεν έχει σημασία τι την θεωρείς, είναι ολόσωστοι οι υπολογισμοί.
****το γνωρίζω ότι συμφωνείς σε μεγάλο βαθμό, γι' αυτό άλλωστε και κάνουμε αυτήν την συζήτηση μαζί. Βέβαια πλέον μπορούμε άνετα να μιλάμε και για νουδοποίηση στα πλαίσια πάντα του όλον ΠΑΣΟΚ.
Στα υπόλοιπα, ΟΚ. Έτσι όπως τα λες. Και φυσικά το αποδέχτηκα τότε το δημοψήφισμα. Με πόνο καρδιάς, με άγχος και φόβο στην αρχή μην τυχόν και είχαν τα αρχίδια να υλοποιήσουν την λαϊκή εντολή και μια ανακούφιση στη συνέχεια, όταν είδα ότι τελικά δεν τα είχαν (όπως ήταν και αναμενόμενο βέβαια).
Οι έλληνες ψηφοφόροι χωρίζονται βασικά σε 3 κατηγορίες:Bic έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:40Μια παρέμβαση μόνο, όχι για να κάνω συμψηφισμούς κλπ που άλλωστε δεν έχουν νόημα πια, αλλά για να δείξω ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αφορά μόνο τους Σερραίους της ΝΔ, αλλά μεγάλο τμήμα του σώματος των ψηφοφόρων και άλλων (αν όχι όλων) των κομμάτων σε πολλές (αν όχι όλες) τις περιοχές της επικράτειας. Η Δούρου πχ, λίγο μετά τα γεγονότα στο Μάτι, πήρε 315 χιλιάδες ψήφους στις Περιφερειακές εκλογές. Ο Παππάς, μετά από σκορ γουότερ πόλο Ελλάδα - Ανδόρα (13-0), βγήκε πρώτος στον τομέα του. Γι' αυτό λέω, άβυσσος το μυαλό των ψηφοφόρων...
1) Οι "τρεις λαλούν και δύο χορεύουν", δεν έχουν ιδέα από πολιτική, πάνε μόνο για να βγάλουν καμμιά selfie έξω απ'το εκλογικό κέντρο, θα ψηφίσουν τα πιο ωραία κορμιά του survivor.
2) Οι "πόσα μου δίνεις να σε ψηφίσω", με ένα πενηνταρικάκι αλλάζουν ψήφο στο λεπτό, χέστηκαν για τα μακροοικονομικά δεδομένα και την προοπτική της χώρας, θα ψηφίσουν αυτόν που θα τους υποσχεθεί ρουσφέτια και διορισμούς ή αλλιώς αυτόν που θα κερδίσει στον πλειστηριασμό
3) Οι "κληρονομικοί", μπετόν αρμέ στις επιλογές τους, "εγώ ψηφίζω πάντα ΠΑΣΟΚ", "εγώ είμαι δεξιός", "εγώ ψηφίζω μόνο οικογένεια Μπούκουρα", δεν αλλάζουν κόμμα ακόμα κι αν ο Μπούκουρας τους βιάσει προσωπικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Eθνικοκοινωνιστης
νοικοκυρισμος-μπουμερισμος ονομαζεται,τα εχει αναλυσει ο ΝανοςBic έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:40Σωστός. Και για να μην επαναλαμβάνομαι, τα έχω πει κι εγώ όλα αυτά αρκετές φορές.Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:49
Ελάχιστοι αλλά δεν αναιρεί την ξεφτίλα των συγκεκριμένων ψηφοφόρων. Ο Καραμανλής ως σαφώς αν-ανδρος δεν είχε την ευθιξία και την συνείδηση να αποτραβηχτεί (ούτε καν για έστω μια 4ετία) αλλά οι ψηφοφόροι ένα και μόνο όπλο είχαν, να τον μαυρίσουν. Δεν το λεω καν κομματικά, μπορούσαν να στηρίξουν άλλο υποψήφιο της ΝΔ και έτσι ως πολίτες να περάσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Επιλέξαν όμως, ως φύσει δούλοι, να περάσουν ένα αντίθετο ξεκάθαρο και επικίνδυνο μήνυμα. Οτι η έννοια ευθύνη για όποιον βρίσκεται σε θέση εξουσίας ασχέτως ππαράταξης δεν έχει νόημα (αρα ουτε η πολιτεια ή η κοινωνία), είναι κενή και μάλιστα επιβραβευεται για αυτό.
Μια παρέμβαση μόνο, όχι για να κάνω συμψηφισμούς κλπ που άλλωστε δεν έχουν νόημα πια, αλλά για να δείξω ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αφορά μόνο τους Σερραίους της ΝΔ, αλλά μεγάλο τμήμα του σώματος των ψηφοφόρων και άλλων (αν όχι όλων) των κομμάτων σε πολλές (αν όχι όλες) τις περιοχές της επικράτειας. Η Δούρου πχ, λίγο μετά τα γεγονότα στο Μάτι, πήρε 315 χιλιάδες ψήφους στις Περιφερειακές εκλογές. Ο Παππάς, μετά από σκορ γουότερ πόλο Ελλάδα - Ανδόρα (13-0), βγήκε πρώτος στον τομέα του. Γι' αυτό λέω, άβυσσος το μυαλό των ψηφοφόρων...
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ρε χαμένε, μη λες μαλακίες τώρα. Συμψηφισμούς δεν έκανα ούτε όταν έπαιζε συνεχώς το θέμα με τα Τέμπη, τότε που κάνανε πολλοί ΝΔάτες για να περιορίσουν (νόμιζαν) τη ζημιά. Και το θέμα της Δούρου δεν το έχω αναφέρει ξανά, απλά έχουμε βάλει στο στόχαστρο (κι εγώ μαζί, να μην σου πω περισσότερο από "αλλόθρησκους" κάποιες φορές) τους Σερραίους και τους βρίζουμε, που τον βγάλανε πρώτο πάλι. Ε, εδώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να μιλήσουμε και για τους... Αττικαίους... Αττικιώτες... Αττικατζήδες (πώς σκατά σας λένε εκεί χάμου τέλος πάντων) που κάνανε μια απ' τα ίδια. Δεν αναφέρθηκα καν στα κόμματα και την επιλογή τους να τους κατεβάσουν, ούτε στους ίδιους που δέχτηκαν να κατέβουν. Είναι μια απ' τα ίδια, όντως, απλά δεν έκανα τους συμψηφισμούς που κάνανε άλλοι, ποτέ. Για τον κόσμο λέω.
Καλά λες "βασικά" και όχι "αποκλειστικά", επειδή δεν είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες. Εγώ πχ δεν ανήκω σε καμμία από τις παραπάνω.micmic έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:48Οι έλληνες ψηφοφόροι χωρίζονται βασικά σε 3 κατηγορίες:Bic έγραψε: 23 Μάιος 2023, 18:40Μια παρέμβαση μόνο, όχι για να κάνω συμψηφισμούς κλπ που άλλωστε δεν έχουν νόημα πια, αλλά για να δείξω ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αφορά μόνο τους Σερραίους της ΝΔ, αλλά μεγάλο τμήμα του σώματος των ψηφοφόρων και άλλων (αν όχι όλων) των κομμάτων σε πολλές (αν όχι όλες) τις περιοχές της επικράτειας. Η Δούρου πχ, λίγο μετά τα γεγονότα στο Μάτι, πήρε 315 χιλιάδες ψήφους στις Περιφερειακές εκλογές. Ο Παππάς, μετά από σκορ γουότερ πόλο Ελλάδα - Ανδόρα (13-0), βγήκε πρώτος στον τομέα του. Γι' αυτό λέω, άβυσσος το μυαλό των ψηφοφόρων...
1) Οι "τρεις λαλούν και δύο χορεύουν", δεν έχουν ιδέα από πολιτική, πάνε μόνο για να βγάλουν καμμιά selfie έξω απ'το εκλογικό κέντρο, θα ψηφίσουν τα πιο ωραία κορμιά του survivor.
2) Οι "πόσα μου δίνεις να σε ψηφίσω", με ένα πενηνταρικάκι αλλάζουν ψήφο στο λεπτό, χέστηκαν για τα μακροοικονομικά δεδομένα και την προοπτική της χώρας, θα ψηφίσουν αυτόν που θα τους υποσχεθεί ρουσφέτια και διορισμούς ή αλλιώς αυτόν που θα κερδίσει στον πλειστηριασμό
3) Οι "κληρονομικοί", μπετόν αρμέ στις επιλογές τους, "εγώ ψηφίζω πάντα ΠΑΣΟΚ", "εγώ είμαι δεξιός", "εγώ ψηφίζω μόνο οικογένεια Μπούκουρα", δεν αλλάζουν κόμμα ακόμα κι αν ο Μπούκουρας τους βιάσει προσωπικά.
Υπάρχει και μια κατηγορία κεντρώων που βασικα βγαζουν κυβερνησεις
Γιατι οι υπολοιποι ψηφιζουν δεδομενα ή δεν ασχολουνται ή ψηφίζουν με κριτηριο το θυμο τους
Απο αυτους τους Κεντρωους οι περισσοτεροι κρινουν με βαση την οικονομια
Αλλα και ενα σημαντικό μερος τους πάει με αυτον που εκλαμβάνει ως πιο φιλοευρωπαϊστη και εκσυγχρονιστη
Ειναι μικρη ομαδα, αλλα μετακινειται πολυ πιο ευκολα απο την κεντροαριστερα στην κεντροδεξια και τουμπαλιν
Γιατι οι υπολοιποι ψηφιζουν δεδομενα ή δεν ασχολουνται ή ψηφίζουν με κριτηριο το θυμο τους
Απο αυτους τους Κεντρωους οι περισσοτεροι κρινουν με βαση την οικονομια
Αλλα και ενα σημαντικό μερος τους πάει με αυτον που εκλαμβάνει ως πιο φιλοευρωπαϊστη και εκσυγχρονιστη
Ειναι μικρη ομαδα, αλλα μετακινειται πολυ πιο ευκολα απο την κεντροαριστερα στην κεντροδεξια και τουμπαλιν
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Υπάρχει και μια μικρή μερίδα που ψηφίζει με ιδεολογικούς όρους ειδικού ενδιαφέροντος όπως εγώ. Π.χ. και μόνο για τις Πρέσπες θα συνεχίσω να επιβραβεύω τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλά χρόνια. Διότι η δική μου ανάγνωση είναι ότι έλυσε ένα εθνικό θέμα που γελοιοποιούσε την Ελλάδα διεθνώς (οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν το νόημα του να μην αφήνεις μια χώρα να ονομάζεται όπως θέλει) αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. Όταν βρέθηκε το μικρό χρονικό παράθυρο για λύση, ο Τσίπρας και η ομάδα του έδειξαν θάρρος εκεί που οι προηγούμενοι δίσταζαν για να μην χάσουν ψηφοφόρους. Με την επιλογή της λύσης συνέβαλλε και στην διεύρυνση της συμμαχίας όπου ανήκει η Ελλάδα.
Άλλο θέμα για το οποίο θα τον επιβραβεύω είναι ότι έκανε μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι βρίσκονταν στο περιθώριο απλά και μόνο λόγω της ίδιας τους της ύπαρξης, να αισθανθεί ότι η κοινωνία τους αναγνωρίζει και τους αποδέχεται περισσότερο μέσω της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια και του νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Άλλο θέμα για το οποίο θα τον επιβραβεύω είναι ότι έκανε μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι βρίσκονταν στο περιθώριο απλά και μόνο λόγω της ίδιας τους της ύπαρξης, να αισθανθεί ότι η κοινωνία τους αναγνωρίζει και τους αποδέχεται περισσότερο μέσω της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια και του νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
- Eθνικοκοινωνιστης
οπως ειπε και ο Υπερ για την πολιτικο χωρο του τζημερου ειναι σαν να εισαι γερμανος νεοναζι στο βερολινο το 1945Jimmy81 έγραψε: 23 Μάιος 2023, 19:19 Υπάρχει και μια μικρή μερίδα που ψηφίζει με ιδεολογικούς όρους ειδικού ενδιαφέροντος όπως εγώ. Π.χ. και μόνο για τις Πρέσπες θα συνεχίσω να επιβραβεύω τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλά χρόνια. Διότι η δική μου ανάγνωση είναι ότι έλυσε ένα εθνικό θέμα που γελοιοποιούσε την Ελλάδα διεθνώς (οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν το νόημα του να μην αφήνεις μια χώρα να ονομάζεται όπως θέλει) αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. Όταν βρέθηκε το μικρό χρονικό παράθυρο για λύση, ο Τσίπρας και η ομάδα του έδειξαν θάρρος εκεί που οι προηγούμενοι δίσταζαν για να μην χάσουν ψηφοφόρους. Με την επιλογή της λύσης συνέβαλλε και στην διεύρυνση της συμμαχίας όπου ανήκει η Ελλάδα.
Άλλο θέμα για το οποίο θα τον επιβραβεύω είναι ότι έκανε μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι βρίσκονταν στο περιθώριο απλά και μόνο λόγω της ίδιας τους της ύπαρξής, να αισθανθεί ότι η κοινωνία τους αναγνωρίζει και τους αποδέχεται περισσότερο μέσω της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης για ομοφυλόφιλα ζευγάρια και του νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα ποιος πάει να αλλάξει το κράτος ρε τύπε; Δεν καταλαβαίνεις ότι ένα βασικότατο επιχείρημα του Κυριάκου και των Νεοδημοκρατών ήταν ότι εμείς αλλάζουμε το κράτος, αυτοί μας θέλουν καθηλωμένους στη νοσταλγία του παλιού ΠΑΣΟΚ που χρεωκόπησε τη χώρα; Όλη σας η πλατφόρμα ζέχνει αριστερίλα των '80s, με μια γερή εσάνς δικαιωματισμού. Όχι στην αξιολόγηση στο Δημόσιο; Τσεκ. Όχι στη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια; Τσεκ. Όχι στην κατάργηση του ασύλου; Τσεκ. Ναι στους μπαχαλάκηδες; Τσεκ. Ναι στον Κουφοντίνα; Τσεκ. Ναι στα ανοιχτά σύνορα, τη στιγμή που η χώρα δέχτηκε κανονική υβριδική επίθεση με πολιορκητικό κριό τους μετανάστες; Τσεκ. Ναι στην αύξηση των φόρων σε βάρος των ''ταξικών εχθρών'' (=όσων βγάζουν πάνω από 5.000 και ανήκουν στη ''μεσαία τάξη'' κατά τη Φωτίου); Τσεκ. Και άντε πες ότι είχατε πραγματικά πλατφόρμα αλλαγής του κράτους, κανονικής αλλαγής και όχι αλλαγής τύπου ΒΥΖΑΝ (εμπρός πίσω). Ποιοι θα την υλοποιουσαν αυτή την αλλαγή; Ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Κουρουμπλής και ο...Τζουμάκας; Τρεις σερί σφαλιάρες σε εκλογικές αναμετρήσεις έχετε φάει, στις τελευταίες χάσατε ακόμα και την Κρήτη και την Πάτρα, και ακόμα δεν λέτε να καταλάβετε. Ο Χίτλερ τον Απρίλιο του '45 μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα πρέπει να είχε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 16:10Για την ουσία έχεις να πεις κάτι; Έστω μια φορά. Ξέρουμε ποιος νίκησε ποιος έχασε.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:58To επικό στραπάτσο δεν το έφαγε ο Τζήμερος, άλλοι το έφαγαν. Και θα αργήσουν πολύ να το χωνέψουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:34
Σαχλαμαρες με την ίδια καραμέλα.
Εγώ κρίνω το πώς κυβέρνησε ο καθένας. Όχι το ποιος υποτίθεται πως τους ψήφισε. Και γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιος προσπάθησε να θέσει κάποια αξιοκρατία στον τομέα που γνωρίζω και ποιος εκμηδένισε αυτήν την προσπάθεια και την γύρισε στο πελατειακό καθεστώς.
Τώρα μπορεί να ηδονιζεσαι με σουφρες και πουτσες, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική συζήτηση με συγκεκριμένα γεγονότα και επιχειρήματα.
Εγώ βλέπω έναν λαό που αφενός θέλει ασφάλεια, αφετέρου δε θέλει να αλλάξει το κράτος του. το μόνο που θέλει είναι να τρώει κι αυτός λίγα από τα ψίχουλα.
Εσύ μπορείς απλά να χαίρεσαι που έχασαν οι άλλοι.οχι που νικησες εσύ, πολλώ δε μάλλον όχι που βλέπεις κάποιο μέλλον με τη νέα κυβέρνηση.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
- hellegennes
Το ποιο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 1048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-
- 147 Απαντήσεις