!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:34
Scouser έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:19
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 11:23

Επισης αν δεν κάνω λάθος , το κακό μεγάλο δημόσιο ,τις αμοιβές των ΔΕΚΟτζηδων, τα ρουσφέτια , τη σαπιλα του κομματικού κράτους , των ημετερων , των εργολάβων των δημοσίων έργων, των ναρκεμπορων και της συνδιαλλαγής δεν τα δημιούργησε ο Συνασπισμός ριζοσπαστικής αριστεράς
Στους πόσους αναβαπτισμενους υιοθετημενους πασοκους αρχίζει να έχει ευθύνη και ο σύριζα, σύντροφε; Στο ποσό γλείψιμο στην κωλοχαραδρα των δεκοτζηδων, στα πόσα ταγμενα η χορηγηθεντα επιδόματα, στους πόσους Καλογρίτσες και στους πόσους Παπάδες; Υπάρχει ένα κομμάτι του "παλιού, καλού ΠΑΣΟΚ" και του παλαιοκομματισμού που να μην υπερασπιστηκατε μέχρι τελευταίου εκατοστου διαστολής της σουφρας σας;
Σαχλαμαρες με την ίδια καραμέλα.
Εγώ κρίνω το πώς κυβέρνησε ο καθένας. Όχι το ποιος υποτίθεται πως τους ψήφισε. Και γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιος προσπάθησε να θέσει κάποια αξιοκρατία στον τομέα που γνωρίζω και ποιος εκμηδένισε αυτήν την προσπάθεια και την γύρισε στο πελατειακό καθεστώς.

Τώρα μπορεί να ηδονιζεσαι με σουφρες και πουτσες, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική συζήτηση με συγκεκριμένα γεγονότα και επιχειρήματα.
To επικό στραπάτσο δεν το έφαγε ο Τζήμερος, άλλοι το έφαγαν. Και θα αργήσουν πολύ να το χωνέψουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 11:23

Επισης αν δεν κάνω λάθος , το κακό μεγάλο δημόσιο ,τις αμοιβές των ΔΕΚΟτζηδων, τα ρουσφέτια , τη σαπιλα του κομματικού κράτους , των ημετερων , των εργολάβων των δημοσίων έργων, των ναρκεμπορων και της συνδιαλλαγής δεν τα δημιούργησε ο Συνασπισμός ριζοσπαστικής αριστεράς
Στους πόσους αναβαπτισμενους υιοθετημενους πασοκους αρχίζει να έχει ευθύνη και ο σύριζα, σύντροφε; Στο ποσό γλείψιμο στην κωλοχαραδρα των δεκοτζηδων, στα πόσα ταγμενα η χορηγηθεντα επιδόματα, στους πόσους Καλογρίτσες και στους πόσους Παπάδες; Υπάρχει ένα κομμάτι του "παλιού, καλού ΠΑΣΟΚ" και του παλαιοκομματισμού που να μην υπερασπιστηκατε μέχρι τελευταίου εκατοστου διαστολής της σουφρας σας;
Εγώ κρίνω το πώς κυβέρνησε ο καθένας. Όχι το ποιος υποτίθεται πως τους ψήφισε. Και γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιος προσπάθησε να θέσει κάποια αξιοκρατία στον τομέα που γνωρίζω και ποιος εκμηδένισε αυτήν την προσπάθεια και την γύρισε στο πελατειακό καθεστώς.

Τώρα μπορεί να ηδονιζεσαι με σουφρες και πουτσες, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική συζήτηση με συγκεκριμένα γεγονότα και επιχειρήματα.
Τρου.
+1 από μένα σε αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:58

To επικό στραπάτσο δεν το έφαγε ο Τζήμερος, άλλοι το έφαγαν. Και θα αργήσουν πολύ να το χωνέψουν.
Για την ουσία έχεις να πεις κάτι; Έστω μια φορά. Ξέρουμε ποιος νίκησε ποιος έχασε.
Εγώ βλέπω έναν λαό που αφενός θέλει ασφάλεια, αφετέρου δε θέλει να αλλάξει το κράτος του. το μόνο που θέλει είναι να τρώει κι αυτός λίγα από τα ψίχουλα.
Εσύ μπορείς απλά να χαίρεσαι που έχασαν οι άλλοι.οχι που νικησες εσύ, πολλώ δε μάλλον όχι που βλέπεις κάποιο μέλλον με τη νέα κυβέρνηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Να θυμίσουμε οτι η διαφορά ψηφων ΝΔ-Συριζα ειναι μεγαλύτερη απο τη διαφορα Συριζα-Τζημερος
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ο Τζήμερος ειχε την ευκαιρία του όταν ειχε πρόεδρο η ΝΔ τον Σαμαρα και ειχαν λακισει οι φιλελευθεροι
Μετα προσπαθούσε να καταφέρει το ακατόρθωτο και στην πορεία αναγκαστικα άλλαξε και τον προσανατολισμό του κόμματός του
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

dna replication έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:29
George_V έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:28 Ε μετά από 12 χρόνια στο 0.79% το κατάλαβε επιτέλους.
και να πεις οτι δεν του έδωσαν ευκαιρίες και δεν τον έπαιξαν τα μηντια?
Ρε συ, αν όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν αντί να πορβάλλει τις δικές του θέσεις μιλούσε για το Κ.Κ.Ε. ποιος τον φταίει;
Ο Τζήμερος έγινε περισσότερο γνωστός ως ΑντιΚΚΕ και για το σκηνικό που έγινε με τον Πρωτούλη. Το μόνο που κατάφερε ήταν να
κάνει τον κόσμο να ασχοληθεί περισσότερο με το ΚΚΕ.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:25
Κανείς δεν ασχολείται με το 0.8.
Ναι το βλέπουμε :lol:

Κάτσε να βλέπεις τις δημοσιεύσεις του Τζημ
και πόσα νήματα θα ανοίγουν μετά, από τις πσυχουλες του πχορουμ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 16:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:58

Για την ουσία έχεις να πεις κάτι; Έστω μια φορά. Ξέρουμε ποιος νίκησε ποιος έχασε.
Εγώ βλέπω έναν λαό που αφενός θέλει ασφάλεια, αφετέρου δε θέλει να αλλάξει το κράτος του. το μόνο που θέλει είναι να τρώει κι αυτός λίγα από τα ψίχουλα.
Εσύ μπορείς απλά να χαίρεσαι που έχασαν οι άλλοι.οχι που νικησες εσύ, πολλώ δε μάλλον όχι που βλέπεις κάποιο μέλλον με τη νέα κυβέρνηση.
Εγώ στενοχωρήθηκα που δεν μπήκε ο τζημ (αν και το περίμενα) και ναι, χάρηκα που έχασαν οι "άλλοι".

Και στην τελική, αν ο λαός γούσταρε να αλλάξει το κράτος του, δεν θα ξαναψήφιζε σύριζα μετά το έπος του "όχι". Διάλεξε την ασφάλεια και το έριξε στη βωμολοχία των συστημικών ψίχουλων, φωνάζοντας επαναστατικά τσιτάτα, γουάου.

Ε, με το που έγινε κάποια δήλωση για περαιτέρω παρενοχλήσεις της "μεσαίας" τσέπης από τους λαϊκούς σωτήρες, όλως τυχαίως ο λαός ξέχασε τόσο τις υποσχέσεις του αξιόπιστου για αυξήσεις σε δυ, 880 βασικό και κατάργηση βάσεων/πλειστηριασμών όσο και τα τσιτάτα.

Είναι πολύ απλό, δεν είναι;

Οπότε, σε ποιο λαό αναφέρεσαι τζίτζι μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ο Τζήμερος δεν υποστήριζε το δημόσιο και περίμενε να πάρει ψήφους. Αν ήταν μονιμος σε καμια υπηρεσία θα μπορούσε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

αμα τελικα ξανακατεβει ο θανος ο αχλαδης,

το κομμα θα λγεται δημιουργια ξανα μανά?

ερωτημα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:34 αι γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιος προσπάθησε να θέσει κάποια αξιοκρατία στον τομέα που γνωρίζω και ποιος εκμηδένισε αυτήν την προσπάθεια και την γύρισε στο πελατειακό καθεστώς.
Η αξιοκρατία δεν προκύπτει πάντως από καλή θέληση ενός ατόμου αλλά από θεσμούς ως γενική παρατήρηση.
Ας πούμε αξιοκρατικό ήταν το ΑΣΕΠ που δημιούργησε ο Πεπονής στη δεύτερη περίοδο του ΠΑΣΟΚ και αφού στην πρώτη είχαν μπει μέσα οι ορδές του Δράμαλη και το οποίο ο Κακαουνάκης - ποιόν θυμήθηκα τώρα :lol: - ονόμαζε πασοκτόνο νόμο επειδή δεν επέτρεπε την πρόσληψη με ρουσφέτια όπως επί Κουτσόγιωργα.
Δηλαδή να μου πεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ότι στον τομέα μου υπάρχει ένας προιστάμενος ή διευθυντής που κάνει σωστές προαγωγές δεν σημαίνει κάτι διότι κανείς δεν μπορεί να το επαληθεύσει.
Χρειάζονται θεσμοί αξιολόγησης σαν το ΑΣΕΠ και για προαγωγές και σύνδεση μισθολογίου - βαθμολογίου όπως πριν το 1984,ακόμη και σε περίπτωση ανεπάρκειας υποβαθμίσεις ή και απολύσεις που να είναι αντικειμενικοί και βέβαια γρήγοροι (στο οποίο το ΑΣΕΠ υστερεί).
Εάν κάποιος αντιδρά στη θέσμιση κανονισμών αξιολόγησης και απλά λέει εγώ είμαι ο σωστός,δεν έκανε τίποτε άλλο από το να μεταφέρει ιστορίες για ηθικό πλεονέκτημα.
Δεν υπάρχουν ηθικά πλεονεκτήματα,είτε υπάρχουν κανονισμοί αξιολόγησης προαγωγών και τοποθετήσεων είτε δεν υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

πατησιωτης έγραψε: 23 Μάιος 2023, 16:40
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μάιος 2023, 15:34 αι γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιος προσπάθησε να θέσει κάποια αξιοκρατία στον τομέα που γνωρίζω και ποιος εκμηδένισε αυτήν την προσπάθεια και την γύρισε στο πελατειακό καθεστώς.
Η αξιοκρατία δεν προκύπτει πάντως από καλή θέληση ενός ατόμου αλλά από θεσμούς ως γενική παρατήρηση.
Ας πούμε αξιοκρατικό ήταν το ΑΣΕΠ που δημιούργησε ο Πεπονής στη δεύτερη περίοδο του ΠΑΣΟΚ και αφού στην πρώτη είχαν μπει μέσα οι ορδές του Δράμαλη και το οποίο ο Κακαουνάκης - ποιόν θυμήθηκα τώρα :lol: - ονόμαζε πασοκτόνο νόμο επειδή δεν επέτρεπε την πρόσληψη με ρουσφέτια όπως επί Κουτσόγιωργα.
Δηλαδή να μου πεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ότι στον τομέα μου υπάρχει ένας προιστάμενος ή διευθυντής που κάνει σωστές προαγωγές δεν σημαίνει κάτι διότι κανείς δεν μπορεί να το επαληθεύσει.
Χρειάζονται θεσμοί αξιολόγησης σαν το ΑΣΕΠ και για προαγωγές και σύνδεση μισθολογίου - βαθμολογίου όπως πριν το 1984,ακόμη και σε περίπτωση ανεπάρκειας υποβαθμίσεις ή και απολύσεις που να είναι αντικειμενικοί και βέβαια γρήγοροι (στο οποίο το ΑΣΕΠ υστερεί).
Εάν κάποιος αντιδρά στη θέσμιση κανονισμών αξιολόγησης και απλά λέει εγώ είμαι ο σωστός,δεν έκανε τίποτε άλλο από το να μεταφέρει ιστορίες για ηθικό πλεονέκτημα.
Δεν υπάρχουν ηθικά πλεονεκτήματα,είτε υπάρχουν κανονισμοί αξιολόγησης προαγωγών και τοποθετήσεων είτε δεν υπάρχουν.
Προεξέχουσα φυσιογνωμία στους αρχιτέκτονες του καμαρωτού αυριανισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Υπάρχει δηλαδή κανένας που θα δεχόταν την επάνοδο του συστήματος της Ιεραρχίας στο Δημόσιο που υπήρχε πριν το ΠΑΣΟΚ;
Στο σύστημα αυτό κάθε οργανική θέση αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένο βαθμό και μισθό.Οι υπάλληλοι κατανέμονταν στις θέσεις ανάλογα με τις εκθέσεις αξιολόγησης των διευθυντών τους και εφ όσον κρίνονταν προακτέοι και όχι στάσιμοι.
Ολα αυτά καταργήθηκαν το 1984.Οποιοσδήποτε τολμήσει να επαναφέρει ψήγματα αξιολόγησης θα καταγγελθεί ότι είναι αυταρχικός ή και ...νεοφιλελεύθερος. :lol:
Θεωρίες ότι εγώ είμαι αριστερός ή δεξιός και άρα έχω ηθικό πλεονέκτημα και βάζω τους σωστούς στις σωστές θέσεις δεν είναι παρά λόγια χωρίς κανονισμό και σύστημα Ιεραρχίας και αξιολόγησης.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 23 Μάιος 2023, 16:40
Σε άλλο νήμα πάντως έχει λεχθεί ότι η ΝΔ ψάχνει 180 βουλευτές για να καταργήσει το ΑΣΕΠ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:31
Sid Vicious έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:07
Δεν έχει άδικο ο Τζήμερος εδώ. Ο ξεφτίλας είναι ο Καραμανλής (και όσοι Σερραίοι τον ψήφισαν επίσης, μπορούσαν να ψηφίσουν άλλο υποψήφιο)
Ο Καραμανλής σαφώς και είναι ξεφτίλας. Αλλά αναρωτιέμαι πόσοι ψηφοφόροι θα προτιμούσαν ένα σύστημα αξιολόγησης που "δεν σκοτώνει τα παιδιά τους" αλλά θα σκοτώσει τη δυνατότητα αναρρίχησης του κάθε "αχθοφόρου" στην εργασιακή/μισθολογική/κομματική ιεραρχία, ανεξαρτήτως των δεξιοτήτων και υπευθυνότητας, που απαιτεί η κάθε θέση.

Και εννοώ τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.
Ελάχιστοι αλλά δεν αναιρεί την ξεφτίλα των συγκεκριμένων ψηφοφόρων. Ο Καραμανλής ως σαφώς αν-ανδρος δεν είχε την ευθιξία και την συνείδηση να αποτραβηχτεί (ούτε καν για έστω μια 4ετία) αλλά οι ψηφοφόροι ένα και μόνο όπλο είχαν, να τον μαυρίσουν. Δεν το λεω καν κομματικά, μπορούσαν να στηρίξουν άλλο υποψήφιο της ΝΔ και έτσι ως πολίτες να περάσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Επιλέξαν όμως, ως φύσει δούλοι, να περάσουν ένα αντίθετο ξεκάθαρο και επικίνδυνο μήνυμα. Οτι η έννοια ευθύνη για όποιον βρίσκεται σε θέση εξουσίας ασχέτως ππαράταξης δεν έχει νόημα (αρα ουτε η πολιτεια ή η κοινωνία), είναι κενή και μάλιστα επιβραβευεται για αυτό.
Έτσι ακριβώς. Μπράβο Σιντ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”