Και πας να γκρεμίσεις τη ΝΔ με πολιορκητικό κριό έναν αντίπαλοΑρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13 Δρακε εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εγω μεγαλωσα πολιτικα μισωντας το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και αυτο αναγεννηθηκε μεσω της ΝΔ του Κουλη.
Ε δεν μπορω να βλεπω τους Πορτοσαλτε και τους Καμπουρακηδες να πανηγυριζουν γιατι νικησε ο σημιτισμος.
Δεν ειναι θεμα ουτε συμπαθειας μου προς την αριστερα, ουτε ρομαντικων καταλοιπων απο την πλατεια, ειναι μονο ΑΤΟΦΙΟ ΜΙΣΟΣ προς το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και τους απογονους του που εχουν εγκατασταθει στο Μαξιμου, στην κυβερνηση Κουλη και στο ΣΚΑΙ.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
Επειδή δεν έδινε λεφτά στον Τράγκα, ε;Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13Δρακε εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εγω μεγαλωσα πολιτικα μισωντας το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και αυτο αναγεννηθηκε μεσω της ΝΔ του Κουλη.
Τουλάχιστον καταλαβαίνεις πώς σκέφτονται οι υπόλοιποι: ακριβώς αντίθετα από σένα.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13Ε δεν μπορω να βλεπω τους Πορτοσαλτε και τους Καμπουρακηδες να πανηγυριζουν γιατι νικησε ο σημιτισμος.
Δεν ειναι θεμα ουτε συμπαθειας μου προς την αριστερα, ουτε ρομαντικων καταλοιπων απο την πλατεια, ειναι μονο ΑΤΟΦΙΟ ΜΙΣΟΣ προς το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και τους απογονους του που εχουν εγκατασταθει στο Μαξιμου, στην κυβερνηση Κουλη και στο ΣΚΑΙ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Green Dragon
Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:17Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:14
Μπορείς τώρα εσύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να κόπτεσαι για τον πατριωτικό χώρο και να ερωτοτροπείς συγχρόνως με τους διεθνιστές του Συριζα; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ακριβως γιατι δεν θες να καταλαβεις οτι η ΝΔ του Σαμαρα εκλεισε στη φυλακη τους Χρυσαυγιτες και η ΝΔ του Κουλη οριστικοποιησε τις ποινες με συλλογικη ευθυνη των βουλευτων της ενω παραλληλα ακυρωσε με συνταγματικη εκτροπη τα εθνικιστικα κομματα και επιχειρησε να διαλυσει και τη Λυση.
Ρε ειστε απιθανοι, οι τυποι κλεινουν στη φυλακη τον εθνικο χωρο και δεν σας αφηνουν να ψηφισετε αλλα εσεις εκει οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ.![]()
.
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:21Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:17Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:14
Μπορείς τώρα εσύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να κόπτεσαι για τον πατριωτικό χώρο και να ερωτοτροπείς συγχρόνως με τους διεθνιστές του Συριζα; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ακριβως γιατι δεν θες να καταλαβεις οτι η ΝΔ του Σαμαρα εκλεισε στη φυλακη τους Χρυσαυγιτες και η ΝΔ του Κουλη οριστικοποιησε τις ποινες με συλλογικη ευθυνη των βουλευτων της ενω παραλληλα ακυρωσε με συνταγματικη εκτροπη τα εθνικιστικα κομματα και επιχειρησε να διαλυσει και τη Λυση.
Ρε ειστε απιθανοι, οι τυποι κλεινουν στη φυλακη τον εθνικο χωρο και δεν σας αφηνουν να ψηφισετε αλλα εσεις εκει οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ.![]()
.
Παλι δεν θες να καταλαβεις, δεν ζητησα να ειναι αποκουμπι, οπως και ο Κασιδιαρης ειπα οτι ο Κουλης πρεπει να φρεναριστει με ψηφο ΕΙΤΕ στο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ στη Λυση, ακριβως γιατι αν παρει αυτοδυναμια θα κανει χειροτερα σε βαρος των εθνικων κομματων.
.
- Otto Weininger
Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμας. Καλά το πάει.
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... h7diA&s=19
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... h7diA&s=19
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Green Dragon
Εκεί είναι το λάθος σου.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:25Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:21 Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.
Παλι δεν θες να καταλαβεις, δεν ζητησα να ειναι αποκουμπι, οπως και ο Κασιδιαρης ειπα οτι ο Κουλης πρεπει να φρεναριστει με ψηφο ΕΙΤΕ στο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ στη Λυση, ακριβως γιατι αν παρει αυτοδυναμια θα κανει χειροτερα σε βαρος των εθνικων κομματων.
.
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:26Εκεί είναι το λάθος σου.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:25Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:21 Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.
.
Θα με καταλαβεις κι εσυ και αρκετοι εθνικιστες τους επομενους μηνες οταν δειτε τι τερατα θα δουμε με τυχον αυτοδυναμια Κουλη.
.
- Απολλώνιος
Αντικειμενικά συνταξιουχοι και ελ. Επαγγελματίες ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Ο πατερας μου με Τσίπρα είχε τρομερές περικοπες στην συνταξη του. Με Κουλη είδε αυξηση 300€. Βέβαια παιρνει μεγάλη συνταξη και δικαίως γιατί έχει 40 χρόνια εργασίας με υψηλές απολαβές.
Όταν βγήκε ο Κουλης το 2019 περιμενε και νέες περικοπες αλλά έγινε το αντίθετο. Όποτε τώρα ψήφισε με τα δυο χέρια Κουλη.
Όταν βγήκε ο Κουλης το 2019 περιμενε και νέες περικοπες αλλά έγινε το αντίθετο. Όποτε τώρα ψήφισε με τα δυο χέρια Κουλη.
Απολλώνιος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:27 Αντικειμενικά συνταξιουχοι και ελ. Επαγγελματίες ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Ο πατερας μου με Τσίπρα είχε τρομερές περικοπες στην συνταξη του. Με Κουλη είδε αυξηση 300€. Βέβαια παιρνει μεγάλη συνταξη και δικαίως γιατί έχει 40 χρόνια εργασίας με υψηλές απολαβές.
11 περικοπες στις συνταξεις εγιναν επι Σαμαροβενιζελων.
.
- Απολλώνιος
Λέμε για το 2019 και μετά. Τα πριν τα ξέρουμε ολοιΑρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:29Απολλώνιος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:27 Αντικειμενικά συνταξιουχοι και ελ. Επαγγελματίες ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Ο πατερας μου με Τσίπρα είχε τρομερές περικοπες στην συνταξη του. Με Κουλη είδε αυξηση 300€. Βέβαια παιρνει μεγάλη συνταξη και δικαίως γιατί έχει 40 χρόνια εργασίας με υψηλές απολαβές.
11 περικοπες στις συνταξεις εγιναν επι Σαμαροβενιζελων.
.
Εμενα η μανα μου παντως παιρνει χαμηλοτερη συνταξη με Κουλη και στη δουλεια μου ειχα πολυ μεγαλυτερη πτωση με Κουλη ενω επι ΣΥΡΙΖΑ ειχα στρωσει.
.
.
- Otto Weininger
Έτσι.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:30 Εμενα η μανα μου παντως παιρνει χαμηλοτερη συνταξη με Κουλη και στη δουλεια μου ειχα πολυ μεγαλυτερη πτωση με Κουλη ενω επι ΣΥΡΙΖΑ ειχα στρωσει.
.
Δώσε τον αγώνα τον καλό, μέχρι τις 25 Ιουνίου. Αυτά να λέτε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Eθνικοκοινωνιστης
στις επιστρεπτεες προκαταβολες συν τα επιδοματα
λαος της τυροπιτας
γιαυτο ο Ανδρεας κυριαρχησε
λαος της τυροπιτας
γιαυτο ο Ανδρεας κυριαρχησε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποσοι ειναι οι νεοι συνταξιουχοι αριστο ? το 2019 ? το 2020 ? το 2021? το 2022 ? το 2023 ?Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 05:06 Να προσθεσω...
οτι η αποχη ειναι χοντρικα ιδια με το 2019...
συνεπως δεν υπαρχει ουτε η εξηγηση για τις περισσοτερες ψηφους της ΝΔ οτι τωρα ψηφισε πολυ περισσοτερος κοσμος.
.
Ποσοι ειναι οι Ελληνες που φυγαν στο εξωτερικο αριστο ?
Ποσοι Μπαγκλαντες / Πακισταν ψηφισαν ΝΔ αριστο ?
Αν δεν σου φτανουν αυτα μπορεις να ανατρεξεις στο νημα με την Λουκα που ηθελα να σε προστατευσω και να βρεις και αλλα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
γιατί αυτό είναι το επίπεδο των ψηφοφόρων της δεξιάς διαχρονικά. λυπηρό. εσείς να κάνετε τη διαφορά.
https://www.facebook.com/709199273/post ... 7S9Ucbxw6v
https://www.facebook.com/709199273/post ... 7S9Ucbxw6v
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 2700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 58 Απαντήσεις