!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13 Δρακε εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εγω μεγαλωσα πολιτικα μισωντας το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και αυτο αναγεννηθηκε μεσω της ΝΔ του Κουλη.

Ε δεν μπορω να βλεπω τους Πορτοσαλτε και τους Καμπουρακηδες να πανηγυριζουν γιατι νικησε ο σημιτισμος.

Δεν ειναι θεμα ουτε συμπαθειας μου προς την αριστερα, ουτε ρομαντικων καταλοιπων απο την πλατεια, ειναι μονο ΑΤΟΦΙΟ ΜΙΣΟΣ προς το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και τους απογονους του που εχουν εγκατασταθει στο Μαξιμου, στην κυβερνηση Κουλη και στο ΣΚΑΙ.

.
Και πας να γκρεμίσεις τη ΝΔ με πολιορκητικό κριό έναν αντίπαλο :102: Με βλέπεις να υποστηρίζω πουθενά τη ΝΔ; Όταν θες να κάνεις κάτι ουσιαστικό δεν θα πας με τον πιο δυνατό αντίπαλο του εχθρού σου που είναι και αυτός εναντίον σου εκτός αν πρόκειται για πραγματική εθνική ανάγκη κρισιμότατης διαβάθμισης (πόλεμος κλπ). Θα πας με αυτούς που θες να προωθήσεις! Έχεις και εσύ την λογική της χαμένης ψήφου...
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13Δρακε εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εγω μεγαλωσα πολιτικα μισωντας το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και αυτο αναγεννηθηκε μεσω της ΝΔ του Κουλη.
Επειδή δεν έδινε λεφτά στον Τράγκα, ε;
Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:13Ε δεν μπορω να βλεπω τους Πορτοσαλτε και τους Καμπουρακηδες να πανηγυριζουν γιατι νικησε ο σημιτισμος.

Δεν ειναι θεμα ουτε συμπαθειας μου προς την αριστερα, ουτε ρομαντικων καταλοιπων απο την πλατεια, ειναι μονο ΑΤΟΦΙΟ ΜΙΣΟΣ προς το σημιτικο ΠΑΣΟΚ και τους απογονους του που εχουν εγκατασταθει στο Μαξιμου, στην κυβερνηση Κουλη και στο ΣΚΑΙ.
Τουλάχιστον καταλαβαίνεις πώς σκέφτονται οι υπόλοιποι: ακριβώς αντίθετα από σένα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:17
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:14

Μπορείς τώρα εσύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να κόπτεσαι για τον πατριωτικό χώρο και να ερωτοτροπείς συγχρόνως με τους διεθνιστές του Συριζα; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Ακριβως γιατι δεν θες να καταλαβεις οτι η ΝΔ του Σαμαρα εκλεισε στη φυλακη τους Χρυσαυγιτες και η ΝΔ του Κουλη οριστικοποιησε τις ποινες με συλλογικη ευθυνη των βουλευτων της ενω παραλληλα ακυρωσε με συνταγματικη εκτροπη τα εθνικιστικα κομματα και επιχειρησε να διαλυσει και τη Λυση.

Ρε ειστε απιθανοι, οι τυποι κλεινουν στη φυλακη τον εθνικο χωρο και δεν σας αφηνουν να ψηφισετε αλλα εσεις εκει οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. :lol:

.
Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:21
Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:17
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:14

Μπορείς τώρα εσύ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να κόπτεσαι για τον πατριωτικό χώρο και να ερωτοτροπείς συγχρόνως με τους διεθνιστές του Συριζα; Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Ακριβως γιατι δεν θες να καταλαβεις οτι η ΝΔ του Σαμαρα εκλεισε στη φυλακη τους Χρυσαυγιτες και η ΝΔ του Κουλη οριστικοποιησε τις ποινες με συλλογικη ευθυνη των βουλευτων της ενω παραλληλα ακυρωσε με συνταγματικη εκτροπη τα εθνικιστικα κομματα και επιχειρησε να διαλυσει και τη Λυση.

Ρε ειστε απιθανοι, οι τυποι κλεινουν στη φυλακη τον εθνικο χωρο και δεν σας αφηνουν να ψηφισετε αλλα εσεις εκει οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. :lol:

.
Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.

Παλι δεν θες να καταλαβεις, δεν ζητησα να ειναι αποκουμπι, οπως και ο Κασιδιαρης ειπα οτι ο Κουλης πρεπει να φρεναριστει με ψηφο ΕΙΤΕ στο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ στη Λυση, ακριβως γιατι αν παρει αυτοδυναμια θα κανει χειροτερα σε βαρος των εθνικων κομματων.

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμας. Καλά το πάει.

https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... h7diA&s=19

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:25
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:21 Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.

Παλι δεν θες να καταλαβεις, δεν ζητησα να ειναι αποκουμπι, οπως και ο Κασιδιαρης ειπα οτι ο Κουλης πρεπει να φρεναριστει με ψηφο ΕΙΤΕ στο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ στη Λυση, ακριβως γιατι αν παρει αυτοδυναμια θα κανει χειροτερα σε βαρος των εθνικων κομματων.

.
Εκεί είναι το λάθος σου.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:26
Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:25
Green Dragon έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:21 Τα παραμορφώνεις μέσα στο κεφάλι σου, δεν βγαίνει άκρη. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για τους εθνικίζοντες. Δεν υπάρχουν τέτοιες συμμαχίες, είναι αστείο να το συζητάμε. Μόνοι μας πρέπει να πορευτούμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είσαι και εσύ μέσα στο 'μόνοι μας'.

.
Εκεί είναι το λάθος σου.

Θα με καταλαβεις κι εσυ και αρκετοι εθνικιστες τους επομενους μηνες οταν δειτε τι τερατα θα δουμε με τυχον αυτοδυναμια Κουλη.

.
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Αντικειμενικά συνταξιουχοι και ελ. Επαγγελματίες ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Ο πατερας μου με Τσίπρα είχε τρομερές περικοπες στην συνταξη του. Με Κουλη είδε αυξηση 300€. Βέβαια παιρνει μεγάλη συνταξη και δικαίως γιατί έχει 40 χρόνια εργασίας με υψηλές απολαβές.

Όταν βγήκε ο Κουλης το 2019 περιμενε και νέες περικοπες αλλά έγινε το αντίθετο. Όποτε τώρα ψήφισε με τα δυο χέρια Κουλη.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Απολλώνιος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:27 Αντικειμενικά συνταξιουχοι και ελ. Επαγγελματίες ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Ο πατερας μου με Τσίπρα είχε τρομερές περικοπες στην συνταξη του. Με Κουλη είδε αυξηση 300€. Βέβαια παιρνει μεγάλη συνταξη και δικαίως γιατί έχει 40 χρόνια εργασίας με υψηλές απολαβές.

Όταν βγήκε ο Κουλης το 2019 περιμενε και νέες περικοπες αλλά έγινε το αντίθετο. Όποτε τώρα ψήφισε με τα δυο χέρια Κουλη.

11 περικοπες στις συνταξεις εγιναν επι Σαμαροβενιζελων.

.
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:29
Απολλώνιος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:27 Αντικειμενικά συνταξιουχοι και ελ. Επαγγελματίες ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Ο πατερας μου με Τσίπρα είχε τρομερές περικοπες στην συνταξη του. Με Κουλη είδε αυξηση 300€. Βέβαια παιρνει μεγάλη συνταξη και δικαίως γιατί έχει 40 χρόνια εργασίας με υψηλές απολαβές.

11 περικοπες στις συνταξεις εγιναν επι Σαμαροβενιζελων.

.
Λέμε για το 2019 και μετά. Τα πριν τα ξέρουμε ολοι
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εμενα η μανα μου παντως παιρνει χαμηλοτερη συνταξη με Κουλη και στη δουλεια μου ειχα πολυ μεγαλυτερη πτωση με Κουλη ενω επι ΣΥΡΙΖΑ ειχα στρωσει.

.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 19:30 Εμενα η μανα μου παντως παιρνει χαμηλοτερη συνταξη με Κουλη και στη δουλεια μου ειχα πολυ μεγαλυτερη πτωση με Κουλη ενω επι ΣΥΡΙΖΑ ειχα στρωσει.

.
Έτσι.
Δώσε τον αγώνα τον καλό, μέχρι τις 25 Ιουνίου. Αυτά να λέτε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

στις επιστρεπτεες προκαταβολες συν τα επιδοματα

λαος της τυροπιτας

γιαυτο ο Ανδρεας κυριαρχησε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 05:06 Να προσθεσω...

οτι η αποχη ειναι χοντρικα ιδια με το 2019...

συνεπως δεν υπαρχει ουτε η εξηγηση για τις περισσοτερες ψηφους της ΝΔ οτι τωρα ψηφισε πολυ περισσοτερος κοσμος.

.
Ποσοι ειναι οι νεοι συνταξιουχοι αριστο ? το 2019 ? το 2020 ? το 2021? το 2022 ? το 2023 ?
Ποσοι ειναι οι Ελληνες που φυγαν στο εξωτερικο αριστο ?
Ποσοι Μπαγκλαντες / Πακισταν ψηφισαν ΝΔ αριστο ?

Αν δεν σου φτανουν αυτα μπορεις να ανατρεξεις στο νημα με την Λουκα που ηθελα να σε προστατευσω και να βρεις και αλλα :wave:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

γιατί αυτό είναι το επίπεδο των ψηφοφόρων της δεξιάς διαχρονικά. λυπηρό. εσείς να κάνετε τη διαφορά.
https://www.facebook.com/709199273/post ... 7S9Ucbxw6v
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”