Πες μου τι κόμμα ψηφισες για να σου πω τα πραγματικά του ποσοστά τότεAntares έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:06Ναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Πως εξηγούνται οι περισσότεροι ψήφοι της ΝΔ από το 2019;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Και ποιος σου λέει οτι δεν θα ψηφίσουν Ν.Δ;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oπως κραυγαλέα υπήρξε και η ηλιθιότητα τους η οποία ευθύνεται 100% για το ρεζιλίκι που επαθαν.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:06George_V έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:00FixedΑρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 16:43 Eχω καταληξει στα εξης:
α) Ψεκ συνομωσια.
β) Ψεκ συνομωσια.
γ) Ψεκ συνομωσια.
δ) Ψεκ συνομωσια
ε) Ψεκ συνομωσια.
.
Τους ξεσκέπασες μπράβο. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Το ότι είναι απλά ηλιθιοι και τα κανανε πουτανα ολα δεν το πιάνεις καθόλου ως ενδεχομενο
Καποιοι δεν θεωρουμε συμπτωση οτι στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνομιλουσαν με τη ΝΔ, καθε φορα που η ΝΔ ειχε επικοινωνιακο προβλημα της εκαναν πασα μια δηλωση που σοκαρε τον συντηρητικο κοσμο και τον συσπειρωνε στη ΝΔ. Δεν εγινε μονο προεκλογικα αλλα συνεβαινε διαρκως, προεκλογικα ομως παραγινε κραυγαλεα.
.
Όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
Ότι άλλοι φταίνε που τους έστησαν παγίδα. Και πως αν δεν υπήρχαν αυτοί τώρα ο Συριζα θα είχε 45%.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Δημοκράτης
Αρχίσαμε και την κλασική ψεκια με την αποχήAntares έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:04 24% είναι το ποσοστό της ΝΔ. 40% είναι η αποχή. Απορώ δηλαδή που δεν πάνε να ψηφίσουν. Προσωπικά δεν μπορούσα να πάω στον τόπο καταγωγής μου, δεν έχω αυτοκίνητο, είμαι ασθενής, θα ήταν ταλαιπωρία.
Αλλά δεν νομίζω το 40% να αντιμετωπίζει τα ίδια.![]()
Να πηγαίνατε να ψυφιζατε φίλος. Εγώ από την Ολλανδία κατέβηκα Κρήτη και πλήρωσα και 550ε αεροπορικά γιατί με ενδιέφερε. Εσύ δεν ήθελες "ταλσιπωρια"
Γιατι τη ΝΔ την ψηφισανε οσοι εχουν συμφεροντα απο το πελατειακο κρατος και οσοι μασανε απο την τρομοπροπαγανδα του ΣΚΑΙ.
.
-
Εμπεδοκλής
Bro, έχεις να γυρίσεις ή να σου στείλω paypall;Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:10Αρχίσαμε και την κλασική ψεκια με την αποχήAntares έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:04 24% είναι το ποσοστό της ΝΔ. 40% είναι η αποχή. Απορώ δηλαδή που δεν πάνε να ψηφίσουν. Προσωπικά δεν μπορούσα να πάω στον τόπο καταγωγής μου, δεν έχω αυτοκίνητο, είμαι ασθενής, θα ήταν ταλαιπωρία.
Να πηγαίνατε να ψυφιζατε φίλος. Εγώ από την Ολλανδία κατέβηκα Κρήτη και πλήρωσα και 550ε αεροπορικά γιατί με ενδιέφερε. Εσύ δεν ήθελες "ταλσιπωρια"
- Libre arbitre
Πόσων χρονών είσαι είπαμε;Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:10Libre arbitre έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:09Και ποιος σου λέει οτι δεν θα ψηφίσουν Ν.Δ;Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:08
Το 40% μαλιστα της αποχης αν ψηφιζε θα ηταν η λεγομενη αντισυστημικη ψηφος. Μακαρι αυτοι στις δευτερες εκλογες να βγουν απο το καβουκι τους και να πανε να ψηφισουν.
.
Γιατι τη ΝΔ την ψηφισανε οσοι εχουν συμφεροντα απο το πελατειακο κρατος και οσοι μασανε απο την τρομοπροπαγανδα του ΣΚΑΙ.
.
Δεν μπορούσα να πάω στον τόπο καταγωγής μου. Δεν δημιουργήθηκε τμήμα ετεροδημοτών στην πόλη που μένω για τον νομό μου. Αν ψήφιζα ίσως ήταν ΠΑΣΟΚ (μην βαράτε) ή ΝΙΚΗLibre arbitre έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:08 Πες μου τι κόμμα ψηφισες για να σου πω τα πραγματικά του ποσοστά τότε
-
Δημοκράτης
Εχω φίλος και για να ξανακατεβω στις 25 ιουλιου έχωΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:11Bro, έχεις να γυρίσεις ή να σου στείλω paypall;Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:10Αρχίσαμε και την κλασική ψεκια με την αποχήAntares έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:04 24% είναι το ποσοστό της ΝΔ. 40% είναι η αποχή. Απορώ δηλαδή που δεν πάνε να ψηφίσουν. Προσωπικά δεν μπορούσα να πάω στον τόπο καταγωγής μου, δεν έχω αυτοκίνητο, είμαι ασθενής, θα ήταν ταλαιπωρία.
George_V έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:09Oπως κραυγαλέα υπήρξε και η ηλιθιότητα τους η οποία ευθύνεται 100% για το ρεζιλίκι που επαθαν.Αρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:06George_V έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:00
Fixed
Τους ξεσκέπασες μπράβο. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Το ότι είναι απλά ηλιθιοι και τα κανανε πουτανα ολα δεν το πιάνεις καθόλου ως ενδεχομενο
Καποιοι δεν θεωρουμε συμπτωση οτι στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνομιλουσαν με τη ΝΔ, καθε φορα που η ΝΔ ειχε επικοινωνιακο προβλημα της εκαναν πασα μια δηλωση που σοκαρε τον συντηρητικο κοσμο και τον συσπειρωνε στη ΝΔ. Δεν εγινε μονο προεκλογικα αλλα συνεβαινε διαρκως, προεκλογικα ομως παραγινε κραυγαλεα.
.
Όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
Ότι άλλοι φταίνε που τους έστησαν παγίδα. Και πως αν δεν υπήρχαν αυτοί τώρα ο Συριζα θα είχε 45%.
Δεν ειπα οτι θα κερδιζε αλλα ειναι πιθανο να εχανε στις πρωτες εκλογες με μια λογικη διαφορα 4-5 μοναδων που ενδεχομενως να οδηγουσε σε μαχη στις δευτερες εκλογες με διακυβευμα την προοδευτικη συγκυβερνηση ειδικου σκοπου.
.
- Libre arbitre
Υπολόγισε τότε λίγο παραπάνω από τα μισά που πήραν σε ποσοστά για να ξέρεις το πραγματικό τους ποσοστόAntares έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:12Δεν μπορούσα να πάω στον τόπο καταγωγής μου. Δεν δημιουργήθηκε τμήμα ετεροδημοτών στην πόλη που μένω για τον νομό μου. Αν ψήφιζα ίσως ήταν ΠΑΣΟΚ (μην βαράτε) ή ΝΙΚΗLibre arbitre έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:08 Πες μου τι κόμμα ψηφισες για να σου πω τα πραγματικά του ποσοστά τότε![]()
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει, το ξέρουμε ότι έχεις. Απλά αν δεν σε φτάνουν πες μας να σου μαζέψουμε το ποσό. Είναι κρίμα για λίγα ευρώ να βλέπεις νέους ανθρώπους να ζητιανεύουν στα ΚΤΕΛ και τα λιμάνια. Ντρέπομαι ο ίδιος για εσάς.Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:12Εχω φίλος και για να ξανακατεβω στις 25 ιουλιου έχωΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:11Bro, έχεις να γυρίσεις ή να σου στείλω paypall;Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 17:10
Αρχίσαμε και την κλασική ψεκια με την αποχή
Να πηγαίνατε να ψυφιζατε φίλος. Εγώ από την Ολλανδία κατέβηκα Κρήτη και πλήρωσα και 550ε αεροπορικά γιατί με ενδιέφερε. Εσύ δεν ήθελες "ταλσιπωρια"![]()
- Libre arbitre
Οι περισσότεροι ψήφοι στην Ν.Δ εξηγούνται λόγω μείωσης της αποχής (δεν το πιστεύω αλλά το λέω για να κάνω σπάσιμο σε αυτούς που πάντα θέλουν να ερμηνεύουν την αποχή σύμφωνα με το αφήγημά τους. )
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ξερεις δεν πιστευουμε ολοι πως νικησε σε αυτες τις εκλογες η αξιοκρατια της ΝΔ και η ακτινοβολια του Μωυση.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 2700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-