ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΧΑΣΤΟΑρίστος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 03:50 Αντε να καταλαβω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε τεραστια πτωση γιατι δεν πειθει πια, γιατι δεν εκανε σοβαρη αντιπολιτευση κλπ.
Ομως ενω ολοι συμφωνουσαμε οτι η ΝΔ θα εχει σοβαρες φθορες και θα χασει αρκετους ψηφους ξαφνικα βρεθηκε με περισσοτερους ψηφους.
Βλεπω με καταμετρημενο το 98,62% να εχει περισσοτερες ψηφους απο το 2019.
Εχει λοιπον 2.383.767 ψηφους μεχρις στιγμης...
εναντι 2.251.618 ψηφων του 2019.
Και αναρωτιεμαι...
δεν εχασε αρκετους ψηφους απο τεσσερεις μεγαλες δεξαμενες απογοητευμενων ψηφοφορων;
α) Απο αυτους που θα ψηφιζαν δεξιοτερα απογοητευμενοι απο την κωλοτουμπα της ΝΔ στις Πρεσπες και τις χαμηλες της επιδοσεις στα εθνικα θεματα και ειδικα απο εκεινους που τους απαγορευσε τα κομματα.
Οι ΠΡΕΣΠΕΣ έχουν χρεωθεί σε ΤΣΙΠΡΑ και μόνο
Έτσι και αλλιως και εντός βουλής, ως μη γενόμενο είναι το ποσοστό. Κατευθύνθηκαν προς παντου
β) Απο τους ανεμβολιαστους που κυνηγησε σαν Εβραιους επι ναζιστικης Γερμανιας.
Οι ανεμβολίαστοι ήταν 2 χρόνια πριν. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε.
γ) Απο τους 700.000 που κινδυνευουν να χασουν τα σπιτια τους απο τα funds.
Έχω σε ελβετικό φράγκο, μπήκα νόμο Κατσέλη, έκανα ρύθμιση προ 2,5 χρόνια με το fund (Cairo1) με κούρεμα, και προ 6 μηνών μου προτειναν νεο κούρεμα επί των υπολοίπων.
δ) Απο τη νεολαια που φωναζε στα γηπεδα και στις συναυλιες Μητσοτακη γαμιεσαι και που λογικα τσαντιστηκε περισσοτερο μετα τα Τεμπη.
Και στον Ηλυσιακό έχουμε 10 μαλακισμένα αντίφα, ΠΟΥ ΑΠΛΆ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΌΤΑΝ οι λοιποί τους γράφουμε στα παπαρια μας
Και δεν βαζω καν τα θεματα της ακριβειας και τις υποκλοπες η τους συνταξιουχους που κοροιδεψε καθως ΔΕΝ κατηργησε το νομο Κατρουγκαλου.
Στα παπαρια της Λίτσας και του Κίτσου, αν τον ακούνε. Η μοιχεία δεν είναι πλέον αδίκημα
Πως γινεται λοιπον να πηρε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ψηφους γμτ φελεκι μου;
.
Και για να απαντήσω σοβαρά.
Στην αστική δημοκρατία ΣΑΣ, ψηφίζετε όχι κόμμα, αλλά πρωθυπουργό.
Ψηφίζατε:
ΑΝΤΡΕΑ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΑΝΤΡΕΑ
ΣΗΜΙΤΗ (η εξαίρεση)
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (σαν όνομα)
ΑΛΕΞΗ( ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ)
ΚΟΥΛΗ (σαν όνομα)
ο Κούλης έπαιρνε αποφάσεις τσακ μπαμ, πλας κατέβηκε με αφήγημα, και ο αχαστος
ΚΟΥΛΗΣ ( Και τα παπούτσα μέσα), γιατί δεν υπήρχε άλλος....
Αυτάαααα.....