κωλδρονε βγηκες απ το καβουκι σου μικρο , κοντό , πουτινακι ?Kauldron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:49Μπίστης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:38Μαλάκα είσαι σίχαμαtalaipwros έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:52 Ο λαος στηριξε την βοηθεια Κυριακου στην Ουκρανία με στρατιωτικό υλικο.
Βέβαια πλεον και η αποστολη F16/S300![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;
Re: είναι μια νίκη του μητσοτακισμού;
Απολαυστική η αποχαύνωση των απανταχού αριστερίζοντων.
Είναι γνωστό πως η επέλαση των social media ενίσχυσε το groupthink σε κάθε παράταξη, αλλά εσείς το παρακάνατε. Μαζευτήκατε εδώ λες και είναι το πχώρουμ ψηφιακή ΚΟΒ και χτυπάτε τους εαυτούς σας στην πλάτη πως δεν ανήκετε στο περιθώριο της παραγωγικής κοινωνίας, αλλά η σιωπηρή πλειοψηφία έριξε ηχηρό χαστούκι.
Όσο και να με πονά το απογοητευτικό ποσοστό που πήρε ο Τζημ, τέτοια ηδονή να τους βλέπω στο -20%, χαλάλι.
Είναι γνωστό πως η επέλαση των social media ενίσχυσε το groupthink σε κάθε παράταξη, αλλά εσείς το παρακάνατε. Μαζευτήκατε εδώ λες και είναι το πχώρουμ ψηφιακή ΚΟΒ και χτυπάτε τους εαυτούς σας στην πλάτη πως δεν ανήκετε στο περιθώριο της παραγωγικής κοινωνίας, αλλά η σιωπηρή πλειοψηφία έριξε ηχηρό χαστούκι.
Όσο και να με πονά το απογοητευτικό ποσοστό που πήρε ο Τζημ, τέτοια ηδονή να τους βλέπω στο -20%, χαλάλι.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
ψεκα, πονας;BigChiefWahoo2 έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:33Σε τρείς, μην ξεχνάς τα εμβόλια.Lestat έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:58 Η νικη της ΝΔ ηταν δεδομενη γιατι εγγυαται σοβαροτητα και σταθεροτητα. Η μεγαλη διαφορά οφειλεται σε δυο παραγοντες:
1) Ο Τσιπρας ειναι αχρηστος.
2) Ο κοσμος φοβηθηκε μην ξαναβγει ο Συριζα.
Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα η πιο φρικτή παρενέργεια που είδαμε μέχρι στιγμής.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στους ήρωες του '21 δεν άρεσε η σταθερότητα που ζούσαν!Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:56 Η ΝΔ εγγυάται τη σταθερότητα, και στα οικονομικά και στα διεθνή και στο μεταναστευτικό. Όσοι αναρωτιουνται μα τι καλό έχει η σταθερότητα, δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί κερδίζει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν το βλέπω. Πού είναι; Στο διέγραψαν;BigChiefWahoo2 έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:54Αν θέλεις πέρνα μία βόλτα από το Lifestyle, στο νήμα που άνοιξα με τίτλο "Ακούω γνώμες"Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:51Το δεύτερο με την φρούδη ελπίδα να χωθούν και αυτοί σε κάποια θεσούλα αναξιοκρατικά.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:53 Αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση πλέον.
Υπάρχει η ανάγκη να ξανασυστηθούμε νομίζω.
Να κάνουμε ένα οριστικό ξεσκαρτάριζμα ρε παιδί μου.
Εφόσον ρε γαμημένοι πηγαίνετε όλοι και ψηφίζετε για να οργιάζει η αναξιοκρατία σε αυτόν τον γαμημένο τόπο θέλω να ξανασυστηθούμε, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την στηρίζετε συνειδητά για να συντηρείτε τον παχύσαρκο πάτο σας για είστε τελικά οι περισσότεροι ντιπ μαλακογίδια και απλώς βράζουμε στο ίδιο καζάνι επειδής είστε αυθεντικά ηλίθιοι;
Αν ξεκινούσα τώρα τον εργασιακό βίο μου, θα δούλευα μαύρα μόνον και μόνον επειδή δεν θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Δεν αξίζει να φορολογείσαι σε αυτήν τη χώρα, ούτε να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στη δουλειά για να σου βγει διευθύντρια η χαζή ανιψιά/βαφτιστήρα/γκόμενα νεοδημοκράτη πολιτικού.
Κράτα τις δυνάμεις σου για να κάνεις κάτι άλλο, εκτός δουλειάς, χωρίς να το δηλώνεις.
Αφού δεν είμαι σε αυτήν τη φάση, αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να δω πώς θα αξιοποιήσω την περιουσία μου γιατί όταν έρθει η ώρα για σύνταξη και εφάπαξχαχαχαχα .... έχουν να πέσουν μεγάλες πείνες.
Αυτοί δεν θα φάνε μόνον και τα πόμολα. Θα μας βάλουν να πουλήσουμε και τα νεφρά μας.
Αν έχεις λύση να προτείνεις, σε παρακαλώ να μου την καταθέσεις.
Η ανάγκη να εγκαταλείψουμε το μπουρδέλο αυτό, πλέον, ύστερα και από την σημερινή τραγωδία, έχει γίνει επιτακτική.
Ζούμε ανάμεσα σε επικίνδυνα κουλοσκυλα και τέρμα διανοητικά ηλίθιους που βγάλανε πρώτο τον πουστοκαραμανλακο.
Ακούω Krautrock από τότε που ήμουν 20 ετών, δεν μου αξίζει αυτή η Τύχη,σε αυτή τη χώρα.
Πρέπει να πάρουμε αυτοκινούμενο και να εξαφανιστουμε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Υδράργυρος
Με διαγραφές φίλων-πανηγυριζόντων στο φέισμπουκ ξεκίνησε η μέρα
-
talaipwros
Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:01 Με διαγραφές φίλων-πανηγυριζόντων στο φέισμπουκ ξεκίνησε η μέρα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Έχεις πλέον φίλους;Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:01 Με διαγραφές φίλων-πανηγυριζόντων στο φέισμπουκ ξεκίνησε η μέρα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Υδράργυρος
Έχω τη στοιχειώδη ευφυΐα να μη γράφω πολιτικά στο φέισμπουκΠρετεντέρης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:10Έχεις πλέον φίλους;Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:01 Με διαγραφές φίλων-πανηγυριζόντων στο φέισμπουκ ξεκίνησε η μέρα![]()
Άστα αυτά και δώσε αποτέλεσμα στο τμήμα σου.Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:13Έχω τη στοιχειώδη ευφυΐα να μη γράφω πολιτικά στο φέισμπουκΠρετεντέρης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:10Έχεις πλέον φίλους;Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:01 Με διαγραφές φίλων-πανηγυριζόντων στο φέισμπουκ ξεκίνησε η μέρα![]()
![]()
Λάθος εκτίμηση.BigChiefWahoo2 έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:40Ψήφισε το 50% (και άμα),εκ των οποίων το 40% είναι άνω των 80 ετών και το υπόλοιπο είναι άτομα που έβγαλαν χοντρό παραδακι από τον κοροιδοιόΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:24 Προφανέστατα, ο μεγάλος νικητής είναι ο Μητσοτάκης. Και όλο αυτό, σε μια προεκλογική περίοδο που ήταν πανελλήνιο εκλογικό αίτημα η ισοπέδωση του.
Αλλά τέτοια κάθετη πτώση του σύριζα δεν την περίμενε κανείς, χωρίς καν να έχουν μεταφερθεί οι πρώην ψηφοφόροι του στον Βαρουφάκη, που είναι στο μεταίχμιο εισόδου.
Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ήταν η μεγαλύτερη εκλογική έκπληξη που έχω ζήσει. Αν έβλεπα τα αποτελέσματα σε κάποιο τουίτ, θα νόμιζα ότι ήταν τρολάρισμα.Και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη.
Κάποια εξήγηση;![]()
Πώς ψήφισαν οι νέοι και προς τα πού «μετατοπίστηκε» το Κέντρο
https://www.tanea.gr/2023/05/21/politic ... to-kentro/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
2-1 ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑkameron έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:14Άστα αυτά και δώσε αποτέλεσμα στο τμήμα σου.
Αυτά τα στοιχεία δεν είναι όμως ακριβή καθώς το exit poll έπεσε έξω.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:15
Πώς ψήφισαν οι νέοι και προς τα πού «μετατοπίστηκε» το Κέντρο
https://www.tanea.gr/2023/05/21/politic ... to-kentro/
Πρέπει να αναθεωρηθούν προς το χειρότερο για το σύριζα.
οι υπόλοιποι;Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2023, 09:182-1 ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Πάνω από 3% Ζωή και Νίκη; Η πασοκάρα;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
θα πάθουν Σοκ όσοι ψήφισαν Μητσοτάκη με το εύρος, θα νιώσου πως γεννάνε ένα τέρας που πιθανιν να είναι ανεξέλεγκτο, και η διαφορά σε ένα μήνα θα μειωθεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση