Juno έγραψε: 21 Μάιος 2023, 21:51
sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2023, 20:53
Αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση πλέον.
Υπάρχει η ανάγκη να ξανασυστηθούμε νομίζω.
Να κάνουμε ένα οριστικό ξεσκαρτάριζμα ρε παιδί μου.
Εφόσον ρε γαμημένοι πηγαίνετε όλοι και ψηφίζετε για να οργιάζει η αναξιοκρατία σε αυτόν τον γαμημένο τόπο θέλω να ξανασυστηθούμε, σας αρέσει αυτή η κατάσταση και την στηρίζετε συνειδητά για να συντηρείτε τον παχύσαρκο πάτο σας για είστε τελικά οι περισσότεροι ντιπ μαλακογίδια και απλώς βράζουμε στο ίδιο καζάνι επειδής είστε αυθεντικά ηλίθιοι;
Το δεύτερο με την φρούδη ελπίδα να χωθούν και αυτοί σε κάποια θεσούλα αναξιοκρατικά.
Αν ξεκινούσα τώρα τον εργασιακό βίο μου, θα δούλευα μαύρα μόνον και μόνον επειδή δεν θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Δεν αξίζει να φορολογείσαι σε αυτήν τη χώρα, ούτε να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στη δουλειά για να σου βγει διευθύντρια η χαζή ανιψιά/βαφτιστήρα/γκόμενα νεοδημοκράτη πολιτικού.
Κράτα τις δυνάμεις σου για να κάνεις κάτι άλλο, εκτός δουλειάς, χωρίς να το δηλώνεις.
Αφού δεν είμαι σε αυτήν τη φάση, αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να δω πώς θα αξιοποιήσω την περιουσία μου γιατί όταν έρθει η ώρα για σύνταξη και εφάπαξχαχαχαχα .... έχουν να πέσουν μεγάλες πείνες.
Αυτοί δεν θα φάνε μόνον και τα πόμολα. Θα μας βάλουν να πουλήσουμε και τα νεφρά μας.
Αν θέλεις πέρνα μία βόλτα από το Lifestyle, στο νήμα που άνοιξα με τίτλο "Ακούω γνώμες"
Αν έχεις λύση να προτείνεις, σε παρακαλώ να μου την καταθέσεις.
Η ανάγκη να εγκαταλείψουμε το μπουρδέλο αυτό, πλέον, ύστερα και από την σημερινή τραγωδία, έχει γίνει επιτακτική.
Ζούμε ανάμεσα σε επικίνδυνα κουλοσκυλα και τέρμα διανοητικά ηλίθιους που βγάλανε πρώτο τον πουστοκαραμανλακο.
Ακούω Krautrock από τότε που ήμουν 20 ετών, δεν μου αξίζει αυτή η Τύχη,σε αυτή τη χώρα.
Πρέπει να πάρουμε αυτοκινούμενο και να εξαφανιστουμε.